A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Biztos jó kis játszótér :D

Mi az egri várba jártunk középiskolás korunkban kólázni, és kiültünk a falra.
Aztán bevezették a belépős rendszert, és ez elmaradt.

A meleggel együtt a legyek is megjelentek, bejött vagy 4-5 :?

Kép
vindolanda

Megjöttünk, ki is tikkadtunk. Nem is rémlett, h a Gellérthegy útjai ennyire számosak és számomra áttekinthetetlenek (na meg a hegymenet :-)). De jó volt nagyon, gyönyörű az egész őszi színekben pompázva és mesések a panorámák. Kár, h nem vittünk gépet.
Helyette:
http://m.cdn.blog.hu/ha/hamster/image/panorama/panoramaCitadellaelol.jpg
A játszóterek közül az első semmi különös, a másikon csak csúszdák vannak, azok érdekesek. Volt nagy élet mindenfelé.

Vindo, egri várfalon üldögélés :-)

Most jön a parádés pihenés.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Mi meg szomszédoltunk, Bercó nagyot játszott Sarahval, én meg ittam egy pohár bort, most szédülök. Igazán jól bírom, ugye? Így asszem lőttek a mai munkának. :oops:

Irina, így szép. :lol:
Egyébként szerintem az ősz a legszínesebb évszak. Nagyon szeretem.

Vindo, jó kis helyetek volt. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie-m, mi lett az este folytatása? :-)
Nekem az ősz a kedvenc évszakom, ez sosem változott.
Ma is gyönyörűen süt a nap :-)

Ádi kicsit köhécsel, szerintem a trutyi folyik a garatba, attól. Vagy csak remélem, h attól és nem mástól.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Irinám, az lett a vége, hogy lefeküdtem. Még akkor is szédültem.

Itt is szép az idő. Bár most olvastam, hogy a jövő héten akár már havazás is lehet. Még jó, hogy kaptak cipőt a fiúk. :roll:

Jaj, ez a köhögés. Bercónak is tart, a múlt héten elkezdtünk egy terápiát az orvosával, de nem nagyon változik semmi. Ma adtam neki Sinupretet is, hátha kihozza a sinusokból a trutyit. Mindjárt nyomatok bele egy kis c-vitamint is. Ja, a doki azt mondta, ha nem változik, akkor arcüreg röntgen, vérvétel, allergia vizsgálat várható.

Jobbulást Ádinak!
dmaggie

Hahó!

Nálunk vendéges nap van. Délelőtt átjött a kisebbik bátyám a lányaival, meg apu is itt volt. Most ebédszünet, és délután mi megyünk át hozzájuk. Aztán vásárolni kéne, nincs itthon mosószer, mosogatógép-tabletta, elfogyott a cukor stb.

Rugó is hörgött egy hete, mikor levegőt vett vagy sóhajtott, köhögött, szépen lehetett hallani. Mostanra már nem hallatszik.
De sokan betegek, az biztos :x

Az indián nyártól kevesebb szép dolog van, az biztos 8)

Betegeknek jobbulást!

R. csak kilenc előtt pár perccel riadt meg, nagyon jó volt. Ez az egy dolog hiányzik igazán a korábbi életemből, hogy magamtól ébredjek. Ne órára meg Rugóra. Csak úgy magamtól :roll:

Kép
vindolanda

Maggie, ó, sajnálom, de én is pont így szoktam járni a borral. Talán a forralttal nem, jön az a szezon, bár most meg pont nem ihatok alkoholt ;-)
Köszi, Bercókának is a legjobbakat kívánom! Hát a mi fiaink ilyen betrutyisodósak... dolgozunk rajta, amikor ügyesen fújja az orrát, nagyjából szinten lehet tartani a dolgot.
Szombattól fog állítólag durvulni az idő, addig még oké lesz.

Vindo, akkor ma jó napotok lehetett :-)
Igen, a régi jó spontánébredős évek! :-D
Ádi is 7-kor felkelt, kicsit visszaküldtem, de aztán megint ott volt, mi heverésztünk tovább, de az már nem volt rendes alvás.
Az a gond, h amióta terhes vagyok, jóval rosszabbul alszom (még nem a teher miatt, nyilván), felébredek, úgy érzem, h órákig nem tudok visszaaludni. Meg WC-re is mindig ki kell mennem, minden éjjel (már most... ill. még mindig). Edzek a jövő nyári hónapokra :-))

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D

Kép
vindolanda

Még fel sem öltöztem, de R. már kiment az udvarra.
Azt mondta, hogy csak este fog bejönni.
Mehetek utána :?

G. még alszik.
Én kettőig voltam fenn, akkor még dolgozott.

Kép
vindolanda

Vindo,
Rugó :-))))
Ügyesek vagytok, nálunk S. szokta éjjel 2-3-ig nyomni, én simán bealszom. De ez most már végzetes következményekkel fog járni (semmivel nem haladtam a pszichón sem), úgyhogy vmit ki kell találnom.

Kép
Kép
irina

R. belerúgott valamibe, megfájdult a lába, bejött.

G. jól nyomta.
Én viszont későn tudtam kezdeni, mert R.t nem tudtam levakarni. Úgy dolgoztam tíztől, hogy az ágyban ültem, R. mellettem mászkált, ölemben a notebook.
11kor aludt el :shock:

Nem tudom, mit lehetne csinálni.
Amit tudok, hogy nálam hullámokban jön a semmittevés és a hajtás.
Lehet, te is belerázódsz megint.

Kép
vindolanda

Szegény Rugi, remélem, semmi komoly a lábfájás.

Hát én az első trimeszterben semmi értelmeset nem tudtam esténként csinálni, max. bambulni vmit S-val, mert ahhoz nem kell sok agy. De sokszor azt sem. Én is vagy nagyon hajtok, vagy nagyon nem. De most már fel kéne vennem a tempót, viszont azt is tudom, hogy a nov-dec-jan. nagyon kemény lesz, kell a szufla. Mindegy, az őszi szünetben próbálom behozni, amit lehet.
Babanetezni legalább napközben és gyerek mellett is lehet :-) de bármi érdemit dolgozni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 17:53-kor.

Kép
Kép
irina

Ja, a babanet nagy előnye, hogy egy perc alatt bele lehet mélyedni :D

Odatettünk egy kenyeret aldis lisztkeverékből.

Csak belerúgott valamibe, semmi komoly.

Nem alvó gyerek melletti otthoni munka gáz, az biztos. Én terhesség nélkül csináltam, de úgy is sz...r volt :roll: Terhesen, gondolom, még gázabb.

Email - egyszer az egyik profunk azt mondta, hogy két napon belül illik válaszolni a levelekre. A két nap még benne van, nem is értem, miért pampognak.

Itt az idő főzni egy kávét :P

Kép
vindolanda

Rugó átment szomszédolni 8)

Kép
vindolanda

Vindo, de ennél már csak az szebb, amikor olyan emberek kérnek számon a levelezésben, akik maguk sem válaszolnak 2 napon belül.
Én ezt már jó ideje nem tudom tartani, tanárként sem (és az én mostani tanáraim sem tudják). Persze a legfontosabb határidős dolgokat mindig előreveszem, de mindent előrevenni sem lehet.
Áh, engem az zavar főleg, hogy este tényleg fáradt vagyok és a férjemmel szeretnék végre lenni, nem akkor nekiállni valaminek, amire egész nap frissebb agyam lenne. Simán végigdolgozok heteket szabadnap nélkül, csak este ne kéne... no mindegy, egy darabig úgyis másképp lesz.

Jó kávézást!

Ádi vmit szerel, mi meg apróbb házimunkákat csinálunk. Tömegbe nem megyünk, de lassan kinéz egy nagyobb séta.

Kép
Kép
irina

Hahó? :roll:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Gellérthegyi séta :) :) Milyen fitt vagy Csilla :)
Rugó szomszédol még?

Mi meg elmentünk Verőcére kalandparkba, oda ahol Katiék is voltak :) gyerekek élvezték,én majd megfagytam(mert minek normálisan felöltözni) de jó volt :) jó kis meglepi volt nekik :) megbeszéltük tavasszal megyünk,de akkor eltekerünk odáig :)
holnap meg megyünk gasztróra,B. már várja :) lelkesen mondja megyünk vérvételre :shock: :roll: 8)

:arrow: vacsizni

KépKép
viranka

Verus, Verőce nagyon klassz lehetett! Tessék mán rendesen felöltözni (mondom én, hasonló cipőben járva, megcsalatva a napsütéstől)!
Gasztróra a legjobbakat, majd írd meg, mi volt!!!

Fitt, én? Alig tudok felállni. Kb. 50 részletben tettük meg a hegymenetet felfelé. :-D

Kép
Kép
irina

Az idő tényleg csalóka volt. Mi reggel pufidzsekiben mentünk ki.

Sajna hamar hazajött a szomszédból :lol:

Verőce biztos jó lehetett.

Bálint milyen lelkes :shock:

Kép
vindolanda

Irina....jaj Te draga valahogy majd csak belejosz es utolered magad! :-),
En sem tudok itthon dolgozni sokat dalma mellett, csak ha alszik vagy szinten este, de este sem sokaig..ejjszakazni nem birok, kulonben hasznalhatatlan turelmetlen vagyok...ugye dalma ebred mostanaban 5-6 korul. :-(. De mivel delben alszik akkor probalok dolgozgatni, a tobbi hazimelo meg Dalma segitsegevel :-), bar most bejelentkezett a takarito csajszi hogy munkahely storni, tud jonni ha kell....hat jo lenne penteken jonne mert vasarnap ketesztelo, arra kell kezuljek + I 2 nap pesten lesz fejtagitason... Csut, pentek szoval segitseg sem nagyon lesz..de sebaj megoldjuk, de jo lesz ha a takaritast mostbkas megcsinalja, en meg tudok keszulni kozben. :-)

Rugi mibe rugott? Faj meg neki?

Ja nem is irtam szupina kis traktor? De hogy talalt ra G direkt ilyet keresett?

Vera, Balint de edi, lelkes! Veroce jo lehetett! :-)

Mi nagyiztu

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi nagyiztunk itt is ott is, Alma koncerteztunk, ma békastó, kacsaetetés, jubileumi jatszoter,

:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: és nektek volt igazatok a pufidzsekivel. Én már 3. napja megyek ki egy pulcsi + 1 kardigánban (egyik sem túl vastag), hát a napon még oké volt, de másutt más nem.

Kaqk, hát, csajszi, Neked sem egyszerű a két lánnyal meg ezzel a sok dologgal, az biztos. :-)
Hogy tetszett az Alma-koncert a lányoknak?

Á, szerintem a jelenlegi helyzet(em) magyarázza ezt az esti munkaundort részben. Már elkezdtem nagy erőkkel a lakást is rendbeszedni, pl. felszereltem két bútorlapot a konyhában, amik 2 éve hevertek ott és nem igazán érdekeltek. Fészekrakás vagy mi :lol:

Tényleg, jut eszembe, Panndi, pocakfotót hozol? :-)

Munkára :arrow:

Kép
Kép
irina

Hát, a traktorjába rúgott bele.

A vaterán találtuk, elég sok ilyen munkagép volt fenn, de a használhatók nagyon drágák voltak. Erre meg csak mi licitáltunk :wink:
Adtak volna hozzá ingyen egy kis polskit is, de azt nem kértük.

Kaqk, nem is árt egy kis segítség néha.
Ötkor kelő Dalma :shock: :shock:

Holnap angol nyelvű konfim lesz :roll: :arrow:

Hajrá Irina!

Kép
vindolanda

Vindo, akkor nagy kalappal a konfihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán majd mesélj...

jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

De, teszek :)

Hát ekkora lett :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: nagyon cukkkiiiii a pocid! Jaj most annyira hiányzik nekem is a pocakosság..Nekem is ilyen pici pocikám volt :-) Juj már nem sok van..lassan a kezedben tartod Petit!!! :-)

Irina...fészekrakás :-), Alma koncert, jó volt Mi is élveztük I -al. Csak Emma jött meg a majdnem mostoha uncsitesó- :-)

Vindo: értem, de direkt kerestetek ezek szerint? Hogy ment a konfi??

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi :) :) de jó :) már amennyit látok belőle :oops: (szórakozik a monitorunk :( )
Kaqk,sajnálom a korán kelést :( de rossz is... ezalatt a pár nap alatt,míg itthon voltak a gyerekek folyamatosan 6 körül keltek.bezzeg ma :)
Irina,igen csalóka ez az idő :( ma is fagyasztottam Magamat :( gondoltam meleg lesz du. persze,majd megfagytam vékony hosszú ujjú felső és vékony kabát kombinációval.
Köhögés :( most Bálint is elkezdte :(

Mai napunk:
Be Pestre Heim Pálba.időre odaértünk,bejelentkeztünk itattam,mert azt hittem lesz vérvétel. B. számolta lelkesen visszafele a napokat és alig várta :shock: :lol: Aztán be dokinénihez,aki még mindig a világ legjobbja :) beszélgettek,megdicsérte milyen szép a bőre(mert még emlékszik milyen volt mikor odakerültünk :shock: ) és nem kell vérvételre menni... :lol: majd áprilisban :)
Utána felhívtuk Mesit,mert Geginek van vmi csúcs szuper autója és beígértem neki h. kap ha túl leszünk a vvételen :) Ha láttátok volna Bálintot ahogy társalgott Mesivel :) :) Zsebre tett kéz,hüvelykujja kilógva,közben sétáltunk és csak mondta mondta neki :) :) eszméletlen :) elmentünk Europarkba,megkerestük játékboltot,de nem volt az az autó :( vettünk helyette vmi másik baromságot(Toons vagy mi) amihez adtak ajándékba Filly pónit :)
S szolgálati: repülőgépek vannak kiállítva,bele lehet ülni,kipróbálni őket :) egyiknél lőni is lehet a forgó felhőt szivacslabdával :) aztán volt kolléganőmhöz bementünk,ott játszott és csak dumált :)
Hazafele vonaton összefutottunk egy ismerőssel :) Bálint így szólt hozzá: Megúsztam a vérvételt!Nem szívták le a véremet :) :) meg h. ma áthívjuk egyik ovistársát és akkora bulit csapnak :shock: 8) :lol: .Mire hazaértünk kellemesen elfáradtunk mindketten :) de szerintem Én jobban :) S most bulizik a fiam,Míra rajzolgat :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Most csak annyit, hogy a konfin volt csoki-szökőkút :shock: :shock: 8) 8)

Kép
vindolanda

Nyammmi, :-)))

B nagyon cukker...micsoda szivege van!
Mi is megvagyunk, bar elszomorodtam, a keresztelőre rossz idot mindanak, emma keresztelos ruhaja lesz dalman de 5 eve jo idoben volt a keresztelo, most kell harisnya v leggings a rha ala meg -mivel rovid ujju - valami csini szuk hosszu ujju feher body..amit persze nem lehet kapni .. :-( szoval most keresgelek, de eddigbsehol :-( pedig igy fazni fog,

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bocsánat, az eltűnésem oka: a bortól annyira ellazultam, hogy úgy is maradtam. Alig csináltam valamit, tegnap próbáltam menteni a helyzeten. De nagyon jó volt, igazán pihentem. Tulajdonképpen a neten megnéztem az egyik kedves sorozatom 7. évadát, meg a 8-ból azt, ami már megtalálható. Igaz, felíratos volt, de azokat meg külön szeretem. :lol:

Ma munka. Bercó meg eléggé köhög, hála a Sinupretnek, már folyik az orra. Egyelőre semmi komoly cuccos, csak vízszerű. De ez legalább haladás szerintem, de majd konzultálok az orvossal. Azért nem bánnám, ha megúszná a vérvételt, meg egyebeket!

Panndi, de szépen gömbölyödik. :lol: Csodás kép, köszönjük.

Viranka, Bálintodat klónozni kellene, annyira cuki. :lol:

Vindo, ez nagyon megfogott, úgy látom. :lol:

Irina, hogy Te micsoda ezermester vagy. :lol:

Na, megyek dolgozni. A legrosszabbat már letudtam, tegnap végére értem az utolsó órának is. :lol:
dmaggie

Halihó!

Panndi, csodaszép a pocakod!!! Formás, tökéletes! :-)

Verus, Báló egy kis tünemény édes dumával :-) Örülök, h nem volt vérvétel és hogy minden rendben vele.
Tessék nem megfázni!!! Mi reggel télikabátban nyomtuk, hazafelé én még abban is fáztam (alatt blúz, kardigán!). Jön a cudarság.

Vindo, ezen a csokiszökőkúton konkrétan nyerítettünk S-val :-D Milyen konfi volt ez? Hogy érezted magad amúgy? Vagy asszociáljunk a szökőkútról tovább? ;-)

Maggie, végre kényeztetted magad, drága! Mi a kedvenc sorid?
Bútor-összeszerelés: ragaszkodom hozzá, h mindig én csináljam (na jó, a gardróbhoz kellett más keze is tartani). Ez valszeg a lakbermániámból jön, semmi más különös oka nincs. :wink:

Kaqk, szorítok, h találj szép fehér felsőt Dalmának. Nincs vmi jó kis bababolthálózat a környéken (a brendonon kívül elfelejtettem ezek nevét)?

Kicsit hosszú volt a nap (pszichós tréningelőadás a gyermekpszichiátriák működéséről, tetszett nagyon; aztán oktatói programok este 6-ig). Holnap kegyetlenül dolgozom itthon.

Kép
Kép
irina

Hahó.

Nem, ez egy teljesen valódi csoki-szökőkút volt, körbe volt rakva édességekkel, azt mártogattuk az ebéd után, és még a zárszó után is működött.
Amúgy elmondtam, amit kellett:) Csak az első mondatba gabalyodtam bele.
Mivel nagyon kellett pörögni, így kérdéseket nem kaptam.
Egy HURO projekt zárása volt (ezek a román-magyar közös EU-s pályázatok).

Panndi, nagyon csinos kismama valaki 8)

Viranka, Ti is mindig csináltok valami érdekeset :D

Kaqk, a Hervis mellett van egy gyerekbolt, ott, ha jól emlékszem, ünneplők is vannak.

Maggie, tényleg, melyik az a sorozat?

Jó munkát holnapra, Irina.
Nekem a holnap estét kell megnyomni.
Délelőtt logopédia, aztán Rugóval megyünk ki Bösz-be.

Bp-i lányok, november hatodikán meg hetedikén este Bp-en vagyok (CEU, Műegyetem). Vagyis azon a héten csütörtökön meg pénteken - napokat nem tudom pontosan.
Ha valaki szeretne egy rövid teázós talit a vonatra való felszállásom előtt úgy koraeste-késődélután, szóljon :wink:

Ma megjött a kályha. Holnap ki kell égetni.

Kép
vindolanda

Halihó!

Kávézgatok.

De kis kíváncsiak vagytok. Ez a HIMYM, az Így jártam anyátokkal. Egy kicsit olyan, mintha összegúrták volna a SNY-ot és a Jóbarátokat. Az a legjobb, amikor a srácokkal együtt nézzük. :wink: :lol:

Egyébként a fiúk kérésére kedden, ebéd után is moziztunk egyet itthon, akkor az Életrevalókat néztük meg. Nekem az is tetszett.

Irina, mindent bele! Jó, hogy egy-egy napot otthon tölthetsz. Sajnos én nem nagyon tudok ilyet csinálni, pedig jó lenne. Kedden is, a film után nekiültem, estére készen is voltam a nagyjával. Egészen más, ha napközben tud az ember lánya dolgozni.

Vindokám, no meg Irina is, ez a sok konfi. :roll: Ráadásul külföldiül. :wink: :lol:
Most én is azon gondolkodok, ha szeptembertől nem kezdek másik sulit, akkor lehet, hogy nyelvet kellene tanulnom. :roll:

Na, megyek dolgomra. Szép napot mindenkinek!
dmaggie

Na, most látom, nem gúrták, hanem gyúrták. Biztosan van más is, bocsi. :lol:
dmaggie

Vindo, kályha. 8) Jaj, ezek miatt hiányzik a családi ház.
dmaggie

Sziasztok!

Ja, Vindo, elhittem, hogy igazi volt a csokiszökőkút, a továbbasszociálás arra vonatkozott, hogy akkor ez valami puccos konfi lehetett, ha még erre is figyelmet fordítottak. :-)
Ügyes voltál!
Örülök, h jössz Pestre, naptár szerint nov 8-9. esik csüt-péntekre (jól értem, hogy mindkét nap jössz, de mindkét nap haza is mész? ha Nálunk nyugodtan megszállhatsz (és lehet választani, hogy a hallban alszol egyedül, Ádival, vagy velem a nagyszobában, bár megértem, ha ez utóbbi nem annyira vonzó ;-)). Szóval szívesen talizom Veled.
Jó kályházást!

Maggie, tényleg jó néha itthon lenni. Így is lesz persze ezer levél meg telefon, de talán vmi érdemi munka is.
Ha érdekel, a Terápia c. sori (HBO, magyar színészek) első 5 része simán megnézhető a hbogo.hu-n. (Én az amerikai eredetit láttam, imádtam, egy pszichológusról és a pácienseiről szól, dumálnak epizódonként 20-25 percig).

Megyek is leveleket írni.

Kép
Kép
irina

Most csak rohanásban.
Maggie, megkértek, hogy jövő hét szerda délelőtt helyettesítsek.
Be tudnám adni Rugót már reggel? Előre is kösz.

Irina, tervezek hazajönni, mert csak délutánonként adok elő.

Rohanok :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, oké, értem, ahogy jó Neked.
De szívesen adok lakáskulcsot is csütörtökön, ha nem lenne péntek délelőtt hol lenned (bár azon a péntek délelőttön szerintem simán rá is tudok érni, vagy persze hagylak itthon készülni, én meg dolgozom a szoba másik pontján). De nem erőltetem.
Plusz nem akarlak kisajátítani a többi budapesti csajszi elől. :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Újra itt a hosszú hétvége után.
Vindo!
Szuper a traktor, én azt hittem, hogy igazi, és majd ezzel fogjátok kotorni a havat télen. :) De így még jobb, a fiúk nálunk is imádnák.
Csoki-szökőkút, nyami, jó kis konfi lehetett.

Viranka!
Örülök, hogy tetszett a kalandpark.
Bálint szövegelése nagyon édes lehetett.

Panndi!
Helyes a pocakod. Hihetetlen, hogy nemsokára megérkezik a 4. baba is hozzátok. Pedig Gábor még csak akkora, mint nálunk Domi.

Maggie!
A HIMYM nekem is az egyik kedvenc sorozatom volt. Sajnos, már nincs az a csatornánk, ami adta. Térded meggyógyult?

Kaqk!
Remélem, sikerül felsőt találni Dalmának, biztosan nagyon csini lesz.

Nekünk jó mozgalmas volt a hosszú hétvége. Vasárnap, hétfőn Bécsbe mentünk vonattal. Egy baráti családdal. Élvezték a gyerekek, de kicsit elfáradtunk, inkább nagyon. Aztán hétfőn kipihentük magunkat. Azért még akkor is sétáltunk egyet a Hármashatár-hegyen.

Kép
Kép
Kép
katicico

Vindokám, hozhatod, 6-7 között már fent is vagyunk. Nyugi van. :lol:

Kata, de jó. Hát én sem a csatornán nézem, letöltögetem.

Irina, milyen a napod? Én holnapra gy.napot vettem ki, bár du-n suliba kell mennem, de addig is haladok majd valamennyit. :lol:

Köszi az ajánlást, majd megnézem. Bár, ha nagyon jó, akkor lehet, hogy el kellene halasztanom. :roll:
dmaggie

Maggie, a Te napod milyen?
Aranyos vagy, h kérdezed, eddig vegyes. Úgy tűnik, összeszedtem valamit tegnap, sokan betegek voltak köröttem (és sokáig voltunk egy légtérben a programoknak köszönhetően), egyelőre a fejem fáj és nem jó a közérzetem, náthaszerűségnek tűnik. Nem vagyok tőle túl boldog, aggódom a baba miatt ezért, meg határidőim vannak, amiket muszáj tartani. Délelőtt órákon át csak leveleztem-telefonáltam, aztán vásárolni mentem, de akkor már nem voltam vmi fitt, úgyhogy hívtam is S-t, h menjen Ádiért, mert nekem nem menne, csak ha nagyon muszáj. Dolgoztam, de holnap is lenne egy kötelező program meg egy nem kötelező, utóbbit lemondom. Hétvége megint tele dolgokkal, és ha vmit lemondok, hetekig tart újból megszervezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 18:07-kor.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Hú, Irinám, ez nem a legjobb. Remélem lázad nincs! Nyomasd a c-vitamint ezerrel!

Tegnap nekem is borult egy kicsit a napom. Úgy volt, hogy a Kedves megy Bercóért, én meg itthon dolgozok, de felhívott, hogy elfelejtett valamit, így nekem kellett rohannom. Ráadásul tevékenységi nap volt, du-n zöldségekből, gyümölcsökből lehetett a gyerekkel közösen alkotni. Jó sokáig ott voltunk Bercóval, sikerült csinálnunk egy répa-kutyust, meg egy répa-emberkét. :lol:

De most itthon vagyok, csend van, kezdem is a munkámat, mert 1-től meg suliban leszek.
dmaggie

Hahó :D

Tegnap este kidőltünk az altatásban, reggel meg kelni kellett hatkor, mert G.nek negyed nyolcra be kellett érnie a munkahelyére.
De már mindenki elment, kávéztam, és mára nagy munkanapot tervezek.

Tegnap voltunk logopédián. A logopédus bele akart írni a könyvbe, amit Maggie adott kölcsön, de Rugó megakadályozta benne. Elmondta, hogy egy toronyházban adták kölcsön, nem a miénk, és nem szabad beleírni.
MOst meg lett dicsérve Rugó. Nemsokára kezdik egyenként a hangok átvételét és tisztítását. Már mondja az első mássalhangzókat is néha a szavak elején.

Aztán ki kellett mennem Böszörménybe, és így nem tudtam Rugót az óvodába vinni. Voltunk a tanulmányin (hétfőn ott vigyáznak Rugóra), a gazdaságisoknál, kávéztunk a tanácsteremben pár kollégával, valamint beiratkoztam a könyvtárba is (eddig a felújítás miatt nem működött). De csak R. kapott könyveket, ki kellett neki vagy ötöt (KIppkopp, APG :roll: , Micimackó stb.).
Este a férfiak kiégették a kályhát az udvaron. Most már benn van az új kályha a lakásban, de még nem cseréltük ki.

Kata, vannak bécsi fotók?
De szép lehetett 8)

Irina, ja, nagy tülekedés van értem :lol:
Közben kiderült, hogy busszal megyünk pénteken, így a csütörtök este lenne jó időpont talizni.
Két konfim lesz két nap alatt három előadással, és már nem tudom, hogy melyik egyetemen is leszek pontosan aznap, de kiderítem.

Maggie, répa-ember. Nagyon kreatív valaki :P

Minden betegnek, lábfájósnak jobbulást!

:arrow:

Kép
vindolanda

Néhány kép a bécsi kirándulásról:
Kép
Ülünk a vonatok (volt egy kis gyereksarok tévével :) )
Kép Schönbrunn parkja
Kép
Labirintus
Kép
Szuper játszótér a labirintus mellett

Az első napról nincsenek képeim, mert lemerült a telefonom. Ott elég vacak idő volt, ködös, hűvös. A Práterben voltunk, gyerekek felültek több kis vonatra, én csak a kerti vasútra. Apukák kipróbáltak egy hullámvasutat. Hétfőn szerettünk volna egy gyerekmúzeumba menni, de az zárva volt. Így a Schönbrunnba mentünk. A kastély bejárását nem mertük bevállalni a gyerekekkel, de a park, labirintus, játszótér minenkinek nagyon bejött. :)

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok :)

Katicicó egy helyen voltunk hétfőn :D
Mi is Bécsben jártunk és a Schönbrunni kastély kertjében sétáltunk. A kastélyba mi se jutottunk be, minipasi bealudt az ölemben míg csini mosdóban volt.
Az a játszótér tényleg szuper :D

Vindo csütörtök estét még nem tudom, pedig jó volna találkozni veled meg Irinával is :D
az a traktor csúcs :D szerintem pasikának megpróbálunk beszerezni egyet.

ááááááá, randalkázik pöti :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Maggie, éljenek a répaemberkék :-)
Ádi meg a saját beszámolója szerint papírdelfint varrt az oviban és nagyon élvezte :shock:
Hogy állsz a dolgaiddal? Szeged? Térdhajlantod hogy van?
Köszi, ma egy fokkal jobban vagyok, ezért csináltam a dolgaimat (Ádit oviba vittem, aztán elvittem kész anyagokat az egyik mhelyemre, aztán az egyetemre mentem tréninghetes órára, amin szerencsére halllgatóként vettem részt, meseműhely volt :-)).
Folyamatosan nyomom a rengeteg C-vitamint meg forró teát, leveseket, gyorsan rendbe kéne jönnöm. Kicsit folyik az orrom, inkább a közérzetem vacak.

Vindo, Rugó, a kis drága milyen ügyes (micsoda firkálós logopédus, mióta firkálunk bele mások füzetébe? :-))!
Én azon a bizonyos csütörtökön, amikor itt leszel, fél 4-4-ig tanítok a belváros környékén leszek. A helyszínek, amiket eddig írtál, nem esnek túl messze onnan. Ha megtudod, mikor végzel és hol, írj, elmegyek oda. A nálunkalvás ajánlata továbbra is bármikor áll. Jut eszembe: mi nagyon közel lakunk a Nyugati pu-hoz, szóval ha onnan megy haza a vonatod, a környéken tudok sok-sok jó helyet. :-)

Móni, írj majd a Vindóval való tali ügyében, ha többet tudsz, hogyan értek rá.

Katicico, irtó cuki ez a gyereksereg, nagyon édesek.
A Práter hatalmas élmény tud lenni gyerekeknek, felnőttként már teljesen más a hatása, de gyerekként... csúcs.

Na, összeütök egy absztraktot, ha nem alszom be. És vár a csipkebogyótea.

Kép
Kép
irina

Hú, ez jó programnak néz ki, Kata :D
Sajna mi még nem jártunk arra.
Szerintem arról a munkagépről Rugót le sem lehetne szedni :roll:
Megmutatom majd neki is.

Móni, hátha összejön :D

A szekciómnak 17.30kor lesz vége a Műegyetemen. Esti tali 8) Lehet, a vége előtt el tudok lógni, bár azt nem nagyon illik.
19.23kor megy egy IC a nyugatiból, ahogy látom. Azzal még elkapom az utolsó buszt Debrecenben.

Irina, jobbulást!

Várom a férfiakat, lassan jönniük kell.

Csinálok addig ppt-ket :arrow:

Kép
vindolanda

Nincs új a nap alatt.
G. megint elfelejtette felvenni Rugót az óvodából :roll: :lol:

Tíz perce telefonált, hogy megy érte, de mire odaért, csak elsuhant az óvoda mellett kocsival.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi!
a Műegyetem bazi nagy, ha esetleg van közelebbi infód, a konkrét épület előtt megvárlak (majd kinyomozom, melyik az). A legegyszerűbb onnan villamosoznunk, a Nyugatinál közvetlenül van Meki (Caféval is), Costa Café (azt nagyon szeressük Ádival), mindegyik kb. fél percre a sínektől. Mivel szoros lesz az idő, ezeket a közeli helyeket javaslom, de van még egy csomó (Alexandra Könyvesházban a kávézó, az kb. 3 perc gyalog).

G. és Rugó: a fő, hogy kiderült. :-) vagy hazaért már R. nélkül?

Kép
Kép
irina

Na, megnéztem, szóval 1 megálló egy vilivel át Pestre a Műegyetemről, azzal elmegyünk a Deák térig, onnan 2 megálló metróval a Nyugati, ez a leggyorsabb.

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?