A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, akit érdekelne: az Aldiban vannak jó kis gyerekcsizmák 3990,-ért, lőttem egyet Ádinak.

Kép
Kép
irina

Ha jól értelmezem a meghívót, Q épület, nyitott tárgyaló :roll: Ez nekem nem sokat mond :roll:

Altatás :arrow:

Holnap reggel nyolctól szóbeliztetek délután ötig :twisted: Utána G.nek fellépése lesz, rohanni kell, mert Rugóra kell vigyázni közben.

Kép
vindolanda

Vindo, már csak azt kéne kideríteni, melyik kar, mert Q épület több karján is van a BME-nek, ahogy a gugli alapján látom. Címet adtak?
Sok kara van, rengeteg épülettel, ezért kéne tudni.
Nem semmi, mennyi dolgod van. :roll:

Kép
Kép
irina

Ez találtam amúgy, hátha Neked is segít:
http://portal.bme.hu/terkep.aspx

Itt csak egy Q épületet jelez (de ez amúgy a villamosmérnöki vagy melyik kar). Ez nekünk jó hír, mert onnan még egyszerűbb kiközlekedni a Nyugatiig (4/6-os villamossal). :-)

Kép
Kép
irina

Igen, van egy postacím: Magyar tudósok körútja 2.

Ja, november 9-re eljutok a hetedik konferencia-előadásomhoz szeptember óta. Egy darabig nem akarok látni konfikat :lol: MOndjuk ebből három társszerzős.

Kép
vindolanda

Szerintem ez lesz az 8)

Kösz a térképet, ezt szerintem kinyomtatom majd előtte. Valahogy be is kell jutni.

Csinálok egy nagy pohár forró kakaót.

hoz = ra az előző kommentben

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, ha a tudósos körúton van, akkor stimmel a térkép jelezte G épület, a Petőfi hídhoz lesz közel. Az tényleg a Vill. mérnöki Kar.
Ja, épp mondani akartam, hogy pörögsz konfikon rendesen :lol: Aztán feltöltődés meg pihenés is legyen ám? Mikor van őszi szünetetek? Nekünk jövő héten, szépen tele is raktam melóval. 8)
Jó kakaózást, megyek lassan. Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Sajna nincsen őszi szünetünk :(

De nem panaszkodom. Szeptemberben egy héttel később kezdünk, mert a levelezősöket letudjuk hamar 8)

Jó éjt 8)

Kép
vindolanda

Ui: ja, ha a Nyugatiba érkezel be csütörtökön, akkor onnan is a legegyszerűbb felszállni a pályaudvar elől induló 4/6-os villamosok (Combinó) közül bármelyikre, leszállás a Petőfi híd budai hídfője megállónak. Onnan még pár száz méter séta lesz.
Most a 4/6-os vonalán pótlók járnak egy szakaszon, de elvileg nov 4-ig csak, tehát ha mindent időben befejeznek (vágánycserék), akkor már nem érint. De akkor is ez a vonal a leggyorsabb. :wink:

Kép
Kép
irina

Kösz, megfogadom.

Kép
vindolanda

Ó, azért sajnálom, h nincs szünet...
Jó éjt nektek is!

Kép
Kép
irina

Halihó!

A szokásos kávézós bejelentkezés.

Tegnap a sulim jól elhúzódott, de cserébe ma nem kell mennem, így viszont dolgozni fogok.

Rohanok majd haza, mert még ebédet is kell főznöm. :lol:

Irina, köszi a tippet, én is láttam az újságjukban, ma lehet, hogy megkuksizzuk.
Örülök, hogy jobban vagy. Mondjuk egy kis ágynyugalom csodákat tenne.

Jó kis szervezkedésben vagytok. :wink: :lol:

Tejszeletet kér B. Mennem kell.
dmaggie

Halihó!

A szokásos kávézós bejelentkezés.

Tegnap a sulim jól elhúzódott, de cserébe ma nem kell mennem, így viszont dolgozni fogok.

Rohanok majd haza, mert még ebédet is kell főznöm. :lol:

Irina, köszi a tippet, én is láttam az újságjukban, ma lehet, hogy megkuksizzuk.
Örülök, hogy jobban vagy. Mondjuk egy kis ágynyugalom csodákat tenne.

Jó kis szervezkedésben vagytok. :wink: :lol:

Tejszeletet kér B. Mennem kell.
dmaggie

Hahó, szép napot mindenkinek.
Megyek dolgozni :? :arrow:

Kép
vindolanda

Hú, nincs egy mozgalmas napunk.

Délben hazaszaladtam, megfőztem, elaltattam Bercót, meg én is aludtam egy kicsit, aztán apával boltoztunk.

Anyukám is itt van, ő meg szegénykém egész nap robotolt. Most éppen vasal. Hogy milyen jót tesz velem! :oops: :lol:

Na, kezdem a munkámat.
dmaggie

Hali,
Én s vagyok. Holnap keresztelő, készülődünk. Vásárolni voltunk de-t meg I irodájában, még dolgozott kicsit! Aztán haza és maratoni főzés indult holnapra. :-)
Remélem nem lesz nagyon hideg es nem fog esni sem eső, sem hó!

tegnap du-an baratnőmnél voltunk. A nagyobbik lánya 6 hónappal a kisebbik 3 hónappal idősebbek az én lányaimnál, így a jól eljátszottak a kicsik és a nagyok is.

I végre itthon...nem szeretem mikor nincs. :-( akkor olyan szürke minden. :-(
Maggie, anyukád de drága...:-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, bár rossz az idő, remélem, jól sikerül a keresztelő, minden rendben lesz :D

Maggie, anyukád nagyon rendes.

Rólunk: tegnap este hatra értünk haza. G.nek fellépése volt a Hódosban (egy szalagtűzőn), és reggel itt kellett hagynom a gyerekülést. G. egy barátja vitte őket Debrecenbe, mert a kocsi nálam volt. A csarnoknál találkoztunk, átraktuk a gyerekülést meg Rugót, mi hazajöttünk, G. meg este keveredett haza.

Este alaposan bealudtunk, semmire sem emlékszem.

De jó ez az óraátállítás 8)

Db-ben van némi elintéznivalónk, oda be kell menni, meg egy meki is jó lenne.

Rugó reggel óta játszik, én próbálok házimunkázni mellette.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk, a legjobbakat kívánom a mai keresztelőre Nektek!

Maggie, rendes Anyukád :-) Segít, h tudj kicsit haladni a tanulmányokkal?

Vindo, milyen volt a vizsgáztatás?
Jó mekizést!

Mára egész jól rendbehoztam magam, de a hideg betett nekem, azt hittem, megfagyok. Unokahúgomhoz mentünk babalátogatóba, délelőtt fújt a szél és szakadt a hideg eső is. Úgyhogy ezentúl harisnya, sapka, csizma kell.

Kép
Kép
irina

Pl. Trianon hatása a magyar városfejlődésre témakörben. Mentőkérdés láthatóan melléhúzott tétel esetében: szedjünk össze olyan városokat, amelyek a magyar városhálózatban Bp. után következtek, és elcsatolták őket. Válasz: Szentpétervár.

Itt is nagyon hűvös van, tegnap sikerült egy kicsit fel is fáznom.

Akkor már egészséges vagy 8)

Lehet, inkább fornettis lesz belőle a tescoban.

Kép
vindolanda

Vindo, akkor Neked is jobbulást! Nyomni meleg teákat, vitamint. Esküszöm, nekem már mézmérgezésem van...
Szentpétervár :lol:

Múltkor egy ismerősömmel futottam össze, évf. társam a pszichón, nagyon aranyos nő, és hitetlenkedő arccal kérdezte, hogy: de te ezt komolyan élvezed, hogy ilyeneket tanítasz, hogy állítmány? 8)
Azóta se teljesen értem. :lol:

Kép
Kép
irina

Szóval, az előző, Vindo, arról jutott eszembe (asszem), mennyi élvezetes része is van a tanításnak-vizsgáztatásnak.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Jobbulást a betegeskedőknek. Lassan dolgozni kezdek, de előtte bejelentkezek.

Kaqk, hogy ment? Gondoltam rátok! Jó car idő van. :twisted:

Hát igen, anyukám egy tündér. Én mindig mondom, hogy pihenjen, de nem tud. Látja, hogy el vagyok havazva. :oops:

Jót mosolyogtam a két sztorin. :lol:

Vindo, Rugó ugye szereti a lángost? Azt gondoltam, azzal talán nem nyúlok mellé szerdán. Meg régen is csináltam már, a fiúk is örülni fognak. :lol:
dmaggie

Hát, most magamra kötöttem egy pokrócot deréktájt. Semmi bajom, csak ötpercenként be akarok pisilni :twisted:

Maggie, szereti, nagyon jó lesz, köszönjük.
De tök üresen :wink:

Irina, tanítani nagyon jó, de egy elbaltázott óra után olyan depis tudok lenni :roll:

Kiszedem Rugót a kádból, és be az ágyba.

Kép
vindolanda

Maggie, jó munkát Neked!
Délután kicsit próbáltam haladni. Közben realizáltam, hogy szerdán nevelés nélküli munkanap az oviban, csüt-pént meg ugye szünet. Hát majdnem kiabáltam mérgemben, így már megint nem lehet dolgozni. Hogy a csudába haladjak bármivel, ha a 7 napból 2 napom marad, arra is egy csomó minden? :evil:

Kép
Kép
irina

Vindo, jaj, sajnálom ezt a felfázást, nagyon vacak lehet!
Ma beszéltük a húgommal, hogy veszünk derékmelegítőket.
Mire gondolsz elbaltázott óra alatt? (Nálam mondjuk ezt az fedné, ha a szemináriumon mondjuk nem dolgoznak a hallgatók, csak néznek, mert mondjuk a többség nem olvasta el a feladott irodalmakat, én meg végigbeszélgethetem egyedül magammal. Meg néha előfordul, hogy mondok valamit, amit utólag már tudom, h másképp kellett volna, mert így félrevisz. Biztos a kiégés jele, h egyre kevésbé izgatom magam ezeken...)
Fürdetés. :arrow:

Kép
Kép
irina

Vindo,mcsucs be egy kis meleg sos vizbe!

Irina oltozz fel draga!!!!

Langos... Mmm nyami.

Kosz csajok, hát szep kis idő lett. Fújt a szél, esett az eső, kb 7 fok. :-( DE egész szuper volt! Csak akkor sírt mikor vizet csorgattak a fejére, hideg volt :-( de a keresztapa ugyesen ontotte :-) aztan meg mikor a pap elvette egy par pillanatra. :-) egyebkent edi volt, elvezte a fotozast...remekem jok lesznek a kepek :-) nem tudom mikor kapjuk meg . Az ebed is jo volt, rengeteg kaja maradt meg. Mivel nekunk kicsi a lakasunk anyueknal tartottuk. Fozem brokkoli krem levest sajtos piritossal, husos meg spenotos toltott palacsintat tejfolos, meg sjtos onttetet, apu pulykat meg csulkot sutott rizzsel, ja meg kukorica salit is csinaltam, volt pogi ( anyos ;-) ) torta. 5-6 ig maradtak a vendegek. Szupi volt a hangulat, szerencsere dalma ugye koran kelt 6 kor, igy 9 kor mar el tudtam altatni, kb 1 orat hagytuk. Aztan a keresztelo utan gyors ebed, aztan kb 2 oratvaludt, eleg nagy zsivajban ( ez milyen ly) . Szoval szupi volt :-) most mar a csajok alszanak, mi is probalunk pihenni. Ja es tegnap kijott a 11. Foga :-)))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, de kis tünemény volt Dalma, gratulálok! A fogacskához is! És micsoda fogadást tartottatok :-)))) Képeket majd várjuk!

Csajok, aki már csinálta: hogyan lehet a legzökkenőmentesebben mobilszolgáltatót váltani? Húgom odaadta a régi telóját nekem, de az más szolgáltatóhoz van "eljegyezve", mint az én mostanim. A számomat persze megtartanám, és nyilván azt szeretném, hogy az egész flottul menjen. Előbb a réginél le kell mondanom a kártyás szolgáltatást, és utána menjek be az újhoz? Telefon nélkül nyilván nem vagyok el fél napot sem.
Bocs, minden segítségért hálás vagyok, mert nem értek ezekhez.

Kép
Kép
irina

Rákérdezek majd Gábornál, ő már csinálta :roll:

Kaqk, de jó, akkor minden jól alakult.

Hét - ne is mondd.
Ma Rugóra a tanulmányisok vigyáznak, amíg tanítok. Holnap G. lesz vele itthon, szerdán Maggiehez megy (örök hála érte). Szerda késő este irány haza, és két nap alatt jó pár temetőbe el kell majd menni. Aztán tegnap rájöttem, hogy Rugót egy óvodás kislány meghívta buliba szombat délután, és R. nagyon akar menni. Így vissza szombat reggel :roll:
Az azutáni hét K.O. a konfik miatt :roll:

Igen, a forró víz segített. De el is aludtam már kilenc előtt.

Elbaltázott óra - nekem volt egy múltkor, valamitől szegény hallgatók teljesen kész voltak, és végigkotyogták páran az egészet. Olyan volt, mint középiskolában :shock:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, szerintem nem baj, hogy aludtál, csak a gyógyulásodat segítette.
Jó is az, amikor hirtelen szembesülünk a még több eseménnyel. Én is járok így.

Kaqk, örülök, hogy minden flottul ment. Az idő meg olyan, amilyen.

Irina, szerintem igen, a régi szolgáltatódtól kell egy igazolás, hogy engedélyezik a számhordozást. (De lehet, hogy van olyan szolgáltató, aki megcsinálja, az ügyfélnek nem kell visszarohangálnia. ) Nálunk két éve az előbbi működött, most meg az utóbbi lesz. Utána már csak az újjal kell szerződni.

Munka: nagyon lassan haladok továbbra is, szerintem nem lesz időm arra, hogy minden egyes szempontot megvizsgáljak. De ha nem, akkor nem. Közben most majd meg kell írnom egy beadandót, kell csinálnom 3 óravázlatot, + ugye az itthoni dolgok. Nálunk is dúl a szünet, itthon van mindenki. Szerintem holnap du. beköltözök a könyvtárba.
Ma meg du. Józsára megyünk a csajokkal és a gyerekekkel.

Délelőtt meg be kell szereznem a tankönyveket, jó az időzítés, most egy iskola sem működik, nem tudok kérni sehonnan. Legalább veszünk Bercónak is egy csizmát.
dmaggie

Irina, arra nem gondoltál még, hogy a telefont kódoltasd ki?
dmaggie

Irina, menj be egy privát telefonboltba, és függetlenítik neked fű alatt pár ezer forintért.

Maggie, a megyei könyvtárba jársz?

Kép
vindolanda

Ja, Rugónak volt tegnap egy kis láza, lement, és azóta nem jött elő :x
Ha felmegy neki délelőtt, akkor ma itthon maradunk.

Kép
vindolanda

Vindo, igen, oda fogok menni. Bár még nem hosszabbítottam meg a tagságomat, de majd azt is elintézem. :lol: :lol: Úgy tervezem, nyugiban megírom a dolgozatomat, sőt még talán az óravázlatokhoz is hozzá tudok kezdeni. Aztán éjszaka folytatom itthon. Ott legalább nem állítanak fel valamilyen kéréssel ötpercenként. :lol:
dmaggie

Rugónak jobbulást!
dmaggie

Sziasztok!

Vindo, jobbulást Ruginak!!! Hogy van?
Micsoda hetetek van!
Mi is elkezdtük szervezni, hogy csüt-pénteken kicsit dolgozhassunk (minden könyvtár zárva, egyetem zárva, csak az itthoni munka jön szóba, de nekem pénteken le kell adnom egy diszibírálatot). Ádi megy nagymamázni kicsit.

Vindo, Maggie, köszi szépen a segítséget! a kikódoltatás az ugyanaz, mint amit Vindo javasolt? Tényleg nem értek hozzá...

Maggie, hajrá könyvtárazás és munka, ott tutira nyugtod lesz (kivéve ha vannak hangosan beszélgető olvasók, az egyik könyvtárba, amibe járok, egy 80 körüli idős házaspár nyomja folyton a rizsát a hírlapolvasóban, szerintem nem hallják egymást rendesen) :-)

Kaqk, örülök, hogy minden ilyen klasszul zajlott! Ügyesek vagytok, mint mindig :-)

Vindo, végigdumált óra -- hát, van ilyen...

Tiszta szerencse, h vettem csizmát Ádinak a hétvégén, mert már kellett. Meg sapkát is magamnak, mert tavaly elhagytam valahol.
Holnap is rohangálós nap lesz, rajzteszteket veszek fel egy kisiskolással, aztán korrektúráért elmenni, azt szerintem meg is csinálom, visszaviszem, aztán kis munka és mehetek is Ádiért. [/b]

Kép
Kép
irina

Köszönöm az érdeklődést, Rugónak semmi baja 8)
Egész nap velem volt, illetve a tanulmányin vigyáztak rá, ahol mintagyerekként funkcionált. G. csak este nyolcra ért haza.
Holnap jövök bővebben, jók legyetek.

Kép
vindolanda

Vindo, De jó hogy Rugi rendben van!

Emma is meg én is folyamatosan taknyosak vagyunk...mikor lesz már vége???????

Irina, kikódolás ( független lesz a telefon) vagy esetleg számhordozással válthatsz szolgáltatót.

venni kéne egy jó kis őszi zárt cipőt, ami kényelmes, és csini is!
Bár londonba egy gumicsízma jönne jól :-)
[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, szerintem ugyanaz.
Aranyos lehet a hangosan beszélő házaspár, bár néha azért ez elég kellemetlen tud lenni.

Kaqk, innen mentek majd repülővel Db-ből?
Gyerekek is mennek?

Rólunk - hát, most sok újat nem tudok mondani.
Ma G. maradt otthon Rugóval, én fél ötig tanítok. Jönnek értem kocsival, aztán váltunk, mert Gábor citerázik este.
Holnap relatíve sok órám lesz, konkrétan négy dupla, mert helyettesítenem is kell nyolctól.
Brrr.

Maggie, hogy haladtál?
Úgy tűnik, holnap már reggel hét körül ott vagyunk Nálatok.

Itt viszont végre kisütött a nap. Már régen nem sütött, nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára :D

Kép
vindolanda

Vindo: igen db-ből :-) 4 dupla óra???

:shock: :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vagyis úgy kell érteni, hogy négyszer másfél óra.
Az már úgy odatesz az ember hangszálainak.

G. is nézegette már az innen induló londoni gépeket :D

Lassan mennem kell órát tartani.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk, hát mivel a számhordozás is pénzért lehetséges, asszem, a kikódoltatás szimpatikusabb :-)
Kaptál cipőt? Nekem ma sapiban is fázott a fejem :roll: és simán a téli csizmámban nyomom. Van bélelt gumicsizma is? Mert amúgy az elég hideg lehet....

Vindo, az nem kevés óra... sokat kell helyettesítened mostanában? örülök, h Rugó jól van! :-)

London (nagy sóhaj), a világ egyik legjobb helye... menjetek csak oda, csajok! :-)

Ma felvettem a rajzteszteket a kisiskolásommal, jól eltelt a délelőtt, aztán még kötelező mászkálás, sokat nem haladtam mással.

Ádi vikingeket rajzol a sárkányos filmjéből. Gyakorlatilag csak ez a múvi megy egy hete. Még szerencse, hogy jó, így még nem ment az agyunkra.

Kép
Kép
irina

Na jó, most mindent viking fegyverekről és kellékekről szó rajzok borítanak (ki kellett raknunk az ajtókra).

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Balu kidőlt :shock: alszik az ágyunkon :) beteg lesz, nem tudom mi fárasztotta ki ennyire.Jön vmi front?

Kaqk,lányok nélkül repültök?

Vindo,azért kemény a 4*1,5 óra :shock:

Irina,szegénykém :( Én ma alig voltam kint,de akkor felöltöztem(sapit nem vettem fel :) ) .De én is téli csizmába megyek dolgozni :) igaz csak heti 2-3 nap de elég :)

Kati,de jó lehetett bécsi kiruccanás :) milyen klassz ötleteitek vannak :)

Nálunk most mind2 gyerek itthon :) nincs kedvem a héten korán kelni :) így nem megy a fiam oviba :) Hvégén Apa-Fia elmentek Millenárisba Hot Wheels napra :) Bnak nagyon tetszett :) Viszont volt 2 dolog amin totál kibukott. Egy csapat vszínű lopkodta a próbára,ingyen kiadott HW autókat,s majdnem Bálintét is sikerült lenyúlniuk.R. időben észrevette a kiskölykököt amelyik felkapta az egyik pálya végén.Gyorsan utánamentek, visszaszerezték. Aztán a másik az volt,mikor Apuka megkérdezte a gyerektől elvisszük az autót vagy kifizetjük? :shock: :evil: jóra tanítják... Hétfőn azért elmentünk oviba,és ott maradt,mert az új szerzeményeket be kellett mutatni a barátoknak :)
Én meg sálkötésben vagyok :) ismerősömnek csináltam és annyira megtetszett,h. kell nekem is :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Vindo, haladtam kicsikét, de még nincs készen a dolim. Még pár oldal és rendben lesz. Nem akarom nagyon túlzásba vinni. :oops: Most meg kezdem vagy folytatom a vizsgálatot.

OK. Rajtunk látszik, hogy szünet van, egyre később kelünk. :wink: De ébren leszek, fel tudok kelni magamtól, ha meg nem, akkor majd nyomod a kaputelefont és akkor. :wink: :lol: Kiderült, holnap jön Anett is, ő a D. barátnője. Dávid akar főzni, nekem meg irányítanom kell. :lol:

Kaqk, de jó lesz Nektek. Majd vegyél Londonban cipőt. Jaj, igen. Már én is felvettem a meleg cipőmet, amit Érmihályfalván vettem. Nagyon jó és kényelmes. Nem csoda: ARA cipő.

Viranka, ne legyen azért Beteg a királyfid. Ó, de várom én is, hogy köthessek. Már egy éve elkezdtem valamit, csak nem fejeztem be. Most meg úgy döntöttem, megkötöm anyukámnak, kap egy mellényt belőle.

Vindokám, készülj egy kis mézzel vagy valamivel holnapra.

Irina, ez érdekes lehetett. Milyen rajzteszt volt?
dmaggie

Vera, csajokkal megyunk :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, ezt a HW napot nem is említem Rugónak, mert biztos nagyon vágyna rá.
Kiállítási darabok elcsenése :x Megáll az eszem.
Rugónak is van egy gyűjteménye HW autókból, mindenhová magunkkal visszük.

Maggie, hát, a házszámmal mindig bajom van.
R. már nagyon várja :D

Tegnap én is felvettem a téli cipőmet, mert busszal mentem reggel, és gondoltam, hideg lesz. Úgy is volt.

Irina, csak a mai nap ilyen helyettesítős, de abszolút nem értek a tanagyag egy részéhez :roll: Majd elmondom, ami a ppt-n van :roll:

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Felébredtem időben, lezuhanyoztam, megkávéztam, várom Rugót. :lol: Közben megtelefonáltam a házszámot. :wink: :wink: :lol:

Rugó meg visszahívott. :lol:

Kaqk, azta, tényleg jó lesz.

Kiállításon lopás, én mindenhol utálom. Tény, hogy én UFO vagyok sokszor, de a pénztárnál is szólok, ha többet akarnak visszaadni.

Igen, ez jó hv-i program lenne.
dmaggie

Lopas :evil: aaaaaaaaaa :-(

Ruginak de jo dolga van ma :-))

Igen remeljuk szupi lesz! :-))

Bokacsizmat talaltam, persze nincs a meretemben de pesten van, lehozatjak... 2 het alatt! :-((

Szoval majd 2 mulva lesz cipom. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Verus, Báló kis drága :-)
Ez a lopás kész, én sem értem. És hogy valaki a gyerekét is erre neveli, felháborító.

Maggie-m, nagyon ügyes vagy a dogáddal. Elolvashatom majd, ha kész van? Persze nem akarok erőszakoskodni. :-)
Rajztesztek: a szokásosak, ember-, család-, elvarázsolt család-, Bender- és szabadrajz. De nagyon élveztem azt a délelőttöt, helyes családnál voltam. Még egy iskolai látogatás =+ tanárral beszélgetés és óralátogatás) is hátravan, aztán prezi és házi doga belőle. De legalább ezzel haladtam. A műhelydogámmal nem, nem tudom, hogy lesz belőle bármi. De a szemináriumokat nyomom, így ezt is kell, mert azokat nehéz később pótolni, vizsgakurzusokat könnyebb.

Vindo, akkor jó mulatást mára! :-)

Könyvtárban vagyok, a fiúk otthon. Itt most kivételesen nyugi és meleg van, sehol a beszélgető öreg házaspár :-)

Kép
Kép
irina

:-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?