A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kiszaladok a Corába megnézem mit adnak félpénzért
Majd referálok
Bea
20180827120929

HAjni! RÖhej, de Pesten kaptuk el a nyavalyátKép. Ott volt egy kidfiú, aki2nap múlva pöttyös lett. És senki más nem kapta el (babás tali volt), pedig sokan el akarták kapni. Én nem akartam, és beszívtuk.
De egyelőre semmi, csak a pöttyök.

.:Angi:.
angiszeged

Bea! itt meg tudod nézni a babyworld alatt milyen uszogatyonk volt. Én Sopronban vettem miután kiderült a Huggies megszüntette a kisebb méretet. http://karmen.fw.hu

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti, jövő szombaton makroökönómiából és külgazdasági ismeretekből. Kicsit félek, mert nem ismerem a tanárt, meg Luci sem hagy tanulni, így megint beállt az 5 órai kelés. Most meg majdnem elaludtam vele együtt:-)))

Angi, kicsit jó, hogy elkaptátok, kicsit nem. Tudod, erről már beszéltünk. Szerintem jobb, ha manócska átesik rajta. Nem bízom a gyógyszerekben, annál jobban a gyerekek erős szervezetében.
Hajrá pöttyök, csak ne szenvedjen velük sokat, kaparászás meg ilyesmi!

Nekünk Huggies úszópelusunk van, nagyon jó szerintem.
H
babamama

Sziasztok!
Nem veszem el, csak tanulok. Vagyis tanulnek, ha lenne idom. Sajna Kristofot alig lehet lenyomni. Az ejszakank szornyu volt, lehet, hogy elkiabaltam a jo alvast.

Angi, vajon mikor tudunk talalkozni? Remelem Virag jol viseli a betegseget. Eddig hogy birja? Amugy gyonyoruek, es ismet rengeteget nottek!

Karmen, Kriszta, altalaban 3x szoptatok, de van, hogy gyakrabban.

Karmen, nagyon ugyes Orsika, hogy egyedul iszik.

Eniko, Kép.

Agi
agi77

Ági! majd csak vége lesz ennek a vizsgaidöszaknak!!

Itt van ahogy iszik:
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi jobbulást!

Csak bejelentkezem, aludni megint nem tudtam éjjel. Reggel elmentem éhgyomros vérvételre a klinikára, utána hazajöttem és kihasználtam, hogy itt van Bogiapu és lefeküdtem és aludtam 1,5 órátKép Olyan jól esett! Most meg Bogi alszik, úgyhogy megyek bújok oda mellé, hátha sikerül megint aludni egy kicsit. Bár a fogam -fejem- ugyanúgy sajog, alig bírok nyelni. Bébiételen élek már 3 napja, mert nem tudok rágni, nyelni!Kép Olyan érzés, mint amikor anno tüszös mandulagyulám volt, akkor fájt igy utoljára.....

Na mentem, puszka!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ági!

Jó tanulást!
A mi éjszakánk most nem volt olyan rossz.De ez csak kivételes volt,tudom.Mondtam,hogy nem írom le többet,ha jól alszunk,de nálunk olyan ritkán fordul elő egy jobb éjszaka.
Remélem,hogy a Kristóf aludni fog,és tudsz tanulni.

Hajni!

Neked is jó tanulást kívánok!
Hány félév van még vissza?

Kármen!

Nagyon ügyesen iszik az Orsika.

Enikő!

Jobbulást neked!Remélem,hogy már nem sokáig fáj a fogad.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ez a kis banya nem alszik. Csak dumál össze-vissza. Pedig már én is humtam mellette egyet. Kép

Kriszti: Sztem sem olyan jó már Inci nélkül a Mikka. De azért jó elmenni néha.

A mi éjszakánk kicsit jobb volt. Bátornak most tört elő az a foga, amit úgy láttam előbújt. rEmélem egy darabig hagy aludni. Csak egyszer ébredt.

Enikő: Pihizz! Vannak homeós gyogyók fogkezelés utánra is.

Karmen: Olyan ügyi Orsi!
Képzeld Sári Tamás még egy magánorvosi csoportban is dolgozik. Megáll az eszem. Nemsokára megyünk teljes felülvizsgálatra, ott láttam a nevét. Nem semmi a manus.

Babatej: Én nem adnék ízesített tejet, legalább is amiben cukor is van hozzáadva. Flóra Beba2 pluszt ivott sokáig. Még nyáron is kapott tavaly előtt, az biztos nem romlott meg.

Nekem megérkezett a Kismama!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Enikő, szegénykém, ennyi szenvedés után a szülés meg se fog kottyanni.

Hajni, nálunk most a krémsajt, a túrósajt megy vacsira kétpofára. Belemarkol és úgy eszi. Tegnap az egész haja is olyan volt:-)

Karmen, nagyon ügyesen iszik Orsi, Pipi csak csőrös ibrikből, meg sportüvegből tud egyedül inni. Biztos az is gond, hogy rögtön nem síma pohárból szoktattam:-( Szeret pohárból is inni, de akkor csak idétlenkedik és minden hova megy csak a szájába nem. Nah majdcsak...

Kriszti, köszi az infót. Szeretlek ám.....:-))

Angi jobbulást Virágnak, nem kapargatja magát? Én csak ezért félnék, ha elkapná, meg a szövődményektől. De annak nem sok esélye van , jól tudom?

Ildi, hogy telt az éjszakátok?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ildi :-))) beelőztél:-)

nyúlanyó

Anita!

Tényleg megelőztelek.Ilyet már rég mondtam,de jó volt az éjszakánk.

Gabi!

Örülök,hogy jó volt az éjszakátok.

Ildi
tfildiko

Aki tanul annak kéz és lábtörést a vizsgákra!
Annak aki közgazdaságtan valamelyik részéből, annak különösen.Én nyáron államvizsgáztam. Békéscsabán a Tessedik Sámuelbe jártam. Az államvizsga tételek között is volt közgáz, még rémlik milyen gáz volt.
Valaki jár esetleg oda?
Köszi az eddigi infókat a Kerekesné Csilláról. Ha valakinek még van várom.
zita_29

Lottika és anyósomék cicája (Drazsé)
Kép
Remélem, mindig ilyen állatszerető marad.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Nagyon édes a Lottika.A cica is aranyos.És látszik,hogy jó helye van.

Ildi
tfildiko

Kép

Kép
Vendég

Dancsi!

Nagyon szép a Jozsóka.Jól áll neki az a sapka.

Ildi
tfildiko

az a sapka egy barátunké. Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
jelentem, ma voltam dokinál. Ctg rendben, ott soha nem keményedik a hasam, pedig itthon szinte mindig. BPD 92 volt, mást nem is néztek. Áramlás 1,93. Tovább öregedett a lepényem: G II-III-as. Erről tudtok valamit, mikortól kritikus?
Meg ami miatt rögtön el kellett mennem vérvételre, az a cx 1111-es méhszáj (EDA-s császár lesz várhatóan). Ráadásul piszkosul fájt a vizsgálat is: állítólag a gyerek "mögött" kellett keresgélni, meg érezte az ujjával az Ildikó dokinő a Lujzi popsiját... :o)
Szóval maradtunk farosok, császárra készülünk, az Ildikó szerint innentől kezdve bármikor.
Babaszoba kész, holmimat holnap összepakolom, ha többet nem jelentkezek, akkor tudjátok, hogy elindult!!!!

Enikő!
Pihenj sokat, bírjátok ki még egy kicsit együtt! Fogügyben meg menj el magándokihoz, ez már horrorisztikus,mit szenvedsz vele!!

Eri
37+6
seri

Eri,

az uccsó hetekben tök normális a lepény öregedése. E miatt ne aggódjál. Nekem úgy emlékszem a 32. hét körül már ilyen volt, mint neked.
Vendég

Seri: nekem szülés előtt volt ennyi a méhszájam. A méhlepény meg szintén szülés előtti állapotot mutat. Nem is próbálhatod megszülni simán? Apuci azért írjon pár sort ha megvan a babuci! Sok sikert! Ügyes légy!

Dancsi: Ugye nem adtok még lekváros kenyetet! Képnagyon vagesz Jozsó!
Azért az érdekes, hogy nekem, akinek nagyon meszes volt a méhlepénye és Flóra sem kapott elég kaját, a szülés előtt volt G II és majdnem 2-es a flow.

Melinda: De rég láttam már Lottit! Pont ma gondoltam arra, milyen jó volt összefutni a kisjátszón a Vajda utcában nyáron!

Szegény Bátor lefejelte a kádat. Még jó, hogy nem fém kád. Ki is repedt egy kicsit az ínye.

Puszi: Gabi3
inecsg

nem, nem adunk. De zsíros kenyeret sem. Kép

Jobbulást a kis fejelonek!
Vendég

Ja, hogy az zsíros kenyér! Kép

G3
inecsg

Dancsi, eszméletlen aranyos Jozsó, annyira vidám mindig, tök jó ránézni.:-)

Lottika is nagyon édes és milyen szép hosszú a haja, a macsek se semmi, ahogy tűri a babakocsiztatást:-))

Eri én 38+2 szültem, úgy látszik neked sincs sok hátra, egészséget és gyors szülést kívánok!

Gabi3, a babajátszóra jártok vagy jártatok a Fecske utcába? Mi majd minden délelőtt....

nyúlanyó

A gyerek vérmérséklete szerintem nem csak attól függ, hogy az anyuka hogyan bánik vele. Én nem verem, türelmes vagyok hozzá, sokat foglalkozok vele és mégis eleven, sokszor nem bírok vele. A szomszéd anyukánál pedig nyugodtabb és türelmesebb nőt még nem láttam és mégis fölözi a lányomat a lánya elevenségben és szófogadatlanságban. Szerintem ez természetes egy gyereknél és az évek alatt úgy is változni fog. Lehet, hogy pár hónap múlva sokkal jobban el lesz a játékaival, de most még nyüzsi és minden érdekli és a tapasztalatszerzéssel csak fejlődik, sőt csak így fejlődik igazán.

nyúlanyó

Lotti irtó édes, sokat nőtt, mióta bölcsis. Vagyis nagylányosodott!

Jozsó huncut nagyonKép.

Ági! Sok sikert a vizsgához!!! Ügyes legyélKép
Mikor kapjátok az oltást? Kérdezd meg a dokit, h utána mikor mehet himlős gyerek közelébe!

Virág remekül viseli, köszi a jókívánságokat. Semmi különös, a pici piros pöttyökön kívül_se,,i_tünet hálistenKép

Eri! Valaki szállít Nekünk híreket? Sok sikertKép

Jóccaka!

angiszeged

Nyúlanyó! MElyik a Fecske utca? Mi elnézünk oda, ha meggyógyult Virág.

angiszeged

Sziasztok!
Ildi, elvileg tavasszal államvizsgázok. hangsúlyozom: "elvileg":-))))
Luci ritkán hagy tanulni, most hajnal van:-)))

Ági, mi történt Kristóffal? nem hagy tanulni Ő sem?

Gabi, Luci minden reggel kap a babatejből 1 decit. Szerintem ez nem óriási mennyiség, tele van vitaminnal és reggeli után meg úgyis fogmosás van.

Anita, nálunk is volt ilyen időszak. Most a virsli van soron.
Emlékeztek, hogy írtam, mennyira imádta a banánturmixot? Most nem hajlandó egy csöppet sem inni.
Tegnap este a lányommal majdnem nagyon összevesztem. Jöttünk hazafelé és vitette magát. A piros lámpánál letettem egy pillanatra, hogy megigazítsam a nadrágját és elkezdett cirkuszolni. Gondolom, el volt fáradva és nem akart a saját lábán menni. Én meg mondtam neki, hogy szomorú vagyok, hogy ilyen utálatosan viselkedik, pedig az anya....bla bla bla
Hát nem elkezdett puszilgatni, hogy megbékítsen????:-)) Majdnem elbőgtem magam.

Melinda,gyönyörű ez a Lotti lány. Hatalmasat nőtt mióta nem láttam.

Dancsi, Jozsó is nagyon édi, szereti a társaságot, ugye? Meg látom, a kenyeret is:-)))
A második kép nálatok készült? Nekünk is ilyen bútorunk van az ebédlőben:-)))

Hát Seri, ha G III, akkor te a finisben van:-)) Ha egyszer csak nem jössz, tudni fogjuk, hogy beléptél a klubba:-))))). Nagy kalappal már így előre is!
H
babamama

Seri!

Akkor már tényleg nincs sok vissza.Drukkolok!

Hajni!

Biztos,hogy fogsz államvizsgázni.
Édes lehetett a lányod,miközben puszilgatott.

Ildi
tfildiko

Bamamama,
a kép Szavaskon készült, ahol a 2 ünnep közt voltunk.
Vendég

Hajni: Naggyon cuki lehett a Luci, amikor engeszteltKép Olya édesek amikor lelkiismeretfurdalásuk van Kép

Seri: Hajrá és kitartás, nagyon szeretnék már én is megszülni. Kezdem állatira unni ezt az állapotot! Valahogy minden összejött az utóbbi idöbenKép
Én is voltam ctgén a szülöszobán a múltkor, egy darab fájást sem mutatott a gép, bezzeg itthon.... Bár amióta a fogammal küszködök, nem nagyon van keményedésem meg a baba sem mozog annyit, biztosan a sok gyógyszertöl kiüti magát szegény Kép Nagyon sajnálomKép

Angi: Virág be van oltva barihimlö ellen? Jobbuást!

Gabi3: Jobbulást Bátornak, remélem semmi komoly baja nem lett!

Dancsi,Melinda: Nagyon édesek a gyerekek képekenKép

Reggelre bedagadt a fél fejem, de a fájdalmam határozottan csökkent. Úgy látszik dolgozik bennem az antibiotikum. Most nem tudom mit csináljak, menjek el a fogászatra, amiért bedagadtam, vagy ne? Örülök, hogy már nem fáj annyira.Ha megpiszkálnák meg is halnék..Kép Vagy hidegvizesborogassam? Vagy mit lehet tenni, hogy lelappadjon kicsit a dagadás? Már nem algopirinnel indítottam reggel, hanem bírtam inni kakaót egy kis kiflivelKép Most 3 napig diétáztam, ugyanis nem bírtam, sem rágni, sem nyelni.Állatira jót tett, a picinek, föleg, hogy igy is kisebb, mint kéne....Na ez vanKép
Ideengedem Bogit,kell neki a gép egyszervoltot követel Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Karmen, Orsi nagyon édes, és főleg nagyon ügyes!!! Edi még csőrös pohárból sem tud inni, csak cumisüvegből.

Dancsi, vagyány ám a kiscsávó!

Hajni, hajrá a közgázos vizsgáknak. A makroökonómia nem babapiskóta, ha Czagány tanár úrnál vagy Égetőnél vizsgázol. A szóbeli tényleg nehéz, de én anno rendesen nappalira jártam, bennünket jobban terrorizáltak mint a levelezősöket. A külgazd. vizsga nem nehéz, azt lazán lerázod.

Enikő, sajnállak nagyon, tényleg összeszaladt neked...

Meli, Lottika igazi szépségkirálynő!

Seri, hajrá, kitartás. Én is pont ebben a helyzetben voltam tavaly márciusban. Ügyes légy!!!

Mi most elutaunk néhány napra a szüleimhez, hogy ne legyünk kettesben itthon a gyerekkel. A férjem ugyanis üzleti útra megy egy hétre.

Gabici
gabici

Sziasztok!

Tegnap írtam, de a netünk nem volt a helyzet magaslatán és elszállt az egész egy kafa lefagyás után.
Eszter tegnap már úgy kajált délben, mint régen, evett húst is, banánt is. Végre, mostmár csak a sápadt pofika emlékeztet a betegségre Kép.

Karmen,
Orsi nagyon szépen iszik és milyen csinos kis rucija van Kép.

Gabi3,
az elszállt dolgok közt volt az is, hogy megkaptam a Kismamát. Melyik fogacska jön? Flóra aranyköpéseit is olvasnánk szívesen Kép.

Anita,
persze, én is Kép. Azért nincs harag Kép.

Ildi,
éjszakátok milyen volt? Örülök, hogy a tegnapi végre jól sikerült. Fogacskák kibújtak?

Melinda,
Lotti édes! A macsi meg nagy és szép Kép.

Dancsi,
Jozsó... Tudod úgyis Kép. Eszter megint visított, amikor meglátta.
Mi adtunk már Eszternek szilvalekvárt. Házi, csak színtiszta szilva (semmi cukor, tartósító). Imádta! Bár, láttam, hogy ez zsírosdeszka Kép.

Seri,
kérünk Lujziapától egy kis üzit majd Rólatok! Sok-sok energiát kívánok Nektek!

Angéla,
örülök, hogy jól van ez a Nő Kép. És Te hogy viseled? Azért te kimész néha, nem?

Hajni,
és milyen területen tudsz majd elhelyezkedni, ha "nagy" leszel?
Sikerülni fog, másra ne is gondolj. Tükörbe nézni és napi 5-ször elmondani: sikerülni fog!
Luci igazi kis hölgy. Annyira tudják... És mndig sikerül nekik meglágyítani a szívünket.

Enikő,
telefonálj az ügyeletre és kérdezd meg, mit csinálj magaddal :545-283. Erő megy +++++++++++++++++++.

Gabici,
hol laknak a szüleid? Érezzétek magatokat jól!

Szép napot Mindenkinek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

De gyönyörű idő van:-))))) Tök jó a konyhába ilyenkor főzni...:-)

Enikő, végre nem fáj már annyira, annyit gondoltam tegnap rád, a páromnak is mindig tudósítom, hogy mi van veled:-)))) Nem csuklottál?:-)

Angi, ez a játszó a Vajda u.-val pont párhuzamos. Ti merre laktok?

Kriszti, még szép , hogy nincs harag:-)) Eszti végre akkor totál jól van, egyen csak sokat, meg pirosodjon a pofija:-)

Hajni, hát igen, ezek a huncutok tudnak ám olvasztani:-)

Megyek , mert a kaja odaég, szép napot mindenkinek!

nyúlanyó

Anita: Én nem, de a baba a pocakban igen. Tegnap egész este csuklott! Kép

Mára sokkal jobb a hangulatom is, csak feszül a képem,a dagadás miatt, de már lényegesen jobban vagyok. Tegnap egész nap 160/100 körül volt a vérnyomim is, de a fájdalom miatt volt, tuti, mert mára az is visszaállt 130/85re.

A szomszéd barátnöm levitte a Bogit a játszóra (hogy ne menjek ki ilyen dagadt képpel az utcára, és hogy amit most pár napig nem tudtam megcsinálni azt gyorsan bepótoljam), úgyhogy most vasaltam ki a babaruhákatKép, meg felmostam, felporszívóztam, és már lassan az ebéd is kész, amiböl én nem fogok enni, mert elfelejtettem, hogy sómentesen vagyok és megsóztamKép Szóval marad a tejbegríz!Kép
Olyan szép rendet csináltam a babaszobába. A Bogi ruhácskáit ki kellett pakolnom a pelenkázószekrényböl és bepakoltam kistesó pici ruhácskáitKép. Külön van készítve az az 56-os rugdalózó, meg bodi amiben majd hazahozzuk a klinikárólKép. Már készülödök rá, persze magamnak még nem pakolok, csak az ö ruhácskái legyenek rendben, ne anyukámnak kelljen keresgélnie hol vannak! Én még nem készülök, mert még nem szeretnék megszülni, van még 1,5 hónapom!Kép

Na megyek, gyorsan még berakom a mosnivalót, nemsokára hozza vissza Anita a gyerköcömet, nem tudom, hogy boldogul kettövel, az övé is egy ördögfióka...Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Gabici!

Hol laknak a szüleid?

Kriszti!

Örülök,hogy az Eszter a régi.
Mi jól aludtunk,ám a fogacska még sehol.Nem értem,hogy miért nem bújik már ki.

Enikő!

Jó,hogy a vérnyomásod okés.Vigyázz magadra!
A tejbedara nagyon fincsi.

Ildi
tfildiko

Enikő! Örülök, h jobb a helyzet, de többet kellene pihenned, irgumburgum.
Báránykáinmk jól vannak, nem vészes a homeo sokat segyt.
Szép 7végét mindenkinek!

angiszeged

Angéla,
hozzátok áthallatszik a szomszédban szóló zene?
K

Kép

Kép
eszteranyu

Nyúlanyó! Orsi is csak azért tanult meg poárbol inni mert 5 hósan a cumibol nem ivott, csak rágcsáéta a szilikont és a nagy meleg miatt adtam egy kevés vizet is neki.

Dancsi,Melinda! Nagyon aranyosak a babák!!

Seri! Nekem is G III volt. Remélem még befordul a baba.

Angi! gyógyuljatok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szép jó reggelt!
Alig tudtam felkelni reggel, pedig olyan szép idö vanKép
Mindjárt elsétálunk a tecsóba Bogival, spagettit ennékKép CukorralKép Úgyhogy irány darált husit venni! A spagettit nem nagyon kell rágni, úgyhogy remélem azt meg tudom enni!

Angi: Bogi is bárányhimlös????? Milyen homeós bogyókat adsz neki(k)????

Seri: Még megfordulhat a baba, nem? Közvetlenül szülés elött is befordulhat,én úgy tudom! Mondjuk nekem mindkettö befordult már a 30. hét körül koponyavégübe, de hallottam olyat, akinek a szülés elötti napon döntött úgy a bobekje, hogy mégis buksival elöre szeretne megszületni Kép Sztem ne add fel a reményt, hátha...beszélgess vele sokat! Kép

TFIldi: Én is imádom a tejbegrízt, csak már kedd óta azon élek, kicsit uncsi! Kép Ha elmúlik a nyavalyám eljöttök jövö héten?

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Segítsetek léci:
a Műjégpálya nyitvatartására lennék kíváncsi.
Már mindenütt kerestük, de sehol nincs benne.
Köszi!

Enikő,
egy kollágám felesége meg homokot kívánt a várandósság alatt. Azért a Tied mégiscsak reálisabb Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő!

Elmehetünk,ha már jobban leszel.Köszi a meghívást.

Kriszti!

Nem tudom a nyitvatartást,sajna.

Ildi
tfildiko

Kriszti,

miért nem hívod fel oket?

tel: 62/444-710
Vendég

Dancsi,
mert a számot sem tudtuk.
Köszi.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Enikő, hol dagadt be az arcod? nem akarnálak nagyon idegesíteni, de velem is előfordult egyszer, hogy antibiotikumot kaptam (többször is szedtem korábban) és egyszer csak bedagadt az arcom. A szemeim alig látszottak, esküszöm, mint egy disznó, olyan voltam. És kiderült, hogy allergiás reakció a Maripenre. Szóval ezért nem mindegy, oda kell figyelni, de remélem, hogy már azóta sokat javultál.
Megvetted a tescóban a spagettit?:-)))

Dr. Gál Józsefnél fogok vizsgázni vásárhelyen. A telefonban szimpinek tűnt, remélem, nem fog velem kiszúrni, de nem hiszem, inkább csak jókat hallottam róla.
Hogy mit fogok csinálni utána? Leginkább azt, amit eddig:-))) Csak a diplomáért adnak pénzt, eddig meg csak töménytelen mennyiségű munkát adtak:-)))

Gyönyörű az idő, most kellene menni sétálni, holnaptól megint vacak lesz.
H
babamama

Csak úgy:-)Kép

nyúlanyó

Sziasztok!

A csak úgy csak azért, mert újra puffancsos lett az arca Pipinek:-)
Tényleg gyönyörű az idő, Pipi nem is akart elaludni, most meg mire felébred már sötét lesz. De azért csak lemegyünk még délután is sétálni.

Enikő, örülök, hogy megjött az étvágyad:-))

nyúlanyó

Anita!

Nagyon szép a lányod.

Ildi
tfildiko

Anita! örülök hogy Pipi megint a régi! Tényleg nagyon szép és nekem a kék szemek meg a szöke fürtök amugy is a gyengéim.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt!
Azt hiszem délután elmegyek a háziorvosomhoz, mert nem lappadt le a dagadás és még a torkom is elkezdett fájnai Kép Mostmár tényleg alig tudok nyelni!

Hajni: Elöbb kezdett el dagadni és csak utána kezdtem el szedni az antibiotikumot, szóval kizárt, hogy attól dagad....

Kriszti: Homokot? Az se rosszKép

Nem megyünk bölcsibe, nehogy valami bacim, vírusom legyen és ráragasszam a gyerekekre!Kép Pedig Bogi már nagyon emlegeti,hogy menne a bölcsibe, de nem merem megkockáztatni!

Pusz
Enikö

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?