Sziasztok,
Veronika,
jól teszed, hogy több helyre mész vizsgálatra, én is ezt tenném a helyedben!
Az Istenhegyit én is szupernek hallottam és tapasztaltam, ajánlom Uh ügyben.
Nem igazán értem, hogy mi lehet Neked ott, vastagabb is a méhfalad?
Lehet, hogy ezért volt a korai fájdalom, és nem a heg miatt? Gondolom a heg lejjebb van, nem?
Az viszont a mioma mellett szól, hogy Pálmi óta alakult ki, hiszen nem írtad, hogy Vele is ilyen probléma lett volna...
Kicsit megijedtem attól amit írtál, hogy mi lehet Pálmival, de ha nem akarod megosztani, nem faggatózok, csak jobbulást kívánok!!!
Ha esetleg tudok segíteni, írj privit, vagy tettem fel egy gmail-es címet a profilomba, azon is kereshetsz és felvesszük a kapcsolatot.
Úgy látszik, mostanában tényleg ránk jár a rúd, azt még meg se írtam, hogy tegnap a dokilátogatás után Oli a játszótéren leesett a nagy csúszda létrájáról, egyenesen a fejére
Nagy szerencsénk volt, hogy nem beton, hanem valami szivacsszerű ott a burkolat, és jó vastag sapi is volt rajta, de bennem megállt az ütő!...
Ott álltam mellette, és éppen vitatkoztam Vele, hogy ne engedje el a kezével a létrát amikor mászik, vissza akart lépni egyet, és mellé sikerült lépnie. Mivel nem kapaszkodott, fejest sikerült ugrania, én pedig nem tudtam elkapni...
Csak sírt kicsit, de még be se pirosodott a buksija.
Persze nagyon figyelek rá, ilyenkor az első 24 óra a kritikus (hányást, aluszékonyságot kell figyelni), de semmi baja. Azért még egy-két hétig nem alszom nyugodtan...
Ildi,
a kombi teszten a Down-szindrómára volt nekem kicsit lustább az eredmény.
De a dokim szerint Ő ilyen korban már mindenkit hasba szurat kromoszóma vizsgálat céljából (magzatvízből), nekem annyi engedményt tett volna, hogyha jó a négyes tesztem eredménye, akkor eltekint tőle.
Szerintem viszont jobb a korai 100%-os vizsgálat, mint még több hétig idegeskedni, ezért megyek hétfőn a CVS-re.
Ha tutis lett volna a kombi tesztem, akkor nem mennék...
Örülök, hogy már javulsz időnként, nekem is így van...
A Nándi szerintem nagyon szép név, nekem is megfordult a fejemben, csak egy régebbi szerelem miatt nálunk nem lehet esélyes
A rossz álmok a korábban átélt eseményektől való szorongások miatt vannak (vagy aminek bekövetkeztétől tartunk), így dolgozza fel az agyunk a félelmeinket.
Én mindig erre gondolok, hogy de jó, megint dolgozik az énvédő mechanizmusom
Semmi esetre sem szabad ezt jóslásnak venni. Persze először leizzad az ember, amikor ilyen után ébred...
Szia
Kata, üdvözöllek!
Gratulálok a Babádhoz és a Kisfiadhoz is!
Amit írtál, abból úgy látom, egy helyen lakunk, de jó!
Voltatok ma esetleg Kerekítőn Bálinttal? Mert akkor talizhattunk is, mi voltunk. Gyakran járunk oda, mert Oli nagyon szereti, bár lassan kinövi már...
A védőnő-témában egyezik a véleményünk

...
Köszi szépen az ovis tippet (a Kitaibel utcaira gondoltam), az itteni Lányok szintén jelentkezést javasoltak... Beadjuk majd!
Ja, az új védőnő szerint titkoljam el a terhességemet, és Apa menjen beiratni, hát rögtön mondtam, hogy szó se lehet róla, és nem csak azért, mert a munkahelyet igazolni kell, hanem azért is, mert én nem fogok sumákolni, vagy felvesznek minket így, vagy nem...
Mellesleg később hová dugnám el a Picit, amikor Olit hozom-viszem???
Mi a Jánosban fogunk szülni, Olival is ott voltunk, és velünk nagyon rendesek voltak, jó a véleményünk Róluk...
A zárt topikkal kapcsolatban még nincs tapasztalatom, de az igaz, hogy közvetlenebb kommunikációt tenne lehetővé, pl. pár dolgot azért nem írhatok ide, hogy az ismerőseim ne tudják meg idejekorán a híreket...
Korábban én is csak olvastam, most írok először ilyen fórumra.
Nagyon örülök, hogy ilyen kedves Lányokkal találkoztam össze, olvastam már máshol furcsa dolgokat...