Noémi, a tieden ugyan nem sírtam, de azért nagyon tetszett, és szerintem is jó volt. Azt értem viszont, hogy azt mondod, hogy nem tudod jól leírni, merthogy azt hiszem, nem is lehet ezeket, mert az érzéseket, amik az emberben vannak, nem lehet olyan szépen, amilyenek... Neked is köszönöm nagyon!
És ha már így bennevagyok a köszöngetésben, megírom, hogy az volt, hogy elmentem a bankba, és ugye az Erste megvette a Postabankot, és nekem kellett emiatt menni, mert most nem tudok itthonról telebankozni, és ez nem állapot. És összevonták az egymással szemben levő régi Postabankos és Erstés bankfiókot. Ami azt jelenti, hogy a kétszerakkorát bezárták, és belerakták a kicsiba. Ami azt jelenti, hogy pont 3-szor annyian voltak, mint amennyit ki tudtak szolgálni. Ja, és sorszám se volt, csak sor, ami 10 percenként fogyott egy embert. Na, találtam jó kényelmes széket, benéztem, hogy ki után jövök, azt leültem. Közben jöttek még sokan, és mindenki háborgott, és mindenki azért ment a pénztárhoz, hogy kivegye a pénzét, és megszüntesse a bankszámláját
Jól leosztottunk néhány emberrel. Közben a bácsiban, aki előttem volt a sorban tudatosult, hogy én abban a sorban várok, csak messzebb, hogy ülni tudjak, mert nem fogok állni. És egyszer csak megjelent az egyik ügyintéző, és megkérdezte, hogy miben segíthet. Aztán jött egy biztonsági őr, és előrevezetett egy székhez, és mondta, hogy mindjárt jönnek, és segítenek rajtam, meg minden. Szóval a bácsi elintézte ezt nekem közben, megbeszélte a sorban mindenezer emberrel, meg a biztonsági őrrel, meg az ügyintézővel. Én közben el voltam foglalva a nyugdíjas nénikkel való észosztásban, csak fél szemem volt a bácsin, és láttam, hogy mozgolódik, de nem is gondoltam volna. Hát, én is majdnem elsírtam magam a meghatottságtól akkor, és nagyon nagyon hálálkodtam a bácsinak, aki mondta, hogy ez teljesen magától értetődő. Egyébként nem volt olyan nagyon bácsi, mert olyan 50 körüli lehetett. Szóval ez a nap sikersztorija ma közben.
Hogy legyen valami jó is...
Pusz mindenkinek
Kikocs
35+1

Viszont a sors tréfája, hogy bekaptam én is az Aura-féle torokkaparós kórt, úgyhogy ha felülfertőződnék, mindjárt arra a bacira is jó a gyógyszer. Két legyet egy csapásra

35 2004.11.13.
2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika