A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

fogsz = fogysz :oops:

Kép
Kép
irina

Ez a macska tipus hat..... Nekem sem tetsik ..,. Mondjuk en is inkabb kutyas vagyok :-)

Vasutas -kiscsaj-rugi -buli :-))))

Berco milyen okos!!!

Kovek, levelek botok.....megorulok toluk, stikaba szoktam kidobalni. :-))

Csini kabat, eni is pufira gyurok most.

A multkor edzes utan az oktozoben, megdicsertek mennyit valtoztam :-) ezert otthon gyorsan mertem is. Combol, hasbol, csipobol 5-5-5 cm minusz...:-))) juhejjjjjjjjjj nem adom akkor mostmar fel! :-)))

Itt zuhog az eso, fuj a szel, ronda ido van :-( de azert mentunk ide oda gyerekek most akszanak. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, küldtem. :lol:

Kaqk, ez őrületes eredmény!!!! Szívből gratulálok.

Én továbbra sem vagyok jól, hazaértünk, feküdtem vagy másfél órát. Jön az este, szeretnék hamar ágyba kerülni, de van még dolgom. Most dolgozok egy kicsit, aztán le fogok feküdni.
dmaggie

Kaqk, fantasztikus vagy, gratulálok!!! :-)
Hajrá, pufikabátosok! ;-)

Maggie, sajnálom, drága, feküdj-gyógyulgass!!!

Kép
Kép
irina

Mindenkinek köszi, csajok, aki eddig kitöltötte! Tudtam, h Rátok számíthatok :-)

Vindo, mizújs a cicaszelidítéssel? izgatottan várom a fejleményeket.

Kép
Kép
irina

Ja, hát tudjuk, hogy ronda.
G. is azért hozta haza :lol: Nem tudott neki ellenállni.

Ha kaját hoz neki valaki, azt már nem támadja meg. Viszont van benn a garázsban egy földkupac, ott végzi a dolgát. Kultúrlény 8)

Este majd töltöm ki én is.

Kaqk, nem vagy semmi 8)

Maggie, jobbulást!

Nekem közben fájni kezdett a derekam is a felfázás miatt. Alakul a dolog :x

Bercó nem semmi, tényleg. Olaj :shock:

Ma Rugónak is volt egy tök jó mondata: Anya, Amerikában angolul beszélnek? :wink:

Elkezdek dolgozni. R. még fenn van, de megígérte, hogy idebújik hozzám, és elalszik magától.

Kép
vindolanda

Maggie,gyógyulj!!! pihenni is kellene nem?????
Irina,azért nem aggódok ám :) :) Míra előtt is ennyi voltam :) jót tesz,h. nem itthon ülök,mozgok sokat,kevesebbet eszem :) havonta 1*-2* ráállok a mérlegre és Én is meglepődöm :) de ha még lejjebb megy akkor elmegyek vv-re,mert a családban volt pajzsmirigyes.
Kaqk :) :) ez tök jó :) ügyes vagy :) eső,szél :( :( azért jó Nektek nem? 8) :wink:
:arrow:

KépKép
viranka

Köszönöm a jókívánságokat. Most mintha jobb lenne egy kicsit. Eddig én is dolgozgattam. Előkészültem. Holnapra marad a vázlatírás, bár a nagyja már a fejemben megvan, csak össze kellene rakni. Lesz pár óra az is. Holnap még rohangálnom is kell, le kell adnom a fősulira a dolgozatomat.

Egyébként a hőm folyamatosan 37 közelében van. Ez azért rossz, mert én alapból 35,3 fok körül működök. Tehát, gyakorlatilag már hőemelkedésem van. Még pár tized és kidőlök.
dmaggie

Viranka, igazad lehet. :wink: :lol:
Ha holnap is rosszul leszek, akkor muszáj lesz elmennem orvoshoz. :roll:
dmaggie

Maggie, ez tényleg nem hangzik annyira jól, de azt remélem, holnapra a nagyját (az egészet) kialszod!!! Megy a +++++++++++++++++++++++++, drága!

Verus, oké, csak óvatosan :-)

Vindo, hajjaj, derékfájás, gyógyulj meg mielőbb!
Rugónak arany szája van. :-)
Értelmes macskátok lett, gratulálok. :D

Ádi azonnal elaludt, pedig 9-kor kelt (ettől reggel örömtáncot jártam, mert már hosszú hetek óta 7-kor kelt, mint hétköznapokon). Jó sűrű hét jön. :roll:

Jó munkát/pihit mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Hahó, hogy vagytok?

Jelentem, én elég ramatyul. MOst már a derekam fáj, és úgy járkálok, mint az a cserebogár, amelyikre ráléptek :roll:

Maggie, Irina, mi újság?

Most próbálok egy nagyot aludni. Ha nem javul a helyzet, akkor be kell jelentkeznem egy antibio kúrára. Most vettem szirupot meg teát, meglátjuk.
Más bajom amúgy nincs.

Macska még megvan, elég okosnak tűnik (pl. kocsibeálláskor nincs vele baj, a dolgát dobozba végzi), de távolságtartó lélek.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, sajnálom :-( remélem, azért megúszod az antibiót! Mielőbbi jobbulást Neked!
A cica tényleg alapból nagyon intelligens lehet :-)

Maggie???

Én jól, bár irtó hektikus napom volt, kb. egy nagyobb túra.
Kb. ez volt: egyetem a belvárosban (nyomtatás, aláírás, levelek stb.) > egyetemi campus Óbudán (az előbbitől 1 órára), zéháírás, tesztvadászat > vissza busszal a belvárosba + onnan tovább (1.5 óra) > egy kut. intézetbe ki, kéziratot lead > ápisz > gyaloglások, kisebb posta, hosszú sor (csekkfeladás) > gyaloglás, könyvtár, ott fénymásolás, kártyavétel hozzá, könyv nincs kölcsönözhető verzióban, ezért > nagypostára a Nyugatinál, csomag kivárása > hazautazás, kajálás vhol > kínai diszkontban bevásárolás > zöldséges bevásárolás.
És este még egy sor készülés, olvasás, pszichóra is készülés.

Ádinyusziról csináltam furulyázós képet, majd vmikor felrakom.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Jelentem, én sokkal jobban vagyok, csak én is rohangáltam. Nekem segített az éjszakai alvás. Lefekvés előtt megittam egy bögre neo citrant, aztán az dolgozott. :lol:

Ma meg ugye munka, aztán le kellett adnom a dolgozatot a fősulira. Itthon ki szerettem volna nyomtatni, de elfelejtettem, hogy nincs áram. Vissza a suliba, ott kikönyörögtem, hogy hadd nyomtassam ki, aztán fórumba, vettem valami izét, amibe beletettem, át a fősulira, vissza a fórumba, vásárlás. Haza, ebédelés, majd el Bercóért, itthon vázlatot írtam, stb. mosás, vasalás. Közben kiderült, hogy a szakvizsgás képzésen szakdolgozati témát kell választani péntek délig. Most írtam az egyik tanáromnak és kértem, hogy vállaljon el.

Szóval ilyenek.

Irina, Te is hasonlóan oldottad meg a napodat. :lol:

Vindokám, jaj!!!!!! Látom, azért még próbálkozol.
dmaggie

Hú, aludnék megint, de muszáj dolgoznom. A csoda vigye!
dmaggie

Sziasztok!

Bocsi, élettan ZH...

Odaát írtam. :)

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lázas vagyok, holnap itthon kell maradnom, és irány az orvos :x

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, sajnálom, remélem, a konfira rendbejössz! +++++++++++++++++++++++++++++++++ Neked!

Maggie, nagyon örülök, h jól vagy!

Piroska, nagy kalappal a zéhára Neked!!!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Vindokám, szegénykém. Nagyon sajnálom, miért nem mentek el gyorsan az ügyeletre?

Legalább adnának valami hatásos gyógyszer, vagy szurit.
Ez jól sikerült akkor.

Piroska, éppen írni akartam, hogy jelentkezz! Mindent bele!

Irina, köszi. Tegnap aztán nem bírtam rávenni magam a munkára. Ma meg inkább játszottam Bercóval eddig. Most éppen mesét néz és vacsizik. Hamarosan befejezi a mosógép is a munkáját. Kiterítem a ruhákat, aztán, ha lefeküdt Bercó, dolgozni kezdek.

De a mai délutánt vele szerettem volna tölteni, holnap utazok Szegedre. Reggel még elviszem az oviba, de este már nem találkozunk. :cry:

Nekem meg megint fáj a térdem, de most a derekam is. Mikor lesz ennek vége? :roll:
dmaggie

Sziasztok :)

Vindo jobbulást+++
mielőtt szedsz antibigyót lehet el kéne lőnöd egy tesztet :roll:

Irina de ügyes Ádi a furulyázással :D
jó húzós napod volt, lehet kicsit lassítanod kéne.

Maggie jobbulást.
Én a fájós derékra, karra, térdre (mikor mire kell) aflamin nevű kencét használok. Szokott használni, csontkovács ajánlotta és az ára se vészes.

Csininek kiesett az első foga :shock: Elkezdődött nála a fogváltás.
Jaj, olyan furcsa így a mosolya. Ráadásul csütörtökön fotózás lesz az oviban,mondtam is neki, hogy ne vigyorogjon majd, nehogy kilátszódjon, hogy kiesett a foga :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Szerintem olyan aranyosak a kis fogatlanok. :) Zsuzsunak is kiesett a múlt hét kedden, igaz, ők már túlvannak az ovis fényképezkedésen. :wink:

Piroska!
De jó, hogy jelentkeztél!

Irina!
Neked nem kellene egy kicsit lassítanod?
Kiváncsi vagyok a furulyás Ádira. Szereti?

Maggie!
Oh, megint ez a fájdalom. A múltkor felírt valamit az orvos?
És Bercó hogy viseli amikor nem vagy otthon?

Vindo!
Jobbulást! Magas a lázad?
Megnéztem a macskoszt. Hiányzik a farka. :)

Majd még jövök...

Kép
gica1

Köszi, lányok.
Nem olyan súlyos a helyzet. MOndjuk a hosszú sétákat nem bírom, fáj a derekam, a lázam meg nem magas, rubophen hatására meg lemegy.
Abban reménykedek, hogy holnap itthon leszek, és kipihenem magam.
Már amennyire Rugóval lehet, mert ma eléggé köhögött, szóltak is, így aztán vsz. együtt leszünk.

A macskát már meg tudtuk fogni 8)

Móni, ez a fogváltás de fura :shock: Hogy elszállt az idő.
Teszt - szerintem most nem esélyes, épp vége a ciklusomnak.
Mosoly a képen :lol:
Rugónak is fel van dagadva a tavalyi képen, a fotózás előtt szájon kapta egy eldobott papucs.

Zéházóknak, dolgozóknak, betegeknek kitartást!!

Gica, és Gergőnek még nem esett ki foga?

Ki kell venni Rugót a kádból.

Kép
vindolanda

Vindo!
Azért rád fér egy kis pihi majd. Rugónak is jobbulást!
Hogy sikerült ilyen hamar kezessé tenni a macskát? Gábor tud valamit! :)

Gergőnek még nem mozog a foga. Egyébként fura,mert az utóbbi fél évben Zsuzsu kb 2 cm-rel magasabb lett és nehezebb is kb 1 kg-al. Pedig mindig Gergő volt a "nagyobb"

Kép
gica1

Hát, majd behozza Gergő később.
Hasonló amúgy a csontozatuk?

Sajna kidőltem, 39 fok körül járok (most kezd hatni a lázcsillapító).
Hajnalban indulnak anyáék, és velem lesznek pár napig, mert akkor így R. is marad.
Elvisznek orvoshoz is, mert kocsim sajnos nem lesz holnap.

Kép
vindolanda

Vindo hogy vagy?
Megérkeztek anyudék?

Gica aranyosak oké, de mégis olyan furcsa.
Ma reggelre kiesett neki még 1 fogacska :roll:
Majd utoléri Gergő Zsuzskát, a lányok valahogy gyorsabban nőnek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó, lányok!

VINDO, HOGY VAGY??? Holnap jössz a konfira? Tali legyen? (Megértem, ha nem...) Sürgős jobbulást Neked és Rugónak is!!!

MAGGIE, hogy vagy? Ugye nem estél vissza?

GICA, MÓNI, szerintem is cukik a gyerekek, ahogy esnek ki a fogacskák, de tényleg másként festenek egy darabig nélkülük.

Hát ma elhagytam az utolsó órát pszichón, fáradt voltam. Valamiért ez egy elég nyomasztó hét, de másoknak is, ez az általános tapasztalatom.
Aprócska jó hír: találtam kismamanacit magamnak, le volt a felére értékelve a b.boom-ban egy fekete elegáns nadrág. Jó lesz a hivatalos megjelenésekre, ezekből lesz pár a köv. hónapokban.

itt vannak a fiúk :arrow:

Kép
Kép
irina

Köszi lányok,
tényleg csúnyán kidőltem, nem is részletezem inkább. Jó pár napig fekvőbeteg vagyok, így a konfiknak lőttek :( Csak annyit írok, hogy 39,4 nél feladtam a lázmérést. Megy rendszeresen magasabbra is, de nem akarom vele idegesíteni magamat.

Rugó van olyan rendes, hogy anyummal alszik, így egész este nyugtom volt tőle. Mosdatta, mesét olvasott neki és satöbbi.
A kisebbik bátyám is bejött, mikor ment hazafelé este.

G. kocsibizniszbe bonyolódott, majd holnap eldől, mi lesz belőle.

Sziasztok.

Az legjobb debreceni jóbarátom (mint Forrest Gumpnak BB) meg ezt küldte ma nekem.
http://www.youtube.com/watch?v=Ko3X-Xy91bQ

Kép
vindolanda

Hú, Vindókám, ezt a hőfokot még olvasni is szörnyű, nemhogy mérni :shock: sajnálom :cry: remélem, mielőbb talpra állsz!!!

Hát nekem a South Parknál csak egy sokkal idegesítőbb kívánságközvetítőim vannak:
http://ecards.hallmarkcards.com.au/ecards/get-well/hoops-yoyo-feel-better

olyanok, mint elmo, mindent egy dallamra énekelnek. :wink:
végtelenítve, de leállíthatod őket a sárga gombbal :lol:
Szóval minden jót Neked!!!

Dec. 14-én megyek Debrecenbe, úgyhogy nem úszod meg, hogy idén még lássalak. Hacsak nem lesz jó alibid. :-D

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Vindo! Jobbulást, gyógyulj meg hamar! Ez a magas láz nagyon durva. Remélem, gyorsan kapsz rá gyógyszert!
Maggie! Neked is jobbulást!

Mi jól vagyunk. Az őszi szünetben kiutazgattuk magunkat. Egyik nagyszülőtől a másikig. De jól éreztük magunkat. Persze közben itthon is voltunk.
Barninak múlt csütörtökön pöttyös lett a tenyere, kicsit a szája és a lába. Kéz-láb-száj fertőzés. Szerencsére láza nem volt, nem volt elesett, csak esténként fájlalta a száját vacsorakor, de tudott enni. A dokinéni a héten még nem engedte oviba, bár azt mondta már nem fertőz. Szegény Barni, eléggé unja magát itthon (gyakorlatilag semmi baja nincs). Ma már sírt is, hogy még két napot nem mehet oviba.

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok!

Mi is itthon. :-)
Vindo, oh te jo beteg lettel! Gyogyulj gyorsan!

Moni, Gica, kiesett fogak ???
:shock: azta, mar itt tartunk? Cukik lehetnek, most ez megy az oviban is, kinek melyuk foga mozog stb, emma is folyton viccel vele h melyik foga mozog....:-) de eddig meg csak vicc. :-))

Maggie, hogy vagy? Szegeden?

Irina db :-)) kismamanaci :-))

Most pihi, du-an marton nap az oviba... 5 kor keltunk ma, kicsit mosott k...i erzes van rajtunk,

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó,
szerintem túl vagyok a nehezén, jobban vagyok 8)
Rugó már óvodában van, anya délután utazik haza.
Írok odaátra :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
Hű, jó magasra szökött a lázad! Örülök, hogy már valamivel jobban vagy, de azért még remélem pihengetsz! Jó, hogy tudott jönni anyukád!
Új autótok lesz?
Igen, más felépítésű a két gyerek. Zsuzsu nyúlánk, szökdécselős, Gergő mackós, cammogós.

Móni!
Az alsó két fogacska hiányzik? És nálatok szokás a fogtündér? En eddig nem foglalkoztam ezzel, eszembe sem jutott, de az oviban felvilágosították a gyermekeimet, hogy ha kiesik a foga, akkor a fogtündértől kap valamit...

Kaqk!
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! :) Jól éreztétek magatokat?

Irina!
Jé, tényleg, hát neked téli ruhatárat kell beszerezni! Pulcsikra is kell beruháznod?

Kép
gica1

Gica,Én dög módon elmondtam Mírának nincs fogtündér :) :) minden apró hülyeségért ajándékot kapjanak :roll: na ne már :) mondjuk Ő későn kezdte :) elsős volt mikor kiesett az első :) :)

Vindo,azért jobbulást Neked :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vindo örülök, hogy jobban vagy.

Gica igen, alsó két fogacska
és igen, jött hozzánk a fogtündér. 2 fog 2 db 50-es volt a párna alatt.
nagyon örült neki :lol:

Kaqk 5 órai kelés?
De jó lenne néha addig aludni, minipasi új mániája, 4 körül kel :shock: :?
Mesélj milyen volt? Láttam a képeket a facen, szépek vagytok :D

Irina kismamanaci :lol:
turiban nagyon jókat lehet kifogni és olcsón.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Vindo, nagyon örülök, hogy jobban vagy! :-))))

Kaqk, képeket mutatsz magatokról és Londonról? :-)

Gica, hát eddig úgy gondoltam, hogy nem fogok kabátot meg nadrágot venni, aztán kiderült, hogy 2 kismamagatyám van meg, abból egy az kb. a 7. hónapig jó, mert kinövi a hasam (nem tágulós a felső része, hanem a saját anyagából van megcsinálva), a másik meg nyári... A kabátaim közül egy képes nagyobb hasat is takarni, de az is még kb. 2 hónapig, mert nem erre tervezték. Úgyhogy kénytelen vagyok venni ezt-azt, most a kabát-elegáns nadrág - elegáns felsőnél megálltam, mert ilyenek muszáj, hogy legyenek.

Mónikám, hát néztem én itt-ott turiban, de még egyet sem találtam... lehet, nem jó helyeken nézem (a szokásos Háda-helyeimen, meg ami szembejön turi útközben). Igazából még egy vastagabb téli kismamanaci jönne jól, más nem is kéne.

Panndi, Te/Ti hogy vagy/tok??? Lassan mindenidős vagy....

Megyek ma a dokimhoz, reménykedem benne, hogy meg tudja mondani a baba nemét, bár nem tuti, hogy a siman 2D-s uh-val ez menni fog.

Kép
Kép
irina

Ui: Vindo, megmondta a doki, mit kaptál el?

Maggie, eltűntél, jól vagy?

Kép
Kép
irina

Semmi különös, a felfázás ráment a vesémre, vesegyulladással feküdtem ki.

Majd írd le, hogy látszott-e a neme!!!

Gica, hát, akkor ilyen kis különbözőek lesznek, úgy látszik 8)

Kép
vindolanda

Irina, képek a Face-n..sajnaidőm nincs még kicsinyíteni ide. :-(

Fogtündér? Hát nálunk már téma..:-( sajnos az ovi hatása..:-(
Na felébredt, majd este írok

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina na kiderült, hogy fiú vagy lány az albérlőd?
van nálam egy extra vastag kismama naci, még Verustól kaptam kölcsön, csak elfelejtettem visszaadni neki :oops:
előhalászom és lemérem neked, hátha jó, ha igen akkor lesz egy ok egy talira 8)

Kaqk hát mi se akartuk ám a fogtündért, de az oviból úgy jött haza. Folyton kérdezgette, érdeklődött utána :roll: hát így jött hozzánk a tündér...

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo, semmi különös a vesegyuszi???? nem vagy semmi csaj :wink:

Móni, ha beleférek és Verának sincs ellene kifogása :-) 42-44-es vagyok lent.

Babácska jól van, ugye most menzesz alapján még csak 15+3 lennék, korrigáltan 16+0, de a baba már 16+5 8)
A nemét csak találgatta a doki, inkább fiúnak tűnt, de lehet, hogy csak egy nagyobb kislány-nemiszerv nézett vissza ránk, még várni kell egy-két hetet. Mulatságos jelenet volt, ahogy néztük az uh-n a képet (a baba alulról :-D), és ment a találgatás.

Kép
Kép
irina

Móni: taliban gatya nélkül is benne vagyok. 8)

Kép
Kép
irina

Kaqk, köszi, nézem akkor ott a képeket!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Én jól, ma jöttem haza a kórházból, vasárnap óta mindent kihánytam, a vizet is, így három napot benn töltöttem infúzión, de ma már egész jól vagyok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, szegény Te.
Jobbulást!
Meg tudták mondani, mitől volt?

Irina, majd legközelebb :wink: A lényeg, hogy jól van.

Fogtündér - na, kíváncsi vagyok, nálunk lesz-e.

R. elmondta, hogy három barátjával megalakították a nyuszi-csoporton belül a Villám Mcqueen-csapatot :lol: :lol: :lol:
Van még a Pókember-csapat is, de R. azt mondja, ők vannak többen (négyen).

Kép
vindolanda

Irina,Móni ,épp azon gondolkoztam,meg van-e az a gatya :) :) vagy vkinek kölcsönadtam :) :)
persze használd egészségesen,Móni adjad :) :) én is kaptam anno :)

ja nálunk is jött azzal,h. fogtündér, így meg úgy.... aztán leállítottuk :) kap anélkül is elég számomra fura mód baromságokat :) :)

:arrow: felkeltem Apjukot(2.próbálkozás) bealudt B. mellett :)

KépKép
viranka

Panndi :( vigyázz Magadra :wink: ez a szokásos terhesség alatti hányásos sztori vagy vmit összeszedtél? Zoli hogy bírta? S a gyerekek?

KépKép
viranka

Panndi, szegénykém :-( én is azt akartam kérdezni, amit Vera: mi lehetett ez?

Verus, Móni, akkor köszi előre is! :-)

Vindo, hajrá, Villám McQueen-csapat!!!! :-)

Na, a hétvégénk aztán sűrű lesz. Ádi két kis barátjával is találkozunk különböző eseményekre koncentrálva, aztán még családi ünneplések is lesznek.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Gyorsan bejelentkezek, lassan készülődnöm kell, ugye ma munkanap van. Tegnap este érkeztem meg Szegedről. Letudtam a tanítási gyakorlatomat. Hospitáltam is és tanítottam is. Bár én nem vagyok/voltam maradéktalanul elégedett, de nagyon megdícsérgettek, jól sikerültek az óráim. Mondjuk van abban szépség, hogy egy vadidegen osztályban kiállsz egy halom gyerek elé. Ráadásul az első órám hetedikben van. Na, ekkor megőrülnek a gyerekek. Ráadásul ez a hatodik órában volt. A fáradt, lestrapál kamasz a legjobb alany. :lol: Tegnap meg ötödikesekkel voltam két órán is. A második meg a zárótanításom volt. Az sikerült a legjobban. Az már majdnem olyan volt, amilyennek szerettem volna. De nagyon elfáradtam.
Szegeden nagyon szép idő volt, a szállásunkon viszont nagyon hideg. Remélem, nem fáztam meg megint. Most viszont igyekeznem kell nagyon, meg kell írnom a szakdolimat, röpke 10 nap alatt.
Már most van némi akadály.
Bercónak valami vírusfertőzése van, itthon lesz most pár napig, közben le kell vezényelnem egy névnapot, egy szalagtűzőt, suliba kell mennem, stb. Necces lesz.

Vindokám, örülök, hogy jobban vagy!!!!!

Bocsi, most ennyi, mert tényleg rohannom kell. :oops:
dmaggie

Maggie ügyes vagy! :-) huh mi var rad? Van/lesz segitseged?

Panndi juj mi volt ez? Peti lassan kibújik :-)

Vindo javulsz?

Irina?

Móni, fog tündér :-) hat meg én is gondolkozom mi legyen. :-)

Most megyünk Pestre vagyis dunakeszire babalatogatoba.

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, köszi, javulgatok 8)
Tegnap egy kicsit már vezettem is a kocsit. Csak egyszer fullasztottam le, úgy tűnik, átállok elég ügyesen :D

Maggie, gratulálok, biztos ügyes voltál.
Igen, azok az évfolyamok elég gázosak tudnak lenni, emlékszem még a tanítási gyakorlatokról (volt vagy három-négy a két tanárszakom miatt). A kicsikkel meg a nagyokkal könnyebb.
Ügyes legyél itthon, és ne húzd túl magad.

Egyszer diákkoromban voltam egy szociológiai kongresszuson Szegeden, mi is olyan szállást kaptunk, hogy nem volt fűtés novemberben, és pokróccal tömködtük be az ablak alatti réseket.

1996-ban meg, emlékszem, a Debreceni Egyetemen tartották a fűtést teljesen minimumon a téli vizsgaidőszakban, s emlékszem, irhabundában ültünk meg kesztyűben, úgy vártunk az ókortöri vizsgánkra.

Kaqk, jó utat.

Jön RUgó, kell neki a notebook.

Irina, azért egy nadrág legyen rajtad :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre le tudtam ülni, de mindjárt mennem kell valami alkatrészt keresni. Vindokám, igyekszem, de minden rám vár. Hihetetlen mennyisgű mosnivalóval küzdök ma is. Vasalni is kellene, de még dolgozni nem tudtam leülni. Apa Gergővel a G. számítógépén ügyködik, sokáig nem is voltak itthon, elmentek ventilátorért, meg egy telefonért Nyíregyházára. Közben B. aludt egy órácskát, nekem meg nyomja a fejemet a taknyi. Azért nem kellene kidőlni. Ma rázott a hideg rendesen. Mindjárt bele is kezdenék a munkámba, ha lehetne. :twisted:
Abban bízok, hogy Bercó a hét közepétől mehet oviba és akkor kiveszem a maradék napomat és egy majdnem teljes napot rászánok a szakdolimra. De ma éjszaka legalább a bevezetőt meg akarom írni. De még az utolsó vizsgálattal sem vagyok készen.
Mindegy, nem panaszkodok, Piroska még dúrvábban nyomja.

Vindo, gratulálok a kocsihoz, balesetmentesen! menjen minden! Ügyes vagy.

Panndikám, szegénykém. :cry:

Kaqk, jó, hogy ennyit utazgattok.

Fogtündér: nálunk a fiúknál volt. Sőt, ha az egyiknek kieesett egy foga, a másik is "megkívánt" valamit a fogtündértől. :lol:

Nem hagy. Mennem kell.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?