Orsi!
Te és a párod is rajta vagytok a képen? Te vagy napszeművegben? Hanna nálunk napok óta nem hajlandó délután aludni
Színte semmi szabad percem nincs, ezért sem írok mostanság nagyon. Tegnap voltam szemészeten, állandóan kell szeműveg, -1 és -0,75 . Mára készen is lett, holnap elhozom.
Ma voltunk tescoba, mert a Hannának is, (Ákosnak is) vasárnap van a szülinapja. Van egy nagy brio fa vonat készlete, mellá szerettem volna még a tesco gyártmányú favonat kiegészítőket. egyébként ezt is a Brio gyártja a tesconak. És semmit nem lehetet kapni, kérdeztem mikor lesz valami belőlük, és akkor vágtam hanyat magam, hogy novemberbe lesz legközelebb. Eddig is tudtam, hogy év közben gyér a választék, de ennyire? Kérdeztem is, hogy akinek évközbe van szülinapja az nem kap semmit, mert nem lehet semmit sem kapni?
Olinak nagyon jön a foga felül, elég ramatyak az éjjelek. Két napja,színte egész éjjel a karomba volt, a leghosszabb idő az 1 és 3/4 óra volt, ammit egy huzamba aludtunk.
Na megyek, mert Hanna már a nyakamba lóg
Katianyu!
Készül a táblázat,Eszter melyik évben született?
Egyébként Hanna is 2002.01.09-én született
Ételek. Én is hasonlóan gondolkodom, hogy nem tudjuk a gyermekeinket nagyon az adalékoktól védeni, valóban ovi-bölcsi....
na megyek...
puszi
Ines
Judit,Ágiboszi....
Mi is gondolkozunk a 3. gyereken, de most szeretnénk, ha 3 év lenne a különbség.
Orsi!
Olit lehet, hogy bölcsibe adon két évesen, mert, ha építkezünk, akkor az a havi 20e vagy mennyi édes kevés lesz az élethez....
Noresz!
Tátra
Kedves emlékek. Én vettem a Molnál matricát, amiből a Tátrába egy fenyőt ültetnek. Utazóágyat én is szivesen felajánlom, a mienk lapjára csukható és szivaccsal van. Régebbi kiadás
puszi
Ines

Az 1 éves Bálint...(tortaevészete)