Sziasztok!
Rita!
Nálunk az ágyban altatás vállt be,evés ,büfi,és amig ilyen picik voltak,be az ágyba.Én mindig ott hagytam őket,hogy aludajanak el egyedül,persze minden rezdülésüket hallottam

Aztán egyszercsak elaludtak

Nem voltak nagyon köztes időszakok,általában evéstől evésig aludtak!!!!
Aztán mikor már érdeklődtek a játékok után,alvás előtt játszottak a járókába és amikor láttam,hogy pillednek,irány az ágy.Így nagyon megszokták,hogy az ágy alvásra,a járóka játszásra van.Persze,ez lehet,hogy csak nálunk van így és nálatok nem működne,de valamilyen rendszert ki kell alakítani,és menni fog
Olvasgattalak Titeket,de sajna-vagy hál'isten-a nem alváshoz nem tudok hozzászólni

Nálunk mind a négy estétől reggelig alszik
Decemberben voltak a csajok egy évesek,nagy beszélgetéseink még nincsenek,de édesek ahogy magyaráznak.
Mind a kettőnek vannak "specialitásai"
Anna "énekli" a hinta-palintát
idézem: "hm-ta,hm-ta",és közben persze hintázik
tud szelet fújni

és amikor integet azt mondja pá-pá
Ja, mostanában arab akcentust használ
Eszter pedig mindenkit hív
Azt mondja "gyeje",olyan drága amikor az apjuk hazaér,és ők épp a galérián vannak,kiabál lefele,hogy "gyeje".Vagy mikor az Annát hívom,ő is hívja,hogy "gyeje"
A fiúknál voltak aranyos mondások,Bali sokáig t-vel mondott mindent,:tutujitu(kukurikú),csótojom(csókolom),tutacom(kukacom)
Egyszer elém állt békával a kezében,és közölte,hogy "szobom a bétát"-magyarul-fogom a békát
Az is aranyos volt,amikor a sok óvintézkedést összevonták,Balázs közölte Tomival,hogy ne menjen az ablakhoz,mert kiesik és elüti az autó
Olyan jó,most kezdenek a lányok úgy igazán együtt játszani,egymást"hívják" és mennek garázdálkodni
Sokszor bújnak egymáshoz és akkor gurgulázva nevetnek,olyan édesek.
Mondjuk a közös ugrálások a nagyágyon a fiúkkal,felejthetetlenek

!!!!
Nem gondoltam volna ,hogy a fiúk ennyire fogják a kicsiket szeretni,istápolni.
Na befejezem ,mert még elovadok
Nincs valami jópofa jelmez ötletetek 7-8 éves fiúknak?
Márti