A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina, de jó!!!! Gyere csak! :lol:
dmaggie

Vindo, jogos, nadrág (vagy vmi) kell legyen rajtam ;-)

Maggie, hát ez már megint nagyon-nagyon soknak hangzik, amit csinálnod kell! de ha vkinek, hát Neked szerintem menni fog, csak az egészségedre vigyázz!

Sűrű napunk volt, délelőtt Ádi egy ovis barátjánál voltunk látogatóban (külföldre utaznak mindjárt, egy jó darabig nem látják egymást), délután meg szintén egy másik ovis barát szülinapi zsúrján, amit egy barlangban tartottak. Jó volt nagyon, a lépcsőzéstől kicsit kitikkadtam, meg úgy mindannyian jó nagyon elfáradtunk.

Kép
Kép
irina

Milyen barlang volt?
:shock:

A múltkori parti óta R. is nagy bulit szeretne, de szerintem mi valami sima udvari partiban gondolkodunk műanyagmocikkal... Vagy nem is tudom.
Mindenesetre a Villám McQuenn-csapat tuti itt lesz.

Képzeljétek, R. tegnap lekapta a logopédiás cuccokat, és gyakorolni kellett vele este az ágyban :shock:

G. összeszedett valami gyomorbetegséget, hányingere van. Fekszik.

Irina, várunk szeretettel.

A héten hétfőtől szombatig minden napom munkanap lett volna, de szerencsére a szerdát áramszünet miatt törölték. Akkor kell majd vérvételre menni meg vizeletmintát vinni.

Egy csomó dolog a fejemre nőtt.
Kedden pl. egy erasmusos diáknak kell angol prezentációt tartanom a szociometriaia technikákról meg a network-analízisről. Mondanom sem kell, még nem csináltam semmit. Keddre tesztet is kell készíteni a hallgatóknak, meg a nyakamon egy publikáció a hallgatók bulizási szokásairól meg a buli-értelmezésükről, és a héten lesznek a helyi TDK-k is, oda két hallgatómat kell trenírozni.
Mától dolgozom, mint a gép.

Kép
vindolanda

Maggie, sikerült haladnod tegnap?
De kis élelemesek voltak a fiúk a fogtündérrel :lol:

Kaqk, milyen volt a babalátogató?

Nekünk Miskolcra kéne elmennünk, G. egyik legjobb barátja lakik ott, és három hónapos babájuk van. Nagyon sokat küzdöttek érte, vagy négy évig, mire összejött. Nagy a boldogság :D Rugó is nagyon megnézné.

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, ugye, nincs mit panaszkodnom Vindokám, keblemre, sorstársam.

Tegnap haladtam, bár nem írtam semmit. Totál kész voltam, a vizsgálattal haladtam inkább. Ma du meg belevetem magam a szakirodalomba. Most azt találtam ki, hogy holnap maradok Bercóval, visszaviszem a dokihoz, aztán majd látjuk a továbbiakat. Mellette napközben meg tudnám csinálni a dolgaimat, éjszaka meg tudnám írni a szakdolit. A pénteket meg átvállalná A., hogy tudjak suliba menni. Lehet, hogy ez a megoldás?

Gábornak jobbulást. Ma próbáltam beszélni Vicuskával, kiderült, hogy Hanna Bp-en kórházban van. Neki is hasonló problémái vannak. :roll:

Babáért küzdés: A barátnőm is most esett át inszemináción. Tegnap ő is hányt, remélem ez jót jelent. :wink:

Mérges vagyok, mert kb. egy hete megcsináltattam a csizmám sarkát, Szegeden használtam, most meg csúnyán, foltokban felvált a felső réteg a lábfején, az oldalán. Dobhatom ki és vehetek egy másikat. :twisted:
dmaggie

Maggie, a péntekek nagyjából nekem is szünetek (a mostani kivételével), ide is hozhatod Bercót egyszer :wink:

Kinn voltunk az udvaron, ki kellett állni az udvarra a kocsival. Rugó benne ül és csodálja. Én meg pakolgattam kinn, kitakarítottam cicó alatt a dolgokat, locsoltam pár virágot meg ilyenek.

Közben G. is felkelt.

Hülye csizma :x

Kép
vindolanda

Szegény Hanna..:-( Gábornak is jobbulást!
Én tegnap csak simán sokat ettem..ezért fájt a hasam.:-(
csízma: :-(

Babalátogatás jó volt. 5 óra alatt megvolt :-) Papa( apukám ) élvezet hogy mi vittük István autójával..( a kedvenc autója ) sajna az övét el kellett adni, de most volt egy jó autós napja.:-)
Dalma alig aludt délbe, Emma semmit, így du-án már kezelhetetlenné vátak, de estére kiderült hogy Dalmánal áttört a 13. foga és ez is közre játszott az alvatlanság mellett.
Du-án családi szülinapozás volt. Anyósom párjának az unokájával ismét nagyon jól elvolt Emma. nagyon bírják egymást. 2-6 ig hozzájuk sem kellett szólni, szépen nyugiban minden félét játszottak :-) édesek..Már mondta Emma: "lehet Milánnal leszek feleség " :-)

Ma mosás, pakolás........áááááá takarítani is kellene.

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, hülye csizma. Kidobtam rá vagy kétezer forintot. :twisted: Eddig is nézegettem a csizmákat, valami horror áron van mindegyik. Igazán meg nem is tetszik egyik sem. Bár a múltkor láttam egyet, de az meg 24 ezer volt. Olyat biztosan nem veszek.
Vindo, köszi. :lol:
Délelőtt én is lementem az udvarra, a szomszéd bácsi kertjében lévő diófa ide is hullajtja a leveleit. Összeszedtem egy zsáknyit. Ebben a hónapban mi vagyunk a takarítósok a házban.

Korán ebédeltünk, mert Dávid meccsre ment, Nánásra. :lol: Altattam Bercót, de én aludtam el. Kicsit kába is vagyok, ittam egy kávét. A Kedves valami feladatsort csinál, de közben ránéz majd Bercóra, így lassan kezdem a munkámat.

Kaqk, nagyon tetszik, hogy ilyen kis pörgősek vagytok. Tényleg jó kis kocsija van I-nak. Láttam a múltkor. :lol:
Emma és a vőlegénye. :lol:
Hú, Dalma jó gyorsan növesztgeti a kis fogacskáit.

Vindo, édes lehet Rugó az új kocsival.

Panndi, meggyógyultál?
dmaggie

Sziasztok, lányok!

Maggie,
szegény Hanna :-((
sajnálom a csizmát, én sem javíttatok mostanában cipőt-kabátot, mert pont az a gyanúm, hogy nem tartanak már sokáig. sajnos.
remélem, látjuk egymást decemberben. Elvileg délben kezdődik a védés, utána fogadás, szerintem még lesz időnk kicsit beszélgetni :-)
nagyon jó munkát Neked!!!
írj, ha bármiben segíthetek esetleg...
inszemes barátnődnek a legjobbakat!!!

Kaqk, örülök, h már jól vagytok :-)

Vindo, teljesen meggyógyultál?
itt voltunk: http://www.szemlohegyi.atw.hu/. Rájöttem, hogy kisiskolásként már jártam benne. Klassz hely. Volt különterem gyerekeknek (nem a barlangi részben), a két vezető is nagyon jól elszórakoztatta a kicsiket.
Rugó :-))
Jó sok dolgod lesz a héten, tiszta szerencse, hogy a szerda kicsit felszabadult... nálunk is a pszichón (részben), a Tudomány Napja miatti elfoglaltságok miatt.

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Ma kezdődnek újra a munkanapok.

Irina, úgy vélem, meggyógyultam, tegnap este vége lett az antobio-kúrámnak is.

Ez jó barlangnak néz ki 8)

Tud. napja itt is lesz, adtam is volna elő, de lerövidültek a programok a szerdai áramszünet miatt, így megkegyelmeztek.

24 ezres csizma - ja, ilyet én sem veszek :lol:

Idén megpróbálom még a tavalyi cipőmmel kihúzni, talán még bírja.

Szép napot.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Én a héten elméletileg szabin vagyok(ma meg csüt. dolgozom/e napot cseréltem jövő héten szerdára :) ) erre édes kisfiam ma nem ment oviba :( köhög és -szerintem emiatt- hányt egyet :( megyünk dokihoz,szerintem a héten Ő is szabin lesz :) mondjuk nincs rosszul,néha köhög egy kicsit(tényleg alig) de az hurutos :( pedig olyan jól elterveztem már a hetet :( de azért kedd este megyek zoknikötő tanfolyamra :) :) s szaloncukrokat kell varrnom jó sokat,segíteni fog :) :)

:arrow: melléfekszek :)

KépKép
viranka

Halihó!

Verus, Bálónak mielőbbi jobbulást! remélem, semmi komoly! szép hetet Neked (amennyire csak lehet)

Vindo, éljen-éljen a gyógyultság! azért csak csínján az újbóli leterhelésekkel.

Maggie, Vindo, Kaqk, akkor dec. 14-ről még beszélünk, jó?

Vmit én is elkaptam, torokfájás, vmi a hörgőkkel is, ráadásul ma fel kellett kaptatnom egy nagyobb dombra (hegyre?) iskolalátogatási céllal (ált. isk-ban a fejlődésbigyó-megfigyelés záróakkordjaként). Majdnem kiköptem a tüdőm. :roll:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Betegecskéknek jobbulást kívánok! Jelentem, Bercó rendben van, a doki azt mondta, hogy szerdán már mehet is óvodába. Így holnap még maradok vele, aztán kezdődik a munka.
Igaz, ma sem unatkoztam. Takarítgattam, közben játszadoztunk Bercóval. Délben ma sem aludt, ennek pedig az a következménye, hogy mostanság el is aludt. :lol: Kezdhetem a munkámat. Nekem meg fáj a fejem, meg ma eléggé éreztem az arcüregemet is.

Irina, az már nagyon jó időpont, addigra már le kell adni a szakdolimat, a portfoliót, bár aznap lesz szakvizsgás órám, de az szerintem négyre befejeződik. :lol:

Vindo, éljen, éljen!
dmaggie

Maggie-m, akkor, remélem, találkozunk decembeben! :-)
Kúrálod magad az arcüregeddel?
Nagyon örülök, h Bercó jól van. Neked is jó munkát/pihenést!

Én fürdés után szerintem lefekszem aludni, hátha javít vmit rajtam. Semmi kedvem kidőlni.
Tudom, lógok még a Muciról képpel, csak nagyon bonyolult felrakni ide (rossz a fényképezőgép USB-kimenete, csak a kártyájáról szedhetők le a képek, amit csak a kisgép tud beolvasni, ami lassú stb.).

Kép
Kép
irina

Elszállt otthon az internet, vsz. a routerrel van valami gebasz.
Ma hülye napom lesz, holnap viszont az orvosnál kezdek, és utána lazulok 8)
Rohanok órát tartani :arrow:

Kép
vindolanda

Hali ma végre eljutottam edzeni. Dalma elég rosszul volt délután, a doktornő ismerőshoz mentünk receptert, kapott cataflamot. Antibiot. Az angol levegotol szoktak ezt elkapni. Ma mar jobban, Emma lett nagyon taknyos amellett h mindkettő iszonyat köhög. Tegnap takaritott, este sos párosítás így kezdhetnek neki megint.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást!
Vindo!
Örülök, hogy meggyógyultál! Azért a vesegyulladás elég komoly baj, de a lényeg, hogy már vége! Vigyázz magadra!

Panndi!
Örülök, hogy te is jobban! Valami vírus lehetett?

Kaqk!
Majd írj egy kicsit a londoni útról, milyen volt hogy bírták a gyerekek! Mi is gondolkodunk rajta, csak attól félek a repülőutat nem bírnák még ki.

Maggie!
Megint jól összesűrűsödtek a dolgaid! Kitartás! Kár, hogy nem tudok innen segíteni. Bár már jól belejöttél. :)

Mi jól vagyunk, Barni hétfőtől újra mehet oviba, már nagyon várta. Vasárnap Alma koncerten voltunk. Itt volt az egyik művelődési házban. Először nem akartak beengedni minket, mert hogy már telt ház van, de aztán sikerült bejutni. Annyira élvezték a srácok! De mi felnőttek is jól szórakoztunk.
Na megyek most a dolgomra.

Kép
Kép
Kép
katicico

Katicicó:
London nagyon jó volt. Főleg így hogy Debrecenből repültünk. Menetbe ebéd után, így Dalma aludt a gépen, emma rajzolt, jött ment, aztán mikor Dalma felébredt ő is jött-ment, nagyon jól elvoltak, sztem nem kell aggódnod.
Mivel I dolgozott ( kiállítás volt ott volt minden nap tárgyalása ) így én maradtam a csajokkal meg egy barátunk a fiával, így csavarogtunk, Mindent nagyon jól bírtak, valahogy tudták hogy nem otthon vagyunk, így a napirend csúszik, de minden szuperül ment, evése, déli esti alvás. Metrót városnéző buszt is jól bírták. egy kellet hogy néha egy -egy téren, parkban rohangálni engedni őket...akkor megint nyugisak voltak. :-)
Hazafelé korán keltünk 5 körül, Dalma aludt a transzfer buszon, de a repcsin nem, csak mikor leszállít akkor aludt el, de haza jöttünk, aludt is tovább, Emma sem aludt a gépen, csak ebéd után itthon.....azóta is jó fáradtak! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hali,
Bálint mehet csüt.-ön oviba :lol: :lol: dokinéni semmit nem hallott a tüdejében :) de jó lesz :) hiányoznak neki a barátai :) már tegnap is ment volna :)
Kaqk,tök jó lehetett az út :)

:arrow: nem hagy :)

KépKép
viranka

Maggie!
Örülök, hogy Bercó rendben van! Te is vigyázz magadra! Térded hogy van?

Irina!
Remélem kipihetned magad és nincs semmi gond!
De érdekes, barlangban volt a parti, vagy rosszul értettem?

Vindo!
Jól összeszedted ezt a vesegyulladást! A felfázás húzódott rá? A lényeg, hogy már jobban vagy!
Jó kis csapata van Rugónak! :)
És egy kérdés, amit már régóta fel akartam Neded tenni, mert nem emlékszem: a tavatokban teknőseitek vannak, vagy halak is? És hogy teleltetitek őket? Gergő gyermeket rendkivül izgatja a kerti tó témája és megígértem neki, megkérdezlek...

Viranka!
JÓ is az, amikor a gyermek vágyik az oviba! :) Míra hogy van? Szereti a sulit?
Zoknikötő tanfolyam? Érdekes lehet... :)

Kaqk!
Ügyesek a lánykáid! Mi túrázás során figyeltük meg, hogy kell játékidő és akkor nincs gond a kötöttebb programmal...
Jobbulást nektek!

Katicicó!
Ti is jó sokat utazgattok! Adventre mennétek ki, vagy jövőre tervezitek az utat?

Kép
gica1

Gica,szereti :) csak írni utál :shock: pedig szépen megy neki :) Azzal nem halad olyan tempóban :) Verset állandóan tanul és felmondja :)
Múltkor egy Anyuka megállított,h. M. mindig 5 kap csak? :lol: Mert az Ő lánya azt szokta mondani,h. 1 csillagos 5 lett az pedig a lányunké :lol: :lol: Most matekversenyre nevezett...
Kedvesem már rendelt is min. 1 pár zoknit :) :) kíváncsi leszek Én is :)

:arrow: indulás :)

KépKép
viranka

Csak kutyafuttában:
Gica, a kerti tónak minimum egy méter mélynek kell lennie, és akkor kitelelnek benne a halak. Kell egy iszapos réteg az aljára, abba beássák magukat. Ha olvad, nem jó léket vágni bele, mert feljöhetnek, és egy lehűlés során odafagyhatnak :roll:
A tekit most behoztuk kintről, igaz, ez ékszerteknős. Betettük egy 50 literes akváriumba, van kilépője is. Kicsit szűkösen van, de tavasszal majd visszakerül.

Lassan várom Gáborékat, kijönnek értem majd.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, doki mit mondott?

Kaqk, jobbulást a kis tündérednek!
Ez milyen baj, amit az angol levegő előhoz? Nagyon érdekelne, ha egyszer Ádival odamegyünk (álkruppja miatt pl.)!

Verus, éljen a gyógyult Báló! :-)

Gica, hová terveznétek kerti tavat?
A barlang itt a budai barlangrégióban volt, kocsival kb. 15 perc tőlünk. A program úgy festett, hogy különteremben valami hangulati felvezető meg infók a barlangászás rejtelmeiről (hevederek, karabinerek kipróbálása), aztán barlangi túra a la szokásos mód hosszú dumákkal (nekem tetszett), majd sok titokzatos lépcsőn fel, vissza a különterembe, köszöntés-tortázás. Ma már sok helyen van ilyen szolgáltatás, Termtud. Múzeumban is (ott is voltunk egy ilyen zsúron). A gyerekek nagyon bírják. Az árakat persze nem tudom, de elég profi mindenhol a műsor és a szolgáltatás.

Katicico, örülök, h meggyógyultatok, no és hogy bejutottatok az Almá-ra, nem könnyű :-)

Ádikám jól, szerencsére. Nekem fájt a torkom és a fejem egész nap, így beszéltem végig a napot, az egyik óra közepén úgy éreztem beszéd közben, hogy inkább most ráfekszem a padra, az jobb lesz. Némi panadollal azért lehet segíteni, meg alvással. Csak a fiúk el ne kapják.

Kép
Kép
irina

Ja, azért nem feküdtem fel a padra, csak elképzeltem. :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Kaqk!
Jó lehetett az út, köszi, hogy leírtad. Igen, kellenek a szabadon rohangálós programok, és akkor nincs gond. Nálunk a fiúk a metrózást, buszozást imádják, azzal elég sokáig elvannak. Gica, kérdezted, hogy mikor mennénk. Nem most az adventben, talán valamikor jövőre. De még ez se biztos.

Irina!
A barlangos buli jó lehetett.
Én is elképzeltelek, ahogy a padon fekve pihensz. :D Neked is jobbulást!

Kép
Kép
Kép
katicico

Hahó,
újra van netünk, most ment el a tcomos bácsi. A router szállt el, így egyelőre vezetékkel nyomulok. Most hirtelen rám szakadt egy csomó tennivaló, pénteken meg újfent angolul kell prezentálnom Nagyváradon. De a kisbusz házhoz jön értem, és finom kaja is lesz :wink:

Reggel voltam vérvételen, annak holnap lesz meg az eredménye. gyakorlatilag gyógyult vagyok, de még a laboreredményeket meg kell nézni.

Kép
vindolanda

Halihó!

Katicico, köszi!

Vindo, hajrá, nagyváradi konfi!

Lemondtam a holnapi óráimat, teljesen elment a hangom és vacakul érzem magam, nemhogy 4 x 90 percet, de kettőt sem tudnék végigbeszélni. Reggel azért AFP-s vérvétel, délután doki, és remélem, a pénteket is végigpihenhetem, megpróbálok aludni és a pszichós dolgaimra olvasni-készülni.
A fiúk szerencsére jól vannak, csak így is maradjon.

Kép
Kép
irina

Vindo, konfi hajra! :-)

Irina, pihenj!

Nalunk nem tul jo, Dalma talan jol, de olyan furan kohognek mindketten. Dalma kap gyogyit, az segit, gondolom, bar orra folyik, kohog is, de laza mar nincs, csak a kezet is ragja igy gyanitom, hogy jonnek szemfogak, a tobbi 3 is, :-(

Emma tegnap este rosszabul lett, olyan kohogo rohami vnnak, foleg este, tegnap hnyt is..az agyunk kozpere. :-( ott aludt vegul, kapott kupot,mtalan az segitett. Kb ejfelre aludtunk l, mert perze Dalma is ebredt a kohogesre, fennforgasra.
Ma vettem neki homeos bogyot, hatha , kimondottan erreca kohogesre van, de hogy almaban is kohog? Aaaa

Persze reggel a tejcsi utan dalma is kohogott....es igen hanyt is....de ez csak a sok kohitol, felrazodott a pocijuk..... Utan mindenok.

Na kivancsi leszek milyen estenk lesz. Mikor lesz megint vegig aludt ejszakank?? Mar reg nem volt.

Ja es mielott elutaztunk, Emma ugyesen elaludt egyedul, az ajtoban sem kellett allni, de ugye kint csak koztunk volt hely.....igy a betegseggel egyutt...itthon is elorol kezdjuk......

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Előre is bocsánat, de gyors leszek. El vagyok havazva rendesen, élek, élünk, megvagyunk. :lol:
dmaggie

Kaqk, jobbulást a lányoknak, majd írd meg, mi ez a köhögés, mert ötletem sincs.

Maggie, csak jól legyetek.

Én ugye ma itthon maradtam, de elég nyögvenyelős az egész: egész nap hasogat a fejem, a Panadol nem hat (sokszor nem szokott), más hatóanyagot meg nem vehetek be. Aludni nem tudok a köhögéstől (folyik a garatomba a trutyi). Dolgozni próbálok, de a gépnézéstől meg a szemem folyik. Nem tudom, ki hogy van vele, de náthás utálok a legjobban lenni, ennél a legvacakabb a közérzetem mindig.
Mindegy, lehetne rosszabb is.

Kép
Kép
irina

Megérkezett a kismamakabátom, és bár nagyon szép, de felpróbáltam, és úgy nézek ki benne, mint aki nyolcasikreket vár. :-D Képzelem, mi lenne, ha nem fekete lenne a színe...
A babát néha már érzem mozogni, ha beindul. :-) Most már a környezetünkben mindenkit nagyon érdekel a neme, de még hetekig nem fogjuk megtudni, mert a kórházi uh-ra csak az AFP-lelettel mehetek (ma reggel vették le a vért tőlem), az meg min. 2 hét, mire megvan.
Megyek, dolgozom, addig sem magamat sajnálom :lol:

Remélem, mindenki jól van :-))

Kép
Kép
irina

Hahó!

Bercónak boldog névnapot kívánunk!

Most nem volt ma kocsink, így délelőtt busszal-helyijárattal jutottunk el a logopédushoz, és így is jöttünk vissza. Rugó nagyon kifáradt, hazafelé már csak pislogott szegény.
MOst üldögél, egy perecet rágcsál, mesét néz.

MInden betegnek jobbulást!

Legsz...bb betegségek szerintem:
- durva hasmenés
- durva hányás
- felfázás miatt pisilni járok ötpercenként :roll:

Nyomok egy kávét :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, jaja, a hányás-hasmenés még rosszabb, azért abba is hagytam a nyavalygást.
Rugónak jó pihenést, Neked meg kávézást!
Vmit mégis hat a gyogyóm, ha nem nagyon mozdulok, egész jó a helyzet. :-D
Más: Total recall (az új) megvolt? látványosnak nagyon látványos, meg F. jobb színész, de minden másban a régi verziót szeretem jobban.
:arrow:

Kép
Kép
irina

Látom, hogy elérhető, s talán a hétvégén sikerül is megnézni majd. Az eredeti klasszikus még a gumimaszkokkal is :D

Ja, a fosós-hányós vírustól nincs jobb a világon :lol:

Éljen a gyógyszer :D

Közben betelefonáltam a laboreredményeimért. Cukor, koleszterin, vas stb. minden teljesen rendben, de a vizeletemben még van némi genny. De erre már csak pihengetni kell és vigyázni rá.

Kép
vindolanda

Rugó olyan fáradt, hogy betettem a vízbe fürdeni.

Éljen a kismamakabát :P

Emmának, Dalmának jobbulást!
Hülye időjárás.

Szerintem hazaért Gábor, mintha kocsihangot hallottam volna.

Irina, akkor pénteken otthon vagy?

Kép
vindolanda

Cicó már néha kimerészkedik a garázsból is. Nagyon bátor, de csak ritkán hagyja magát simogatni.

Kép
vindolanda

Vindo, igen, itthon vagyok. Semmi hangom, telefonban se vagyok hallható. A doki felküldött a fülészetre, de ott ült vagy 40 ember és 45 perc alatt csak 3 ment be, és még vagy 6-an voltak előttem, vissza kell mennem. Biztos én vagyok tiszta para, de nem tudom, melyik a veszélyesebb: a mostan bajom, vagy az, hogy ülök több tucat beteg ember közt a váróban...
Akkor pihengess azért, nehogy visszaess!
Rugónak jó pihit!

Hahó, többiek?

Végül is befejeztem egy szem. dogát. Holnap ppt-t kell csinálnom belőle, aztán jöhet a többi meló. Februárra-márc elejére bevállaltam egy doktori órát (csak 3 alkalom), lehet, h nem vagyok komplett, de csak fog menni.

Kép
Kép
irina

Hahó! :roll:
Nem pörgünk valami sokan itt :-)
Remélem, mindenki jól van!

Kaqk, hogy vannak a lánykáid?

Vindo, gondolok ma rád a nagyváradi konfi kapcsán. Aztán majd mesélj!

Gyors helyzetkép: sokkal jobban vagyok ma már, hang nuku, de látta a gégész, szerinte nincs gond, kissé túl lett erőltetve (a keddi órák, naná), vigyázzak rá, ha már a hangomból (is) élek. Jogos.
Hoztam Ádi ígért furulyázós képét és egy királyos-vadulósat, általunk megfejthetetlen pózzal:

Kép

Kép

Kép
Kép
irina

:-) Ádi :-)

Akkor vigyázz Irina a hangodra! Örülök hogy jobban vagy.

Köszi de a lányok sokkal nem jobban, Emma iszonyat taknyos lett..a köhögés talán picit jobb, beszereztem egy homeos bogyót..
Dalma olyan hasmenést produkál napi 3x hogy öltözés..:-( hogy ez a foga miatt vagy az antibio miatt vagy a kettő együtt ilyen durva..de ő istaknyis és köhög, DE aludt egész éjjel, Emmais csak 2x 5 percre ébredt köhögni, kiszaladtam vele a fürdőszobába ahol nyitva az ablak és a hideg levegő segített ??? nem tudom, de elaludt utána hamar megnyugodtott..

Ma itthon a csajokkal, I egész éjszakába nyúló megbeszéléseken..:-(

na viszem emmát pihizni

Vindo: konfi??? miylne volt??

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó.

Igazából egy workshop volt.
Elég gáz volt, ahogy indult a dolog. Tegnap este fél nyolckor elaludtam az altatásban ( :shock: :shock: :shock: ), és G. nem ébresztett fel este. Akkor akartam mindent összerakni, minden diához bevágni vagy 3-4 mondatot angolul meg ilyenek.
Na, erre felriadok reggel hat után :? :? :?
Mindenkit elindítok 3/4 nyolcra, van fél órám összevágni a dolgokat. Fél kilenc után dudálnak, jöttek értem.
Gondoltam, majd a kisbuszban befejezem. Erre a gépem úgy döntött, hogy elkezd valami végeláthatatlan telepítést, aztán meg konfigurált, és majdnem a határon voltunk, mire használni lehetett. Addigra úgy felhúztam magam, hogy gondoltam, nem érdekel.
Megérkeztünk, és kiderült, hogy ott van egy kétnyelvű leány, és felajánlotta, hogy fordítja románra a magyar, magyarra meg a román előadásokat, így aztán meg is oldódott az egész :lol:

Holnap hajnalozok, egész este ötig vizsgáztatok reggel nyolctól.

Anyósomék jönnek közben, de itt is alszanak.

Mindenkinek kösz a rám gondolást.

Rugó jól van.

Betegeknek jobbulást!!!!

:arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, nagyon sajnálom a lányokat :-( remélem, mielőbb rendbejönnek! Neked sok kitartást és küldöm a +++++++++++++++++-eket!!!

Vindo, hát én tuti síkideg lettem volna. Megérdemelted a hepi endet a történetben.
Jó vizsgáztatást holnapra!

Kép
Kép
irina

A képeket meg sem dicsértem. Ádi nagyon bájos :D

Rugót újabb partira hívták meg közben.

Reggeli, indulás :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Sziasztok Drágáim. Már minden bajom volt, hogy nem tudtam írni. De ezer dolgom van mostanság. Most is felkeltem korán, mert pogácsát sütök, meg befejezem az ebédet is. Ma délelőtt még suliba megyek, nem várom meg a végét, délben jövök is haza, mert ugyye du szalagtűző lesz. Szerencsére ezzel további tennivalóim már nem nagyon vannak, leszámítva az ingek kivasalását, meg azért néhány könyvet még el kell pakolnom az útból.

Azt hiszem a szakdolimmal sem állok már annyira csehül. Már csak az elemzés, az összegzés hiányzik, no meg az utolsó vizsgálatból egy rész. Ez utóbbihoz most még hozzákezdek, amíg sülögetnek itt a dolgok.

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehezen haladok majd vele, de nagyon köt az, hogy szigorúan megszabták a terjedelmét. Most éppen úgy állok, hogy szerintem nem férek bele, tehát majd még eszközölnöm kell némi tömörítést is. Pedig igazán visszafogtam magam eddig is. Amivel készen vagyok, azt elküldtem a konzulensemnek, véleményezze. Kíváncsi vagyok. Boldog leszek, ha kidobhatom az egészet és kezdhetem elölről.

Arra jutottam, hogy muszáj lesz egy napot itthon maradnom. Úgy egyeztünk meg a haverommal, hogy a hétfő lesz az. Azért nappal frissebben forognak a kerekeim. Bízom benne, hogy majdnem be is tudom fejezni. Akkor pedig viszonylag tartom a kijelölt-módosított tempómat. Jövő szombatra meg el kell készülnöm egy dolgozattal, amiből ppt-t is kell csinálnom. De közben a Kedves elutazik több napra tanulni. Ez van.

De cserébe legalább nem beteg senki. Most még. Izgultam egy kicsit, mert az intézetben, ahonnan a gyerekek jönnek lezárták azt az osztály egy rota vírus miatt, persze az iskolásainkra ez nem vonatkozott... Könyörögtem rendesen, hogy ne kapjak el semmit. Szép lett volna mára. :lol:
dmaggie

Örülök, hogy Vindo meggyógyult, viszont mielőbbi jobbulást kívánok a lányoknak: Dalmának, Emmának és Irinának.

Irinám, tényleg vigyázz a hangodra. Tegnap jól megijesztettem a tanáromat, neki sem volt hangja. Elmeséltem, hogy Szegeden találkoztam egy tanárral, akinek az egyik hangszalagja lebénult a sok erőltetéstől, így most nem zárnak rendesen, valami borzasztó hallgatni őt. Szinte nekem is fájt. Közben meg annyira jó tanár, olyan Toldi-órát láttam tőle, hogy na.

De a gyakvezetőm is azt mondta, meg kellett operálni a hangszalagjait, neki éppen csomó keletkezett rajta a nagy igénybevétel miatt.

Ádi valami tüneményes. De hogy kottából játszik!!!!! Én is legtöbbször így adom rá a rövid ujjú pólót, a hosszú fölé. :lol:

Vindokám, jó munkát neked mára! Rugónak meg jó partizást!
dmaggie

Maggie, szia, jó, hogy jöttél!
Meglesz az a szakdoli és tuti jó lesz.:-))) nem csodálom, h nem volt időd jönni, de csak lesz egy kis pihenőd az ünnepek alatt...
Ez a hangszalagdolog elég ijesztő :roll: mondjuk én az ált.- és középiskolai tanárokat csodálom, azok iszonyú óraszámban beszélnek, az alsósoknál-felsősöknél még ugye emelt hangerővel is kell, hogy hallatszódjon a nyüzsiben valami... ehhez képest az én munkám egy fokkal kímélőbb.
Ez a kottadolog trükkös azért, nem tud még blattolni, ez spéci kotta, a dallam leegyszerűsítve és a hangok/ritmus színekkel ábrázolva (a tanárnénijük csinálta nekik).

Vindo, milyen parti lesz?

Ebéd. :arrow:

Kép
Kép
irina

Hahó, ideértem. A kis netbookon nyomulok, mert a gépemmel Gáborék bíbelődnek.
Tegnap csak este értem haza. Kólát kellett innom, mert olyan kóma voltam, és sürgős tennivalóim voltak, így bírtam éjfélig.

Parti: hát, jövő szombaton lesz, igyekszem Gábort küldeni, mert a múltkor én voltam :roll: De ódzkodik :?

DE ügyes ez az Ádi :D

A hosszú ujjú pólóra én is adok rövidet, sőt, én is így hordom 8)

Még reggelizek :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!
Már megijedtem, hogy magamat kell itt olvasgatnom az idők végezetéig :-)

Vindo, ezek a maratoni szóbelik nem semmik. Én ritkán szoktam, de rám is ez vár ebben a vizsgaidőszakban, ez az ukász (ti. hogy mindenkit szóbeliztessek le pl. mondattanból).

Itt semmi különös, a fejem meg fáj a náthától (2 napig nem fájt, csak előtte), köhögök stb., de már alakul.
Vár egy rakat házimunka, amiben a takarítás még nincs is benne... :roll:
Felhúztam magam pár, az ún. szakmai életben zajló dolgon, hát kész öröm, h egy darabig nem ezzel kell majd foglalkozni (ki kit miért negligál, ki hogyan akar mások feje felett jogtalanul dönteni, természetesen van, ami engem is érint). Kicsit unom, h az, amiért az ember keményen megdolgozott, az egyes embereknek semmiféle visszatartó erőt stb. nem jelent. Na mindegy, ennél konkrétabb úgysem tudok lenni.
Megnézem a kaját, hogy áll.

Kép
Kép
irina

Azért az nem fog bekövetkezni 8)

Nekem most lesz már egy árnyalatnyival lazább a menetrendem, többet tudok majd jönni.

Szóbelik - ja, eléggé leszívja az ember agyát. Ebben a félévben csak kollokviumos tárgyaim vannak, én meg lelkiismeretesen le is szóbeliztetem őket. Brrr.

Hülye csatározások - ja, durván tudják nyomni, az biztos. Hogy miket látni :shock:

Most épp szalmakrumplit sütök, meg fasírtgolyókat, azt Rugó szereti.

Délután majd igyekezik egy kicsit dolgozgatni is Rugó mellett, mert jön a TDK szezon, és két hallgatóm van.

Kép
vindolanda

Ja, Vindo, örülök, ha többet jössz. :-)
Nálam most nincs TDK-s, de lett kb. 2,5 doktoranduszom, akik közül felváltva indul be valaki, egész gyors tempóban.
Nyilván az állapotom is magyarázza, de most nem borít ki annyira, hogy jaj, vizsgaidőszak, hogy oldom meg a saját vizsgázást és a vizsgáztatást meg még ezer dolgot, jaj, az ünnepek, tiszta zen vagyok (e tekintetben -- na ezt az állapotot kéne átvinni más területekre). :-))
Rugó kipihente magát?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 18:30-kor.

Kép
Kép
irina

Mint a keselyűk :lol:

Az jó, ha nyugis vagy. Nincs is miért izgulni, a dolgok úgyis megoldódnak.

Még itt vannak anyósomék. Vagyis most G. meg anyósom elmentek a tescóba vásárolni két órája, mi meg hárman vagyunk itthon, elég nyugis.

Képzeld, befutott hozzám egy román konfi-felhívás, Brassóban esedékes tavasszal. Elég olcsó is, meg hát nagyon szép helyen van. Megkerestem az egyik ismerősömet, hogy van-e kedve előadni közösen. Mehetnék kocsival, jönne G. meg R. is, csapnánk egy kirándulást :D Na, majd meglátjuk.

Ja, és egy infó odaátra mindjárt :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?