A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hajni
hát akkor rajta! Tedd le a talicskát, téglát és írkálj nekünk! Kép

Puszi
Jázmin
djázmin

Andi
a görbék nem mindig mutatják a tutit (ezt másik topic-okban is olvastam már). Az sem mindegy hol méred a hődet, mert a hüvelyben mért hő a legpontosabb, a hónaaljban a legrosszabb. A szájban mért hő sem mindig jó, mert, ha tátott szájjal alszol, kisebb hőt mutathat.
Szerintem ne izgulj (könnyű ezt mondani). Megcsinálod a 2. tesztet (ami erős két csík lesz) és tényleg irány a doki!
Nagyon szorítok!

Jázmin
djázmin

Köszi Jázmin a drukkot!
Legyen igazad.

Most is nagyon fáj a fejem. Szerintetek algopirint vehetek be, vagy most inkább semmi gyógyszer???
Köszi és bocs, hogy ilyen iszonyú sok a kételyem és kérdésem.
andi81

Jázmin te mikor tesztelsz?
Drukk
andi81

Sziasztok Lányok!!

Andi szerintem ott a baba!!Mész valamikor dokihoz??
Szerintem ne végy be semmit!!

Szia

nicola
nicola79

Andi
a fejfájás nálam migrént (hányingert, hányást) eredményez, úgyhogy én biztos bevennék algopirint (de gyógyszertárban, vagy a dokidnál megmondják mit vehetsz be).

Talán holnap.

Köszi a drukkot, remélem segít!!!! Kép

Jázmin
djázmin

Andi!

Szerintem ne vegyél be egyenlőr gyógyszert!
Egy kis népi gyógymód: mézes dió!
Nem tudom hogy bejön-e, mert nekem sose fáj a fejem, de hallottam már hogy valakinek bejön!
Hő!Ne adjál annyira rá!Nekem fogantatás után (12 vagy 14. nap) 21. cn en 36,7 volt a hőm!
És mégis babás lettem!
Ha a teszt 2 csíkot mutatott akkor ott bizony baba vanKépKépKép

Hajni!
Neked is csak az én példámat tudom mondani, a hőgörbém alapján ezt meddő hónapnak kiáltottam ki és tutira vártam a mensit!De hiába vártaKépKépKép
Tessék bízni!

Jázmin!
Nagyon drukkolok neked isKép

Nina!
Nagyon várom a vizsgálataidatKép

Kép

Kép
megann

Jázmin, ha sokat írogatnék akkor valószínű mindenkinek ötös ikrei lennének Kép.

Andi, ha van lehetőséged akkoe feküdj le egy kicsit. Nekem az segíteni szokott. Vagy egyél egy kicsit többet, mégha nem is nagyon tudsz. Az is segíthet.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola
Köszi. Ha a holnapi tesztem pozitív lesz, akkor még a héten megyek dokihoz.

Megann, Hajni
Egyelőre nem veszek be gyógyszert, csak az a baj, hogy fél 4-ig dolgozom, és addig tuti hogy folyamatosan a monitort kell néznem, no megállással és még ehhez a kedvenc neonfényem is társul.
Hajni
Nekem is általában segít egy kis alvás, de ez most nem jön össze. Sajna.
andi81

Megann
nagyon köszönöm, hogy Te is drukkolsz Nekem!!!

Csajok!
Olyan aranyosak vagytok! Kép

Puszik
Jázmin
djázmin

Andi
Gratulálok a 2. csíkodhoz! Kép
Fejfájás: iszol elég folyadékot? Mert ha nem, leesik a vérnyomás és attól is fájhat a fejed.

Tündi
Vendég

Jázmin
Holnap teszt? Kép Én is drukkolok neked!

Tündi
Vendég

Megann, átugrottam véletlenűl a dumidat Kép. Aranyos vagy hogy így bíztatsz, de sajna semmit nem érzek máshogy mint eddig. Remélem azért igazad lesz, és nekem is bejön ez a bizalmatlanság. De az előző hónapba nagyon sikerült beleélnem maga, most nem eshetek ugyanabba a hibába Kép.

Ja, a hőkről jut eszembe. Egyik ismerősöm most volt dokinál, és neki azt mondta, hogy a termékeny napok azok, amikor két leesés között fent van a hő. Ami négy nap szerinte, és ezek közül az egyik a jó. Én csak néztem ki a fejemből. Különben neki sem mutat semmit a görbéje. Szóval ilyenek ezek a hők Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

TündiKép
Köszi a gratulációt, még azért nem merem elhinni. Majd ha biztos lesz.
Általában nem iszok túl sok folyadékot, tudom hogy sokkal többet kellene. Most gyorsan ki is ugrok egy kis ÁV-ért.
Amit inkább kitapasztaltam, az az hogy a rengeteg számítógép előtt ülés és a neonfény. Sokszor van, hogy mire munkából hazaérek szét akar robbanni a fejem.
andi81

Tündi
most már tényleg sikerülnie kell a + tesztemnek! Ennyien szurkoltok nekem!!!
Nálad mi a helyzet?

Jázmin
djázmin

sziasztok,
IVF kezelésemből maradt 15db 2005 májusáig jó Decapeptyl injekció, természetesen hűtőben tárolva. ha kell velekinek ingyen elvihető. gykata
gyorgy

Andi
Kismamaként a napi 2 liter folyadék a minimum. Szerintem kezd el szépen lassan hozzászoktatni magad ehhez, nehogy gond legyen belőle. Én is sokat ülök a gép előtt,neonfény is van, és keveset iszom. Nem is mindig tudok erre figyelni, de meg kell próbálni. Általában segíteni szokott a fejfájáson a folyadékbevitel.

Jázmin
Holnap du. fél 3-ra megyek dokihoz, szabin is leszek, úgyhogy majd szerdán elmondom a fejleményeket. Így sajnos csak szerdán olvasom a jóhírt rólad, de utólagos gratulációnak is biztosan örülni fogsz Kép

Tündi
Vendég

Andi!Kép

Gratulálok én is a 2 csíkhoz!!!!!!Kép

Mea
mea

SziasztokKép
Minden friss kismaminak gratulaKép
A többieknek kitartásKép
Én csak szeretném megkérdezni mikor lesz táblicsku mert fogalmam nincs mikor kénne megjönnie.KépKép
és most hanyadik napon vagyokKépKép
Kitartás sziasztok IldikóKép
ildikó_4

TündiKép
Köszi a tanácsot, megpróbálok odafigyelni rá!
MeaKép
Neked is köszi. De mint irtam még nem bízok benne, csak reménykedem.
Te hogy vagy? Érzel vmit?
andi81

Lányok, ha valaki tudja hogy hogy kell én szívesen csinálom addig a táblázatot míg Zituska el van tűnve. Próbáltam a december 16-ait javítani, de sajna nem tudom hogyan Kép. Vagy ha szeretnétek excelbe tudom megcsinálni.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Tündi
kíváncsi vagyok a fejleményekre!
Hogyne örülnék!!! Kép

Hajni
jó lenne már látni a zebrákat, meg hogy ki merre tart. Csináld excelbe, ha abban tudod.

Jázmin
djázmin

Szaisztok!

Folyamatosan olvastam Titeket, de nem volt mit írnom így nem jeletkezetem.
Minden zebrásnak nagyon gratulálok.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, elkezdtem járni kyro testkezelésre ami fogyasztó és talp és fej masszást tartalmaz. A masszőrrel beszélgettem és közölte velem hogy kb. 2 hónap múlva én is a zebrásokhoz fogok tartozni,számomora hihetetlen hogy talpmasszásal rá tud segíteni a dologra. Holnap megyünk a párommal BM centrumba a leleteik megbeszélésére és a továbbiakban hogyan tovább. A masszőr azt mondta ha nincs szervi próblémánk akor ő segit nekünk ne szedjünk hormonokat. Szeritettek hülyeség vagy van benne valami ti mit csinálnátok. Bocsika ha zavaros és ha hülyeségnek tartjátok én azt is elfogadom, de olyan jó érzés volt hogy ilyen pozítivan beszélt. Miközbe a talpamon egy bizonyos részt masszirozot tényleg valami szúró fájdalmat éreztem a petefészkemnél. Lehet hogy beképzeltem magamnak? Nem tudom!
Kicsit hosszura sikeredet. Köszönöm a válaszokat előre is.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Hajni Kép
Mindjárt átküldöm mélben a szines táblicskut, és leirom, hogy kell, jo?

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Jaj, nem tudom a mélcimed.
A profilomban van az enyém, oda tudsz dobni egy mailt, és akkor elküldöm.

Egyébként meg excellben kell csinálni, és ha megvan, akkor kijelölöd, másolod, és valamilyen képszerkesztőbe (Iview, photoshop, stb) bemásolod (paste), elmented képfájlként, ha kell összeveszed a méretet)
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

ok, remélem meg tudom csinálni Kép. Hazajön a párom akkor biztos. Estére, vagy holnapra lesz belőle valami. Meg a mail.

Kép

Kép
vkhajni

Minyu, bocsi félre nyúltam ment egy üres mail. Remélem sikerült. Különben én is beteszem már a profilomba. Annyiszor akartam, de mindig elfelejtem. Mégegyszer köszi

Kép

Kép
vkhajni

BarbiKép
szerintem a hit a legfontosabb. Sokaktól hallottam már elég jókat az ilyen természetgurukról, de persze vannak -vélemények is.
Egy próbát megér!
Most mi is talpmasszőrrel és kineziológussal szemezgetünk!
Ki fog derülni hamarosan használt-e!
Mindent bele!!!!!
Stella

Kép
stella9

sziasztok csajok,

tudtok zuglóban vagy a környékén jó nőgyogyit? sajna elutazott a sajátom, és követni kellene a pé-met clost szedése mellett. annyira bíztam a + tesztben, hogy meg sem kérdeztem, kihez menjek míg nincs itt, csak azt számoltam, hogy az első ultra visszaér. olyan doki kellene, akihez még 5 után is lehet mennyi, és lehetőleg hetenten 2-3 rendelése is van.

ha csak priviben akarná valaki küldeni: tralllala@freemail.hu

előre is köszi!!!
tralllala

Barbi Kép

A talpmasszázs tényleg jó, de azért nézd meg, hogy mit mondanak a BMC-be, a hormonokat nem szabad általánosítani, mert egy csomó féle van belőlük. Ártani biztosan nem árthat, de helyettesíteni semmiképpen sem helyettesíti az esetleges orvosi javallatot. Remélem minden leletetek rendben lesz. Mi is oda járunk, holnapután kellene mennünk. (Ha megjön Kép )

Noémi
Vendég

Sziasztok!

Andi Kép, szerintem örülj a csíknak, a hőmérséklet nem megbízható. Én nagyon szorítok Kép
Fejfájásra az alamevés is jó állítólag.
És az okos könyvem szerint a fejünk akkor fáj, ha valamilyen problémát fejbem próbálunk meg megoldani cselekvés helyett. Úgyhogy szerintem vegyél még egy tesztet, hogy megbizonyosodhass a babáról és akkor már nem kell ezen aggódnod Kép

Barbi, nem tudom. Ha bízol a talpmasszőrben, akkor szerintem holnap mondd el a BMC-ben, hogy ez van és kb három hónap múlva szeretnéd a lombikot. Mi a gond nálatok? Miért kell lombik?
Én személy szerint ugyan nagyon hiszek a természetes gyógymódokban és a természetes segítségben, de azért az sem tud 100%-os lenni, ezért én nem várnék a lombikkal emiatt. Én és apráo mis foglalkozun kineziológiával, de sajnos magunkon babaügyben nem tudtunk segíteni vele, ezért én mostmár a lombik mellett vagyok.
De a ti döntésetek.

Megann, Nina, Bogi, Jázmin, Mea, Dodo, Tündi, Mohácska, Hajni (tuti kihagytam valakit Kép, de rá is gondolok Kép) legyetek ügyesek. Érleljétek a petéket, nevelgessétek a babátokat, és legyetek vidámak. most szaladok egy megbeszélésre, de majd este még benézek.
Puszi mindenkinek.

wish

Barbi, tájékoztatásul itt egy hormontábla. A talpmasszőröd valószínüleg nem is hallott mindegyikről. Jó lenne, ha segíteni azért tudna, igaza van Stellának, a hit nagyon fontos. Mióta próbálkoztok?

Nekem a K mindig azt mondja, hogy jó a várakozás és a remény, de minek várjunk többet, ha ő tud segíteni?
Most már én is hallgatok rá. Kép

<!--attachment: noi_hormontabla-145239.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*22.5*n%26amp%3botilde%3bi+hormont%e1bla*noi+hormontabla%2exls --><center><pre>
Képn&otilde;i hormontábla
noi hormontabla.xls (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Noémi
Vendég

Wish

Egyelőre minden vizsgálaton túl vagyunk, átjárhatósági is meg volt, átjárható mind két oldal.Pajzsmirigy mükődésem jó, de csak a lényeg hiányzot a múlt hónapba nem volt peteérésem.Lombik szerintem nálunk szóba se jöhet mert rendben van minden, mondjuk holnap mond el mindent a doki. Nálunk gyógyszeres és inekciós kezelés lenne hogy legyen peteérésem. A másik amitől nehezebben tudok teherbe esni a dokik szerint hogy retro-retro hátrahajló méhem van. Erre mondta a masszőr hogy várjak még, ha nem muszály ne szedjek gyógyszert. Természetesen holnap a doktor úr szava nagyban fog befolyásolni.

Noémi

Pont egy éve hagytam abba a gyógyszert igaz a próbálkozás olyan május óta megy, tudom nem sok idő telt el, egy év még normálisnak számít, de szertnék tudni hogy minden rendben van-e nálunk.Egy kis segítségel tudtam idő előtt bejuttnia BMC-be.

Stella
Olyan jó hallgatni téged , hogy ennyi rosszon amin átmentél még így tudsz hinni és bíztatni másokat, ez ritka. Tényleg fontos a hit , tényleg csak ajánlani tudom a talpmasszást mert ha jó kezek közé kerülsz mit én még a lelkedre is tud hatni és ez nagyon jó dolog.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép Nagyon szorítok, hogy mielőbb kisbabád legyen. Én már 5 éve nem szedek gyógyszert és két éve próbálkozunk. A mai eszemmel ... Kép
Hát, akkortájt még nem neteztem Kép

Lehet, hogy azért szolgalmazom jobban az orvosokat, mert néha úgy érzem, későn van. Legalább is számomra. Én már 22 évesen is gondolkodtam gyerekvállaláson, aztán mikor 2 év mulva már vállaltam is volna, nem úgy sikerül.
Szóval, indul a nagy MEGADRUKKKKKKK neked!!!!!!

Pusz
Noémi
Vendég

Minyu, nem jött az a fránya levél, ha elküldted akkor légyszi próbáld meg újra. Mi megyünk ki a telekre úgyhogy csak este jövök. Szóval táblácska halasztva holnapra Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni Kép
Bocsesz, csak kicsit késön reagáltam. Kb fél orája küldhettem el, de akkor megint megpróbálom. Ha estig nem kapod meg, holnap megprobálom másik mailcimröl.

Puszka

Kép
Kép
Kép
minyu

Wish!
Látom rohansz, de azért jó hogy ezen a héten is eszedbe jutottam!
Egyébként én nyugalomban tengetem az óráimat itthon, a takaróba burkolózvaKép gyarapítom a tudásomat(tanulok).
Közben néha elrágok egy almátKépnehogy a babám hiányt szenvedjen bármiben is!

Egy 'nagy' gondom azért van!Úgy kirügyeztem(pattanások), mit a fák tavasszal...KépKépKép
Mi a fenét csináljak magammal???
Szerdán megyek kozmetikushoz, szerintetek lehet kezeltetni az arcom, annélkül hogy megmondanám mi a szitu???Ő egyben nagyon jó barátnőm is, és benne a van a baráti, családi körben és nem nagyon akarok lebukni....
De félek, hogy ő már túl jól ismeri a bőrömet, mega általában a tüneteket és meg fog sejteni valamit....

Mohácska,
Mi hír???
Lesz átjárhatósági?Ügyes legyél ám!!!

Kép

Kép
megann

Megann Kép
Ha ezek a rügyek hormon-pattik, akkor nem szabad nyomkodni. A nyári topicban aknesolt ajánlanak rá. Az én hátam is borzalmas, eddig türtem, de ma én is veszek aknesolt, kipróbálom.
Egyébként ha tényleg jol ismer, akkor szerintem simán rájön, hogy ezek kismamiság miatt vannak. Max azzal tudod elsimitani, ha azt mondod, hogy hormonproblémáid vannak, dehát ugye az senkinek nem jo, ha mellébeszél az ember. Kép
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Lányok! (aki még itt van)

Andi!
Gratulálok a csíkhoz! Tuti, hogy ott van az a baóka! Vigyázz Magatokra!

Nina!
Szorítok neked, ha már így lement a hőd, hogy holnap Téged is belelkesítsen a dokid. Egy hormonképet szerintem mindenképp próbálj belőle kicsikarni. Délelőtt vagy délután mész?

Jázmin!
36,95 az még majdnem 37! Az nagyon jó! Sok-sok drukk Neked!

Hajni!
Aranyos vagy, hogy megpróbálkozol a táblázattal. Azért a próbálkozás rovására ne menjen a táblázatkészítés!

Tündi!
Talán Te még dolgozol. Nagyon szorítok neked holnapra! Várjuk a híreket szerdán!

Barbi!
Én párhuzamosan csinálnám a helyedben a természetgyógyászt és az orvosi kezelést. Tényleg igaz, amit Stella írt: hinni kell és akkor sikerülni fog! Szorítok Neked is a dokihoz!

Most jöttem az UH-ról. Van egy méretes tüszőcském, 19X14 mm-es, azt mondta a dokim, hogy a 11. napon ez jó. Szerdán délelőtt ismét UH, aztán csütörtökön ÉS pénteken is inszem. Nem nagyon értem én sem, de biztosan így van, mert még rá is kérdeztem. Azt mondta, igen, mindkét nap. Aztán el kellett rohannia, mert közben jöttek érte, hogy egy betege rosszul van. Mondta, majd szerdán találkozunk.
Bogi
bogi1975

Sziasztok lányok!

Tündi!
De jó egyszerre megyünk dokihoz. Remélem mindkettőnknek jó dolgokat mond.

Bogi!
Reggelre tervezem a doki látogatást, bár nem tudom a párom mikor tudom kiugrasztani az ágyból. Szépen kinyomtattam neki a grafikonom, meg majd bejelölöm rajta mikor fájt a fejem, meg mikor volt barnázás. Már ma iszok egy csomó folyadékot, ha el akar küldeni vérvételre legyen miből adni. Nagyon bízom benne, nem szeretnék pofára esni. De ha visszarendelt, akkor csak akar velem valamit kezdeni, egyébként azt mondta volna, hogy csak próbálkozzunk tovább, nem?
Nagyon szép tüszőcskéd van, remélem sikeresen meg is fog termékenyülni. Nagyon szorítok nektek.

Hajni!
De jól kitaláltad ezt a táblis dolgot. Na akkor itt az első feladat. Légyszi írj be engem 1cn-ra. Köszi.

Megann!
Szerintem mindenképpen el kéne mondani, mi a helyzet, mert lehet, hogy vannak olyan krémek, vagy kezelések, amit terheseknek nem is lehet csinálni. De nem biztos, csak én ilyen agyalós, aggódós vagyok. A patikra meg jó a gőzölés, utána valami arctonik.

Barbi!
Én is bízom a természetes kütyükben, de szerintem a gyógyszer az gyógyszer. Az egyik ismerősöm is teával, meg mézzel próbálta kikúrálni a tüdőgyusziját, és egy termetes tályog lett a vége. Aztán persze fulladás, kórház, lórúgásnyi injekciók ...stb. Én elég türelmetlen vagyok, és lehet, hogy a gyógyszer drasztikusabb, de biztosabban és gyorsabban hat. Szerintem.

Andi, Jázmin!
Szorítok a zebrákért.

Pusz
Nina
nina79

Bogi Kép Ez nagyon jó hír! Több tüszőcskét nem látott? Remélem ez az egy igazán ott akar maradni még vagy 9 hónapig!!! Megy a drukk neked!

Hajrá!

Nekem holnap kell megjönnie, ma van a 28. nap. És akkor szerdán megyünk dokihoz UH-ra az inszemhez. Remélem nem várat még egy hónapot vérvételekkel Kép

Minyu Kép Hajni Kép köszönjük szépen a táblázatot!

Jázmin Kép MMMMMMMMMMMMMMMMMMMjázmin! M-betűsök, húzzátok jázmint magatokkal! Ki kellett volna üríteni a topikot Karácsonyra! Lekéstünk! Kép

Pusz

Noémi
Vendég

Nina Kép most látom csak, egyszerre írtunk Kép

Úgy sajnálom! Pedig te jöttél volna előttem a Zebratáborban. Sebaj, előttem is leszel most is Kép

Húzol magaddal? Nem szeretnék ám lemaradni a zebrás vonatról jövő hónapban Kép Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok!

Mennek a drukkok a régi zebrásoknak és a két új zebrásunknak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++!!

Megann!
Köszönöm érdeklődésed, lesz átjárhatósági. De időközben felmerült újabb probléma. Ma vagyok elvileg a 6. napon és tegnap este óta elég rendesen barnázok. A dokit nem mertem hívni, még megnézem a holnapi napot. De már ketten vagyunk... én és a majré.

Minden orvoslátogatónak drukkhegyek!

Bogi!
Növeld csak a tüszőcskéd és a mnyh-t!

Puszi - Kriszta

mohácska

Mohácska!

Ez nem a mensi végét jelenti???
Bízom benne minden rendben lesz, durkkolok majd neked 12-én!De értesíts ha változik valami!!!

Na megyek gyönyörködöm a pattanásaimbanKép!

Kép

Kép
megann

Megann!
Nem, mert csak szerdán volt, csütörtökön ici-pici maszat. Péntek, szombat semmi.

Puszi - Kriszta

mohácska

Még elég nagy össze-visszaság. Légyszi javítsátok a napokat. Ez a dec 16-ai tábla. Egyedül Nina van kijavítva, de asszem még rossz helyen trónol. Ugyan úgy ahogy a zebrákat sem rajzolgattam még. Ja, és bocsi az előző zebrásoktól ill. babásoktól őket kiszedtem. Ha ügyibb leszek visszarakom Kép Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ja, meg az a személy is kiabáljon, aki eddig benne volt, most meg kimaradt.

Bocsi, de tényleg nincs kedvem egy hónap termését végigolvasni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lanyok!

Juj, hat itt aztan megy az elet!

Andi!

Nagy gratula, fejfajas elmulik, csak tenyleg sokat kell inni. Mondjuk egy masfel literes vizet le kene lokni 1-2 ora alatt. Az ugy azt hiszem jo arany. Nem vicc, komolyan.

Ennekem ugy tunik ma jon meg, ugyhogy ez most mar tenyleg az en honapom is lesz!!! Juj, de belehuzunk!!!!!
Ma kaptam a hirt egy regi baratnomrol, hogy babat var, 33 eves, es 5 eve probalkoztak. Szoval ekkor mindig megnyugszom es arra gondolok, van meg remeny igy harom ev utan is es hogy az nem is olyan sokKép

Na, szoval ez van, jol vagyok egyebkent, csak sajnos ritkan tudlak olvasni titeket, de majd probalkozom.

En is jarok talpmasszirra, nekem is fajnak a noi szervek mikor nyomja. Petefeszek, meh, huvely, stb. Remelem lesz jobb is, es akkor mar jon is a baba!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Hajnika!
Pici szívem, köszi, hogy betettél, csak annyi a bibi, hogy én még csak 25 vagyok, és ha kérhetném, inkább azt írd 31, rendszertelen. Köszike.

Pusz
Nina
nina79

Ezer bocsi. Javítottam mind a két bigyót. Komolyan nem direkt öregítettelek. Ha még lesztek egy páran ilyen kedvesek és javítotok holnap jön is az új Kép.

Másik probléma, hogy szegény Dodo ott fog csücsülni élete végéig a tábla tetején, mert nem tudom lejjebb szedni onnan. Úgyhogy jó lenne ha segítene nekem és nem is akarna lejönni Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?