Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi: Szegény Lillu! Mire érzékeny? De legalább időben észrevették, és nem lett nagyobb gubanc belőle.

Tücsi: Jó, hogy Rólatok is olvashattunk kicsit! :D Tényleg gyorsan eltelt ez a nyár, mindjárt kezdődik a bölcsi-ovi-iskola.

Most már jövő héttől mi is nagyrészt otthon leszünk. Még a héten élvezzük a Balcsit, de hétfőn szülői lesz az oviban, aztán el kell intézni az ovikezdéshez a szükséges papírokat is.
A lányok nagyot nőttek, sokat okosodtak az utóbbi időben. Esztike is szépen fejlődik a tonának hála. Most már egyre ügyesebb, bátrabb, 1-2 lépést már egyedül is tud lépni. Olyankor annyira örül, olyan kis édes! :D Amúgy folyékonyan mondatokban beszél, haladgatunk a szobatisztasággal is.
Zsófi pedig kis cserfes, mindekivel szóba áll, beszélget, kérdez. Még mindig tart nála a nagy ló őrület, úgyhogy amikor tehetjük járunk vele lovagolni. Ősztől gondolkodunk, hogy valamilyen sportot el kellene kezdjünk vele, mert rengeteg energiája van. Nagyon nehéz sima játszóterezéssel-biciklizéssel lefárasztani. Meglátjuk lesz-e vmilyen lehetőség az oviban. Ha nem ,akkor keresünk majd valamit. A műtét után szerencsére abszolut nem volt probléma vele, majd a közösségben derül ki igazán, hogy bírja majd a betegségeket. De eddig (kopp-kopp) úgy tűnik, jó döntés volt, hogy megcsináltuk, mert a tünetei teljesen megszüntek.

KépKép
KépKép
 


Eperke, ügyes lányaid vannak.
Tücsi jó, hogy Te is jelentkeztél.:lol:
Akkor rólunk is kicsit...
Lilla teljes szobatiszta március óta. Kedden kezdi az ovit :lol:
Szépen beszél, ügyes nagylány lett. Mi úszni akarjuk beíratni.
Léna, pörög-forog, négykézláb áll és himbálózik. LustiLilla után csak nézünk itt :lol: A hozzátápitól egyelőre nincs elájulva, szívesebben szopizik :wink:

KépKép

KépKép
 


Eperke! náltok mennyi az óvoda napi díja (étkezés díja)? És mit kell vinnetek, mi az, amit az óvoda biztosít? Nekünk tisztasági csomagot kell vinnünk, havi 1000 Ft csoport pénzt (a kül.programok miatt), természetesen váltó ruhát és cipőt öltöző zsákostúl, és a kiírás szerint havi 1 alkalommal 1-2 kg gyümölcsöt. (asszem mindent leírtam.... :D )
Lovaglás nagyon jó! Gábor az idén lovagolt életében először egy pónin, amelyik szinte minden lépésénél szellentett. Idáig úgy tűnik, hogy maradandó élmény volt számára, de nem vette el a kedvét a továbbiakat tekintve a lovaglástól, mert óriási hiszti volt, amikor le kellett szállni a lovacskáról.
Örülök, hogy Esztinek ilyen szépen beindult a mozgásfejlődése. Dévényes gyógytornászhoz jártok? (Elnézést, ha már korábban írtad, lemaradtam róla vszleg.)

Ildi! Léni is milyen nagy lett! És ezek szerint nagyon ügyeske is! Hamarosan már ülni fog! Mivel kezdted a hozzátpit? Nálatok már kedden kezdődik az ovi? Nekünk szept. 1-ig várnunk kell, addig bölcsibe fog járni Gábor, ráadásul a helyettesítő bölcsibe, majd közvetlen óvoda kezdés előtt 2 napig a saját(régi) bölcsibe. Kicsit tartok attól, hogy összezavarodik szegénykém, de nem tudjuk másként megoldani.
Lécci te is írjad meg, hogy nálatok miként működik az óvoda! (napi díj, mit kell vinni, stb.)

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó egészséget kívánok!

Tücsi

KépKépKép
 
 

 
 

Sziasztok!

Két hét bölcsi és ovi után ide jutottam én is. :D

Tücsi: Nálunk 508 Ft/nap az étkezés. Ezen kívül természetesen a váltó ruhát/cipőt, ovis zsákot nekünk kell vinni és ugyanúgy havonta 1 alkalommal gyümit, ahogy nálatok. De ezen kívül eddig nem kértek mást. Tisztasági csomagot sem. Lesz majd lehetőség itt is kül. programokra (úszás, néptánc, kori), de azt majd ha aktuális lesz, akkor kell fizetni.
Esztivel a Gézengúz Alapítványhoz járunk gyógytornára Budakalászra. Ez se nem Dévény, se nem Pethő irányzat, hanem a hagyományos értelemben vett, komplex fejlesztés. Ez egészül ki még heti egyszer úszással, hydroterápiával, szintén ugyanott. Eddig úgy tűnik bevált, szépen fejlődik.

Ildi: Milyen szépek a lánykáid a vonalzókon. Nagyot nőtt már Léni is és nagyon ügyes! :D Mi is beírattuk Zsófit úszni, ugyanoda, ahova Esztivel járunk, de eddig nem igazán volt nagy sikere nála az uszinak. Azt hittem, hogy lelkes lesz majd, hogy Ő is jöhet velem úszni, mint Eszti. Mert eddig azért észrevettem rajta, hogy nem esik jól a kis lelkének, hogy Anya mindig csak Esztivel jár tornára, úszni. Eddig nem igazán vált be, most voltunk pénteken először, de még átöltözni sem volt hajlandó. Még próbálkozunk vele, de nem tudom mekkora sikerrel járunk.

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!
Eperke, Esztinek boldog szülinapot! Jó, hogy ilyen kis ügyes csajszi lett. Gézengúzéknál egyik ismerősöm babáját, aki koraszülött és nagyon picike volt, nagyon szépen rendbe hozták. Csudaaranyos és ügyes lett :wink:

Tücsi!
Nálunk az étkezés 314 Ft naponta, oviszsákot, váltóruhát és cipőt kell vinni. Havonta tisztasági csomagot (wc papír, zsebkendő, folyékony szappan, fogkrém, szalvéta, csipkebogyó tea), heti egyszer szerdán pár szem, darab gyümölcsöt gyümölcsnapra ill. fél évente 2000 Ft csoportpénzt kell vinni.

Lilla eddig szívesen járt oviba, most két napja sír és soha többet nem akar menni.
Tegnap voltunk úszni, tetszett neki nagyon. Este azt mondta, hogy usziba akar járni, oviba nem. :shock:

Léni evés ügyileg megtáltosodott, inkább zöldséges fajta. Kis ügyes, nagyon próbálkozik, szerintem hamar mászni fog.

KépKép

KépKép
 


Eperke! Milyen szép nagy lánykáitok vannak! Bölcsőde, óvoda.... hogy elszaladt az idő....
Gézengúzékról jókat hallottam, de ezek szerint nálatok be is igazolódott. :D Zsófinak továbbra is tetszik az óvoda? Van már barátja?

Ildi! Nagyon tetszenek a vonalzóid! Gyönyörűségek a kislányok! Étkezési díjban a ti ovitok viszi a családbarát díjat. :lol: 314 Ft tényleg nem sok. Ha még jóízű is az étel (ízlik Lillának), akkor egyenesen főnyeremény. Ő is szívesen megy be csoportba?
Lénike egyem meg, már milyen nagy lány! És hogy a főzelékkel ilyen nagy barátságban van...... :D Nagyon jól teszi!

Sajnos Gabókám a múlt hét végén belázasodott, de szerencsére holnap már mehet ismét óvodába. Nagyon várja már ő is, de azért kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az első napja. Remélem, hogy holnap is olyan lesz az elválás, mint ezidáig volt.

Tücsi

KépKépKép
 
 


Lilla is beteg lett a héten, remélem csütörtökön már ő is mehet...

Ő mostanában nem akar menni oviba :oops:

Nem gondoltam, hogy ekkora ár különbségek vannak az étkezés terén, így is több mint 6000 Ft egy hónapra az étkezés :shock:

KépKép

KépKép
 


Sziasztok!

Hoztam magammal valakit ;)

Mi jól vagyunk, lányok betegek voltak, de már alakulnak :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Sziasztok!

Panndi: Nagyon örülök a hírnek! :D Halkan gratulálok és nagyon drukkolunk Nektek! :D
Jó, hogy megosztottad velünk az örömhírt, annak ellenére, hogy nem nagyon pörög a topicunk mostanában.
Írni nekem sem nagyon volt időm mostanában. Október eleje óta újra dolgozom, úgyhogy hét közben nem nagyon marad időm semmi ilyesmire.
Lányok szépen beszoktak a bölcsibe, oviba, jól érzik magukat. Esztivel továbbra is járunk tornászni. Úszni, pedig együtt megyünk mindkettővel, úgyhogy nagyon élvezik, szeretik. Esztike is sokat ügyesedett, bár egyedül járni még mindig nem tud, csak 1-2 lépést. De észrevehetően sokat fejlődött/fejlődik, úgyhogy én is úgy érzem jó helyre járunk.
Ildi/Tücsi, köszönöm, hogy megerősítettetek Ti is ebben. Azért jó hallani, hogy másoknak is bevált a Gézengúz. Akinél bármi ilyen probléma felmerül, én is nagyon tudom Őket ajánlani.

KépKép
KépKép
 


eperke, és milyen érzés újra dolgozni? Nem fura? Én egyelőre el sem tudom képzelni :)

Örülök, hogy Eszti fejlődött, egyre ügyesebb lesz! :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Sehol senki? :(

Azárt ha valaki erre téved:

Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Panndi és mindenki!

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Sziasztok!


Az utóbbi hónapokban egyre kevesebb időm és kedvem van fórumozni, nem tudom, hogy miért :( Mindeközben ti is, meg más topikokról is néhányan, hiányoztok. Ha esetleg valaki el szeretne érni, akkor írjon privit, vagy keressen iwiw-en, e-mailen.
 
 


Sziasztok!

Panndi! Gratula a kicsi babátokhoz! Jó egészséget kívánok és hogy minden kívánságotok szerint alakuljon.

Sajnos az ünnepi jó kívánságról már lemaradtam, de mindenkinek sikereket, egészséget és sok boldogságot kívánok a 2011. évre is.

Mi jól vagyunk, ez az ünnepi nyugalom, lassabb tempó nagyon jól esik. Nincs sietség, kapkodás. Játék van, szánkózás és vidámság. (Őszintén szólva nagyon nem várom a csütörtöki munkakezdést, de talán nem csak én vagyok ezzel így. :wink: )

Puszi mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
 
 


Boldog Új Évet kívánunk!
Anett és Eszti

Kép
 


Sziasztok!

Boldog új évet kívánunk mindenkinek! :D
 
 


Nagyon elhanyagolódott ez a topik. Van itt még valaki vagy mindenki elköltözött?

Tücsi

KépKépKép
 
 


Én vagyok :) Velünk minden oké, jól vagyunk :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Szia Panndi! :D Akkor már keten vagyunk......
Látom, a harmadik vonalzódon a maci már a vonalzó vége felé csücsül, és a babácskátoknak ismét nagyon szép nevet választottatok! :wink: :D A lányok várják már Gábor érkezését? Mikorra vagy kiírva? Zsófi és Fruzsi jár már oviba/bölcsibe vagy otthon vannak veled? Na, jól elhalmoztalak kérdésekkel....

Tücsi

KépKépKép
 
 


:)

Gábort jőnius közepére, végére várjuk, elvileg 28-a az időpont, de mindnehol idősebbnek mérték, majd meglátjuk :)

Zsófi heti három délelőttöt jár csanába, ősztől megy oviba, Fruzsi heti egy délelőttöt jár csanába, mert csütörtökönként Zsófival Pestre járok, és Fruzsit nem tudtuk hova tenni. Élvezik, szeretik, jó helyen vannak :)

Zsófi nagyon várja Gábort, Fruzsi simogatja meg puszilgatja a hasam, közli, hogy Gábor baba, és ennyi, őt annyira azért nem izgatja a dolog :)

Ti hogy vagytok? Gábor már ovis? Nagyok?

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Köszönöm kérdésedet, mi kisebb betegségen vagyunk (remélhetőleg valóban) túl. Alacsony láz, kisebb orrfolyás..... óvodai szerzemény. Gábor nagyon szeret oviba menni, az óvónénik nagyon aranyosak, sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Gábor nagyon szereti őket, de még a dadusnénit is. Jól alakult eddig, remélhetőleg a folytatás is ilyen marad. A nagyok suliba járnak, a szorgalmuk ingadozó, de mondhatjuk, hogy jól tanulnak. Négyesek, ötösök, hármas ugyan van, de szerencsére nagyon ritka.

Zsófival Pestre kell jönnöd? Szabad kérdeznem, hogy miért? Milyen jó, hogy meg tudtad oldani a hét néhány napján a gyerekek közösségbe való beszoktatását, és hogy azóta is jól működik a dolog.

Gábor baba ezek szerint nem lesz apróság.... :D Apa is várja már nagyon? Gondolom nagyon büszke, hogy most már fiús apa is lesz. :wink:

Tücsi

KépKépKép
 
 


Hogyne, Apa nagyon boldog ;) A lányoktól is odavan persze, de fiút is szeretett volna :)

Zsófival a beszédjavító intézetbe járunk, egy héten egyszer. Szerintem írtam korábban, hogy elkezdett dadogni, és nem mőlt el magától, ezért kezdtünk el járni. Most már egész jó :)

Többiek merre vannak? :(

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Milyen ügyesek vagytok! Te, hogy nem az időre bíztad a megoldást, és Zsófi is, hogy partner ebben, nem utasítja el a beszédjavító gyakorlatokat.
Többiek? Hol vagytok?!!!!

Tücsi

KépKépKép
 
 


Sziasztok!
Na, én is befutottam!!!
Sajnos én is nagyon elhanyagoltam ezt a topikot. A munkahelyemen minden 'normális' internetes oldal le van tiltva, itthon meg max. késő este jutok gép elé.
Velünk minden oké nagyjából, Eszti augusztus vége óta ovis, nagyon szereti, szerencsére! Sokat ügyesedett, fejlődött, pl. a beszéde ugrásszerűen meglódult. Én dolgozom a régi munkahelyemen, de 6 órában, igaz az utazgatás miatt így is alig érek oda az oviba Esztiért, fél 5-kor általában ő az utolsó, aki még ott van a csoportból. A férjem még később, este fél 7-re ér haza. Addig kettesben "gyűrjük" egymást Esztivel, utána meg apán lóg lefekvésig. Így annyi időm marad, hogy tűzoltásszerűen rendet vágjak a háztartási munkák dzsungelében (na, ez jó kis képzavar lett), meg kocogjak fél órát esténként. A tanulást befejeztem egy időre, holnap lesz a diplomavédésem.
Sajnos elég nehéz időt találni mindenre munka, kisgyerek és a háztartás mellett, ezért nem tudok már annyit jönni sem. Általában este 9-re már hulla vagyok, és nem sok agyi aktivitást mutatok... Olvasni még csak-csak olvasok, de írásra már nem vállalkozom. :)

Kép
 


Én is szoktam néha olvasni :lol:

Mi jól vagyunk, Lillus ovis, Léni 15 hós eleven rosszcsont :lol:

KépKép

KépKép
 


Sziasztok!

Néha én is erre tévedek olvasás szintjén. Örülök, hogy végre volt mit olvasni! :D


Október óta dolgozom, úgyhogy Lilly, átérzem a dolgokat, amiket írtál. :wink:

Panndi: Gábor, már mindjárt itt van... :shock: Hogy repül az idő...

Mi is megvagyunk amúgy. Zsófi már ősz óta ovis, nagyon szereti.
Eszti pedig bölcsibe jár, Ő is könnyen megszokta. Ősztől pedig ha minden igaz a Pethő Intézet ovijába jár majd, míg az önálló járással nem lesz egy kicsit önállóbb.

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Csak életjel!

Mi is jól vagyunk, lányokat felvették oviba, Zsófi szeptemberben kezd, Fruzsi decemberben, így otthagyjuk a kedvenc kis családi napközinket :)

Gábor készülődik, két ujjnyira nyitva vagyok, nyákdugó távozott, várunk :) Vasárnap doki, ha addig nem történik semmi.

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Panndi: Azta, akkor kezd izgi lenni a dolog! :D Drukkolunk Nektek!

KépKép
KépKép
 


"Megszületett, megérkezett hahó, a legeslegkisebbik földlakó"

Kedves Lányok, jó hírrel jövök, Pannditól sms-em érkezett!

12.39-kor megszületett Kulcsár Gábor, 3260 gr, 55 cm, jól vagyunk :)

Isten hozott Gábor! Szeretettel gratulálunk! :lol:

KépKép

KépKép
 


Panndi: Gratulálok Gáborhoz! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek! :D


Ildi: Köszi a hírt! :D
 
 


Panndi: Szívből gratulálunk a kis Gáborhoz! Sok boldogságot és minden elképzelhető jót kívánunk Nektek! :D :D
Kíváncsi vagyok a két kislány után a kisfiús tapasztalatokra. :D

KépKép
KépKép
 


Sziasztok :)

Köszi szépen lányok, aranyosak vagytok :)

Jól vagyunk, minden oké, nagyon jó három gyerekkel, csak hiányzik a negyedik :wink: :lol:

Hoztam fotót :)

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Panndi: Még egyszer gratulálok Gáborhoz! Nagyon aranyos és szép!! Pont olyan szőke, nagy haja van, mint a lányoknak volt :lol: Nagyon aranyos volt az a mondatod, hogy hiányzik a negyedik baba :D
 
 


Panndi! Gratula Gáborka érkezéséhez! Gyönyörűek, édesek a gyerekek! Negyedik gyerek nálunk az Apa. Te is így gondoltad? :wink: :D

Tücsi

KépKépKép
 
 


Sziasztok :)

Van itt még valaki?

Nálunk közben beindult az élet, Fruzsi elkezdhette hamarabb az ovit, így október óta Gáborral kettesben vagyunk napközben :)

Lányok nagyok, Gábor meg már forog, kúszik, nagyfiú lett :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Panndi :lol: Pont kezdtelek hiányolni, hogy nagyon eltűntél...
én néha járok erre, csak senki nem ír, így én is tovább ballagok :cry:

Mi is jól vagyunk, csajok nagyot nőttek. Zajlik körülöttünk az élet, nem unatkozom. :wink:

KépKép

KépKép
 


Lillus, négy és fél éves, nagyon durva! Tényleg soakt nőttek! Léni is jó nagy lány lett! Jól megvannak együtt?

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Szerencsém van, mert tényleg jól megvannak :lol: bár a rosszaságban is megértik egymást :lol: de azért nem panaszkodom.

Én meg pont Gáborra gondoltam, hogy te jó ég milyen nagy már.

Eszembe szokott jutni, mert amikor jött az sms, hogy megszületett a vecsési elkerülőn araszoltam és annál a lámpánál mindig nagy a dugó aminek ugye ritkán örül az ember, de Gábor születésének és a jó hír smsének az emléke legalább pozitív töltetet ad az ott várakozásnak :lol:

KépKép

KépKép
 


De aranyos vagy :)

Én meg azt szoktam olvasgatni, ahogy ide megírtad a hírt, nekem olyan megható :oops:

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Majd a következő babátoknál is igyekszem szép jó hír üzenetet írni :wink:

KépKép

KépKép
 


Sziasztok :)

Beköszönök ide, hátha valaki még erre téved :)
Mi jól vagyunk, bővül a családunk ;)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Panndi :lol: hát rajunk kívül nem igen fórumozik már senki, pedig milyen kis pörgős topik volt :lol:

KépKép

KépKép
 


Sziasztok!

Néha napján be szoktam még kukkantani :D

Panndi: Gratulálok a negyedik babához! :D Hogy vagytok?

Ildi: Igen, régebben pörgött a topik :( Szerintem már sokkal kevesebb időnk van. Amikor én csatlakoztam ide, akkor szinte mindenki az első babáját várta, azóta meg szaporodtak a gyerkőcök és a tennivalók :) Hogy vagytok ti is?

Mi jól vagyunk, lányok nőnek mint a gomba :) Vivi szeptemberben kezdi az iskolát, mindannyian be vagyunk sózva :) Nagyon okos, nagyon nyitott a számokra és a betűkre, remélem ez jó előjel :) Nikinek most telt le az első ovis éve. Könnyen beilleszkedett a csoportba, szeretik őt is. Az egyik óvonő megdicsérte, mert sokszor csatlakozott a nagycsoportosok foglalkozásához és volt, hogy előbb mondta a válaszokat, mint a nagyok :) Nagyon jó tesók szerencsére, természetesen kisebb vitákkal, bunyókkal, de sok-sok öleléssel, puszival és szeretettel :)
 
 


lamme, dej ó, hogy írtál :)

Iskola izgalmas is lehet, én egyrészt várom, másrészt meg nem, az már olyan felnőttes, nagylányos dolog :) Nekünk szerencsére még van két év addig :)

Szerintem viták, meg bunyók mindenhol vannak ;)

Mi jól vagyunk, köszönjük, élvezzük a nyarat :)

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Csak arra gondoltam, ide is elhozom a jó hírt:

Ma 12.00-kor megszületett Panndi kisfia, Péter 3520g és 55cm. Mindketten jól vannak!

Szeretettel gratulálunk!!!

KépKép

KépKép
 


Panndi!!! Sok szeretettel gratulálok a negyedik babához!!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindannyiatoknak! :D

KépKép
KépKép
 


Nagyon ritkán jutok ide még olvasás szintjén is (sajnos). Munka és a család mellett másra nem nagyon marad idő.

Rólunk kicsit:
Lányok már nagyot nőttek, durva de Zsófi jövőre már iskolát kezd, úgyhogy lázasan keresünk neki megfelelő helyet. Egyelőre itt a közelben egy egyházi suli a befutó, reméljük fel is vesznek minket.
Esztike második éve a Pető oviba jár, nagyon sokat fejlődött, már segédeszközzel (botokkal) egyedül tud közlekedni. Év végére azzal bíztatnak, hogy talán az önálló járás is menni fog, úgyhogy jövőtől talán járhat ő is normál oviba. :D

KépKép
KépKép
 


Sziasztok!

Panndi: Gratulálok Petihez! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek! :D

Nem csak önmagában jó hír Peti érkezése, de általa kicsit újra élet lett ebben a topikban :)

Ildi: Köszönjük a jó hírt! :D Ti hogy vagytok?

Eperke: De jó, hogy írtál magatokról! Milyen nagyok már a lányok! Zsófi jövőre sulis??!! :shock: :D Kicsit gyorsan mennek az évek :D Nagyon ügyes Esztike! Drukkolok neki! :)

Mi is jól vagyunk, tök nagyok már a lánykáim :) Vivi idén kezdte a sulit, nagyon tetszik neki, élvezi. Ahogy mesél, úgy gondolom, hogy nagyon jó az osztály is, sok-sok barátja van, fiúk is, lányok is, sőt, már a szerelem is megjelent :) A tanulás is jól megy neki, rengeteg piros pontja van, és szuper havi értékeléseket kapunk róla :D
Niki középsős az oviban. Kicsit rosszul esik neki, hogy nincs már vele a tesó, de amúgy élvezi, és neki is sok barátja van. Óvonénik szerint nagyon okos, már tavaly, kiscsoportosként is csatlakozott az iskolába készülők foglalkozásaihoz és sokszor előbb mondta a választ (és jól), mint a nagyok :)
 
 


Köszi lányok :)

Azért az durva, hogy egy oldalon kétszer szülök :D

KépKép

KépKép

Kép
 
 


Panndi :D :D

Képet is kérünk Petiről, és szívesen megnéznénk a tesókat is, hogy milyen nagyok már :)
 
 


Sziasztok :)

No csak röviden: jól vagyunk, sajnos nehezen indult Peti kis élete, két napig az intenzíven volt légzésproblémák miatt, de most már teljesen jól van :) Gyerekek jól fogadták, nekem néha zsong a fejem, azért négy gyerek az hangos :D De nagyon jó, hogy mind itt vannak :)

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: