A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, szerintem sem lehet az előadásokat csak úgy "szeminarizálni", akkor mi értelme a kétféle óratípusnak?

Kép
Kép
irina

Ide egy mézeskészítős kép (amoda meg pocakkép):

Kép

Kép
Kép
irina

És micsoda köténye van 8)
Aranyos :D

Hát, én ennyire nem értek a ST-hez, csak nézegettem régen a filmeket, meg láttam ezt a mostanit is :oops:
De a sci-fik a gyengéim, nem vitás.

Meg is nézem.

Most elment egy turnus, még egy hallgató beeshet, várnom kell egy keveset.

Kép
vindolanda

Kép
Kép
irina

Akkor ez az alfája és az omegája az egésznek :o

Kép
vindolanda

:-D
Hát én amúgy nem a legrégebbi sorozat rajongója vagyok (Kirk, Spock stb.), de azért bírom őket, ebben a filmben még ők vannak, de ettől még jó, meg nem is a 60-as években készült.
A csapatváltás (a ST-Generationstől a filmekben) szerintem jót tett, mindegyik film nézhető, persze vannak jobban sikerültek is, de nekem ez a csapat a kedvencem (a The Next Generation sorozat szereplői), úgyhogy velük bármit megnéznék (ha még forgatnának velük). Tudom, hogy sorit nem nézel, de ha már ST, a legjobb sorozat mégsem ez volt, hanem a Deep Space 9 (DS9), de abból sosem lesz film. A DS9 szerintem a ST csúcsa (főleg a 3-6. szezonig a hét szezonból), a filmek csak a ráadás.

Na, abbahagytam.
Remélem, nem lesz több vizsgázód. :-)

Kép
Kép
irina

Na egy utolsót: a világ legjobb scifije (ST és SW ide vagy oda) ez:
http://www.imdb.com/title/tt0407362/
Szerintem Nektek nagyon bejönne, Vindo.

Kép
Kép
irina

Hú, hát sorozatokba nem nagyon merek belevágni... De majd egyszer :D

Mára a Taken 2. van letöltve, meglátjuk, meg tudjuk-e nézni.

Maggie, még egyszer kösz a szittelést :D

Kép
vindolanda

Vindo, értem. De ezt a sorit legalább befejezték. A halálom, amikor elkezdek vmi jót, és a következő évadot elkaszálják.
Én a Bourne legacy-t szeretném nézni S-val (nem szeretem a Matt Damon-féle változatot, de itt új a színész, őt meg bírom).

Há, kezdek náthásodni, pedig annyira figyelni igyekszem mindenre... nem hinném, hogy Áditól kaptam el, mert az már egy hete megy, vele aludtam, már rég kijött volna. De doszt sem robbanok le karácsonyra.

Kép
Kép
irina

Irina
de szééép pocid van! :) Ádi hogy koncentrál. :)

Jaj, most már tényleg tanulok... :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hahó :D

Felkeltünk, megreggelizünk, és lassan takarítani kezdek, mert az itteni állapot teljesen kaotikus :o
A mai napon egy gigatakarítást tervezek.

J. Renner - ja, jobban bejön, mint M.D.

Irina, hogy vagy?

Kép
vindolanda

Rugó ismerkedik az androidos telefonnal. Már ügyesen bánik a youtube-bal.
Feltettem egy Rolling Stones számot csengőhangnak 8)

Na, felöltözök és takarítani kezdek (porolás, porszívózás, wc- és fürdőtakarítás, virágok rendbeszedése, pakolás, konyha stb.). Brrrrr.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szerintem nem fogok tudni jönni,vár a munka :) azaz relax :)

Így Békés Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek :)

KépKép
viranka

Boldog Karácsonyt Neked is, Viranka 8)

Itt most nagy nyugi van.
A takarításnak vége, G. meg R. pedig elmentek halakat venni (pótolni kell a múltkori veszteséget), és a karácsonyfát is beszerzik.
Ebédeltem, most meg rendbe szedem az akváriumot, mire jönnek az új állatok :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Verus, Nektek is szép karácsonyt!!!

Piroska, köszi! Ne hajtsd túl magad az ünnepek okán!

Vindo, köszi, megvagyok, migrénes fejfájással ébredtem, szerintem vmi front az oka, de már jobb. A náthát kúrálom.
Jól állsz, én még az elején a nagyobb takarításnak, de a lényeg meglesz ma, a többit besuvasztom a többi napba.
Van egy férfi az utcán, már napok óta egy táskán ül, nemigen mozdul (de ivott vmit, az imént az ablakból láttam, tehát még él). Szóltam a menhelyeseknek, mert nagyon hideg van és tényleg egész nap mindig ugyanott ül.

A húsokat megvettem (anyám, micsoda árak, még a piacon is...), meg apróságokat, plusz megköszöntöttük S-t (bár a napja holnap van, de nem akartam, hogy összefolyjanak a különböző dolgok).
A The Bourne legacy jó volt, de ez kizárólag a színészeknek köszönhető, a film a szokásos.
A fiúk elvannak, megyek folytatni a takarítást.

Kép
Kép
irina

Viranka, neked is boldog karácsonyt!

Mi ébren, délben kidőlt a banda..:-)

a változatosság kedvéért, de-t mikor már amúgy is majdnem késésben voltunk, becsatoltam Emmát a kocsba, becsaptam az ajtaját..többször is, de nem csukódott be, :-((( mi lelete????

így autó csere..de épp oda értünk a torna bemutatóra, de msot hova lehet vinni? ki tudja megnézni...mindegy, de legalább nem tegnap volt mikor egyedül voltam velük, be sem lehet zárni ..így most átvisszük anyuék garázsába hogy az apájénak legyen helye, az nagyobb ..fontosabb a biztonság...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :)

Királyság, Z elment valahová a gyerekekkel már 2 órája, csend van és nyugalom 8)
Jaj de kellett már ez :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk, sajnálom a kocsit... remélem, csak vmi apróság a baja

Móni: ÉLVEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZD! :-)

Kép
Kép
irina

Móni 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Zenét, forró kakaót és/vagy alkoholt!!!

Majd később jövök még :arrow:

Kép
vindolanda

De inkább vagy :roll:

Odaég R. krumplija. Háziasságom ma tetőzött.

Kép
vindolanda

Móni: de jó is az..:-))

Köszi Irina képzeld pont áltam ki vele a garázsból hogy átvigyem anyuékhoz, erre becsukódik az ajtó. gyanítom hogy tegnap takarították kivül belül és mehetett víz bele ami du.án még nem de reggelre megfagyott...gondolom, fújtam bele jégoldót és beálltam vele a garázsba...kiolvadt, gyanítom....meglátjuk!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugó a tiszta akvárium előtt. A bal alsó sarokban a nagy böhöm hal látható.
Kép

Kép
vindolanda

A hőmérő meg úszik a tetején :oops:

Kaqk, akkor megoldódott a dolog?

Kép
vindolanda

Vindo, épp kérdezni akartam, milyenek az új halak. De a harcsa a régi, nem? Vagy ez nem harcsa?
Rugi édes :-)
Azt olvastam először és 2-szor is, hogy a HÁZASSÁGOD MA TETŐZÖTT. Gratulálni akartam. :lol:

Kaqk, biztos a víz, bár nem értek hozzá. Nálunk a bizt. öv ragadt be párszor az ajtónyílásba úgy, hogy alig tudtuk hosszú percekig rángatva kinyitni.

A lakás nagyjából oké, bár még van min finomítani. Nyomi vagyok ma, de S. is ezt mondta, tuti, fronthatás. Este pihi, az fix.

Kép
Kép
irina

Ádi mindenkinek rajzolt vmit karácsonyra,
húgomnak pl. magas hegyeket, amiken Erőss Zsolt ("a bácsi a könyvről") mászik felfelé :shock: Ja és magának is rajzolt. :lol:

Kép
Kép
irina

:lol: :lol: :lol:

ja, micsoda nap volt
betetőztünk

Kép
vindolanda

Tényleg, S, örült a jegynek?

G. munkahelyi vacsorára ment, innentől tartom a frontot.

Éljen a rajzolós Ádi 8)

A nagy böhöm az alganyaló. G. három harcsát meg neonokat hozott, mert a darakór elvitte az állomány nagy részét.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, örült a jegynek.
A harcsák nagyon strapabíróak, nem?

Kép
Kép
irina

Hát, reméljük, azok lesznek :wink:
Amúgy a neonok hullottak el, meg a nagy guppik.
Négy babaguppi viszont megmaradt, már kb. fél centisek.

Akkor jó.

Elpakolom a vacsora-maradékot.

Kép
vindolanda

Vindo, szorítok, h ezek a halak sokáig éljenek :-)

Ajándékcsomagolás fürdetés-altatás közben.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Jelentem, még élek, de csak azért, mert meghalni sincs időm. :lol: :lol:

Most meg éppen szédelgek, szomszédoltunk, ittam egy pohár bort, pontosabban két fél pohárnyit. Éppen ettem is valamit, hogy tompítsam a hatását. :lol: Jól bírom. :lol:

A bejglik várják, hogy reggel kisüssem őket. Holnap este meg hurka-parti lesz nálunk, jönnek a szomszédaink. :lol: Közben meg haladni szeretnék a takarítással, sütéssel is.

Vindo, nekem is meggyűlik a bajom az androidossal. :lol: Először fel sem tudtam venni. :oops: Bercónak is tetszik, ilyet szeretne a szülinapjára.

Halaknak én is szurkolok.

Kaqk, örülök, hogy megoldódott.

Irina, sajnálom a fejfájást. Nátha?

Piroska, éljen, hogy jelentkeztél! Akkor legalább most az ünnepek alatt együtt lesztek. Éljen, éljen, éljen. Sok sikert a vizsgákhoz!

Na, megnézem a másikat is, aztán szerintem megpróbálkozom egy Meryl Streep filmmel.
dmaggie

Halihó!

Nem aludtam sokat, de nem érzem magam fáradtnak.

Irina, tegnap elfelejtettem írni, hogy tüneményes kuktád van. Nagyon komolyan veszi a dolgát. A köténykéje ellenére is vagány szívtipró.

Most raktam be a bejgliket sülni, az egyik már szét is nyílt. A fene egye meg. Nagy szurkolásban vagyunk, mert akik tegnap sütötték, azoknak szétnyílt. A kedvenc szomszédom apukája helyzetjelentett mindig mindenről. :lol: :lol: Tegnap próbálta nézni az enyémet is, de pechére én ma sütöm. Tegnap óta pihengetett. :lol: :lol:

Hú, ma is sok dolgom lesz. Tegnap még kiválogattunk egy halom játékot is. Bercó buzgón szelektált, mondta, hogy jó lesz majd a kisbabának. Eltettük a jó és értékes játékokat a leendő unokáink részére. :lol: :lol:
dmaggie

Irina, szépséges kismama vagy. De ezt már tudtam. :wink: :lol:
dmaggie

Felébredtem :P
G. és R. már korábban felkelt, engem meg úgy hagytak.

Ma már nekünk is venni kell ajándékokat, a saját családomnak már kitaláltam, miket is szerzünk be.
G. oldaláról viszont még nagy homály van.
És szaloncukor is kellene.

Tegnap éjfélig dolgozgattam, aztán lefeküdtem.
G. is éjfél körül jött meg a munkahelyi partiról.

Kép
vindolanda

Mi is megvagyunk. sikerült jól megfázni!

Tudom már miért kell nekünk ilyne hamar költözni (a sors akarta ) penészedik minden szoba, főleg a gyerek szoba és pont ahol emma alszik. :-(((( brutálisan. Lekezeltük remélem nem lesz baj. Minden ház 2-3 év után penészedik? vagy lehet a kisbabó miatt, de előtte is mostunk, és nem csináltunk melegebbet miatta...nem is ott szárítok..nem értem..mindegy

sütik kész vannak, husi is "olvad"

emma kikészít megint nagyon köhög, nem tud elaludni, pedig én is pihennék...:-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!

Maggie, köszi, aranyos vagy! :oops:
Ugyan, a bejgli finomsága sehogy sem korrelál azzal, hogy szétnyílik-e vagy sem.

Vindo, sikerült az ajándékbeszerzés?

Kaqk, szegénykéim... Emmácskának a legjobbakat! Doki adott vmit a köhögésére?

Előkarácsonyoztunk (l. húgomék holnap elutaznak), jól sikerült. Bár Ádi hozza a formáját és vmin mindig megy a nyafogás (énekelni akar, de mégsem, akkor indulás előtt énekeljünk, különben hisztizni kezd stb.). De nagyon örült a világító földgömbnek (ő találta még régebben ki) és az elemes robotszerűségnek. És még csak holnap lesz szenteste. :-)

Kép
Kép
irina

Hahó,
itt vagyunk.

Szegény G. négy órán keresztül vásárolt, de csak a felét szerezte be a dolgoknak. De már holnap csak DM és Baumax van soron.

A világító földgömb nagy királyság, én a 33. szülinapomra kaptam egyet :D

Penész - :? :?
Remélem, megküzdötök vele.

Sok ismerősünknek, akik újabb építésű (max. 15 ) éves házakba költöztek, penészedik a háza. Egy csomószor meg kihagytak belőle szigetelőelemeket, üveggyapotot meg hasonlókat, aztán a vállalkozók elillannak :roll:

Mi egyszer penészedtünk itt. Vagy három éve hideg volt júliusban. És volt egy vihar, ami lekapott egy cserepet. Nem vettük észre, beesett az eső. Utána meg jött egy lehűlés, és akkor nyáron kijött az egyik sarokban. Azt kiirtottuk, szerencsére nem jött vissza azóta.

Altatás lassan :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, akkor már nem sok van hátra 8)
Nekünk Aputól megörökölt ilyen földgömbünk volt sokáig, de melegedett. Azért szép volt.
Penész: agyrém tud lenni. Az emeleten lakva csak utólag, bútorokat kimozdítva derült ki, hogy mi mindent beborított, egyszerűen brutális volt. Itt nincs penész, sőt inkább túl száraz a lakás, de ezt semmiért nem cserélném el.

Sok minden lesz a jövő hétre, de kéne tanulni és a műhelymunkával is haladni. Fogalmam sincs, még hogyan.
:roll:

Kép
Kép
irina

sincs még, hogyan

Kép
Kép
irina

Ja, nekem is összegyűltek a dolgok. Szakdolgozók, tdk-zók, küzdök a kéziratommal, január elején le kell adni egy absztraktot és tizedikéig egy publikációt átírni. Nyomom majd éjszakánként, más megoldás nincsen.

A párás lakást viszont szeretik az orchideák.

Nálunk most három orchidea hoz virágot, már nagyon várom, hogy kinyíljanak 8) Egy meg virágzik éppen, meg van egy minike is, az éppen hullajtja a virágait. Egy meg csak pihen.

Kép
vindolanda

Hát szép is az orchidea... :-)

Vindo, na nekem pont az éjszakázáshoz van a legkevesebb kedvem. Nem mintha túl sok választási lehetőség adódna...

Kép
Kép
irina

Megyek lassan, vmit nézni lenne jó. Remélem, megmarad holnapra a mai hó, Ádival jót lehetne szánkózni. Élvezte ma is a hóban pörgést. :-)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Megyek lassan, vmit nézni lenne jó. Remélem, megmarad holnapra a mai hó, Ádival jót lehetne szánkózni. Élvezte ma is a hóban pörgést. :-)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Jelentem, a férfiak elaludtak. Munkához látok :arrow:

Itt még nem esett hó, de holnap biztos fog :P

Kép
vindolanda

Ideért a hó 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

A kávéfőzőm vacakol. Várom a kávémat. Megint sikerült későn lefeküdni. Bármennyire is szerettem volna a héten becsomagolni az ajándékokat, csak nem sikerült. Így éjszaka azt csináltuk, most a nagyok is itt ökörködtek közben. Kiderült, hogy olyan tízéves korukig tényleg nem tudtak semmit. Olyan ügyesek voltunk. Most viszont egymásra licitáltak, amikor meglátták Bercó legoját. Mindketten össze szeretnék majd rakni. Kő, papír, ollóval próbálták meg eldönteni, de nyolcból hétszer uazt mutatták. Itt röhögtünk a Kedvessel. Jó volt. :lol:

Hú, Lányok. Jó sok dolgotok van. Vindo, egy hős vagy ezzel az éjszakázással. Lassan nekem is kezdenem kell.

Kaqk, ismerős a dolog. Állandóan küzdünk mi is a penésszel. Van szellőztető az ablakokon, van párátlanító készülékünk, szellőztetünk, de hiába. MIndig előjön, ráadásul Dávid is allergiás rá.
De legalább az orchideáim fejlődnének a nagy párában. De nem. :cry:

Lassan összekapom magam és átsétálok a Johanna ajándékával. Tegnap azért kisültek a beijglik, kapott Momó is belőle. Nagy nyammogások közöpette hívott. Este a hurka-partiban is jól fogyott, megnyugodtam. Tegnap elég sok dolgot megcsináltam, ebéd is van mára, azért lesz még tennivalóm rendesen. Tegnap du már le akart szakadni a derekam, meg a lábam is fájt nagyon.
Kávé.
dmaggie

Sziasztok!

Maggie, akkor már jól állsz, de csak átvitt értelemben. A derekadra, lábadra, MAGADRA vigyázni kellene :roll: tudom, kettőt és könnyebbet mondjak karácsonyra...
Ügyesek voltatok, h a fiúk 10 éves koráig élt a titok :-)
Nálunk egyelőre működik, de szerintem nem fogjuk eddig húzni.
Jó kávézást!

Megyek, lassan kéne levest gyártani. Most nem feszülök annyira rá a főzésre, viszont krokettet is csinálni akarok. De a lényeg úgyis vacsira kell.
Tegnap annyit ettünk, hogy estére sem voltunk éhesek.

Még a fadíszítés is hátravan, majd ha a fiúk sétálni mentek.

Kép
Kép
irina

Vindo, ügyes vagy, jól bírtad.
Mi végül egy filmet néztünk meg (The Watch, rengeteget röhögtünk rajta, bár túl sok volt az altesti poén; mindegy, van kb. 5 olyan poén, amiért megéri az egész).

Kép
Kép
irina

Hahó :D

Mi is itt.
G. magára vállalta a vásárlás utolsó felvonását, mi Rugóval itthon maradtunk.
Bár vannak fenntartásaim a képességeivel szemben, mert tegnap pl. kijelentette, hogy az egész tescoban nem lehetett hajhabot venni :roll:
De hátha sikerül neki minden.

Mindenkinek jó készülődést :D

The watch - ezt nem ismerem, de megjegyzem.

Kép
vindolanda

Bizony, hős voltam, éjjel egyig nyomtam.
De ha reggel később kelek, úgy könnyű bírni :wink:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?