A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Rugó óvodába akar menni :shock:

Nekem még kisebb háztartási munkáim is hátra vannak. Ágyáthúzás, fürdő-takarítás. De azt majd délután.

Kép
vindolanda

Nálunk már a hiszti is megvolt, de azt remélem, ez alapján több ma már nem lesz, kiadta a feszkót. Mármint Ádi.

Hát ha egyszer nincs hajhab, nincs hajhab. :lol:
Inkább az az érdekes, miért is kell hajhab karácsonyra. :-D

Éhes vagyok, vmit bekapok.
Ádi földgömbözik (= kérdezget és válaszolni kell rá) S-val, ez most már külön egyórás szessön.

Kép
Kép
irina

Nem karácsonyra.
Elfogyott a hajhabom :lol:

Na, hiszti itt is kipipálva. Valami van a levegőben :shock:

Kép
vindolanda

Nálunk már a hiszti is megvolt, de azt remélem, ez alapján több ma már nem lesz, kiadta a feszkót. Mármint Ádi.

Hát ha egyszer nincs hajhab, nincs hajhab. :lol:
Inkább az az érdekes, miért is kell hajhab karácsonyra. :-D

Éhes vagyok, vmit bekapok.
Ádi földgömbözik (= kérdezget és válaszolni kell rá) S-val, ez most már külön egyórás szessön.

Kép
Kép
irina

G. hívott, kezdődnek a problémák :roll:

Kép
vindolanda

Ajándék-ügyben.
Egyszerűen nem tudja, mit vegyen a szüleinek. Az ötleteimet negligálja.

Kép
vindolanda

Kép
vindolanda

Kellemes karácsonyi ünnepeket kedves fórumozó barátnőim:

http://www.youtube.com/watch?v=vN8PnLk8 ... e=youtu.be

Heni
KépKép
heni81

Vindo, akkor Ti is elvagytok :-) Jók ezek a legós remake-ek. :-)
Hiszti: nem tudom, a saját hisztim rajtam kijött 2 napja, el is múlt. Lehet, hogy egy db hiszti mindenkinek jár, vérmérséklettől függő formában kiadva.
Itt sajnos elolvadt a hó 99%-a, lőttek a szánkózásnak. Pedig milyen szép volt tegnap...
G-nek, remélem, összejön a vásárlás. Nekem a hosszú vacakolás vásárláskor ismeretlen műfaj (bár S. szeret tépelődni), bemegyek, megnézem, azonnal eldöntöm, hogy kell-e vagy nem, majd megveszem. De ez nyilván abból fakad, hogy mindig pattogok, mint a gumilabda, türelmetlen típus vagyok, így a döntések is gyorsak.
:roll:

Kép
Kép
irina

Heni, Neked is minden jót kívánunk :D
Aranyosak a fiúk:)

Hát, nálunk dettó ez van. Én döntök kép mp alatt, G. meg órákat tépődik, de komolyan :roll:

Kép
vindolanda

Gumipálmafákat kerestem még volna háttérnek, de nem találtam.

Kép
vindolanda

Heni, Nektek is boldog karácsonyt!!! Jól vagytok?

Vindo, azért legyél kedves előkeresni a pálmákat, ha már! :-)

Ádi, saját bevallása szerint, körbeérzékeli a fenyőfát (tegnap kapott a robotjához valami pittyegő izét, azt pittyegteti). :lol:

Kép
Kép
irina

Haho csajok , de jol elvagytok! :-)

Maggie most mar kesz nemi pihi?

Irina, hiszti itt is volt. :-( remeljuk letudva

Vindo, ajandekok..:-))) en kitalalom , i orul h neki nincs gondja vele, megveszembecsomagolom es mindenki boldog :-) november vegen :-)))

A karacsonyi ebed megvolt, jo lett, fa feldiszitve, dalma alszik, emmat varjuk h elaludjon, de kohog folyton, nem tudom mi lesz ebbol.. :-(
Ajandekokat kicsempesztem :-) hat remelem elalszik..es marad a titok meg!

KépKép
kaqk
Debrecen

És jól sikerült a körbeérzékelés? :lol:

Kaqk, akkor minden rendben.
Hát, mi ilyen utolsó pillanatosak vagyunk :wink:

Hajhab: sikerült beszereznie, vett is egy göndörödés elleni hajhabot :lol: :lol: :lol:
Hát, ez nálam biztos működni fog.

G. családjának nagyon nehéz venni dolgokat, ott akadunk el mindig.

Kép
vindolanda

Aldott, bekes , boldog, vidamsaggal teli Karacsonyt Kivanunk Mindenkinek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gondorodes elleni? Azta! :-)))

Vindo, Ti igy szeretitek :-))

Es vegul talat vmit a szuleinek?

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, a hajam hihetetlenül göndör :lol:

Igen, az édesanyjának meg a nagymamájának masszázs-cuccokat, az apjának pedig valami műszaki dolgot.

Még fekete körömlakkot is talált nekem.

Már megnyugodott.

Kép
vindolanda

Kaqk, jobbulást Emmácskának! makacs dolog ez a köhögés :-(
Nektek is nagyon szép és boldog karácsonyt!!!

Vindo, na, akkor G. tök jól vásárolt :-)
Göndörés elleni hab :lol:

Hát, Ádi felrakta az összes aranygömböt kb. egy 20 cm-es helyre a fán, és most a fehér gömbök is egy helyre koncentrálódtak. Ezt eredményezte a körbeérzékelés. 8)
Egyelőre alkudozok vele, hogy mikor legyen fürdés (ajándékosztás ez már tuti lehetetlen vállalkozás lenne). Az enyhe kifejezés, hogy nem bírja a várakozást.

Kép
Kép
irina

ajándékosztás UTÁN

Kép
Kép
irina

Hát, ha szerinte így esztétikus, akkor nincs mit tenni.

Kaqk, jobbulást nektek és boldog karácsonyt!!!

Kép
vindolanda

Halihó!

Már megint kávézok. Közben a Kedves feldarabolja nekem a harcsát. Még nem pihenhetek. A kacsa sült, de a harcsa még hátravan, meg a köretek, ja és meg kell sütni a gubát is. De az is már kész, csak sütni kell.

A fiúk hihetetlenül rendesek, játszanak (x-box) reggel óta. Én elugrottam a Johanna ajándékával, útközben egy busz beterített sárral. A durvább az, hogy mögöttem egy babát toltak a szülei, ő is csurom sár lett.

Bercókám előtt le a kalappal, a fa alatt vannak az ajándékok, hősiesen bírja, hogy majd csak este nyithatja ki őket. :lol:

Vindo, engedelmeddel előadtam a vásárlós sztorit a Kedvesnek, együttérez G-ral. :lol:
Nagy esélye van a szögegyenes hajadnak arra, hogy begöndörödjön. :lol: :wink: :lol: :lol:

Szegény Emmácska. :wink:

Henikém, kicsit bővebben is kérjük!!!!! :lol: Nektek is szépséges, varázslatos ünnepet kívánunk!
dmaggie

Szia Maggie :D
Hát, ez a saras sztori :x
DE finomakat esznek valakik.

Délutáni kv itt is kipipálva. Ettem hozzá szaloncukrokat is.

Bercó nem semmi :shock:

Kép
vindolanda

Hehe, szerintem jutna nektek is. :wink: :lol:
dmaggie

Mmm mar korog is a hasam, pedig ebedeltem, de ez olyan jol hangzik Maggie :-))

Sar :-((

KépKép
kaqk
Debrecen

Nalunk meg a Hezuska hozza az ajandekokat! Maggie nalatok? Berco mar tudja h nem?

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, már azt hittem, hogy én jövök, de a Kedves még összevágja nekem a szalonnát is.
Valamikor egy hajmosást is meg kellene ejtenem. :roll:

Vindo, hihetetlen vagy az édességgel. Mármint, hogy nem látszik rajtad.
dmaggie

Hát, mi gonosz módon rendeltünk estére kaját, hozták is. Halászlevet meg kétféle másodikat. A másodikban harcsa is van.

Kép
vindolanda

Jezusa
Csak dalma nyoszizet es felrenyomtam :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Nálunk is. Csak ebben a lakásban nem lehet elbújni, a régiben távolabb voltak egymástól a szobák, ott meg tudtuk oldani, hogy amíg a fiúk aludtak, feldíszítettük a fát, utána egyből fürödtek, addig meg kiraktuk az ajándékokat. Itt azt kellett kitalálni, hogy éjszaka odavarázsolódik, első alkalommal kaptak egy levelet, amelyben az állt, hogy nem lehet kibontani az ajándékot. :lol:
dmaggie

Nagyon szeretem az édességeket, az biztos :roll:

Nálunk az ajándékok csak a fa alá kerülnek.
Mondjuk, Rugó már leleplezte a Mikulást is a nyáron :roll:

Albert nagyon lovagias.

Kép
vindolanda

A fiúkt találták ki a harcsapaprikást, Dávid még reklamált volna több sültért, de nincs értelme annyit főznöm. Így is csináltam a kedvéért kukoricás rizssalátát. Pedig egyik kajához sem illik. :lol:

Na, tényleg én jövök. :lol:
dmaggie

Elindítok egy karácsonyi mosást.

Díszítést együtt oldjuk meg Rugóval mindig.

Kép
vindolanda

Maggie, halihó! Ez a harcsa és guba remekül hangzik! Csak óvatosan a sok főzéssel!
Tegnap Anyut kérdeztem, hogy a 4-féle hús, 4-féle köret (+ többféle süti) kombón mennyit dolgozott: nettó 3 napot. :shock:
Szegénykéim, ez a lefröcskölés. És a baba is :evil:
Ezért a vizsgabiztos simán megvágná a forgalmin.

Bercó tényleg egy hős.

Itt is erősen fogy a sok szaloncukor. De csak egy ember torkoskodik főleg. Na vajon ki?
:lol:

Kép
Kép
irina

Maggie, nálunk ott vált nehézzé a dolog, hogy Ádi nem alszik délután. Tavaly még az angyalkák díszítették a fát ugye, mire felébredt. Mostanra maradt a közös díszítés (ami szerintem nagyon jó amúgy), mert éjjel azért nem akartuk megcsinálni S-val, meg a fát sosem állítottuk még fel 24-én reggelre.
Megkísérlet krokettet csinálni, még sosem próbáltam. Remélem, nem lesz valami rémség belőle.

Kép
Kép
irina

Csak nem Te eszed a cukrokat?
Nálunk van marcipános is, az a kedvencem.

G. felment a galériába, szotyit tör és valamit néz a gépen. Szerintem relaxál.

Lövök pár képet mindjárt.

Kép
vindolanda

Hiszti utáni csend. Nagy munkában van.
Kép

Elkészült a fa:
Kép

Kép
vindolanda

Ezeket már az új telefonommal csináltam. Lassan belejövök a használatába.

Kép
vindolanda

Irinám, gyakorlatilag én is három napja nyomom. Estére mindig hulla vagyok. Már most is eléggé fájok. De mindjárt megyek zuhanyozni, hogy utána a többiek is haladjanak. Már nem sok van hátra. Párolódik a káposzta is, utána már csak galuskát kell csinálnom a harcsához. Kapros, túrós változatban lesz. De az majd megy gyorsan.
A sajttrotát lemeózták a fiúk. :lol: Azt magam miatt csináltam, nagyon szeretem.

Egy doboznyi marcipános szaloncukor már nálunk is eltűnt. Napokkal ezelőtt. :lol:

Jelentem itt is megvolt a sírás. Dáviddal dartsozik Bercó, és mert nem nyert, eltört a mécses.

Irina, szurkolok a kroketthez! Én már egy jó ideje mirelitet veszek. :oops: Csináltam párszor, de eléggé macerás.

Vindo, jó képek. Rugó édes.

Na, megyek fürdök, a Kedvesre bízom a cuccost. :lol:
dmaggie

Vindo, milyen telód van?
dmaggie

Mirelit krokettben vagyok profi én is 8)

Szerintem a karácsony minden gyerekből kihozza az állatot.

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon szép fátok lett, Rugi pedig édes ezzel az elmélyült arcocskájával :-)
Hát lehetne azt okoskodni, hogy a gyerek átveszi a szülő feszültségét, de momentán nem vagyunk feszültek, hacsak nem a
gyerek hisztijeitől.

Maggie, hát és ebben a Ti 3 napotokban hány éves rutin van! Nekem kb. 2-szer ennyi ideig tartana ugyanennyit megcsinálni.

Én amúgy most nem értettem Anyunál ezt a sokfélét, 2-2 féle is max. elég lett volna, hiszen a húgomék ma elutaztak, én meg mondtam, hogy úgyis főzök, várnak a húsok a hűtőben, úgyhogy nem viszünk kaját. Mehetett a zöme a fagyasztóba....

Krokett: meglett, nem olyan szép formás persze, mint az étteremben, de amúgy rendben van. Tényleg kissé macerás.

Kép
Kép
irina

Képeket majd hozok én is, csak körülményes idáig eljutattni.

Kép
Kép
irina

Maggie, Alcatel 918 D. Kettő szimkártyás, azért választottuk. A memóriája nem olyan gigantikus, de megfelelő amúgy.
G. üzeni, hogy ha elmondod, milyet szeretnél, javasol egyet, mert az utóbbi hetekben kiművelődött a területen.

Köszi 8)
De Rugó szerint az óvodai karácsonyfa szebb volt :roll:

Éljen a nonkonform krokett :D

G. meg R. legóznak, kihasználom az időt, és áthúzom az ágyat :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok lányok!

Mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

[size]Lányok, mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!!![/size]

Kép

Kép
Kép
irina

Boldog karácsonyt kívánunk mi is :D

Kerestem én is egy téli képet.
Kép

Kép
vindolanda

Nektek is boldog karácsonyt, Móni, Vindo!

Vindo, szép :-)

Ádi az ajándék ninjago legójával játszik órák óta, rakja össze. Alig eszik egész nap

Kép
Kép
irina

Lányok!

Boldog karácsonyt kívánunk mi is! :)

Kép
gica1

Gica, sok boldog karácsonyt Nektek is :D

Ninjago 8)
R. is a rendőrkamionjával nyomul egész nap.

Kép
vindolanda

Sikerült leültetnem a fa alá a kamionjával:
Kép

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?