A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!

Most már keríts egy jó orvost,mert ez már nem állapot,hogy nem javulsz.Jobbulást!
Ne menjetek a bölcsibe,inkább pihengess!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Igazán gyönyörű idő volt a hétvégén. csak lenne már az egész családom dáthás.Még csak apici bírja, remélem őt az anyatej megvédi.
Jöhetne egy kis hideg hogy megfagyjanag a bacik.
Amióta Én is küszködöm a megfázással a tejem is csökkent. Éjjszaka nem alszik olyan hosszan mint korábban a pici lány. remélem sikerül kikúrálnom magam

Voltam a Corában hát nem estem hasra a leárazástól de azért egy pár olcsó felsőt meg nacit találtam. ( 4-500 forintért)

Enikő!
Én a helyedben már biztosan elmentem volna magánorvoshoz valahová. Biztos félősebb vagyok mint Te de ez senkinek se jó hogy így szenvedsz...

Angi!
tényleg milyen homeot adsz a himlőre?

Bea
20180827120929

Bea: nem láttál véletlenül bodikat a Corába? Kéne vennem néhányat, nem tudom hol olcsóbb,a Corába vagy a Tecsóba? Bár azok a bodik amik a tecsós újságban voltak,hát hogy is mondjam elég csúnyácskák! De lehet, hogy élöben jobban néznek ki, de nem néztem amikor a minap tecsóba voltamKép
És utálok vásárolni, szóval ha nem muszáj, akkor inkább nem megyek sehova. Szóval ha valahol láttok olcsón szép bodikat lécci riadóztassatok KépKép Köszi szépen!

TFIldikó: Ma mütik a párom fülét (egy pici zsírcsomót kell eltávolítani, de neki az már komoly mütét KépKép -férfiböl van-), szóval még öt is ápolgatnom kell, mert szegény éppen végrendelkezik, pedig csak bemegy kivágják és már jöhez is haza! Úgyhogy ma még öt is el kell viselnem, mármint a nyavalygását, az egész család nyomiKép kivéve a Bogit, ö tartja a frontot!

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

A férjem is borzasztó tud lenni,ha beteg.Meg akar halni.Még szerencse,hogy ritkán van baja,mert olyankor nem lehet kibírni.

Ildi
tfildiko

Enikő!
én vettem bodykat is 300 Ft-ért kettőt a Corában de csak pár db volt már nem biztos hogy van még belőle.
20180827120929

Sziasztok!

Eszteranyu!
Magdi vagyok a II. kórházból!
Írtam mailt is. Belenéztem itt az elmúlt pár nap eseményeibe!
Ezek szerint meggyógyúlt már Eszter! Az jó!
Szóval a sétával kapcsolatban mi a véleményed?
Sajna én délkörül tudok csak netezni, mikor alszik Réka, mert Attila 7 után szokott csak megjönni, Réka meg nem hagy már nezetni, elindult!
magdi7

Sziasztok!
Enikő, jobbulást! Ezek a fogak!!!!
Egyébként hol műtik a párod fülét? Megvigasztaltad, hogy megmarad???:-)))))

A tescos bodykat nem ajánlom, csak ha vastagabb. Lucinak a nyáron vettünk pelenka anyagból. 2 hét alatt tönkrementek.

Anita, nagyon szép a kislányod, ezek a szemek!!! H
babamama

Sziasztok! Mindenki sétál? Kép
Mi lementünk ma ebéd előtt autókázni (bébi taxi). Úgy csináltam, h Bogit magamra kötöttem kendőbe, Virágot elkaptam a hóna alatt, és mivel el sem engedi a bébi taxit, így Ő hozza leKép. Elég röhejesek vagyunk, de lényeg, h meg tudom oldani a lemenetelt. És jó volt, igaz kergettem Virágot, 100felé ment, mindig az útra... Messzire nem merek menni, mert ha vmin kiakad, és nem akar hazafelé jönni mit csinálok...

Homeos cucc bárányhimlőre: rhus toxicodendrun ( nem biztos, h jól írtam, fejből nyomtam)

Kirszti! TI mentek korizni? Most elhatároztam, h Én is elmegyek. Ha törik, ha szakad, Nekem koriznom kell még az idénKép. Síelni is imádunk, de az nehezebben megoldható ugyeKép

Tyúkanyó! Pipi édesKép

Nekem emberem mától dolgozikKép. Remek volt ez a 3hét. Kár, h végeKép. Ismét rá kellett jönnöm, h mintaapa, imádomKép. Míg itthon volt is ugyanúgy el voltunk buggyAnva a 2csajjal, szal símán 2emberes feladat...

Szép napot, asszem délután is lemegyünk.

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Én is odavagyok a lány szemeiért, apja szeme, nagyapja pördülős szempillájával, nah meg a digitális fényképező csodájával:-))))

A tescos bodik szerintem is kicsit csúnyácskák Enikő, élőben is nem csak képen:-) A corába tényleg szoktak lenni, de amit ajánlok, ha véletlenül még nem voltál az a Bambinó baba bolt. Ott tényleg vannak tök jó új, meg jó minőségű használt cuccok is. Pipinek mi sokszor ott nagybevásárolunk. Mi ott vettük az etetőt, az ágyat, a kocsiülést, a babakocsit, a hordozót stb. Ezek mind márkásak és fél áron vannak és nem kopottak! Köv. baberrnak is jók lesznek:-)Nah nem reklámozok tovább....

Ma kisasszony felvette az 1000 éves klipszeimet:-) Este majd rakok fel képet, egész délelőtt ezekben biggyeszkedett:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi!

3 hétig otthon volt?Mivel foglalkozik?De jó volt nektek.
Én a hétvégéket is imádom,sokkal könnyebb,ha ketten vagyunk.A hétvégén mindig az apa eteti a lányt.

Ildi
tfildiko

Ja, 3hétig, mert összegyűlt az éves szabadság. informatikus, weboldalakat készít.

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Anita: Mi is jártunk arra a játszóra, a Vajda utcában, míg Szegeden laktunk. Tök jó volt. most várom, hogy kitavaszodjon és az Algyői polgármester csináltasson új játszót a régi helyére. Már ősszel elkészült volna, de a vállalkozó valamit sunnyogott. Így mi nem nagyon megyünk sehová játszani, ami van az messze van. Flónak nagyon hiányzik. Szerdán lehet, hogy megyünk tanácsadás után arra a játszóra.

Enikő: De megszenvedsz azzal a foggal. Vigyázz magatokra!

Gabici: Bátor meg cumisüvegből nem tud inni. nem is baj, inkább pohárból kínálom, meg szopik. Mostanában van hgoy azon alszik el, pedig már rég nem csinált ilyet. Tavasszal megpróbálom az avent itatót.

Kriszti: Én már ki is olvastam.Kép Bátornak kinn van négy foga. Flónak már csak egy őrlője hiányzik.

Flóra mostanában olyanokat mond, hogy elszáll az agyam. Pl. Ha Flórának szólítom a füle botját sem mozdítja, de ha kis esőcseppnek nevezem rögtön ugrik. És kijavít, hogy ő nem Flóra hanem kis esőcsepp. De van hogy Szimba, Bátor Kovu. Két hétig néztük az Oroszlán király mind3 részét. Kérdezzetek belőle nyugodtan. Kép

Angi: Jól nézhettek ki egyik a nyakadban, másik a hónod alatt. Mi is hasonlóan mentünk fel és le. Bátor ülésben, Flóra egyik hónom alatt, kezemben szatyor. Kép De volt hogy a szatyrot lenn hagytam. Ilyenkor kéne még egy kéz.

Magdi: Üdv!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Isteni az idő, akkorát sétáltunk!

Andi,
hanyadikon laktok? Ha látsz dél körül egy babakocsis csajt, aki állandóan kukkolgat arrafelé, azok mi vagyunk Kép.

Anita,
Pipi nagyon szép! Mellesleg Eszter is minden apja, nagyapja, csak épp belőlem nincs semmi Kép.
A klipszek... hm... elég pimaszak lehetnek, várom a képeket Kép.

Angéla,
láttalak Benneteket, Virág nem rossz. Nagyon manőverezett az útra a 11-es ház előtt.
Kori: Gergő tud (sokáig jégkorongozott is) és csak akkor megy ki, ha mi is megyünk. Gondolom, tenni akarja a fejét a Lányának Kép. Megdumáljuk, hogy 7végén kimegyünk. Okés?

Magdi,
örülök Neked! Megkaptam a mélt, válaszoltam is rá. Remélem, összejön a találkozónk! Nem láttalak több, mint 1 éve.
Írj Magatokról, hogy a Többiek is tudják, kik vagytok! Réka már elindult? Szuper! Eszter még próbálkozik, tudod ő biztosra megy Kép.

Ildi,
a 7vége nálunk is Apás. Ő pelenkázza, játszik Vele. A fürdés viszont mindig Gergőé. Én talán tízszer fürdettem a Kópét.

Gabi3,
vissza kellett keresnem, mit olvastál ki Kép. Én is 7végén, nekem nagyon tetszett a Kismama mostani száma. Csak a naptár kicsit be van szakadva.
Köszi Flóra aranyköpéseit, annyira drága! Csudajó szövege van. Várom a következőket.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Gabi!

Én ezt az egy lánykát is alig bírom felcipelni a negyedikre.
Édes a kis esőcsepped,jó a szövege.

Kriszti!

Én még soha nem fürdettem egyedül.Mindig ketten csináljuk.

Ildi
tfildiko

Ildi: Én simán megfürdetem a kettőt egyszerre. Flóra ülbe a kádba először. Addig Bátort levetkőztetem. Aztán pancsi kihűlésig. Bátor ki a kádból, fel a pizsit, be az ágyba. Addig Flóra lubickolhat egyedül. Végre nem kalamál senki bele a levesébe.Kép Utána Flóra jön ki a kádból. Fogmosás, a tobbi meg már nem nagy ügy. Kép Csináltam már párszor.

Kriszti: Nekem a postás összhajtota kettőbe. Örültem neki. De máshogy nem tudja beletenni a gyűrött postaládába. Kép

Ma hozták a kaját először. Nem rossz. Ehető. És házhoz jön!

Gabi3
inecsg

Ildi: Én simán megfürdetem a kettőt egyszerre. Flóra ülbe a kádba először. Addig Bátort levetkőztetem. Aztán pancsi kihűlésig. Bátor ki a kádból, fel a pizsit, be az ágyba. Addig Flóra lubickolhat egyedül. Végre nem kalamál senki bele a levesébe.Kép Utána Flóra jön ki a kádból. Fogmosás, a tobbi meg már nem nagy ügy. Kép Csináltam már párszor.

Kriszti: Nekem a postás összhajtota kettőbe. Örültem neki. De máshogy nem tudja beletenni a gyűrött postaládába. Kép

Ma hozták a kaját először. Nem rossz. Ehető. És házhoz jön!

Gabi3
inecsg

Enikö! Én meg a Cora-s olcso bodykat nem ajánlom. Mi kézzel mossuk a babaruhákat, mégis 1 mosás után ugy megnyult, kivan belöle Orsi cicije. Ja és több fajta is igy járt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
még jó, hogy Orsi nem szégyenlős Kép Kép Kép!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Mi a tecsóban fogtunk ki szuper bodykat, sógornőm is használja még a lányának. Szuper jók.
De olyan is volt, ami úgy megnyúlt 56-os méretről, hgy akár 74-es is lehetne.

A CORA-ban vettünk nemrég egyet (majdnem egy ezres volt), ami 80-as méret, de Eszterre még mindig baromi nagy. Valami A betűs a márkája. A Kenguru gold termékek viszont nagyon jók (ebből 80-as kell) és a Prince Oliver-ek is. Ez utóbbi van turkás több is és fél éve használjuk, semmi baja. Sem a színnek, sem a méretnek.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Lányok, látjátok, milyen az ido? Jozsó olyan de olyan hisztis volt ma, mint még sose. Nekem meg úgy fáj a fejem, hogy egész délután hánytam. Nagy nehezen elaludtunk Jozsóval, és mire felkeltünk iszonyatos köd lett. Már úgy volt, hogy hívom anyósomat, hogy segítsen, olyan rosszul voltam. Biztos a hülye ido miatt van. Délelott még hétágra sütött a nap.
Vendég

Sziasztok!

Nálunk minden rendben, várjuk még a három fogacskát kifele.

Új védőnénink van:Pigniczi Gabi. Nekem szimpatikus volt.
Jót mosolyogtam, mikor mondta, hogy az egyik anyukája Babanetezik Kép Hát mondom én is Kép

Babaruhákban és Kenguru Goldost használok. A Prince Oliver tuti hogy jó, mert újonnan jó húzós az ára. Én a GAlaxi cimkés hosszú újjú bodyval jártam úgy , hogy kimostam és rövidújjú lett belőle,(és még nem volt a gyereken) a nyaka meg megnyúlt, hogy Anna pocija kinn volt Kép Soha többet nem veszek ilyen márkát az tuti. Meg én dila megvettem a dzsekijüket is, aminek az ujja hosszú ugyan, de maga a dzseki nagyon rövidKép Szóval belenyúltam.Kép

Kriszta!

Negyediken lakunk, majd legközelebb figyellek, mert általában mi is akkor megyünk sétálni.

Nyúlanyó!

Örülök, hogy Pipi jól van, nagyon szép a képen.

Kérdeznék is valamit: a védőnő mondott fluor tablettát vagy mit a gyerek fogának. Ti használtok ilyet?
Nálunk a doki néni nem szólt még róla, de hallottam anyukát akinek azt mondták, hogy kell, utána meg , hogy inkább ne.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Gabi!

Ügyes vagy.Lehet,hogy ma egyedül kell megfürdetnem.Az apának el lellett rohannia a munkahelyére.Kilyukadt az olajvezeték.Ma mentem volna kozmetikushoz,és le kellett mondanom.Már elbőgtem magam.Az előzőt is le kellett mondanom,már ég a képem.

Kriszti!

Mi Prince Oliver bodykat hordunk.Én nagyon szeretem.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Itt a fülbevalós kép:-)
Mi használunk fluor tablettát, azóta amióta kijött a kisasszony első foga. Sok doki szerint 6 éves korig használni kell, de én is hallottam olyat, hogy fölösleges és káros. Ezen is igazodjon el az ember....KépKépKép

nyúlanyó

Dancsi, vészesen hangzik, amit írtál, én pont ilyen beteg voltam, fájt a fejem, mint állat és hánytam. Tudod, hányós-fosós stb vírus. Remélem nem azt kaptad el...De ha nincs erőd, nem múlasztja el a gyogyó a fejfájást, nem kívánsz kaját, akkor lehet, h az, de nem akarok vészmadár lenni....

nyúlanyó

Sziasztok!

Réka dec. 30-án múlt 1 éves, 3 hete indult el, szerencsére jó az egyensúly érzéke, szinte nem is esik el. Van már 5 foga. Majd küldök képet, ha már megtanultam hogy kell, mert ehhez nem annyira értek, de a poén hogy a férjem, programozó..
Az első szakdolim is ő csinálta
Én nem vagyok "tőrzsgyyökeres szegedi", de lassan annak számítok, mert 8 éve már itt lakom..
A Vedres utcában tengetjuk napjainkat..
Rokonom nem sok, így igen jó volt hogy pl. Krisztivel is megismerkedtem a kórházban, mert szerintem akinek nincs még gyermeke valahogy már nem az igazi beszélgetőpartner. De ez csak az én véleményem!
Röviden ennyi!
magdi7

Ildi!
Én elhatároztam hogy megyek szerdánként tornázni, este 8-kor, eddig 2-szer voltam (3 hónap alatt), és ebből egyszer a férjem volt itthon Rékával, persze ő már aludt.. Jó annak akinek a férje otthon van fürdetéskor. Nálunk ez 4 havonta 1-szer fordul elő. De hétvégén mindent ő csinál.
Fluort én is megvettem neki, de hol azt hallom nem jó, hol meg hogy kell neki. Így még nem adtam neki.
magdi7

Magdi!

Üdv.köztünk.Hát,tényleg jó,hogy este már velünk van.Ketten könnyebb.De mindig én kelek éjszaka.A Noémi már hetek óta rengetegszer felébred.Jönnek a fogacskák.Már kettő van,és úton van a következő.Az éjjel 6-szor kellett elringatni,mert felsírt.De van olyan éjjel,hogy 10-szer ébred.
Ügyes a lánykád,hogy már megy.
Én 6 és fél éve vagyok szegedi.Te honnét jöttél?
Majd tegyél fel képet a lánykádról.

Anita!

Nagyon csini a lánykád.

Dancsi!

Jobbulást neked!

Ildi
tfildiko

Anita! Orsi is pont igy szokott csodálkozni! Kép

Andi! nekem a fogdokim is mondta feltétlen adjak fél éves kortol, akkor is ha a foga késöbb bujik ki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nyúlanyó,
már jobban vagyok, csak nagyon kómás. Szegény Jozsóval nemtom mi volt ma este, a cicit sem akarta este elfogadni, még a fürdetést is végigüvöltötte, pedig azt imádja. Lehet megint a foga jön.

Képzeljétek, Jozsónak tökre kifelé áll a lábfeje, amikor feláll, akkor is kifelé áll. Nekem ez eddig fel sem tunt. Apukám, meg a novérem mondta, hogy ez nem ok. Holnap jön a gyerekorvos a szokásos havi vizitre, majd rákérdezek. Tesóm szerint ezért nem mászik, pedig már 2 hónapja kommandózva kúszik, lazán felül és már fel is áll, ha valamiben meg tud kapaszkodni. De rossz ránézni a lábacskáira, amikor feláll. Kép Kép

Volt valakinek ilyen? Szinte derékszögben áll kifelé a lába.
Vendég

Sziasztok!
Na voltam a háziorvosunknál és azt mondta, hogy a fogamtól ment le a gyulladás a nyirokcsomóimra majd a torkomra...Kép Írt fel még egy dobozzal abból az antibiotikumól amit már most is szedek, meg mondta mivel gargalizáljak meg ilyesmi. Ja és, hogy pihenjek extra sokatKép Hát, persze! Majd pihenek, ha hagynak!

Anita:Pipi még mindig édesKép

Dancsi: Én nem tudom, nem vagyok orvos, de nem hangzik túl jól!Kép Majd feltétlen írd meg mit mondottt rá a dokitok!++++++++

Magdi: Üdv! Kép

Bodis tippeket köszi mindenkinek!

Megpróbálok aludni!
Jóéjt
Enikö

ceniko
Szeged

Dancsi!

Biztos,hogy nincs semmi baja a Jozsókának.Majd írd meg,hogy mit mondott a doki.

Enikő!

Gyógyulj meg!

Ildi
tfildiko

Jó reggelt!
Ma kell mennem utoljára védönöhöz, az igazolásértKép. Úgy örülök el sem hiszitek, többet a környékre sem megyek!
Még most nem adnak idöpontot, de a hónap második felétöl, már idöpontos lesz a védönöi szolgálat! Elötte telefonon egyeztetni kell, a kevesebb várakozás érdekében..... Úgyhogy aki most lesz babás, az remélhetöleg nem fog órákat tölteni egy vérnyomásmérésre és pisivizsgálatra várva!

Reggelre már köhögni is elkezdtem, a torkom totál ki vanKép Eddig kihúztam betegség nélkül a terhességet, úgy látszik most rajtam a sorKép Azt hiszem megint egy vagyont fogok a gyógyszertárban hagyni, de igyekszem homeopátiás bogyókat venni!
Tegnap a doki meg se hallgatta a tüdömet, csak a torkomat nézte meg és megtapizta a nyakamat, meg a nyirokcsomóimat. Ma kiváltom az antibiotikumot is meg veszek még Elevitet és vas tablettát (ha adnak vény nélkül).

Pusz
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Adnak vasat is vény nélkül,de drágább.
Képzeld,nekem még a 37.héten is el kellett mennem a védőnőhöz,pedig már akkor 5 pecsétem volt.Tiszta ideg voltam,hisz akkor már állandóan keményedtem,alig tudtam elmenni.A doki mondta,hogy még látni akar.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Tegnap du hírtelen át kellett ugranom Szabadkára,úgyhogy mi ott sétállgattunk egy kicsit. Szeretem azt a várost borzasztó jó a hangulata. Na de meglett a bőjtje is az útnak visszafelé baromi nagy köd volt és Katának is nagyon elege lett. este héttől reggel 8-ig aludt. (persze közben szopizott)
Nekünk is egy remek papink van.Sokat segít része az életünknek.Nem csak elmondásból éli át a gyerekekkel történt dolgokat, hanem megéli őket velünk közösen. De azthiszem a nagyok nem is hagynák hogy munkával töltse az egész napot.
Persze a ranglétrán is el kell jutni odáig hogy az ember megtehesse hogy 5-kor hazamegy.
Biztos feláldozunk anyagilag is, meg lelkileg is magunkból egy részt, de most így vagyunk boldogok.
Magdi!
Én is üdvözöllek, igazából még Én is friss hús vagyok csak szokom az egészet
A flourral kapcsolatban nekem az a tapasztalatom hogy helyes táplálkozás mellett nem kell adni. A nagyoknak nem is adtam nem is volt velük gond. 11 és 9 évesen még nincs rossz foguk. Ja és a fogakon a fehér folt is a flourtól van úgyhogy ... De egyébként a gyerekek kartonjára a tanácsadáson a védőnő nagybetűkkel ráírta hogy nem engedem adni a flourt nekik. szóval fekete bárány voltam de nekem lett igazam.
Persze nem mindenki foga foltos tőle ez is szervezet függő mint sokminden más...
20180827120929

Sziasztok!

Fluor:
nekünk is kellene 6 hós kortól, de:
- a megkérdezettek 99%-a nem helyesli
- megkérdeztem az unokahugim, aki fogorvos mellett tanul és dolgozik Pesten, ő azt mondta, semmi esetre sem támogatják
- megkérdeztem a gyerekfogorvost, aki azt mondta, hogy ha nem kel fel a baba/gyerek éjjel szopizni/enni, akkor nem kell. Mondtam, hogy Eszternek ásványvizet adok inni. Mondta, hogy az is jó, csak változtassam időnként (ez nem volt kérdés).
Olyat is hallottam, hogy túlságosan becsontosnak a tejfogak a fluortól, nehezebben jönnek ki a maradandók, ezáltal sok fog szabályozásra szorul.

Szóval, örök dilema, adjak-ne adjak. Én nem adom.

Enikő, Dancsi,
gyógyuljatok meg!

Enikő,
írass fel most vasat a védőnőnél. Pl. Ferrofolgamma - nem okoz székrekedést. Vegyél hozzá 100-as C-vitamint is, azzal vedd be. Bocs, ha tudod.

Ildi,
keveset írsz mostanában. Noéminek hogy telnek az éjszakái? Olvastad a cikket a Kismamában az (nem) alvásról?

Bea,
ne is foglalkozz vele, a drnőnek a Te gyereked egy a sok közül, Neked pedig Ő a legfontosabb.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi! Kellene nem kellett volna ha te nem akarod. Mert ha megvan a 4 pecsét akkor már nem kell menned én sem mentem. Küldtek volna megint vérvételre mert uj elöirás hogy ismételni! kell a vércsoportot, kidobtam a beutalot nem mentem
vissza. ha nehezen birtál járni kár hogy elmentél.

Enikö! Jobbulást!

Dancsi! nem tudom remélem nincs gond a lábával.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! Kellene nem kellett volna ha te nem akarod. Mert ha megvan a 4 pecsét akkor már nem kell menned én sem mentem. Küldtek volna megint vérvételre mert uj elöirás hogy ismételni! kell a vércsoportot, kidobtam a beutalot nem mentem
vissza. ha nehezen birtál járni kár hogy elmentél.

Enikö! Jobbulást!

Dancsi! nem tudom remélem nincs gond a lábával.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Nem mertem nem elmenni,mert nem kaptam meg az igazolást.
Mi újság lakás ügyben?A Vadaspark lakóparkba vesztek lakást?Milyet néztetek?

Kriszti!

Olvastam a cikket a Kismamában.Alvási gondjaink vannak éjszaka.Sokszor felsír,a 3.fog még sehol.Nagyon duzzadt az íny,de nem akar az a fránya fog előbújni.Nappal 3-szor alszunk.Összesen 4 -4 és fél órát.Az éjjel 5-ször kellett ringatni.De ez nem volt olyan vészes.De én azért hulla fáradt vagyok.Most éppen játszik,de beszélni kell hozzá,hogy ne kezdjen el hisztizni.Próbálgatja már a hangját,állandóan sikítozik.(Most is.)Lassan megsüketülök.
Ti hogy vagytok?

Ildi
tfildiko

Kármen!

Nem mertem nem elmenni,mert nem kaptam meg az igazolást.
Mi újság lakás ügyben?A Vadaspark lakóparkba vesztek lakást?Milyet néztetek?

Kriszti!

Olvastam a cikket a Kismamában.Alvási gondjaink vannak éjszaka.Sokszor felsír,a 3.fog még sehol.Nagyon duzzadt az íny,de nem akar az a fránya fog előbújni.Nappal 3-szor alszunk.Összesen 4 -4 és fél órát.Az éjjel 5-ször kellett ringatni.De ez nem volt olyan vészes.De én azért hulla fáradt vagyok.Most éppen játszik,de beszélni kell hozzá,hogy ne kezdjen el hisztizni.Próbálgatja már a hangját,állandóan sikítozik.(Most is.)Lassan megsüketülök.
Ti hogy vagytok?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ildi!
Sajnálom hogy sokszor kel a kislányod!!
Rékának majdhogynem úgy vettük észre a fogait, hogy kocogott a kanál. Eddig, úgy érzem szerencsések vagyunk. Egyébként is nagyon nyugodt természetű baba, csak tudnám kitől örökölte, tőlem nem az tuti! 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, 12 órát, és azóta ha 4 alkalommal volt fent éjszaka...
Győrben születtem, és Kunszigeten laktam...
magdi7

Sziasztok!

Ildi!
Sajnálom hogy sokszor kel a kislányod!!
Rékának majdhogynem úgy vettük észre a fogait, hogy kocogott a kanál. Eddig, úgy érzem szerencsések vagyunk. Egyébként is nagyon nyugodt természetű baba, csak tudnám kitől örökölte, tőlem nem az tuti! 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, 12 órát, és azóta ha 4 alkalommal volt fent éjszaka...
Győrben születtem, és Kunszigeten laktam...
magdi7

Magdi!

De irigyellek!Noémi nem egy nyugodt kisbaba.Tőlem örökölte,sajna!
Hogy kerültél ide?
Megyek,mert a lánykám már ideges egy kicsit!

Ildi
tfildiko

Magdi!

De irigyellek!Noémi nem egy nyugodt kisbaba.Tőlem örökölte,sajna!
Hogy kerültél ide?
Megyek,mert a lánykám már ideges egy kicsit!

Ildi
tfildiko

Magdi!

Szegedre hogy kerültél.(Nem a topicba.)

Ildi
tfildiko

Magdi!

Szegedre hogy kerültél.(Nem a topicba.)

Ildi
tfildiko

Ildi,
mi jól vagyunk köszi kérdésed Kép.
Sajnos Eszter is fenn van éjjelente 1-2-szer. Pedig 10-11 hós koráig ő is végigaludta az éjszakákat.
Azért kiharcolja Noémi, h foglalkozz Vele Kép. Nagyon édes lehet, ahogy sikoltozik.

Magdi Drága,
nekem nem tűntél idegesnek, sőt. Azért mennyiszer röhögtünk a kórházban, és milyen jókat!
Szerencséd van Rékával!
Képet tehetnél fel a profilodba is. Majd ha talizunk, elmondom, hogy kell.
Atival beszéltél tali-ügyben?

Eszter ma negyed hatig aludt. Mondtam Apának, fogja fel konstruktívan, legalább nem alszik el. A múlt héten ugyanis 2-3 alkalommal 7-ig, negyed 8-ig aludt. Mi is, ezért Gergőnek meg rohannia kellett.

Az emeletünkön lakik egy idős néni. 82-83 éves talán, nagyon jó fej, ma Vele megyünk sétálni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi,
mi jól vagyunk köszi kérdésed Kép.
Sajnos Eszter is fenn van éjjelente 1-2-szer. Pedig 10-11 hós koráig ő is végigaludta az éjszakákat.
Azért kiharcolja Noémi, h foglalkozz Vele Kép. Nagyon édes lehet, ahogy sikoltozik.

Magdi Drága,
nekem nem tűntél idegesnek, sőt. Azért mennyiszer röhögtünk a kórházban, és milyen jókat!
Szerencséd van Rékával!
Képet tehetnél fel a profilodba is. Majd ha talizunk, elmondom, hogy kell.
Atival beszéltél tali-ügyben?

Eszter ma negyed hatig aludt. Mondtam Apának, fogja fel konstruktívan, legalább nem alszik el. A múlt héten ugyanis 2-3 alkalommal 7-ig, negyed 8-ig aludt. Mi is, ezért Gergőnek meg rohannia kellett.

Az emeletünkön lakik egy idős néni. 82-83 éves talán, nagyon jó fej, ma Vele megyünk sétálni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Hali!

Ildi!
Itt végeztem főiskolát, és itt ragadtam....

Kriszti!
Igen, de én nem vagyok egy türelmes tipus...hamar fel megy a pumpa..Réka még véletlenül se szól, hogy pl. kaki van, csak mikor én veszem észre akkor cserélem ki...meg ilyenek..
beszeéltem Atival, csak nem tisztáztuk le, de szerintem csütörtök az jó lenne..
magdi7

Hali!

Ildi!
Itt végeztem főiskolát, és itt ragadtam....

Kriszti!
Igen, de én nem vagyok egy türelmes tipus...hamar fel megy a pumpa..Réka még véletlenül se szól, hogy pl. kaki van, csak mikor én veszem észre akkor cserélem ki...meg ilyenek..
beszeéltem Atival, csak nem tisztáztuk le, de szerintem csütörtök az jó lenne..
magdi7

Kriszti!

Az biztos,hogy kiharcolja magának,hogy foglalkozzam vele.Most evett meg egy üveg körtét,és most van pár percem.Túl sokáig nincs el magában.Most is sikítozik,kiabál.Van hangja rendesen.Tegnap annyit kiabált,hogy azt hittem,hogy mára bereked.De nem.Ma is nyomja ezerrel.
Majd mi is megyünk együtt sétálni?

Magdi!

Mit tanultál itt?

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?