A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok, nekem is megjött ma. Görcsöl is hasam rendesen, alig tudok ülni. Viszont amióta a lombik lebeg a szemem elött nem borulok ki rajta Kép
Hajni, engem légyszi rakj bele a táblába.
Wish, 2003 június, ma van 1 cn, 28 napos ciklusok, Budapest, 33 év.

Megann, az arcod biztos rendbejön hamar. Szerintem most ne nagyon bántasd kozmetikussal.

Barbi, ha még nincs szó lombikról, akkor lehet, hogy tényleg érdemes lenne várni egy kcsit, hátha segít a talpmasszázs. Szerintem mindnképpen mondd el a dokidnak, és aztán reméljük, hogy pozitívan reagál rá Kép

Most nem írok többet, elmegyek az ágyig és melengetem egy kicsit hasamat, hátha őgy nem görcsöl annyira. Holnap ráadásul korán kell kelnem, bár tuti vacak éjszakám lesz Kép.
A munkám meg nem akar elfogyni, folyton újabb feladatok esnek a nyakamba, ami nem baj, legalább gyorsabban telik az idő márciusig, csak így nincs időm veletek csevegni Kép.

wish

Szia Hajni!
De kis ügyi vagy! Ma a 11. napon vagyok, amúgy teljesen rendben van.Beírhatod, hogy első inszem januárban.
Köszi.
Bogi
bogi1975

Hajni!!!

Juhhejjj akkor en vagyok a kovetkezoooo!!!!!!!!!!
Ott maradok, igerem nagyon fogok rajta dolgozni, hogy ott is maradjak, es ne kelljen magad idegesitened miattaKépKépKép

Wish!

Joe ejt, es jo melengetest!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kedves Kata!

Olvastam nagylelkű feljánlásod, és nekem nagyon nagy szükségem lenne a Decapeptyl injekciókra, ugyanis pont ma vadásztam rájuk, és sehol nem kaptam, és hát az sem mellékes szempont, hogy nem kellene annyi pénzt kiadni érte.
Úgyhogy ha még él az ajánlatod, és még nem csapott le rá más, engem nagyon nagyon boldoggá tudnál tenni vele!!!!
Köszönöm:

Jojó
jojo

Sziasztok Lányok!

Sajnos a kedvem is olyan, mint az idő! Gondolhatjátok miért.
Tegnap hazafelé vettem egy tesztet (ma reggelre). Már nem kellett felhasználnom! Kép
Így aztán csütörtökön irány a doki, 3. napi vérvételre.

Bogi
igen én is arra gondoltam, hogy a 36,95 majdnem 37, de NEM!
Neked gratulálok a tüszőcskédhez, érlelgesd még! Drukk az inszemhez!

Nina
Neked is köszi, hogy szorítottál, de látod Nekem nem akar sikerülni a zebra! Kép

Noémi
aranyos vagy, hogy írtad, az M betűsök húzzanak magukkal. Hát most gyorsan engedjenek inkább el!

Mohácska
kíváncsi vagyok mit mond a dokid ezekre a tünetekre!

Hajni
ügyi vagy, majd belejössz!!!! Ma 1 cn.

Dodo
nem engedlek a tábla végére, oda én megyek!!! Te csak csücsizz a tetején!
Aloés vitamint lehet sima gyógyszertárban venni?

Wish
mindjárt itt a március! De izgi!

Andi
mi a helyzet, hol vagy a 2. + teszteddel?!

Tündi
holnap gyere a fejleményekkel! Sajnos a jó hír késik nálam. Kép

Puszi
Jázmin
djázmin

HajniKép
Én szívem szerint most inkább kimaradnék a táblázatból.
Több oka is van. Nálam már felesleges számolgatni a napokat, mert úgyis mindig menzi a vége.
A másik ok: fogalmam sincs, hogy ez most hányadik ciklusnapom. Jó, mi?
Szóval megtennéd, hogy kiveszel?
Köszi
Szért nagyjából igyekszem követni az eseményeket, de kicsit visszafogom magam,már ami a hozzászólásokat illeti!
Stella

Kép
stella9

Szia Barbi

Meg tudnád mondani, hogy hová jársz erre a Kyro masszázsra? Én is rég óta keresek már talpmasszőrt! Én is jobban bízok ezekben a dolgokban!

Hello Hajni
Ki tudnál javitani a táblázatba a 12-ik napon vagyok! Köszi, hogy vezeted!

Hello Jázmin
Nagyon sajnálom, hogy neked sem sikerült sokunkal együtt, de a jövő hónap a Miénk lesz!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok!

Megcsináltam a javított változatot is. Tuti lesznek még hibák, de aki bekékült annak elvileg jók az adatai Kép. (jól vanna valahogy el kellett különítenem)Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!Kép

Ma is 37,0 volt a hőm.
Reggeli tesztem eredménye: 2 ugyanolyan erős csík!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Amint tudok megyek dokihoz, még a héten.
Ilyenkor tud már vmit mondani, vagy lát vmit?
Bocs a hülye kérdésért de annyira tapasztalatlan vagyok.
Vért fog venni, vagy miből tudja hogy van-e szükségem vmi gyógyszerre? (hogy biztos hogy megtapadjon.Utogestan vagy ilyesmire gondolok)
Most is rengeteget szurkál a pocakom, ez nem jelent bajt?
Köszi
Andi
andi81

Andi Kép
Nekem az 5. héten még majdnem semmi nem látszodott az UH-n (egy gombostüfejnyi izé, amiböl késöbb petezsák lett Kép ), és tapintással sem tudta megmondnai, hgy megnövekedett-e a méh. Viszont BKrisztánál asszem már az 5. héten láttak az UH-n valamit. Ha kéred, a doki elküldhet vérvételre a HCG miatt. Én nem kaptam Ultrot, és vérvételre sem küldött, amin csodálkoztam is, de ez biztos doki függö.

Nagyon szoritok
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Andi!Kép

De jóóóóóóóóóóó!Kép
Úgy örülök Veled együtt!!!!

Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
A dokival még várj szerintem, mert én most voltam egy héttel a kimaradt mensi után és még cak szikhólyagot látott, babót még nemKép

És nekem jövő hét közepén kell mennem ismét UH-ra.
Akkor 6.hetes leszek orvosilag.

Remélem tudtam segíteniKép

Mea
mea

AndiKépKépKépKépKépKép
EZ FANTASZTIKUS!!!!!!!!!KépKépKépKép
Nézd mit kapsz tőlem:
Kép

A pociszurkáláStól ne ijedj meg, nekünk MMMMMM
betűsöknek is volt/van, kinek erősebben, kinek gyengébben!
Viszont orvoshoz jó ha elmész, ha volt előzményed(gyógyszerek, hormonprobléma) akkor meg főleg!
Sokmindent nem tud tenni, engem az enyém csak megvizsgált(kézzel), mondta hogy szerinte is pici terhes vagyok és mondta, hogy 3 hét múlva menjek és akkor lesz az első uh!Ha jól számolom akkor olyan 6-7. hetes terhes leszek!

GRATULÁLOK, ÚGY ÖRÜLÖK!!!!!!!
TUDTAM ÉN MÁR AZ ELSŐ TESZT UTÁN IS HOGY BABÁD VAN!!!!

Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
megann

Andi
hát ez nagyon jó! Gratulálok!
Vigyázz magatokra!

Jázmin
djázmin

Jó reggelt! 1 cn Kép
Legalább is úgy látszik. Kép

Hajni, köszönjük a táblicskut! Szorítsatok légyszi, hogy kezdhessük az inszemet a héten Kép

Dodo Kép lesz itt még ebben a táblában zebra! Méghozzá a tiéd! MEGADRUUUKKKKKKKKKKKKKKKK! KépKépKép

Jázmin Kép Wish Kép úgy sajnálom! Na majd most! Együtt szurkolunk, húzzuk egymást, jó?

Stella Kép gyere te is! Mit mondott az orvos? Kizárták a méhen kívülit? És neked ezek szerint még mindig nem jött meg? Azért írj magadról ha tudsz, ha te nem is írsz, azért én nagyon-nagyon szurkolok ám NEKTEK! Most olvasom a Várva várt babákat, anyukámtól kaptam karácsonyra. Ha tudod, szerezd be.
Vendég

Noémi javítalak. Izgulok értetek Kép

Dodo, sikerült leszednem téged, de csak azért hogy ezzel is ösztönözzelek a mászásra Kép.

Andi, én is gratula Kép.

Ja, találtam szép zöld színt a zebrásoknak Kép. Volt valami oka a sárgának, vagy lehet zöld is? Olyan jól mutat a kék széle mellett Kép. Már van egy újabb javított változat, este beteszem, de addig hátha még valaki erre téved aki nem kék Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Andi! Kép gratulálok! Csak kiürítjük ezt a topikot lassan! Akkor kezdjük az ABC-t elölről? Húzd Dodot is magaddal Kép

A sógornőm csak a 6 héten ment el orvoshoz, tegnap. Ha megnyugtat, akkor menj el, de sokat nem fog tudni mondani. Pihenj és igyál sok folyadékot. Küldjük a babatapasztó energiát neked, hogy még 9 hónapig ne is akarjon kibújni onnan Kép

Pusz
Noémi
Vendég

NoémiKép
De aranyos vagy, hogy mindíg gondolsz rám!
Szerencsére kizárhatjuk a méhenkívülit.
Még mindig nem jött meg, de most nem is aggódok ezen. Idő kell ahhoz, hogy kicsit helyreálljon a rend bennem.
A doki azt mondta, hogy amint megjön keressem meg és akkor indulhat a fagyibaba-project, reméljük sikerrel!
Drukkolok ám nektek!
Stella

Kép
stella9

Andi KépKépKépKép Gratula, megyünk utánad!

Szeretnék "bekékülni": elkezdődött a lombik, holnap lesz a punkció, egyelőre 9 tüszőm van, endo: 11mm volt tegnap. Ja, 13.cn
szorítsatok!

Bogi!!Kép A régen ígért: "A szabályozott vérkeringés megszűnteti a méhpanaszokat, a menstruációs zavarokat...A fagyöngy friss levele meddőség ellen is hatásos: A Fagyöngyszárat, -levelet alaposan megmossuk és azon nedvesen kipréseljük a levét. Ebből 25 cseppet veszünk be kevés vízzel éhgyomorra....Ilyen cseppeket gyógyszertárban is lehet kapni." (Maria Treben könyv)
Nem mintha kipróbáltam volna...

majd jövök, pusz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Evike

XVI. ker be Cinkotán a Vidámvásár u sarok de a pontos számot nem tudom, de ha útba esik neked akkor szólj és mondom a pontos címét a masszörnek.
Lassan indulok a Dokihoz megbeszélésre és félek egy kicsit, hogy mit fog mondani.
Mindenkinek szép napot kívánok!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Madaran, nagyon szorítunk Kép. Kékítettelek, és szorítok Kép.

Nagyon ügyik vagytok lányok, már alakul a tábla Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szia BARBI

Köszi szépen a masször infót. Igen szeretném lekérni a pontos címet + tel.számot ha van! Az Örsön dolgozom és pont jó lenne, innen nincsen olyan messze.
Leírom az e-mail cimem, ide tudnád küldeni az infókat a talpmasszőről: evahenrietta.lukacs@ece.de
Előre is köszi

A dokinál remélem minden OK lesz, majd írd meg mi volt!

Andi

Gratulálok, annyira jó ilyen híreket hallani, ilyenkor mindig reménykedem, hogy nemsokára nekem is lehet!!!

Üdv
Évi
evike1975

Anna! Kép Ez óriási! Nagyon drukkolunk! Hajrá! Mindjárt kiürül a topik! MMMMMMMMMMMMMadaran Kép

Stella Kép már neked is csak egy karnyújtásnyi! Ne aggódj, lesz ám nektek gyerekzsivaj! Csak győzzétek! Kép

1 után hívom a BMC-t, szorítsatok Kép

Pusz
Noémi
Vendég

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMadaran!

Jujjjj, de izgi, persze hogy szorítunk!
Gyere, várunk nagyon az őszi babások közé, tudod én is MMMMM-Megann vagyok már kb 4 hete....KépKép
Van még szabad kiosztásra váró MMMM betűs helyünk!!!!KépKép

Stella!
Épp akartam írni, hogy olyan kis letört, visszafogott vagy....Kép
Bár az utolsó hozzászólásod már kicsit jobb hangulatú mégsem vagyok Veled megelégedve!
Tudom, talán itt közülünk te vagy az egyik legnehezebb helyzetben lévő leányzó, és azt is tudom, hogy úgysem tudod elmondani azt a csalódottságot és keserűséget amit éreztél/érzel, de a siker reményében sokkal-sokkal optimistábbnak, bizakodóbban kellene lenned.
Nagyon fontos hogy 'jó lelkiállapotban legyél' mire jönnek a fagyibabák!
Tudom, hogy talán most azt gondolod, hogy könnyen beszélek, és igazad is van, de szinte könnybelábad a szememKép amikor olyan reménytelenül csüggedt sorokat írsz nekünk.
Muszály valahogy lelkierőt(optimizmust, bíztatást, reményt, sőt egy kis jókedvet) adnunk neked a folytatáshoz....
RENGETEG LEHETŐSÉGETEK VAN MÉG ÉS ÉN TUDOM HOGY NEKTEK IS LESZ BABÁTOKKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi: Megann

Kép

Kép
megann

Megann Kép olyan aranyos vagy! Húzzuk Stellát Kép én is úgy éreztem, hogy - sajnos jogosan - kicsit le van törve! Lányok! Küldjünk pozitív energiát Stellának és a fagyibabáknak!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lesssssssz itt még gyerekzsivaj! Gondoljátok csak milyen lesz, amikor nagyiként fogunk itt irogatni az unokákról 30 év múlva! Kép Meg remélem majd találkozunk is!
KépKépKépKép
Vendég

Sziasztok lányok!
Hajni!
Ugyan én is benne vagyok a táblázatban, de éppen azon gondolkodom, hogy kivihetnél, mert inkább olvaslak benneteket, és nem írok. De ha nektek nem baj, hogy benne vagyok akkor maradnék és a 30. napon vagyok ma. A hőm a napokban 36,9, 37, 36,8, 37,1 ma pedig 36,8 nem tudom mi lesz a vége még nem bizakodom. A hasam reggelente fájdogál. Egy olyan kérdésem lenne hozzátok még, hogy a páromnál találtak fertőzést amire tegnap penicilines gyógyszert kapott, de azt mondta az orvosa, hogy én is menjek el megint orvoshoz hátha én is hordozom. Csak ezzel az a gondom, hogy a Családtervezőben valszeg. 1 hónap lesz mire az eredmény kész lesz. Tehát a lényeg: nem tudnátok egy jó orvost ajánlati itt Pesten ahol nem ilyen hosszú az eredményre a várakozás. Bocsi hogy ilyen hosszú lettem és remélem érthető amit írtam. Andi!
Gratulálok!!!
Köszike Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi, javítottalak. Nekem nem baj, hogy benne vagy, szerintem a többieket sem zavarja. Csak mindig szólj, ha van valami változás Kép.
Legalább tudjuk hogy mikor kell érted izgulni Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Gyöngyi Kép remélem ott maradsz a táblicsku elején Kép
Vendég

Hajni, Noémi!
Köszi a szorítást. Már én is nagyon szeretném, ha összejönne 2 év után.

Kép
Kép
bgyöngyi

Összejön! Majd meglátod! Kép
Vendég

Szia mindenkinek!

Bocs, hogy egész nap nem jelentkeztem, nagy volt itt a rohanás (sajna) a munkahelyemen.
Most is rohannom kell tovább csak bekukkantottam.
Ugysem tudnék mindenkit hiánytalanul felsorolni, ezért nem is próbálkozom vele. Inkább MINDENKINEK szeretném megköszönni a drukkokat és a gratulációkat.KépKépKép
Bocs hogy megint csak magamról dumáltam. Rohanok tovább.
Pusz mindenkinek
Holnap jövök
Andi
andi81

GYORGY KATA!!!!!!!!!!!!

bocsánat, hogy megint nem a beszélgetéshez csatlakozom, de tegnap Kata tett egy felajánlást, és ha az még érvényes, akkor nagyon szeretnék élni vele!

Kedve Kata! Ha olvasod, kérlek jelezz vissza, hogy áll-e még a decapeptyl felajánlásod, mert ha nem, akkor holnap kiváltanám a patikában, ugyanis pénteken indul a stimulációm.
Kérlek, írj!!!

És bocs lányok, hogy OFF voltam:-)
jojo

Kép

Andi!
Most már tényleg teljes erőből gratula.

Jázmin!
Ne légy szomorú, nekem sem jött össze, de majd ez a hónap, ez a miénk leszKép

Noémi!
Drukkolok, hogy kezdhessétek az inszemet.

Stella!
Én is szeretnék nekem küldeni egy kis pozitív energiát. Meglásd a fagyibabák nagyon ragaszkodóak lesznek.

Madaran!
Szorítok a punkcióhoz.

Hajni!
Köszike a javítást. Páfránykákkal mi van?

Na akkor belekezdek a kiselőadásba, akit érdekel, annak előre szólok hosszú lesz.
Tehát megegyeztünk a párommal, hogy 8-ra megyünk a dokihoz, kicsit késtünk, de nem volt gond. Felmentünk az osztályra, találkoztunk, és mondta, hogy mennyek le a kórház új szárnyába, ott várjam. Egyébként nagyon jól megcsinálták, tényleg szép lett. Kellett rá várni egy csomót, de nem baj. Bementem, és oda adtam neki a kinyomtatott grafikonokat. Erre azt mondta, hogy ezek milyen szépek, és nem érti, akkor miét nem jön össze. (vicces, épp ezt szeretném én is megtudni). Elmondtam mikor hol mértem, meg, hogy a másodikban teáztam, és ezért lett hamarabb a pé valszeg. Nézegette még egy darabig, aztán azt mondta, hogy akkor 21-én csinálunk egy hüvelyi uht (persze először valami flancos latin fogalmat mondott rá), megnézzük, hogy mi van odabenn, aztán hétvége és utána is lesz egy uh. Na gondoltam magamban egy pipa. Aztán megkérdezte páromat vizsgálták-e már. Mondtam, hogy nem, de szeretném. Kiderült nem kell bemenni Miskolcra, megcsinálják helybe. Meg is beszéltem ott a laboros csajszival, hogy hétfőn bevisszük az anyagot. Még egy pipa. Végül kezdtem mondani, hogy a barnázás utalhat hormon problémára, és hogy esetleg nem lehetne egy hormont nézni vérből. Azt mondta, szerinte nem lehet vele gond de, ha akarom csinálhatunk egy vérvételt. Naná, hogy akarom. Azt mondta, uh előtt egy-két nappal mennyek vérvételre, és itt a harmadik pipa. Szóval összességében minden megvan, amit akartam, bár lehetett volna több vérvétel, meg arra számítottam, hogy felír valami gyogyit, de végül is igaza van, míg nem tudjuk mi a baj, addig minek szedjek olyan gyógyszert, ami nem is biztos, hogy kell. Tehát most várok és izgulok, soha nem volt még uhm, hüvelyi meg végképp nem szóval, ha valakinek van kedve leírni, mire számítsak, akkor azt megköszönném.

Pusz
Nina
nina79

Sziasztok!

Hajni!
Ugyan én kék vagyok, de ma vagyok a 7.cn.
Ma semmi nem volt, reggel megyek.

Stella!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ rosszkedvűző energiák ezek, kapd el őket, légyszilégyszilégyszi!

Nina!
Dejóóóóóóóóó, mennyi pipa!

MMMMMMMMMMMMMMadaran!
Szoríííííííííííííííííííííííííííítok nagyon!

Andi!
Juhéééééééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Puszi - Kriszta

mohácska

Hajni

A 28. cn-on vagyok, 27 éves és légyszi vedd le a rendszerest.
Örülök, hogy lesz tábla, mert nem kell számolgatni és tudjuk, hogy kinek kell szorítani.

Köszi
szilvi26

Sziasztok Lányok!

Most járok itt először,és nagyon tetszik ez az oldal.
Mi is most próbálkozunk a férjemmel egy babát összehozni,igaz még "csak" a harmadik hónapban járunk,de én már most nagyon odavagyok. A környezetembenmár mindenki terhes vagy már meg is szült. De azért még nem adom fel. Azt szeretném tudni,van -e vmi jó tippetek mivel lehetne kicsit "rádolgozni" a dologra?
Az orvosom szerint,egyenlőre nincs semmi különös teendő,próbálkozzunk csak serényen.
Remélem tudtok vmi okosat tanácsolni nekem.
Elsőre ennyi,remélem még találkozunk.
Puszi mindenkinek,és akinek már sikerült,gratula: Bandita
bandita

Na, csajok. Remélem mindenkit sikerült kijavítanom.
Mohácska, pedig benned annyira biztos voltam, de azért sikerült elszámolni. Te meg Nina egész sokszor írtátok hogy hogy álltok. Gondoltam ez nekem nagyon jó, pik-pakk kiszámolom Kép.

Nemsokára küldöm az új táblát, azzal a fenyegetéssel, hogy aki jövő hónap ilyenkorig nem kékül be kiveszem Kép. Nagyon érdekes dolgok vannak most benne Kép, de azért alakul.

Nina, a páfránykáim után most nyomozok mert az előző nyálamban nem voltak már Kép. Mit fogok én kezdeni nélkülük Kép. Most nem láthatom őket egy teljes hónapig Kép.

Na jó, még várok egy kicsit, hátha téved erre valaki, aztán küldöm.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Nina Kép

Gratulálok a sok-sok pipádhoz. Kép
A Hüvelyi uh-val kapcsolatban csak annyit, hogy ne agódj nincs benne semmi kellemetlen. - nem fáj, vagy ilyesmi. (ja és üres hugyhólyaggal kell rá menni.)

Andi Gratulálok Kép

Pusz
Drika
drika

Csajok Kép még mindig nem jött meg, éppcsak hogy barnázgatok. Nem akarok senkit ijesztgetni, de fura. Eddig egyszer volt 30 napos a ciklusom, lehet, hogy ez a második????
A dokit persze nem értem el telefonon, nem tudtunk bejelentkezni, úgyhogy ma még csak 29 cn.
Holnap reggel jelentkezem, ha minden igaz, akkor 1 cn-pal. Most haza kell mennem.

Hajni, ne haragudj a táblicsku miatt

Fura ez az egész. Tesztet holnap este veszek, ha kell Kép

Pusz
Noémi
Vendég

Jajj, Nina Kép nagy izgalmamban nem írtam le amit le akartam. A hüvelyi ultrahang egy vékony vibrátor kinézetű dolog, amire majd egy óvszert húzva fogja hüvelyen keresztül megnézni a petefészkeidet úgy, hogy jobbra és balra fordítja. Nem fáj. Ráadásul szerencsés esetben ezt te is látod a kivetítőn.

Remélem még egy pipa lesz. Kép

Hurrá!!! Kép
Vendég

Nina!

HURRÁ! MINDIG IS TUDTAM HOGY TE EGY NAGYON SZUPI, TALPRAESETT, ÜGYI CSAJ VAGYKépKépKépKép
Nagyon jól sikerült a dokijáratod!SzerintemKépKépKép
Na mostmár semmi nem ment meg a babásodástól titeketKépKépKépKép
Remélem a párodnál minden ok lesz, ha jól vettem ki a szavaidból, neki lesz leghamarabb eredménye???
Ugye???
Nagyon szorítok nektek!!!!!KépKépKép

Sajna hüvelyi uh-ban nem tudok segíteni, pedig nagyon szeretnék, de nekem még nem volt ilyenem...
De hátha a többiek....KépKépKép

Bandita!
Üdv, de ne maradj soká!
Hogy hogy tudsz rásegíteni???
Egy kis hőmérőzés, esetleg PG 53, akció után gyergyaállásKép, utána kispárna a popsi alá reggelig(vigyázat utálni fogod, mert vagy megfájdul a derekad, vagy reggelre a kispárna kóborol el)
Egészségileg rendben vagytok??
Vizsgálatok???
Tudod 3 hónap valóban nem olyan sok, de a tapasztalat azt mutatja(itt is voltak olyanokKép, akiknek csak évek után derült ki, hogy csak lombikkal sikerülhet), hogy jobb, ha egy orvos kijelenti hogy makk egészségesek vagytok, mint hogy éveket próbálkozzatok eredménytelenül.
Úgyhogy én is elindítottam pár hónap után a vizsgálatokat, épp mire belefogtunk volna uh-s megfigyelésekbe, hormonvizsgálatokba, addigra teherbe estem.KépKépKép
Egyébként ez pozitív pszihológia az orvosom szerint.
Elég gyakori az én esetem, mert pszihésen felszabadul az ember, amikor elkezdődik a vizsgálódás, mert úgy érzi a tudatalattiában, hogy most már a legjobb helyen van és jó kezekben, úgyhogy közel a baba...
És ez a pszihés felszabadulás sok esetben egyből eredményre vezet...KépKép
Kívánom hogy minél hamarabb babás legyél!KépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Andi! Gratulálok Kép

Most akkor az A betűsök jönnek? MadarAn(na) dupla előnyben is van akkor, de kell is neki a lombikhoz Kép

Nina, nagyon ügyes vagy, gyorsan meglesz minden vizsgálat, aztán egykettőre a baba is Kép

Noémi, megtaláltam az általad ajánlott könyv részleteit a neten. http://gribedli.hu/varvavart

Hajni! Ügyes vagy a táblázattal! Kép

Stella, vigyázz magadra, remélem hamar sor kerülhet a követekező transzferre.

Reggel nyolc óta folyamatosan dolgozom, már teljesen hulla vagyok, úgyhogy most hazahúzok és pihenek Kép

wish

Noémi, sajna nem igazán értem. Most akkor miért ne haragudja? És mot akkor 30 cn-en vagy ma, csak mivelnem érted el a dokit, visszaminősítetted magad? Kép

Bocsi de tényleg nem értem. Lehet hogy már egy kicsit fáradt vagyok Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Nem voltam mostanában internet közelben, ezért nem tudtam írni, de megpróbáltam visszaolvasni az írásokat ( az összeset képtelenség).

Minden babásnak GRATULA!!!!!!!! Vigyázzatok nagyon magatokra!

HajniKép
Örülök, hogy csinálod a táblázatot. Ha megkérnélek, kijavítanál, most vagyok a 11. cn-on (01.11-én)- ebből következik, hogy nekem "csodásan" kezdődött ez az évKép

Nem bírtam tovább várni és elmentem az orvosomhoz. Nagyon rendes volt. Csinált hüvelyi UH-t, rákszürést és nekem is megnézte a hőmérséklet görbéimet. Azt mondta, hogy a méhem egy kicsit hátrahajló, de ez nem okozhat gondot. Peteérésem van. Megmutatta a UH-on, hogy van egy érő petesejtem a jobb oldalon, tehát elvileg ezzel sem lehet gond.
A következő ciklus 3. napjára beutalt vérvizsgálatra: FSH, LH, Ösztradiol, TSH, Prolaktin és Toxoplasma-ellenanyag
Majd a 14. cn-on kell mjd újra UH-ra mennem.

Nina Kép úgy néz ki, hogyjó orvosokat fogtunk ki.

Már attól sokkal nyugodtabb vagyok, hogy ezek a vizsálatok meglesznek, legalább nem lesz az ember állandó bizonytalanságban, hogy valyon mi a helyzet.

Ha valaki tudja, hogy melyik vérvizsgálat mit takar, az légyszi segítsen?!

Reni
Vanoreni

Na, senki többet harmadszor Kép
Remélem mára mindenkit jól javítottam Kép

Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Reni, javítottalak. Holnap már a rendes értékeddel leszel bent, kékülve Kép.

Mára ennyi holnap jövök.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Lenne egy nagyon nagy kerdesem. A paromnak ma delutan lesz az ondovizsgalata. A maganrendeloben nem lehet ezt lefolytatni, igy otthon kell levenni a mintat. A rendelo tolunk 10 percre van. Azt tudom, hogy melegen kell tartani, csak azt nem tudom, hogy mennyire.(kint 0 fok korul van). Es meg azt sem tudom, hogy mennyi ido nem szabad elteljen a levetel es a vizsgalat kozott?

Tudna valaki segiteni nekem, nagyon megkoszonnem.

Tökmag
tökmag

TökmagKép
én úgy emlékszem, hogy fél óra alatt kellett beérnünk a mintával. Én a kabát alatt a zsebemben tartottam.
Lényeg, hogy nem táskában, hanem testközelben szállítsátok, akkor nem lehet gond!
Stella

Kép
stella9

Vkhajni!Kép

Köszönöm a zebrát a táblibanKép

Mea
mea

Sziasztok Csajszik!

Ma megyek dokihoz 5 órára. Majd meglátjuk mit mond. Vérvételt mindenképp szeretnék kérni, hogy kell-e vmi hormonbogyó. Annyira félek és izgulok!!
Szorítsatok nekem du-ra.
MegannKép
Köszi a zebricskut.
NoémiKép
??????? Ugye még nem jött meg és ugye már tegnap vettél tesztet és ugye ma reggel megcsináltad és ugye pozitív lett????!!
UGye?!
Drukk.
Puszi
Andi
andi81

Jó reggelt Lányok!

Nina, Reni
jó kezekben vagytok, ez már fél siker!!!

Nina
már nem is tudom hányadik ciklus végén mondom ezt magamnak, hogy majd a következő. Na, de sebaj a héten én is megyek vérvételre, és remélem az én dokim is megcsinál minden lehetséges vizsgálatot.
A hüvelyi UH-tól ne félj, egy kicsit sem fáj.

Wish
Te meg szétdolgozod Magadat. Márciusban mi lesz így Veled?

Noémi
mi a helyzet Veled?

Hajni
hogy Te mennyit munkálkodsz a táblával?! Nagyon ügyes vagy!

Mohácska
doki mit mondott?

Tündi
Na! mik a fejlemények?

Madaran
szorítok a punkcióhoz! Várunk a hírekkel!!!

Jázmin
djázmin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?