Hanna boldog szülinapot!!
katianyu
2005.01.09 19:42
). 2005.01.09 22:43

Ákosról is képet ide a szülinapi tortával!!!
Vic:Levágattad a hajad? Jól áll!
2005.01.10 10:49
tisztelet a kivételnek. És hány olyan színész van, aki nem is végezte el a sulit, és ismert, mert egyszerűen jó. Szomorú dolog, hogy ebben a 'tehetség' szakmában is rokonság - ismertség a döntő
Szorítok, hogy Csongor még ne szambázzon kifelé 20-a előtt, és veyge semmibe a frontokat!!!!
De imádom
Ez pont azzal fáraszt le, hogy nagyon kell figyelni, és egyidejűleg nagyon lazán kell csinálni
Ugribugri sportok nem jöttek be - nem tudom, hogy a nem-e a kebelméret volt a kizáró ok
2005.01.10 10:57
Csupán másfél órával a Nap előtt kel. Biztos tudjátok, hogy az esthajnalcsillag az a Vénusz bolygó, és vagy napnyugta, vagy napkelte előtt látható. Ami most viszonylag fényes CSILLAG az égen, az a Szíriusz. Van még nagyon fényes az égen, de az a Szaturnusz bolygó. Na jó, elég a csillagászat órából.
2005.01.10 14:47
! Már visszaolvastam,és este írok is,csak a lakás a feje tetején + Vencel is bajlódik vmi betegséggel. A nyaralás szupi volt, sokat fiatalodtam,18-nak érzem magam,bár külsőre csak 20-ig sikerült lemenni 

. Vencel élvezte a legjobban az egészet,bár ő még minidg egyévesnek látszik,de kezd hasonlítani egy delfinbébire. N amajd jövök ,addig is a képek /persze főként Vencel pancsizásásról/: 2005.01.10 16:36
Majd leadom a kivánságomat, hogy valahova menjünk el pancsizni. 2005.01.10 17:09
Tényleg nem vmi nagy a nyüzsi. Mama/baba, pötye-party??
A 6órányi vajúdás ehhez képes sétgalopp volt..
Dorci meg nagyon édes a képeken
Gratulálok
2005.01.10 19:11
Eddig sem volt igazán olyasmi indíttatásom, hogy tanuljon meg egyedül elaludni, meg ilyesmi, de ezek után pláne nem lesz. 2005.01.10 21:51
UH eredményt várom!
Bizti minden rendben.
2005.01.10 23:01
. 7fog az már egy egész vizilabdacsapat, vagy mégsem

2005.01.10 23:16
. Nincs különösebbb tünete egy nem túl magas lázon kívül, meg piros a torka,de az sem annyira vészes. Szóval produkált már durvább tüneteket,de még soha nem volt bágyadt és ilyen rossz közérzetű. Ma viszont kb. két órát volt ébren,a többit bágyadtan cicin lógva. Semmit nem fogad el,szerencse,hogy a cici azért biztosítja a folyadékbevitelt. Ráadásul a nagy pánikban mindkét dokinénink mozgósítva lett,naná,hogy abszolút mást mondtak. Nagyon tanácstalan vagyok,bár Judit azért lelket öntött belém, meg gyorsan TigriHajnit is zaklattam
Ez most kicsit elvett a nyaralás fényéből,azért röviden beszámolok.
. Amúgy minden szolgáltatást igénybe vettünk: jacuzzi,gőzfürdő,szaunák,talpmasszázs,frissítő masszázs,illóolajos relaxmasszázs, csúszda,sodró medence,gyógyfürdő,szabadtéri medence,szolárium,fodrászat. Mindezt persze kispapival felváltva,mert úgy döntöttünk,hogy ez így is elég nagy változás volt Vencelnek,nem bízzuk még pluszban egy idegenre. Vencel-mint a képeken is látszik-teljes extázisban töltötte a napokat, bevallom,kb. napi 3 órát töltött vízben. Ez így utólag felelőtlenség részünkről,de annyira élvezte! Kispapi nagyon figyelmes volt,sok szabadidőt kaptam,hogy kiélvezzem a wellness programomat. Ő inkább akkor "kalandozott",amikor Vencel aludt,hiszen az álmát én vigyáztam. Mivel közös szobában aludtunk,az esti dumapartyt és társasozást úgy oldottuk meg,hogy póriasan letelepedtünk a szoba elé a lépcsőre egy nagy törülközőre. Ez nem illett ugyan a négycsillaghoz,de a bébiőrző nem akart működni
. Hát ennyi pár mondatban,megúsztátok ennyivel,most,hogy nem vagyok áradozós hangulatban .). Remélem,holnap valamelyest jobb lesz a helyzet,és akkor jövök csacsogni! 2005.01.10 23:42
2005.01.11 07:29
Úgyhogy megyek visszaolvasgatni, majd beszámolok a tegnapi CTG-ről
2005.01.11 07:54
én már csak ilyen maradok. De egyszerűen tényleg betegnek érzem magam hálóingben. Nem a dokiknak szeretnék tetszeni... szép is lenne

), egyébként szerintem könnyebb is volt menni, állni, mozogni, mint akár megfordulni vagy felülni az ágyban.
Az a legjobb

Nem 40 kiló, meg nem 20 éves, de ennek ellenére úgy cigánykerekezik a színpadon, hogy csak tátott szájjal nézed!
Kicsit (nagyon) fáj, de ez van, Marad a bringa,a görkori, meg a kirándulás... (úgyis ez utóbbi a legtutibb!)
Izgulok az UH miatt! Nekem is voltak az elején rossz megérzéseim, de szerencsére nem igazolódtak be!
Látszik mennyire jó volt! 
2005.01.11 08:26
2005.01.11 08:31

Tényleg nem nagyon választotta még le magát
a foghoz gratula! Nagyon megszenvedtétek?
Semmi baja nem lesz! Igyatok sok folyadékot!
A 3 óra vizezés miért baj?
Imádta. Szerintem (de ez csak az én laza véleményem)ennyi idős korban már nyugodtan adhatsz neki abból amit ti esztek!
), de mivel hallottam az apró kis babók sírását az belelkesített. Csak 20 perc a műtét utána meg itt lesz az én gyönyörű fiam.
)2005.01.11 08:45

2005.01.11 11:54
Én éreztem
Szegény Vencel, jobbulást neki.
Tegnap kihúzták, most már jobb a helyzet
Boldog szülinapot neki
2005.01.11 12:22
Úgy örülök nektek! aztán most már félre a "rusnya" gondolatokkal! Hanyadik hétben jársz?
), voltak tanár-beöltözések, fordított napok. Majd egyszer felteszem milyen jól néztem ki Freddy Krügernek egy farsang alkalmával.
2005.01.11 13:05
!Köszönjük az érdeklődést,ma már jobb a helyzet. Még mindig fél 11-ig aludt,de utána ébren volt két órát,és evett pár kanál gyümit. Még hőemelkedése sincs,kezdek optimista lenni. 2005.01.11 13:09
)
2005.01.11 13:31
Elhiszem milyen rossz lehetett a csaszi hirtelensége! Én nem is tudom,mit reagáltam volna ... Nekem a szemem miatt volt egy alapos kivizsgálásom, hogy lehet e sima szülésem, már akkot paráztam, hogy mi van ha most itt a szemész dönti el ... szerencsére ez nem volt kizáró ok. Csak kiméletes szülést javasoltak. Na ez nem jött be! Szemileg igen, de amúgy nem. Még azt kérdezném, hogy te szivod Matyi orrát?
2005.01.11 13:38
2005.01.11 14:24
2005.01.11 14:50
Ez a második terhesség már az első pillanattól rendbehozta a hajamat. Ugye szülés után jól hullott, most nem, csak sűrűsödik, és nő, mint a gomba!
2005.01.11 17:38
: 2005.01.11 18:01

A 3 utolsó kép ami új
2005.01.11 18:58
Éjjel próbálok jönni és írni is egy kicsit. Visszaolvasást nem ígérek
, gyerekesedik
Mi meg egyéb sok problémával küszködünk így az újévben és ez annyira elrontja a napjaimat, hogy még a gép elé sem volt kedvem ülni és írni
2005.01.11 19:59
2005.01.11 20:23
2005.01.11 20:45
)
A...szinte befelé nől..nem is értem miből ettek a gyerköcök kilenc-kilenc hónapig..
2005.01.11 21:24
Persze a lázacskát okozhatja a piros torkinca. Mi nem a lázas fajták vagyunk, így csak tippelek...
Ha Rebi jelentkezik és hozza Csengust is, akkor Hannának még társaság is lesz!
Repjegyet még nem foglaltunk ...
Aztán meg nem engedett a Kölök.
Foggal jó 2 hónapja kínlódunk. Hol megduzzadt, hol leapadt. Most a másik oldal a fájós, ma teljesen kiborultam, mert reggel 8-tól délután 4-ig csak bőgés és csak a nyakamban, csak velem/rajtam volt a műsor. Szégyellem, de ez van. Telcsiztem apának, hogy azonnal jöjjön haza, mert nem bírom tovább. Ő meg elvitte sétálni, s ott is levágott vagy 2 sor hisztit, végül meg elaludt 7-ig. Úgyhogy ma virrasztunk a gyerekkel ...
Na??????? (Csaszitól meg ne félj!!!)
Tecc, tecc.
Kincsem sem volt hajlandó elfogadni a pépeset, így aztán lassan mindenből kapott, amit mi ettünk. Mielőtt berántottam/habartam vagy fűszereztem, kivettem az adagját, s úgy darabosan megkapta. Most 10,5 kg, jó az étvágya, jólfejlett nagyfiú.
Szóvaé kitartást, nem minden baba fogadja el a pépest!!!
Csak így tovább!
Kitti se semmi.
Ja, ha hozod a buliba, akkor hozz neki babát is lécci. Nálunk csak én vagyok nő, s nekem csak igazim van.
Lehet, hogy Nálad új pasi nélkül is működne
Gyógy- és jóéjtpusszokat indítottam útjukra, ki-ki vételezzen a levegőből, amennyire szüksége van.

2005.01.11 22:43
Tényleg, ha valaki tud jó és nem túl drága fogorvost, légyszi írja meg, ez volt az újévi fogadalmam!
16 éves korom óta nem voltam Sztkban fogorvosnál, annyi rossz fogam van, hogy még ez is megfordult a fejemben.
De nem féltelek benneteket, biztosan így még romantikusabb volt, olyan kolis...
(Nem jó arányokat adtam meg vagymi) 2005.01.11 22:47
. Már nem gondolom,hogy csak kimerült. Ja! és este hányt egy akkorát! Szóval eléggé kivagyok. Szánom-bánom,de beadtuk neki a felírt antibiotikumot is,úgy éreztem,ez most nem a kisérletezgetés napja. Láza viszont nem volt,este egy ksi hőemelkedés. Továbbra sem a tünetek aggasztanak,inkább az,hogy még soha nem volt levert és étvágytalan.Ezzel az egész napos cicizéssel sem lenne bajom,ha valaki borítékolná,hogy még mit tudom én 4 nap és utána visszakapom a vidám kisfiamat. Na jól kipanaszkodtam magam,és megyek is tovább begubózni,bocsi
.
2005.01.11 22:52

Valamikor a napokban héjában sült krumpli volt a vacsi, persze közösen. Ma pedig sülttök. Vagy pl a raguleves. Nagyon szeretem csinálni is, enni is, és ha habarás elött kiveszek belőle, Dininek is jó. Annyi a korlátozás, hogy amióta ő is eszik a közösből, azóta nem használok leveskockát, és egyéb ízfokozós cuccokat. Pici só, és fűszerek. Kicsit szokni kell nekünk ezeket az ízeket, vagyis inkább ízetlenségeket.
2005.01.11 23:45
2005.01.12 01:14
, Szilvi Dorkájának
, Victoria Dorkájának
, Hannának és Ákosnak is
, de ez sem lett elég, és maradt a Széchenyi kártya. Na ezt elkezdtük intézni, de nem akart sikerülni semmi. A könyvelőnk nem vállalt minket ebben az évben, mert annyit kell könyvelni, ezután meg kellett kérni, hogy ugyan csináljon már nekünk január elején holnapra egy mérleget, mert anélkül ugye nem megy a hitel. Amikor ez megvolt jött egy párszázezres apeh inkasszó a számlánkra. Most talán úgy túnik minden megvan és beadhatjuk a papírokat. A másik: megvették az irodaházat ahol a miénk is van, és költöznünk kell még a tavasszal, majd pénteken derül ki hogy meddig kapunk haladékot. De azt sem tudjuk, hogy hova költözünk, mert Miskolc főutcája egy kínai rongyosbutiksorhoz hasonlít már leginkább.
2005.01.12 06:31

Biztso szuper lehetett!
pl. spanyolra menni, vagy CTG-re.
annyira fáj az alhasam, meg szúr a hüvelyem környéke. 

Nagyon nehéz napjaitok lehetnek

2005.01.12 07:10

2005.01.12 08:51
2005.01.12 11:39
Azért többnyire cicin lóg,de azért már közben megy jobbra-balra játszani.
. Bocsi,hogy off voltam,de ez most annyira foglalkoztat...
.
.Egyébként mindent megtartanék,csak egy komplett szerkezeti csere nem ártana,ami elanyásodott testemet kicsit rugalmasabbá tenné
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint