A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Boldog új évet :)!

Maggie, nem nagyon volt már mit tanulnom ebben a félévben, van még egy vizsgám, remélem, meglesz :). A következő, utolsó (de fura, szinte most kezdtem) félévre pedig a gyakorlaton és szakdolg. konzim kívül nem is maradt "rendes" tárgyam :).
Ha közelebb lennél, nagyon szívesen elküldeném Pankát, néha-néha :D.

Vindo, Bence nem kérte, legót kért mázsaszámra, de általában az is Star Wars-os. Mániás a lelkem, Lego és Star Wars mániás :). Ezt keresztanyámtól kapta, nekünk is meglepetés volt :).
Köszi, nagyon aranyos vagy, én is remélem, hogy ez az év végre nekünk is kedvez majd :).

Gica, köszönöm :). Jók is a szomszédolós bulik, nagyon szerettem, amikor lakótelepen laktunk :).

Kaqk, csak most olvasom, hogy költözködtetek. Sok szerencsét az új helyen :)!

Heni, nagyon szépek (és nagyok) a fiúk már :)! Irigyellek az összhangjuk miatt :) ;).

Mi este itthon voltunk, takarítottam, sütöttem, hugom lányai itt voltak, éjfélre elszunnyadtam :). Jó volt, de nem bánom, hogy egy új év kezdődik. Nincs semmi, amit visszasírnék a tavalyiból, ami jó volt, folytatom :).
dettyk

Halihó!

Most ébredtem. :lol:
Én mindenkinek csak azt kívánom, hogy ez az év sokkal jobb legyen, mint az előző. :lol: :lol:

Harcol a kávéfőzőm, én meg drukkolok, hogy legyen mit meginnom. :lol: Bercó meg már azzal nyaggat, hogy menjek játszani.

Dettyk, értem. Akkor ettől a diplomától már senki nem ment meg. Mi lesz a szakdolid témája?
Lego-őrület itt is van. Még a nagyobbak is imádják. Hehe, már nem sokszor utazok Szegedre, de mindig átutazok a városotokon. Majd egyszer dobd fel a vonatra! Lassan vége az egyiknek nekem is. Sajnálom, mert nagyon szerettem.

Kaqk, legyen sok örömötök az új házban. Szuper, hogy ott kezdhetitek az új évet.

Vindokám, mi gyorsan letudtuk. Bercó egy nyalókát kért, amit gyorsan el is tüntetett. Itthon meg szomszédoltunk egy kicsit, Bercó nem nagyon bírta, nem is csoda, régóta nem alszik délben. A kocsiban meg majdnem elaludt.
F. 10 körül fektettem le, utána hamarosan mi is elszunnyadtunk, de éjfélre felébredtünk. Ahogy látom, Dávid is hazajött valamikor.

Henikém, a fiúk fergeteges bulit csaptak, ahogyan látom. Helyesek nagyon.
Nem csodálom, hogy nem akarnak oviba menni.
dmaggie

Irina merre lehet? :roll: :roll:
dmaggie

Ja, Irina két napja nincs sehol :roll:

Nálunk ma G. gavallér volt, ágyba hozta a kávét... még most iszom éppen.
Rugó meg betett egy BS - TH filmet, perecet eszik mellé, és itt van a takaróm alatt. Ölemben a notebookom.

R. éjfél előtt aludt el... G. keltett fel, mert én is kidőltem. Beiktattam egy második vacsorát, aztán megnéztünk egy filmet még. Nem sokat vártunk tőle, de ahhoz képest jól szórakoztunk.

Dettyk, gyere gyakrabban.
És igen, fő az optimizmus.
Nagyon jó óvónő leszel, én tuti járatnám Rugót hozzád :D

Maggie, semmi baj, majd legközelebb :wink:

Kép
vindolanda

Boldog névnapot kívánunk Panndi Fruzsijának!

Kép
vindolanda

Youtube-os vicces videó az orosz közlekedésről.
http://babetta.postr.hu/az-ev-legjobb-orosz-belso-kameras-videoi

Kép
vindolanda

Rugó saját tervezésű kocsija, önállóan építette. Nagyon figyelt a részletekre, még rendszámtáblája is van, és a díszítőelemek is stimmelnek.

Kép

Kép

Kép
vindolanda

Sziasztok!

BÚÉK Mindenkinek :)

Mi házibuliban voltunk,de most szolidabb volt,mint tavaly :lol: :lol: bár kaptam koktélt ami kissé ütős volt :) Aztán hajnal 3 körül hazajöttünk(kocsival,vezettem,nem voltam ittas :) )
Gyerekeim is buliba voltak/vannak :) Idén még nem is találkoztam Velük 8) :lol: Egyik ismerősünknél tartották iskolás korú gyerekeknek :) A házigazda legkisebb fia és Bálint volt a kivétel :) Ők voltak az ovis részleg :) :) Kíváncsi vagyok hogy tetszett Nekik :) :)

Detty,képeket fb-on is meglestem :) Panka igazi kis konyhatündér :) :) :) Bence milyen nagy lett :shock: csak ámulok bámulok .)
Vindo,Rugó milyen kis kreatív gyerek :) nagyon ügyi :)
Maggie,jól jártatok Bercóval :) :) elhiszem,h. a fiúk szeretnek legozni :) Gyerekként mi is sokat játszottunk vele .)
Gica,jó volt a buli?

:arrow: inni 1 kv-t :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2013.01.01 13:21-kor.

KépKép
viranka

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Dettyk, szuperek ezek a munkahírek! Panka és Bencus gyönyörű (és ha Ádi látná ezt a Darth Vader-maszkot, elájulna). Sok sikert az oviban, szerintem is nagyon jó óvónő leszel!

Vindo, nagyon szép autó, gratulálok Rugónak!

Gica, milyen volt a buli a szomszéd családnál?

Na, hát a mi elmúlt napjaink munkával teltek, azért sem jöttem, Ádit pár napra kivittük Anyuékhoz, hogy valamit csinálni is tudjunk, mindkettőnknek határidők tolonganak (S-nak egy jan. 4-i -- hát nem csodálatos elme volt, akik kitalálta). Meg hogy kettesben is tudjunk lenni S-val (szilveszterkor ez már tradíció nálunk).
Az áltpszicho műhelymunkát csinálom most, de csak az adatbevitel min. 3 nap (43 ember szövegeit kell feldolgozni). Még a felénél sem vagyok. :shock:

Kép
Kép
irina

2* ment el
viranka

Hahó,
én most a koffeinmentes kávéra szavaztam.
És ebédre sem ettem meleget, mert szerintem kezd elmenni a kedvem az egy hét óta tartó folyamatos zabálástól. Egy szelet francia pirítóst csináltam, meg ettem egy banánt :roll:
Ha meglátok egy husit, kiugrok az ablakon :lol:

Viranka, nem semmi lehet, hogy a gyerekek saját buliban vannak. Hazaértek már?
Milyen koktél volt?

Irina, végre előkerültél.
Jó munkát akkor.
Hülye negyedikei határidő :shock:

Legós gyerekeknek. Ezt ismeritek? Virtuális legózás (igaz, csak épületekkel lehet nyomulni):
http://www.buildwithchrome.com/static/map#pos=964329x629830&3d=true

Kép
vindolanda

Verus, hát Gödön folyton buli van? :lol:

Vindo, köszi! itt is csömör a kajáktól, bár a gyümölcs mellé a csokit megtartom, azzal szoktam ellenőrizni, hogy a baba jól van-e, ha (szerintem) nem mozog eleget. Lemegy egy csokigolyó, 5 perc múlva jön a táncikálás. :-)

Ja, mi éjfélkor (S. ötletére) pezsgőtablettával koccintottunk, S. kalciumossal, én az izomgörcsök tiszteletére magnéziumossal.

Kép
Kép
irina

Halihó!

De jó, hogy írjátok a kávét. Én most keltem fel
Bercó mellől, nem aludt, de legalább pihentünk kicsit. Most muszáj lesz egy kicsit olvasgatnom. Pénteken vizsgám van.

Viranka, hogy bírsz így pörögni?

Irina, reméltem, hogy ennyi az egész. :lol: Jól tettétek, hogy egy kicsit kettesben voltatok. Mi nem is koccintottunk éjfélkor. :oops: Csak ma délelőtt. Kaját ne is írjátok.
dmaggie

:) :) hazaértek :) Bálint: "Anya képzeld el,Én hajnal 11-ig voltam fent"
Míra és a csajok hajnal 1 után kerültek ágyba :) De nagyon jól érezték magukat :) de B-on látszik,hogy fáradt,nem pihente ki magát :)

Vindo, gőzöm sincs :) vmi narancsos(azzal hígítottuk később) de megállapítottuk,mi kaptuk az ütős koktélt nem az akinek kértük :) volt benne fehér rum és vodka is :oops:

Irina,á dehogy :) :) (de megyünk ma még vissza,morzsapartira :) ) tetszik a pezsgőtablettás koccintás :)

Maggie, már van bennem 2 kv :) s hagytak aludni :) jót tett a lelkemnek/testemnek a téli szünet :) Gyerekek is tovább aludtak,így Én is :) alig merem leírni :) beállítottam az ébresztőórámat,h. megyek f10-re Istentiszteletre,de visszaaludtam :) aztán n11kor felébredtem és mentem Alsógödre 11-re.Még jó h. van később is :) )

KépKép
viranka

Maggie, miből vizsgázol pénteken?

Viranka, akkor jó morzsapartit! Mi is f11-kor keltünk, na ilyen sincs többször, csak max. 1-szer egy évben. :lol:

Adatbevitel kész, de ez csak a kezdet, hol vagyok még bármitől?
8-ig még dolgozunk, aztán pihi.

Kép
Kép
irina

Irinám, borzasztó jó kis címe van: egységesség és differenciálás
Ügyes vagy. Mi most jöttünk haza a szomszédolásból, Bercó más fáradt, mindjárt megy aludni, én meg folytatom még az olvasgatást.
dmaggie

Maggie, hú, ez nem semmi vizsga lehet :wink:
Jó olvasgatást!
nekem a szemem kifolyik, úgyhogy abbahagyom a melót mára.

Verus, Bálintnak édes szövege van

a tv-ben masszívan semmi (persze mit vártam), megint nézhetünk betárazott filmet.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Vindokám, Isten éltessen!
dmaggie

Jó reggelt!

Kösz, Maggie :D
Neked is boldog születésnapot :D

Ja, már átcsúsztam a MILF-kategóriába G. szerint (35) :D

TEgnap viszont jól elaludtam tíz körül, és reggel nyolckor keltem csak fel. Így aztán se munka, se filmnézés :roll:
Közben elkezdtem már jobban kihasználni a telefonomat, szépen töltök fel róla képeket a notebookomra, beállítottam rajta a gmail-fiókomat, megnézem rajta a babanetet, és telepítettük gyerekkorom kedvenc C64-es játékát, a Boulder Dash-t. Igaz, ez már újabb verzió, de akkor is jó vele nyomulni :D

Rugónak még nincs óvoda.
Nálatok van már?
Holnap már lesz, de aznap logopédián kezdünk.

Viranka, ha fehér rum van benne, akkor csak jó lehet 8)

Most már tényleg eljutunk a postára, meg G. munkahelyére is benézünk.

Kép
vindolanda

Vindo, Maggie, Isten éltessen Titeket sokáig, minden jót Nektek (fületek érjen bokáig stb.)!!!

[size=9]A 35 szerintem jó évszám, csak vmiért innentől szokták számítani a középkorúságot, jó ég tudja, miért. :roll: [/size

Ovi nálunk is holnaptól indul, viszont az egyetemen minden élet csak hétfőtől. Nagyon kell pattognom még a héten, ha nem akarom, h fejemre dőljön a ház. Jövőhéten szocpszichovizsga, utána való héten 3 vizsga, plusz műhelymunka-leadás és még vizsgáztatok is 2 napot. Érdekes lesz.

Hozok egy kávét.

Kép
Kép
irina

Köszönöm szépen Lányok. :lol:

A 35 szerintem nagyon is vállalható kor. Én jócskán több vagyok. :lol: Középkorúság. :shock: Én még a 43-mal is fiatalnak mondom magam. :wink: :lol:

Egyébként úgy döntöttem, hogy változtatok. A jövő héten levágatom a hajam. :lol: Találtam egy jó képet is.

Irinám, jó sűrű lesz a jövő heted.

Vindo, Bercó holnap kezd, meg mi is.

Megjöttek anyukámék. :lol:
dmaggie

Úgy tűnik, egységesen harmadikán kezdenek akkor.
Az egyetem nálunk is hetedikén kezdődik, aztán 21-ig lazulás, onnantól meg jönnek a leveleződök :roll:

35 - hát, amúgy sincs értelme tiltakozni ellene.
Amúgy az ifjúságvizsgálatokban általában a 30-at használják, de láttam már 35-öt is, szóval akár még fiatal is lehetek.

Köszönjük, Irina :P

Rugó rángat :arrow:

Mindenkinek mindent bele munka- és tanulásfronton!

Kép
vindolanda

Maggie, akkor jó mulatást Nektek anyukádékkal!
Teljesen rövid lesz a hajad?

A korom engem sem zavar, remélem, nem is fog. Az egyetemi(sta) lét meg amúgy is fiatalít.

Mentem, sok a dolog.

Kép
Kép
irina

Ui: Vindo, éljen a lazulás :-)

Kép
Kép
irina

Csajok! Maggie, Vindo isten éltessen!

Meg van doboz, így ma csak ennyire futotta.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, szegény Ti a dobozokkal :roll:
Hátha gyorsan végeztek.
Gyerekek hogy bírták? Tetszik nekik?

Maggie, éljen a rövid haj!
(bár én épp most növesztem vissza)

R. nyomul a notebookomon lenn, én meg felszöktem kávézni a galériába. G. tízkor elment munka-ügyben.

Kép
vindolanda

Halihó!

Anyukámék egy ideje elmentek, én pihengettem egy kicsit, most olvasni kezdek. Szerencsére nem nagyon kellett főzőcskéznem, annyi maradékunk volt, hogy na. Még holnapra is jut.

Kaqk, hajrá, hajrá. :lol:

Rövid haj: én meg most untam meg, hogy már évek óta ilyen. Mindjárt teszek egy képet, hogy milyet is szeretnék.
dmaggie

Ez lenne: Kép
dmaggie

Mondjuk szőke nem szeretnék lenni. :lol:
dmaggie

Kaqk, ügyesek vagytok! képet majd hozz a házról, ha nem is ide, hanem amoda :-)

Maggie, ez nagyon csini, illik is hozzád! :-)

Ádi is back. Kicsit le van lombozva, hogy holnap már ovi.

Kép
Kép
irina

Maggie, várjuk a végeredményt :D

G. hozott nekem egy kis tortát meg egy határidőnaplót 8)
Ki is töltöttem a januárt, amennyire tudtam, előre :D

Fürdés :arrow:

Én ma koffeinmentes napot tartottam. Kíváncsi vagyok, tudok-e majd éjszakázni. Ha már tegnap elaludtam :?

Szegény Ádi.

Kép
vindolanda

Boldog születésnapot Maggie és Vindo :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie nagyon szuper frizura :D
várjuk a képet a végeredményről :lol:

Cicusnak is kezdődik holnap az ovi. Már várja egy kicsit, de szeret is velem itthon lenni :roll:
Kíváncsi leszek a holnapra pasikával, nagyon összenőttek a két hét alatt......

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk nagyon örülök a munkádnak :lol: :lol:
szuper óvónéni vagy/ leszel :D

Ádinak sok-sok puszi, hogy felviduljon :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kinek nincs esze legyen notesze :oops:

Kaqk kitartás, hipp-hopp eltűnnek a dobozok :D

valamit még akartam, de nem jut eszembe :oops: na el :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo, tényleg, milyen tortát szeretsz?
Jó is a notesz. Nekem vmiért nem működött, sosem volt ott, amikor kellett volna. Maradtam az asztali naptárnál, azt viszont ugye nem tudom magammal hurcolni (ill. fizikailag igen, de abban tönkremenne). Ezért maradt az aznapi programok összeírása kis cetlikre, de még így is van, hogy elfelejtek vmit. Mondjuk az is segítene, ha csak 2 ezer dologra kéne emlékezni 5 ezer helyett/hó. ;-)

Móni, köszi, átadtam! :-)
Ádi szerintem globálisan volt lehangolt (szeretett nagymamától elválni és még az ovi is indul), de már jobb kedve van.

Biztos jól ellesztek Pötivel holnap :-)

Ma dolgozunk este, legalábbis ezen leszek. [/b]

Kép
Kép
irina

Vindo, tényleg, miért ez a dekoffeinizálódás?

Kép
Kép
irina

Nekem kifolyik a szemem. Az éjszaka nem aludtam valami sokat. Járt az agyam.

Köszi Mónikám.
Lányok, még várnotok kell. Majd megkérem a fodrászomat, hogy dokumentáljon. :lol:

Egyem meg Ádit, Bercó sem nagyon akar oviba menni.

Vindo, jó kis meglepik. Notesz: én lassan nem tudok nélküle létezni. Már alakulnak a bejegyzések is benne. Bár ebbe a telefonba be lehetne írni mindent. Amikor a Kedves hazahozta, már itt várt a 8 gigás kártya. :lol: Megyek aludni, holnap kezdődik a munka, kelhetek korán.
dmaggie

Irina, jó munkát!
dmaggie

Köszi, Móni :D
Ilyen magvas és tartalmas gyöngyszemeket a nagyobbik bátyámtól hallottam korábban, pl. mikor kamaszkoromban másnaposan felkeltem.: aki este legény, az nappal ne legyen lepény:)

Koff.mentes: teljesen ráálltam az elmúlt két hétben, hogy hajnal három körül alszok és tízkor kelek, és Rugó is elcsúszott. Jókat kávéztam, úgy meg nem tudok aludni. Most tegnap dél óta elvonón vagyok :roll:

Notesz: ilyen kötötteket használok... Mikor titkárnősködtem doktori éveim alatt, akkor kellett, mert a napi húsz-harminc megírandó email és telefon nem ment a fejembe... De csak olyat hordok, ami belefér az oldaltáskámba.

Maggie, jó pihenést!

Torta - őszintén, semmilyen tortát nem szeretek nagyon. Csak akkor eszek, ha nagyon muszáj. Somlói, gesztenyepüré, az jöhet, de a torta... Nincs is kedvencem. Bár a gyümiseket nem szeretem. Pl. Ez feketeerdő volt.

el :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Kinlódó kávéfőző mellett. :? Hú, nem volt olyan nehéz felkelni, mint gondoltam.
Vindokám, képzeld, én somlói tortát kaptam. (én választottam :oops: ) Érdekes volt, mert nekem kellett megrendelnem, de a legtöbb helyen ilyenkor nincsenek nyitva. Volt, ahol azt mondták, majd hétvégére rendeljem. Mondtam, hogy mit csináljak, ha nekem másodikán van a szülinapom. :roll: :lol:
A feketeerdőben van gyümölcs. Mondjuk én pont ezért szeretem, meg azért mert nem nagyon édes, a meggytől meg kissé savanykás.

Notesz: én szeptemberben szoktam rá. Tele is van rendesen mindig. De egyszerűen már nem tudtam követni, hogy mikor hova kelll mennem, mit kell csinálnom. Nálunk A. is hord magával.

Azért maradnék még itthon. A holnapi vizsgát is hanyagolnám. Furcsa, tegnap belegondoltam, hogy jövőre ilyenkor nem kell vizsgára készülnöm. Sőt, ha minden jól megy, akkor nyáron már lazulhatok.
dmaggie

Sziasztok :)

Maggie éljen a nyár és a lazulás 8)
addig is nagy kalappal holnapra+++
Nekünk konkrétan tönkrement a kávéfőzőnk 30.-án :? most kavarós kávét iszunk és nézegetjük, hogy milyet is szeretnénk venni :roll:

Csini oviban, pötike mesét néz és matricát játszik. Ha kimegyek a szobából jön velem és "búj, búj" nem mehetek ki az udvarra mert fél, hogy nem jövök vissza :roll: Mondta, hogy "apa és borsó (így hívja Grétit) is kiment és nincs itt, nem mehetsz" persze Ő nem akar kijönni.
Mondjuk jó, hogy bújik a kis szöszi :D

fotózni kéne pár dolgot és feltenni a teszveszre :roll: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Maggie, nagyon jól hangzik a nyári lazítás :-)

Maggie, de jó fejek a cukrászdában :roll:
Jó tanulást holnapra!

Vindo, nálam a csokitorta jöhet minden változatban, a gyümölcsös a 2. legjobb lehetőség. S. fordítva.

Gyors bejelentkezés, aztán tanulás ezerrel: elég vacak éjszakánk volt, a késő fekvés - késő kelés miatt eleve el sem tudtam aludni, aztán Ádi éjjel szomjas volt, erre a baba is felébredt és tepert egy darabig a hasamban, aztán 7-kor jött a családtámogatásos sms (mindig hajnalban küldik, az agyamra mennek vele), úgyhogy fél 8-ig már csak nézelődtem. Ja, a fejem is fájt végig, ha fent voltam. Közben valami a farokcsontom felett megfájdult pár napja, most konkrétan úgy mozgok, mint egy csípőproblémás 100 éves. Nem tudom eldönteni, hogy a sok üléstől jött-e ki (az elmúlt 2-3 hét nem a mozgásról szólt), vagy terhességi tünet (Ádival volt erős derékfájásom az 5. hónaptól, az mondjuk érzetre rosszabb volt, de a mozgás jobban ment). Most várok, meg mozgok. S. aszonta, amikor megindultam, hogy "nem kell itt pattogni". :lol:

Szép napot Nektek, leszek azért.

Kép
Kép
irina

Ui: Móni, matrica Pöti -- azért jó érzés is lehet :-)

Kép
Kép
irina

Vindo,Maggie, boldog szülinapot Nektek :)

Maggie,nagyon klassz eza haj :) el is tudom hozzád képzelni :) szerintem jól fog állni :)

Noteszem nekem csak telefonos van,biztos ami biztos :) 1* minden számomat kiírtam :) csak néha nem tudom hol van
:oops: Amúgy meg kis asztali naptárba írom a dolgaimat, a többi meg családi falinaptáron van :) nagyon klassz szeretjük,mindjárt googlezok egy képet :)
http://www.harmat.hu/index.php?page=sho ... t&Itemid=2
tavaly bevált :)
:arrow:

KépKép
viranka

Csilla,nekem volt ilyen vagy hasonló. Akkor kiderült ülőideg gyulladásom volt. Mozogj,lazítsad a lábad,derekad :)

Móni,mi most kaptunk hugiéktól kvfőzőt :) mert Ők meg kaptak másikat :) így a kotyogós el lett rakva :) Pöti :) :)
:arrow: tényleg,kötnöm kell :) sok sálat+miegyebet :)

KépKép
viranka

Verus, hú, ez az ülőideg-gyulladás nem hangzik vmi jól :? rákerestem a neten, ez az isiász :shock: aszongya a kezelésre: fájd. csillapítás, helyes testtartás. No az utóbbi nehezen oldható meg, a terhesség maga = a nem helyes testtartással...
de mozgatom, köszi a segítséget!

:arrow:

Kép
Kép
irina

Hahó,
mi is itt.
G. meg R. elmentek a logopédiára, én meg kivettem magamnak két óra szünetet addig.
Vagyis van dolgom, mindjárt kezdem is.

Torta - igen, van benne pár gyümi.
De olyanra gondoltam gyümis torta címszó alatt, aminek pl. a teteje tiszta gyümölcs, vagy van rajta gyümölcskocsonya meg ilyesmi :roll:

Az éjszaka itt is ramaty volt. Fél háromig voltam fenn, pedig fél egykor lefeküdtem. Aztán meg hétkor keltem, hívtam az óvodát. Aztán visszamásztam az ágyba, és még szunnyadtam egy órát. Végül mindenki felkelt, és elkészültünk.

Matrica - hát, nekem nem esett le elsőre, mit jelent, hogy matricát játszik.
Hát, Móni, ha Rád van igény, akkor Rád van :lol:

Irina, jobbulást!

Viranka, köszi.

Kép
vindolanda

Hülye kávéfőzők :?

Kép
vindolanda

Vindo, hát pár nap és csak visszaállunk a normál menetrendre alvásilag-ébredésileg. Addig is kitartás nektek is!

A mai napban az a jó főleg, hogy szociálpszichót kell tanulnom. Az a legizgisebb :-).

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?