Sziasztok és B.Ú.É.K.!
Köszi a gyomorégésre a tippeket! Nem minden nap ég, sőt, az elmúlt 1 hétben nem volt rá példa, de figyelnem kell arra, hogy mit eszek nappal. De megveszem a Salvus vizet szerintem, jobb ha van itthon.
Szilveszter? Itthon voltunk. Mondtam páromnak, hogy menjen nyugodtan bulizni, mert nem leszek túl jó társaság, de 30-án ment el zülleni, 31-én itthon voltunk hármasban, de 23 óra előtt elvonultunk aludni a gyerekkel, egyszerűen nem bírok fent maradni... még kimentünk a Vörösmarty térre Lottival délelőtt, dudáltunk, sétáltunk, nagyon élvezte.
Mindenkinek elismerésem, aki főzött és ennyi mindent!!! Mi dőzsöltünk minden nap, jó, néha volt főzés, de csak húsos palacsinta, almás-túrós rétes és puding
Sajnos nagyon elszaladt velem a ló, mert mióta jól vagyok, eszek állandóan. Már 5 kilót híztam, most vagyok 60 kiló. Azt mondtam az elején, hogy figyelek majd a kajálásra és 10-12 kilónál nem hízok többet és remélem tudom tartani, mert Lotti 35 hétre született és akkor volt rajtam 18 kiló plusz
Ti hol tartotok hízás terén?
amidalah, meggyógyultatok már? Sajnálom a betegeskedést! Amúgy 4 napja én is fújom az orromat, más bajom nincs, de azért ez is megterhelő.
4D? Mi először Lottinál a Kárpát utcában voltunk (13.ker.), utána pedig a 4D Genesisben, ami valahol asszem a 11.kerületben van, ott nagyon lelkes a nő aki csinálja, de talán kissé már túlbuzgó is volt (nekem).
picuralmos, beöltözni, mármint farsangra gondolsz?

Én talán az általános iskola óta nem öltöztem be, most se tervezem, ötletem se nagyon van, kimerülne a nyuszifül a fejre és arcfestésnél

Ti jártok farsangolni amúgy vagy hogy jutott ez eszedbe?
sandie, üdv közöttünk! Gratula a 3. babához, drukk, hogy lány legyen!

Pihenést sajnálom, hogy oldod meg a két lurkó mellett? Z-betűs nevek annyira jók, csak nálunk a vezetéknévvel nem igazán jó kiejtés szempontjából, pedig volt egy pár favorit nevem, pl. Zoé, Zília.
Nem hiszek a lányos-fiús babaváró tünetekben, szerintem ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, hogy ha ég a gyomrod, akkor nagy haja lesz a gyereknek, vagy ha pattanásos vagy a terhesség alatt, akkor biztos lány lesz, mert elveszi az anyuka szépségét... nekem gyönyörű volt a bőröm, mégis lány lett...
magnoli, köszi, jobban voltam amint kijött a dió
Azóta próbálok figyelni arra, hogy mit eszek, de sokszor elkap pl. a csokievés roham és bezabálok egy csomót

Azóta aludt Oli az ágyban?
bozza, szerintem nemsokára már érzed, hogy mozog, talán napok kérdése. Nálunk ált. a nagyobb kajálások, tejeskávé vagy csoki után van igazán erőteljes rugdosás
kívánosság, nálam időszakok vannak, volt a hot-dogos, utána a vajas-eperlekváros kenyér, most mindent kisdinnyével vagy zöld olivabogyóval

De nincs extrém kívánosságom, hogy most meg kéne halnom egy szendvicsért mondjuk. Van amit nem eszek meg semmi pénzért, de már bírom enni a joghurtot, amit terhesség alatt állandóan ettem, aztán 4 hónapig nem bírtam, most megint napi 2 danone aktívia és imádom újra
csicsi, ráérsz még vásárolni, meglátod! Lottinál a 20. héten tudtuk meg a nemét, mert a 18. heti kötelező UH-on törökülésben volt végig és a dokim nem tudta megnézni, meg persze olyankor idő sincs erre (magán doki 15 perces időpontokkal...) A 4D-ben az első fél percben megmutatta

Na aztán annyi ruhát halmoztam fel, hogy elég lett volna az egész újszülött osztálynak.
Veronika, sajnálom, hogy fáj a hasad! El fog ez múlni?
Mi megvagyunk, jövő hét kedden megyek megint a nőgyógyászhoz. Nem várom annyira, mert most valószínűleg vizsgálat lesz és nem UH. Amióta terhes vagyok, még nem vizsgált meg, szóval időszerű...
Egyébként újra munka van, élvezem, hogy dolgozok, jó volt itthon nagyon az ünnepek alatt, de annyit ettem és feküdtem, hogy már vártam a munkát.
Aki dolgozik (nem tudom ki az?), hogy bírja az egész napos ülést és meddig tervezi a munkát?
Végre vettem nagyon jó kismamafarmert, H&M Mama, de nagyon sajnáltam rá a 10 e forintot

Viszont örömmel nyugtáztam, hogy 60 kilósan is jó volt rám a 36-os méret

Még Vateráztam párat, mert most már nehéz felöltöznöm, bár nálunk kötelező a mh-en a fehér felső, most már nem fogom betartani, mert egyszerűen annyira drágák a kismama ruhák és valószínűnek tartom, hogy többet nem leszek kismama...
További jó hétvégét mindenkinek!