2005.01.06 15:43
2005.01.07 08:33
Igen jók a dátumok!! Tigri nagyon ügyi vagy!!-és szupi hogy igy összeszedjük. Jól esik sztem mindannyiunknak ha gondolnak ránk

Mondd mikor és csak egy fél órára megkuksiználak titeket!! Én délelõtt"mindig" ráérek. Igaz meló függvénye,de annyi belefér!! Kati vigyál magadal!!!! Erdõbénye az már ott van Nagyikám mellett Aranyoson át mentek majd fel a köv. falucska már a miénk lenne
Én is szeretnék hazamenni mostanság remélem összejön,mert húsvét nagyon messze van még!Érezzétek jól magatokat és azért próbálj pihenni is

ha irtam nektek megyek is nézelõdni
mostanában elég tréfás a gépünk ugyhogy azon se lepõdjetek meg ha eltûnnék. Akkor forma c van nálunk
a kérdésem!!! Mert már megõrülök és senki nem tud megoldást!! Nekem pedig képeket kellene hivatnom elõ
S
:S
Vettem havi bérletet is
Holnap korizni megyünk
Most mondjátok hogy nem élek egészségesen
Puszika és kellemes hétvégét minannyiótoknak ildikó2005.01.07 12:42
párom a következőt válaszolta rá emilben:
De Pelével kétségkívül jobban jártál.
2005.01.07 13:12
2005.01.09 14:55
, de nem értem rá naptárt lapozgatni, egy netes névnapkeresőben ez a dátum volt elöl... Következő táblában javítom!
2005.01.10 09:06
2005.01.10 22:44
Csak hisztizett nem kellett neki se a torta se az ajándék
Mi meg készültünk mint a fittyfene))))
Niki ugyan ilyen érdektelen,üvöltös
volt pont a 3.-on
Van remény hogy kinője még
nap volt!!Holnap vajon hogy kelek fel??
/a képekhez még nem birtam bejutni
megint bénázok
2005.01.10 23:19
az ikrek mint téma nagyon izgi csak idő nincs rá, ugye?
A szopik is gondolom kalandosak... 2005.01.11 14:56
Feljöttem ma és találtam egy Uj topikot
Lehet hogy végre találok ált. osztálytársakat!!! Olyan jó lenne!!!! -ilyenkor imádom hogy van internetünk.) pedig hogy lázadtam ellene annó
forma c
csak olvasom itten napok óta és én mint kicsit vénasszonyosan álván a kérdéshez,kérdezekkk
Hát igen vagy csak volt valami a levegőben??
A bölcsibe is balhézott aztán hogy neki ne énekeljenek...... Mostanában nagyon dinka a lelkem
Olyan szinten mesefüggő lett hogy képes lenne fél napot csak ülni és bámulni a képernyőt
Minden Füles,Mókuska,-na meg tabipuding

/Micimackó,Jégkorszak,Teletabbik/ 2005.01.12 19:32
Sétáltunk, usziztunk, szaunáztunk.
Volt egy régi kolléganőm akinek a férje Boldogkőváraljáról valósi.

2005.01.12 21:36
ugyanaz a probléma mint Katinak
2005.01.12 21:46
2005.01.12 22:49
Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor harap (az össz 2 db fogával
) vagy mar, dobálja magát. Korán van még egy kicsit a dackorszakhoz, nem? Mi lesz később?
Olyan szép neve van a férjednek! 2005.01.13 21:20
Még most is ragasztokk
De lehet tőle "dolgozni" Persze ez attól igy nem egészséges
Tigri drága,átérzem a dacos helyzeteteket
Mi ma igy jöttünk haza a bölcsiből
Mondom én hogy néha bekattan a kölköm
Aztán mintha elvágnák a köv. pill.semmi baja
Olyan szépen mondja aztán hogy jó leszek!!!-meg bocsánat!Meg lehet zabálni a kis disznót!
vele is napok óta nagy beszélgetéseink vannak
Hosszú volt a téliszünet,nehezen szoknak vissza a suliba! 2005.01.15 09:02
2005.01.15 19:48
2005.01.16 13:47
2005.01.16 14:07
Hol szültél végül? Jó volt?
Piros rendes kislány? Alszik sokat? Tejcsivel gondolom, most sincs gond
2005.01.16 15:10
Nagyon szép a kislányod és nagyon tetszik a neve is.
2005.01.16 15:40
</pre>2005.01.17 18:50

Szép a kisfiad is.
Megnéztem a képeket, és elolvastam a történetet.
Pirosnak Boldog Névnapot!
Most már nem is tudom meg.
De neked még lehetnek ikreid.
Fárasztó, főleg ha nincs segítség. A legtöbbször egyedül voltam/vagyok velük. Az első egyszerre szopinál apa segített, ő tartotta az egyik babát. Később már párnák segítségével egyedük is sikerült. Most meg már önkiszolgálók.
Bár már lassan leszokhatnának róla.
2005.01.17 22:38
na jó csak viccelek!
2005.01.18 11:12
!!! Ez jó!!
-és Bátor is sokat nőtt!!
Nem irigyellek ám
Sokszor igy kevés az időm pedig a gyerkőcök nélkül szabad a fél napom!!-és még tanulni is... brrrr ez nem is nekem való
De neked kitartást!!! Éjjel azért aludtok a picivel??
A nagy beszélgetés megtette a hatását ugy hogy vissza kattant a kölköm esze
rem. igy is marad!! Megint van meglepi üzenet a tolltartóba,meg minden féle du. elfoglaltság!! Megigértem bármennyi melóm is van ha ők itthon vannak nem csinálom
És ezt be is kell tartsam!! Igy látja hogy neki is be kell tartania az igéreteit
Az osztódás lenne számunkra anyáknak a megoldás
na jó csak alkalmi jeleggel de mekkora segitség is lenne
)))
gondoljatok ránk
Ha van időd köszönj má rám msn-en
Köszke Puszantásss!!2005.01.18 12:57
2005.01.19 19:32
Piros nagyon rendes lány. Három napja végigalussza az éjszakát. Két éjszakát ebből úgy, hogy este 8-kor elaludt a cicin, kiságyba tettem, és reggel én ébresztettem. A tegnapi ciciben délután kevés maradt, minek következtében estére már ötpercenként enni kért, hol egyik, hogy másik cickóból. Ezzel eljátszogattunk kb 10-ig, és reggel fél hat körül ő ébresztett.
A többi sikerében sem hiszek nagyon, pedig a java még hátravan.
Mindenesetre most megint nem leszek jóideig. Legalábbis nem kéne...

2005.01.19 21:10
2005.01.20 10:01
Illetve minálunk úgy volt, hogy Gellért sem igazán kapott édességet, míg bölcsibe nem került. De sajnos én nem mondhatom el azt, amit Borcsa, minálunk a bölcsiben nagy nassolás folyt, főleg gabonapehely-fronton
vagy
mindenesetre sok anyukát nagyon zavart. Otthon jobban ment. Viszont egy 2. gyerek esetében még nehezebb, mert azt nem nagyon lehet, hogy a nagyobbik kap valamit, ő meg nem! Ráadásul nálunk a nagymamák sajna szívügyüknek tekintik, hogy az unokáikat édességekkel tömjék (ebédre palacsinta, aztán egy kis TúróRudi), a fogaikat pedig módszeresen próbálják tönkretenni (szívószál, nyalóka, cukorka!!!). Ettől én idegbeteg tudok lenni...
Hova is jársz tulképp? Megnéztem a képeket, Piros nagyon hasonlít Bátorra. Édesek vagytok.
Ja, és éjszaka átalvása: irigy-irigy, nálunk ilyen majdnem 5 éve nem volt
De most már remélem, nemsoká rendeződnek soraink. Szopit részemről már hagynám abba, Janka viszont még egyáltalán nem ért ezzel egyet
Megvan már, hová költöztök? Káposztás? 2005.01.20 10:29
Pedig egy jó hírű fogászat...
szerintem nekünk is hosszú-hosszú évekig nem lesz...