Picur,
klassz hogy már vágjátok a centit, de remélem azért végül nem indultatok el a Földkörüli útra a 80. napon
A(z IKEÁ-s) centit már mi is beszereztük.
Olikánál is vágtuk
Vidám hagyomány lehet nálatok a jelmezes beöltözés, kíváncsi lennék, mit veszel fel hogy mozdony legyél, azt hogy kell elképzelni??
A túristát biztos könnyebb volt összeválogatni
Gratu hogy ügyesen túlvészelted az amniocentézist, volt valami komolyabb oka annak hogy bevállaltad, vagy csak rutin?
Szuper hogy már megvan a babaágyatok, és már mosod Álmos ruháit, már én is alig várom hogy ott tartsunk
Hú, szegény kutyátokat jól megviselhette a nyugtató, ez tényleg elég rosszul hangzik, hogy megütötte magát. Azt hittem, hogy csak nem fog félni a zajoktól ha kapja, de pont fordítva írod, ugyanúgy félt, csak nem tudott rendesen mozogni??
Bozza,
az elefántfókás hasonlatodon én is jót nevettem, és egyetértek
Sandie,
sajnálom a lepény-problémát!
Olinál sajnos nekem is elölfekvő lepényem volt, és nem engedtek semmit csinálni (a védőnőm azt tanácsolta, hogy mielőbb, legkésőbb a 30. hétig szerezzek be mindent, és legyek összepakolva).
Mondjuk elsőgyerekesként könnyebb volt pihennem, mint Neked most, de ennek ellenére 7 hónaposan még bevállaltam egy 10 napos külföldi autós kirándulást, több ezer km-t utaztunk. Na, utólag ezt butaságnak minősíteném, és senkinek nem ajánlom...
Némi haskeményedésen kívül semmi panaszom nem volt, és a 36. hét 6. napig kihúztuk a terhességet. Végül Olit sürgős császárral segítették világra (elkezdett vérezni a lepényem), de szerencsére egyikőnknek sem lett semmi baja emiatt... Utólag már tudom, bármi történhetett vona, ezért tényleg érdemes ilyenkor kímélnie magát az embernek...
Nekünk a 12. heti Uh-on derült ki a baj, de ennek sajna semmi érezhető jele nincs, amit érzel a medencédben, az gondolom a csontok, ízületek lazulása miatti fájdalom, amit a hormonok idéznek elő. Nálam is előbb, már most előfordul (Olinál később jött elő), pihenésre javul.
Drukkolok hogy szerdán kislányt lássanak a pocakodban
Jó hogy csak ilyen lájtos gyümiket kívánsz, nekem a magyaros kaják esnek jól, viszont édességre nem vágyom (legalább arra nem)...
Csak erős idegzetűeknek:
Azért nekem is volt kilengésem, amikor a két ünnep között a Juniort néztük a Tv-ben, ahol AS éppen koviubit evett, akkor egy kis fagyi után kénytelen voltam elővenni a savanyúkáposztát...
Veronika,
igen, tényleg jó nagyok már a babáink, majd írd meg, mekkora a Picilányod, ha lemérik a következő Uh-on.
Mikor is mész vizsgálatra?
Ildi,
sajnos én már többet híztam, mint az előző terhességem idején Olival ilyenkor.
Már +6kg-nál tartok, mivel az első trimeszterben inkább ettem a rosszullétek miatt, hogy múljanak és nem éheztem, mint korábban amikor nem kívántam az ételt.
Irigylem a keveset hízókat (mmc), mert szülés után nekem nagyon nehezen ment le a pluszsúly...
Egy téli gatyó már nekem is aktuális, épp pénteken akartam venni, de a C&A-ban és egy másik kismamaüzletben (a Westendben) nem talátam az ízlésemnek megfelelőt... H&M Mamát hol lehet találni ahol te vásároltál, vagy az a sima H&M-ben is van?
Sajna Oli még nem akar az emeletes ágyban aludni, de próbálkozunk
mmc,
gratulálok a Kisfiad nevéhez, szép név a Botond!
Már mi is találtunk nevet, de még titkolom egy kicsit ha nem baj, amíg a családtagoknak el nem áruljuk
Ruha-téren egyetértek, erre a kis időre tényleg nem érdemes nagy kiadásokba verni magunkat
Nálunk is megvan az Olis nyári készlet (pár felső és 1 szoknya meg 1 tavaszi és 1 nyári nadrág), de téli gatyót akkor nem vettem, mert belefértem a korábbi csípőfazonú nadrágomba.
Most se szerettem volna, de amikor Olival rohangálunk meg hajlongok a játszótéren, kicsit kényelmetlen a pocimnak már az öv, ezért egyet mégis beszereznék.
Pénteken vettem itthoni gatyót, mert a korábbiak gumija is nyomta a hasamat.
A játszóterezés miatt még tervezek egy kismama harisnyanadrágot venni, mert a sima már legördül a domborulatról
És még szoptatós hálóing is kéne, mert Olival erre nem nagyon készültem, nem gondoltam hogy napi 100x le- és felvenni mekkora probléma a kigombolás helyett...
Szóval kell még pár dolog, de a lényeges dolgok már megvannak...
Kat,
én is gratulálok Bálint szülinapjához!
Hogy ünnepeltetek?