Nem téged nem, meg a gebernye elveszett ünnepeltünket sem.
Ti erősititek a szabályt! Hajam:
Vörös és rövid. Az enyém mostanában ilyen. Régen csikos volt, de az új kis hajaimat nagyon féltem
Szép álmokat!
A.
2005.01.11 20:58
Amikor terhes voltam, alig vártam, hogy vége legyen, meg soha többet, de most visszasírom! Nem görcsölök, de ritka szar a közérzetem
Meg ráadásul most láttam, hogy meghalt Meoni, és egy kicsit megviselt
Ő volt a kedvencem. 2005.01.11 21:07
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Eszterkém egyáltalán nem akart vacsizni, dudált a cumijával, szó szerint fújta 
Alig bírtam ki röhögés nélkül, közben meg nézett rám a nagy szemeivel. Nem semmi a csaj
Aztán úgy sikerült végülis 150-et beleszuszakolnom, hogy közben birizgálta a hajamat (ezt a hajazást is az apjától örökölte)
Még most is mondja a magáét az ágyában
De az a lényeg, hogy most este se volt láza
De gebernye nem szeretnék lenni
Na ezt csak azért írtam, mert soha nem is leszek 

Szerinted mikor kezdjem? Megpróbáljam már ma este? Holnap nem akarok sehová menni, Eszterkének hagyok még egy napot regenerálódni. Már rég volt, amikor egyszer használtam, de szerinted 5 perces áztatás elég nekem??
!
Tényleg, harcolsz még a dokinénivel?
Na ezt jól megaszontam
(Ez egy becsapós mondat volt
)
2005.01.11 22:27
Aranyos lehet, nem csodálom, hogy alig bírod ki nevetés nélkül
Szóval 2800g-mal és 49cm-rel születtünk (most ugye 6700g és 67cm).

2005.01.12 07:22
A hétvégén nálam is várható a Mikulás (szerintem megint kollektív Mikulás-ünnepség lesz, legalábbis múlt hónapban majdnem mindenkinek egyszerre jött
), de nekem sajna már rutinom van, ez lesz az 5.
Eszterkém is rágja a cumiját, na meg mindent, ami a keze ügyébe kerül, többek közt az ujjamat is, tegnap akkorát harapott bele, hogy megmaradt a helye 
!
Na majd ma este!
Itt még tök sötét van, így nem tudom, ma milyen idő lesz, de a tegnapi elég tűrhető volt, csak az a fránya szél ne fújna
2005.01.12 08:40
2005.01.12 09:01
Hát ha már a miénk nem jött össze
!
És már elmúlt?? 2005.01.12 09:06
2005.01.12 09:22
Üdvözlöm a Mariannt és a kislányát!

2005.01.12 10:38
Nincs túl hideg, de persze fúj megint a szél is
A gyümi nálunk is megy rendesen, meg a többi is
Én majd holnap küldök helyzetjelentést
Ja, nem is írtam, jó egy hónapja puszilkodik
Tudjátok, az a nyitott szájas, jó nyálas változat, de nagyon imádom
Ha kérek tőle puszit, megfogja a kis kezével az arcomat, és nyomja oda a kis száját
2005.01.12 10:50
A Réka is ezt csinálja, de ő huncut, mert ha kérem nem ad, hanem a legváratlanabb pillanatokban, amikor ő úgy gondolja, hogy na most kiérdemeltétek

2005.01.12 10:53
2005.01.12 11:02
2005.01.12 11:38

Remélem, nem haragudtál meg a poénért, én is kevesebbszer jönnék, ha többet kéne érte fizetni
És te most milyen méretet akarsz elérni, 32-est ?? 

A hajhúzás nálunk is kedvenc!
2005.01.12 13:04
2005.01.12 13:06
2005.01.12 13:17
2005.01.12 13:54
Nincs vele semmi bajom, de ő már annyira más korosztály, hogy nincs igazán közös témánk. A Praktikerbe meg azért kellett menni, mert a fejébe vette, hogy kell vennünk egy új wc tartályt, mert a régi nem gazdaságos. Ebben igaza van, de tegnap Zolival ketten nem birtuk meggyőzni, hogy ha minden igaz, nyáron szétverjük a házat, kár most ilyenre költeni. De nem, az most kell!!! Mi meg úgy vagyunk vele, hogy egy forintot sem akarunk a házra költeni, jelenlegi formájában, mert tök felesleges. Na mindegy, vettem egy rohadt buditartályt, hogy csend legyen, legfeljebb leszedjük és visszarakjuk az újba.
Zsófi apának szeret adni, senki nem érti miért,mert apa mindig borostás, és nagyon szúr
De úgy látom, a lányom rám hasonlít, én direkt nem engedem Zolit megborotválkozni
2005.01.12 14:28
Egy házban
A folyosó, a fürdő meg a WC közös, nekünk van két szobánk meg egy konyhánk, meg neki is. Szeretnénk áttépíteni a házat, beépíteni a tetőteret stb. Annyira, hogy az engedélyt bontásra, meg új építésére kérem, mert csak a négy fal maradna a régiből. Akkor neki teljesen különbejáratú lakrésze lesz. Csak még gyüjtögetünk egy kicsit hozzá, mert nem akarunk hitelt felvenni. Tehát a klotyó kérdés őt is érinti
2005.01.12 15:40
Nem tudom miért, de én még autót sem merek részletre venni. Pedig ki tudnám fizetni a részleteket, most. De mi van, ha??? Hülye hozzáállás, de félek az ilyesmitől. 2005.01.12 18:54
Ma megettem az egyik próbának vett bébikaját, banán-alma volt, nekem nem ízlett.
De úgysem kell egyelőre ilyet adnom.