A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andi!Kép

Ne izgulj minden rendben lesz!!!
Drukkolok, és írjál ahogy tudszKép

Mea
mea

Jó reggelt lányok!

Van egy édi viccem, tegnap kaptam mailben:
Két óvodás beszélget. Megszólal az egyik:
- Nézd már! Ott egy titamita!
Mire a másik:
- Az nem titamita, hanem makka!

Bandita!
Üdv nálunk, ne maradj soká. Az, az igazság, hogy Megann nagyon ügyesen leírt mindent amire én is gondoltam, és tőle aztán igazán megéri tanulni, mert neki már sikerült a baba projectKép

Hajni!
Sajnálom, hogy elvesztek a páfránykák, de az nem biztos, hogy jó jel lenne, ha egész hónapban látnád őket, mert akkor azt jelentené, hogy végig van péd, ami nem lehet ugye? Még meg akartam, köszönni, a táblit. Olyan jó látni magunkat.

Drika!
Köszi, a tanácsot a hólyaggal kapcs. Hát nem tudom, mert én elég ideges típus vagyok, és amikor kinn várok nekem mindig van valami bajom, fáj a hasam, ki kell mennem..stb. Remélem jó dolgokat lát majd a doki.

Noémi!
Neked is köszi a felvilágosítást, remélem, ma megveszed azt a bizonyos tesztet, és holnap reggelre küldesz nekünk egy zebrátKép

Megann!
Köszi a dicsértet, de nem hiszem, hogy igazán rajtam múlt. Egyáltalán nem vagyok talpraesett (ügyi talán egy kicsit), a párom nyunyinak hív emiatt. Köszi a szorítást, igen a párom vizsgálata lesz az első, hétfőn reggel fél8 - 8 körül. Már vettem üvegcsét az anyagnak, mondta, hogy most már ő is nagyon kíváncsi az eredményre.

Wish!
Ne dolgozd halálra magad, kell néha a pihenés. Én is halottam, a Várva várt babákról, ez nem a lombikos film folytatása. Azt te láttad egyébként? Úgy emlékszem a Duna tvn ment több részletbe, mondani se kell végig bőgtem mindet.

Reni!
Gratula az eredményekhez, tényleg úgy gondolom, hogy jó fejek a dokijaink. Bár az enyém nem egy jópofizós típus, de nem is azért megyek, hogy vicceket meséljen.

Tökmag!
Az én páromnak hétfőn lesz a vizsgálat, és nagyon kíváncsi vagyok minden apró részletre, ha esetleg még jössz este, és leírod, hogy hogyan vittétek be, és mennyi idő mire tudtátok az eredményt...stb, akkor azt megköszönném.

Andi!
Drukkolok a dokihoz.

Jázmin!
Remélem, neked is olyan segítőkész lesz a dokid, mint nekem.

Na ma is rengeteget írtam. Bocsi.

Pusz
Nina
nina79

Mea, nem kell megköszönni. Kijárt nem?

Olyan aranyosak vagytok hogy így értékelitek a táblát. Nagyon jól esik Kép. Legszívesebben minden hozzászólásom után beraknám Kép.
Én meg azt köszönöm nektek hogy segítettetek. Látjátok már mennyi kék van? Nemsokára mindenki kék lesz és akkor nem lesznek benne ilyen furcsaságok Kép.

Noémi, már én is kíváncsi vagyok Kép

Már frissítettem is, úgyhogy menetre kész a tála Kép.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Koszonom a gyors valaszokat, remelem nem fognak halalra fagyni.

Nina!
Nekunk azt mondtak, hogy ha ma bevisszuk, akkor holnapra mehetunk az eredmenyert. Lehet azert van ez az egy nap, mert akkora lesz meg az en citologia eredmenyem is. Ha meg valami reszletet megtudok, akkor irok.

Tökmag
tökmag

Sziasztok,
én ritkán jövök de akkora mindig lesz egy újabb zebrásunk! Ez annyira jó!!!
Andi gratulálok!
Hajni nagyon szép az új tábla, lányok tessék szépen bezebrásítani !!!! Úgy még szebb lenne!:o))
Kivi
kivi2

Sziasztok!

Sajnos nem olyan hírekkel jöttem el az orvostól mint szerettem volna, policisztás ovárium szindrómám van, ami azt jelenti hogy a petefészek tele van kicsi cisztákal és ezért nincsen peterésem. Most inekciókat és tűszrepesztőt kapok , ha így nem jönn össze akkor inszemináció lesz a vége. Hát nem tudom hogy a talpmasszőr mit ezzel kezdeni szerintem semmit, ma megyek hozzá és meglátjuk mi lesz.
Szomorú lettem de ez van és ezt kell megoldani.

Noémi
Mi újság mi lett a vérvétel eredménye?

Andi
Gratulálok a pocak lakóhoz!

Barbi

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó reggelt Kép

még nem tudtam visszaolvasni Kép
30. cn. még mindig semmi. Icicpici barnázgatás.
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet?

HajniKép egyelőre még maradok.

Amint visszaolvastam még írok.

Pusz
Noémi
Vendég

Lányok csináltam ilyet is. Segítsetek ezt is kitölteni, és szóljatok ha valakit kihagytam.
Kép

Ja, akik nem voltak a táblában, és zebrásak lettek, azok felkerülhetnek majd ide. Csak szóljatok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hopppááááá Kép Most nézem mennyire elrontottam Kép. Nem baj, javítom az időpontokkal együtt Kép. Mindenki örüljön hogy ilyen fiatal Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni Kép

Nagyon szépek a táblák!
Csak sajnos én kimaradtam Kép
Pedig olyan jó lenne egy ilyen klassz kis táblicskuba lenni Kép Kép
drika

Bocsika. Most megnéztem, benne vagy csak Minyu néven szerpeltél Kép. Tényleg ezer bocs, átírtalak. De azt is megmondhatnád hogy a hiányzó adatokat mivel tölthetném ki Kép.
Sajna benneteket még nem tudlak számolgatni úgyhogy tényleg segítsééééég Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni
Van új táblánk? Ez remek! Köszike! KépMit jelent a világoskék kiemelés?

Nina
Nagyon ügyes vagy doki ügyben, jó, hoyg mindent meg tudtál a dokiddal beszélni Kép

Jázmin
Nagyon sajnálom Kép Azt hittem gratulálhatok neked ma.

Lányok
Tegnap a dokim felírta a bromocriptint a prolaktinomra. 2 dobozzal kell szednem, fél szemmel kezdve és fél szemenként fokozatosan emelve az adagot 2*1-ig. Aztán ugyanilyen fokozatosan csökkenteni is. Így 48 napig szedem, tegnap már elkezdtem. Amikor elkezdem csökkenteni az adagot, vissza kell mennem vérvételhez papírért, aztán irány kontroll vérvétel Kép Közben lehet próbálkozni nyugodtan Kép Most várom a menzimet már nagyon, hogy végre egy igazán esélyes ciklus legyen Kép De röhejes lenne ha most meg mégiscsak sikerülne Kép Menzinek még semmi jele, bár a hőm már elkezdett ugrálni Kép

Köszi hoyg gonndoltatok rám!

Tündi
Vendég

Tündi, a kék azt jelenti, hogy nekik már valószínüleg jók az adataik. Meg kellett valahogy különböztetnem, mert mindig elfelejtettem kit javítottam már ki Kép.

Olyan jó, hogy neked mind a két hír jó hír Kép. Ha megjön azis, ha nem azis Kép.

Kép

Kép
vkhajni

HajniKép
Ügyi vagy, hogy mindenki örömére viszed tovább a táblicskut, köszi!!! Zita hová tűnt, mi van vele? Remélem, minden oké.
Na, hogy ne éktelenkedjen ott az a 39 cn a nevem mellett, ma 13. cn, megjegyzésnek meg mondjuk fagyibabás transzfer februárban...ha belefér.Kép
Köszike!
Hajni
hajnesz

Hajni Kép
Köszönjük a lelkes táblicsku gyártást. Én kétszer vagyok benne Kép Az elsö a jó. És Kriszta is május 12-re van kiirva. És mindketten 22+6 -nál tartunk.

Barbi Kép
Ez tényleg nem tul jo hir, de legalább meg van a diagnózis, innen tovább lehet lépni! Hajrá!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Hajni Kép

Köszi, Tényleg 2 Minyu volt Kép

hét+nap 16+3
szülés: 2005 június 26.
1.baba
drika

Hajni
Beírtalak, kékítettelek, és az fért bele hogy fagyibaba februárban Kép. Remélem így is jó Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ezt hallgassátok meg! olyan édes!

http://users.pandora.be/stefdirrix/flash/queen.htm

Vanoreni Kép nagyon jó úton haladsz! Csak így tovább. Ez már fél siker!

Wish: a könyv nagyon jó. Tegnap olvastam a hármas-iker sztorit. Lenyűgöző.

Andi Kép Nina Kép olyan drágák vagytok! Már annyiszor megjártam a negatív tesztekkel, hogy ha estig semmi, akkor veszek egy tesztet reggelre Kép

Tündi Kép Megadrukk! mensielfújó szeleket küldök neked! Meg babatapasztó energiát! +++++++++++++

Pusz
Vendég

Hajni
Tényleg jók az én adataim is, nagyon ügyes vagy Kép Eddig eszembe sem jutott, hoyg nekem mindkét hír jó hír Kép De jóóóóóóóóóóóó Kép Végre egy csalódásmentes ciklus Kép

Noémi
Köszi! Drukkolok, hoyg estig semmi, aztán + teszt! Kép Én is támogatom holnap a tesztgyártókat, ha addig semmi Kép Hátha mégiscsak meg tudom ajándékozni a páromat a 30. szülinapjára egy pocaklakóval Kép

Tündi
Vendég

Tündi, NoémiKép
Megy ezerrel a drukk nektek. Aztán holnap reggel mindketten jó hírekkel jönni ám!!!!!
Sőt azt remélem holnap reggel mindhárman jó hírekkel jövünk. (Én a mai nőgyogyi miatt!)
Pusz
Andi
andi81

Tündi, hát persze hogy jók az adataid, lestem a másik topikból Kép. De azért nem visszavonni az ügyit Kép.

Drika, Minyu beírtalak benneteket is.

Kép

Kép
vkhajni

Tündi, Noémi
mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ a teszthez!

Barbi
tényleg nem túl jó híreket kaptál, de fel a fejjel! Így legalább megvan a baj és biztosan orvosolható!

Jázmin
djázmin

Kép

Kép

Ígérem többet ma nem rakok be Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Gyönyörű táblicskut varázsoltál!

Andi!
Neked drukk délutánra a dokihoz! Biztosan minden rendben lesz.
Nálam annyi nem stimmel, hogy ma a 13. napon vagyok.

Noémi!
Nagyon szorítok Neked is, hátha nem kerülne sor a második inszemre!

Nina, Reni!
De jó, hogy elindultatok Ti is az úton!

Tündi!
Ez jó, hogy Neked mindenképpen egy jó hónap a mostani. Én azért szorítok, hogy a jó hónapok közül is a legjobb legyen!

Barbi!
Sajnálom, hogy nem a legjobb hírekkel jöttél, de bízzunk benne, hogy a szurik segíteni fognak.

Sajnos én sem vagyok annyira feldobva a mai UH után. A 13. napra alig nőtt a tüszőcském a tegnapelőttihez képest. 17,5X 18,5 mm lett az egyetlen tüszőm amit növeszteni tudtam, a nyálkahártyám 10,5. Azt mondja a dokim, hogy holnap és pénteken megcsinálja az inszemet, bár a tüszőm mérete éppen az alsó határon van. 18 mm alatt nem is csinálják. Megkaptam a repesztő szurit is, úgyhogy meg kellene próbálnom optimistának lenni. Nem könnyű.
Bogi
bogi1975

Bogi Kép gondolj csak bele, hogy hormonnövesztő szurikkal lett ilyen nagy a tüsződ, akkor mekkora az esélyed most, az előző hónapokhoz képest, amikor nem is kaptál ilyen szurikat?????????

Úgyhogy tessék reménykedni! Ez már fél siker! És hát elég csak EGY kiskatona, aki rátalál majd a petécskédre odabenn, úgyhogy küldjük a pozitív energát neked, hogy tudj segíteni a gondolataiddal, hogy magához vonzza a kiskatonákat az inszemekkor.

MEGADRUKK!!!!!!!
Vendég

Bogi, igyál még sok folyadékot és egyél még több fehérjét!!
Vendég

Bogi, kijavítottalak, és én is nagyon nagyon drukkolok neked. Tudod, hogy az eltemetett hónapokban lesz a baba Kép. Azért bízz nagyon benne, mert ha a tudatalattidnak azt mondod hogy nem, akkor ő nem-et is fog csinálni Kép.
Tehát fel a fejjel, légy optimista.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Lányok Kép Még mindig semmi. A barnázgatás is eltűnt. Kezdek izgulni... Lányok, ugye nem vacakodik a szervezetem? És aztán éjszaka meg zutty, megjön?!

Úgy utálok már csalódni a tesztekben! Rendszeres 28 napnál a 30 nap még normális???

CatKép ha olvasol minket, légyszi légyszi írj valami okosat. Kép Ha jól emlékszem te is barnáztál az elején a fiúkkal a lombiknál. Ez a lombik miatt volt? Vagy szerinted van valami magyarázata hormonilag? Tanácstalan vagyok.

Köszönöm szépen!

Noémi
Vendég

Bogi
Számíthatsz az én drukkomra is!!!!!!!!

Hajni Kép
Dehogy vonom vissza az ügyit! Kép

Lányok
Én csak pénteken tesztelek egyet, ha aznap reggel fent lesz a hőm. Elteszem a mai drukkokat akkorra Kép És köszi!

Hajrá Noémi! Kép

Tündi
Vendég

Tündi! Kép ez egyre izgibb!
Vendég

Noémi
Én inkább csak nektek, többieknek drukkolok,magam részéről esélytelennek gondolom ezt a ciklust Kép De mint Hajni szerencsére felvilágosított, nekem most így is jó meg úgyis jó Kép
De igazad van, nagyon izgi! Ügyes legyél holnap! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok LAnyok!

en uj volnek, az oregebb fajtabol..31 eves vagyok-ahogy elnezem, a tobbseg fiatalabb

2002 apr. ota probalkozunk,,tavaly volt 2 inszemem,,de nem jott ossze, pedig alliotolag semmi bajunk
de hat ,,az elet nagy kerdesei,ugye??!!!?!?

Olvastalak Benneteket,,nagyon jo, hogy ki lehet ezeket a gondokat dumalni. Azota kiprobaltam az osszes teat,amit irtatok, ha jol tudom a Hajni, Viki irta..meg a fagyongyot.

Van vki aki probalta a Gynevac injekciot? milyen? hatott?

Luna joga? en tegnap vettem egy konyvet,,erdekes,,
sot beszletem telefonon Dr. Panszky Gyulaval,,aki a Jonas modszerrel foglalkozik es 1 eves naptart allit ossze
CSak esgeszseges paroknak erdemes probalni,,de 30 000 non vegzett kiserlet alapjan 98 % os volt a siker. Kicsit gyanus,,de en megprobalnam!

Bocsanat, hosszu lettem es ekezetem sincs

KULDOK MEGA POZITIV hozzaallast mindenkinek,,nem hiszek a "ne akard maaa annyira " c. felfogasban.

sziasztok

saci
saci

Saci Kép remélem szerencsét hoz neked a neved és az új év is. A sógornőmet is Sacinak hívják, és 6 hetes terhes. Első próbálkozásra Kép

Hogyhogy megálltatok a két inszeminációnál? Nem akartok tovább menni? Hová jártok, ha nem veszed indiszkrétnek a kérdést.

Van egy topiklakónk, Cat (róla már biztosan olvastál) neki 6 inszem után az első lombik két fiúcskát hozott. És náluk sem találtak semmit. Ha jól emlékszem. Nem szabad feladni, menni kell előre. Remélem nem maradsz itt soká. Most már sikerülnie kell, kívánom, hogy hozzunk neked szerencsét!

Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok lányok!

Tökmag!
Ma én is betelefonáltam, és letisztáztam a dolgokat, kiderült, hogy nekünk is csak másnap lesz eredményKép. De azért várom, hogy nektek milyen volt, és mi lett az eredmény.

Hajni!
Tényleg kezd alakulni a tábli, bocsi, hogy kekeckedek, csak azt vettem észre, hogy a tábla alján még 11.-e van.

Barbi!
Sajnálom a rossz híreket, de legalább tudod mi a baj. Ennyivel is előrébb vagy mint mi.

Tündi!
Nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg, vagy ha meg is akar jönni, akkor a következőt már végképp hagyja ki.

Bogi!
Ne add fel, tudod az egészhez elég egy pete meg egy kiskatona, aki kitartóan próbálkozik. Szerintem légy egy kicsit vidámabb. Tudod a babucik a boldog anyucikat szeretik. Drukkolok a holnapi inszemhez. Már kérdezni akartam a párodnak volt kiskatona vizsgálata, ha igen, akkor annak mi lett az eredmény?

Noémi!
Nem akartam leírni, de annyira kérdezgeted a barnázást. Szóval nekem szokott lenni menzi előtt, volt olyan is hogy egy nap barna, egy nap semmi, másnap menzi. DE ez nem azt jelenti, hogy neked is meg fog jönni, csak leírtam nekem hogy szokott lenni. Remélem nem haragszol meg rám.

Nina
nina79

Nina Kép igen, már nagyon vártam Kép fura az egész most. Nekem is barnázással szokott kezdődni, de olyat, hogy 1 napra abbahagyja a 29. napon, olyat még nem csinált. Nem lepődnék meg ha holnap megjönne, csak ... bele sem merek gondolni.
Holnap okosabbak leszünk. Ha negatív lesz a teszt, akkor csak játszik velem a szervezetem Kép
Vendég

Sziasztok,
bocsi hogy csak úgy betörök ide hozzátok de Sacinak mondanám hogy szerintem 30 felett már nem érdemes kísérletezgetni az inszemmel, kúrákkal stb. Nekem is ismeretlen eredetű a meddőségem, én most vagyok 30 és 1/2 és a doki elsőre belement a lombikba nem erőltette az inszemet. Most kezdem az 1-őt. De sajna éveket elpazaroltam a különféle kísérletekkel, hogy na ennek is adok egy esélyt, meg annak is adok. Bár a Gynevacot sokan dícsérik és ha jól tudom csak egy 5 hetes kúra. Sok sikert és babásodást kívánok mindenkinek!
Tim
tim74

Sziasztok Lányok: Noémi, hajni, Nina, Tündi!

Először is köszi a vígasztalásokat, már sokkal jobb! De komolyan!Még ma belehúzok ásványvízileg meg kefírileg, aztán holnap mindent bele!
Csak olyan rossz volt,amikor hazajöttem, picit elmerültem a gondolataimban: miért nem nőtt tovább az én kis tüszőcském? Miért csak egy van?
Most már tudom (utánaolvastam), hogy nem baj az, ha nincs két-három tüsző, egy legyen, de az kis ügyes, ez a lényeg! És az enyém az!

Nina!
Igen, a párom már volt vizsgálaton, teljesen rendben van nála minden.

Saci!
Én is üdvözöllek itt, remélem én is, hogy szerencsét hoz Neked ez a topic.
Szerintem próbálj ki mindent, amiben hiszel!
Bogi
bogi1975

Hali,
bocsi, hogy én is betörök, néha titeket is olvasgatlak.Kép

Noémi,
nekem pont szilveszterkor volt barnázásom, másnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg.Kép Állítólag attól is lehet barna, hogy pont akkor ágyazódik be az embrió. Én 3-áig bírtam, akkor teszteltem egy halványka pozitívat.Kép Remélem, nálad is ez lesz a helyzet!

Kóbor
kóbor

SziasztokKép
Javitanál a táblicskuban 2cn tegnap megjöttKépKép
Kösszönöm Ildikó
ildikó_4

Kóbor Kép
Remélem igazad lesz! Gratulálok az Új Évhez! Ez aztán a kezdet!

Tetszik a neved, épp jókor "kóboroltál" erre. Nagyon köszönöm.

Holnap jövök az eredménnyel.

Pusz
Noémi
Vendég

Ildi Kép úgy sajnálom! Annyit tudok mondani: Új hónap, új kezdet!

Tovább kell menni! Lesz ott is gyerekzsivaj! Csak győzd Kép KépKép
Vendég

Ildi
Sajnálom Kép

Bogi
Legalább tudod, hogy van tüsződ meg érett petéd! Kép Én most olvasgattam utána ennek a fránya magas prolaktinnak, és kiderült, hogy ez gátolja a peteérést is Kép Vagyis lehet hogy volt tüszőm, de hogy érett pete nem votl benne az fix! De neked van, és ha csak 1, akkor 1, de az tökös tüsző ám! Kép
Fel a fejjel, petécske elindul lefelé, kiskatonák mennek és tarolnak! Kép

Saci
Sok sikert!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

HajniKép

Az adataim tokeletesekKépKépKépKépKép

MinyuKép
Koszi,hogy szoltal a nevemben isKép

MINDENKINEK DRUKKOLUNK!!!!!!!

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Semmi jóóóóóóóóóóó hírem sincsenKépKépKépKépKép!
A röntgenig el sem jutottam . Feltette a katétert, kiültetett, hogy meggépelje a papíromat, majd elhívták a függöny mög konzultálni. Ezidő alatt olyan rosszul lettem, hányinger, szédülés, hogy nem merte vállalni azt, hogy a röntgenig vezető úton elájulok. Visszafektetett az ágyra, de már felfeküdni rendesen nem tudtam, mert hajszálra voltam az ájulástól. Mire válaszolni tudtam a szólongatásra, levette a katétert. Ennyi...

Most fél év próbálkozás, meg hormon, gondolom UH hegyek, és ha semmi, megcsinálja altatásban laparral. Ott legalább nem lesz módom elájulni ...

Puszi - a lelkileg kiakadt Kriszta

mohácska

Kötöccködjetek nyugodtan, ha táláltok valamit. Ma azért már elég kevés hiba volt benne. Kezdek büszke lenni magamra Kép.

Mohácska, úgy sajnálom, hogy nem sikerült. Szörnyű lehetett. De látod, van másik út is, úgyhogy nem szabad ennyire letörni Kép. Fel a fejjel.

Noémi, már alig várom a holnapot Kép, én nagyon izgulok.

Lányok, a zebrákat már alig bírom lefogni, hogy ne ugráljanak fel a táblára. Adjatok már nekik szabad utat KépKép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Kriszta!

Sajnálom, hogy így alakult, de lehet,így a legjobb. A fél év alatt a gyogyik segítségével miért ne jönne össze a baba?
De mindenképpen próbálj meg addig megerősödni testileg és lelkileg is.

Hajni!
Szerintem Noéminek kiengedhetnél holnap egyet!
Bogi
bogi1975

Kép

Még bekukkantottam egy kicsit.

Tim!
Sok sikert a lombikhoz.

Bogi!
Nem értem. Ha párodnál nincs semmi gond, akkor mért kell inszem. Nálad egyébként találtak valamit?

Kriszta!
Sajnálom, én is ájulós típus vagyok, a vérvételre is elkísértetem magam a párommal biztos, ami biztos. Ne legyél szomorú, már rá léptetek arra a bizonyos útra, most már minden rendben lesz, csak idő kérdése.

Pusza
Nina
nina79

VK.Hajni!

Ha lesz egy kis időd átjavítanád a cn-t 17-re?
Kicsit eltűntem a topikból, mert anyukám beteg lett és az ápolásával foglalkoztam.
ivimoni

Sziasztok

edesek vagytok - kosz a biztatast

Timi 74, lehet hogy igazad van,,de az a "baj", hogy nincs semmi kimutathato problemank,,raadasul az en dokim 6 inszemet ir elo,,addig nem megy a lombikra ra...
megertelek,,de en megbizakodom

Noemi 22.
de jo,,te meg olyan fiatal vagy!? bocs,,de mar most gyereket szeretnel Kép
Budapesten jarok, obudara, egy magan helyre,,egy volt Kalis doki,ki nagyon helyes es remelem erti is a dolgat.
Tavaly szeptemberben es novemberben probaltuk,,de vki megjosolta (!!!!!!), hogy tuti, hogy marciusban leszek terhes,,es azt mar kivarom-eleget vartam mar.

A masik, hogy en is neha teljesen kiborulok,,de tobbnyire nem,,mert hiszek benne, hogy ha nem jott ossze annak celja van,es nem veletlen. Nem latunk 20/30..stb evre elore, hogy kinek miert nem vagy igen kellett pont akkor, pont azzal teherbe esnie.
saci

Sziasztok!

Már régen írtam ebbe a topicba, és nem nagyon tudom, hogy mi is van veletek, persze a táblázatok alapján azért követem az eseményeket.
Én most vagyok a 13. cn-on (Hajni kijavítanál a táblázatban és immár 24 éves vagyok), ez a második clostys hónapom, és a tegnapi uh alapján a jobb és a bal petefészkemben is van egy 14 mm-es tüsző, ami a doki szerint az én hosszabb ciklusomhoz nagyon jó eredmény. Szóval én nagyon reménykedem ebben a hónapban.
Igyekszem majd sűrűbben jelentkezni.

Móni

Kép
móni23

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?