Megpróbálok most írni, apa hazajött, kicsit lefoglalja a manókat még vacsi előtt.
Én a terhes nadrágokkal úgy jártam, hogy a fiúknál használtakat vagy nem tudom felvenni, mert szorítanak (pl a kantárosomat) vagy egyszerűen lecsúsznak. Most a csípőmre nem híztam, igaziból csak köldöktől és felfelé van hasam, mintha úszógumim nőtt volna vagy a vállaim lejjebb csúsztak, így a régi, nem terhes nadrágok jók.....pont be tudom kapcsolni őket a has alatt, nem szorítanak, nem nyomnak. Úgyhogy valószínű tényleg a has elhelyezkedéstől függ. Nekem most eléggé fent van, mondjuk formára meg olyan, mint a fiúkkal.
Nagyon szépek a már feltöltött pocifotók. Mmc meglepődtem, hogy Neked mindkét nemmel ugyanolyan a pocid.....azt hittem ez legalább igaz.....lány has/fiú has......de mégsem.
Amidaalah és Te milyen praktikákat vetettetek be.....azt hiszem írtátok, hogy valamivel próbálkoztatok, de nem jött be......tudom, hogy nincs 100%, de, ha tényleg bevállaljuk a 4. akkor legalább azt gondolhassam, hogy mindent megtettem a kislány érdekében.

Bár már volt aki azt javasolta cseréljek 'kakast'.
A melltartóval nekem is bajom van, vagy szorítanak, vagy egyszerűen csak a nyakamba ugranak, így én is átváltottam a sportosakra.
A neveken még mindig agyalunk....nekem valahogy semmi fiúnév nem jön be....apa a Zénót favorizálja, és ha tényleg fiúka lakik itt bent, azt hiszem marad is vagy Zoárd lesz........a tesómék kisebbik fiát hívják Bese Bendegúznak, ami nagyon tetszett, de ugye nem lehet nyilvánvalóan.......ugyanez miatt Balázs sem. Lánynak, milyen fura ez, nekem a Zorka és a Maja nevek a kedvenceim.
Nálam is nemsokára itt van a cukorterhelés ideje, de még nem jelentkeztem be. Itt a 24-28. hét között kell menni, így még ráérek. Nálunk is cukros vizet itatnak, jó, hogy mondtátok a citromlevet meg a saját poharat, mert már elfelejtettem. Majd lesz újabb vérvétel is, de én most mindent februárra tervezek. Akkorra tervezzük a 4D-t is. Itt az a szokás, hogy havonta egyszer kell menni a dokihoz és a védőnőkhöz is. Nekem nagyon kedves a védőnőm - sajnálom amidaalah, hogy Nálatok így alakult- gondolom apukám miatt sem zaklat sokszor és a kötelező vizsgálatokat is pikk-pakk elvégzi. Ha valami van, úgyis apukámat hívom.
Szülésfelkészítésre én nem jártam, mondjuk nálunk nincs is olyan nagy repertoár, mint gondolom Bp-en. Itt egy van és arról nem hallani jókat. Én abban bíztam, hogy világ életemben erős menstruációs görcseim voltak - 2 Cataflam is csak enyhítette őket - így meg kellett tanulnom kezelni őket. Ez nagyon jól jött szüléskor, szerencsés alkat vagyok azt hiszem, mindkét szülésem cakli-pakli 2 órát tartott. Most is nagyon reménykedem ebben.....szerencsére nagy fájdalmat sem éreztem, jobban fájt, amikor utána húzódott össze a méhem szoptatáskor.
Nem tudom, hogy álltok, de rajtam már 10-11 kiló van. Ez az állandó pihenés nem tesz jót. Sem agyban, sem testben. Most mondjuk 2 napig én mentem Zalánért az oviba, Zéténnyel sétálva-tolva, jól esett, újra rácsodálkoztam a világra, bár utána mozdulni sem tudtam. Megint előjött a hüvelyem körüli fájdalom.

De azért nem vagyok túl bátor, a dokim a múlt heti uh után már pirossal akarta beírni, hogy szigorú pihenés, csak nem találta a pirosát. :S Úgyhogy azért nagyrészt betartom az utasításokat, csak fejben és lélekben tiltakozom.....de most mindent a Babóért.

Zétény is érzi szerintem, hogy valami van, nagyon bújós lett. Jó alvó volt, magától ment aludni ebéd után, most rajtam alszik el, állandóan figyel, hogy ott legyek mellette. Olyan aranyos, igaziból élvezem ezt a nagy szeretetadagot most, csak félek is tőle, nehogy így jobban megviselje majd a tesó érkezése.
Zalán hisztisebb lett, valamelyik nap földbegyökerezett a lábam, úgy rám kiabált. Nálunk a megbeszélés (bár ha már belelovalta magát, akkor ez nem jó), félrevonás (helyzetből való kivétel), simogatás jött eddig be. Remélem nem durvul majd el jobban. Ahogy nő az ifjú, egyre szelektívebben hall. Van, hogy 3x szólok neki, de semmi. Aztán odamegyek megérintem, és szinte megijed.
Amidaalah, jobbulást kívánok Bencének, remélem azóta már meggyógyult.
Savariaa, örülök, hogy jobban van a cica, sokat gondoltam Rátok!
Veronika, mi volt a kardiológián???
Minden betegnek jobbulást, nekünk jó pocaknövesztést!!!
Most megyek, mert jönnek ki a srácok a fürdőből!
Jó éjszakát és pihentető alvást mindenkinek!!!!
Fura, ahogy írjátok a fiúkkal én is rengeteget jártam wc-re, de most egyáltalán nem. Nagyon-nagyon fent van a hasam, pedig a bébi meg lent rugdos.....ki érti ezt????