Jo sok minden tortent, miutan en leleptem munkabol.
Wica,
Engedelyeztethetitek az Arlen-t. Barmilyen nevet engedelyeznek, ha irsz a BM-nek. Ugyanaz az osztaly foglalkozik vele, akik a nevvaltoztatasokkal. Szinte mindent engedelyeznek egy kis indoklassal illetekbelyeg elleneben.
Nezzetek utana, ha azt szeretnetek, akkor erdemes. Barbi,
De jo hogy ennyire felvillanyozva irtal az UHrol! En holnap megyek!! Mar nagyon varom!!
Vanda,
Jo hogy jelentkeztel, mar kezdtem en is aggodni, hogy minden rendben van-e. Ne aggodja a vizeleteredmenyek miatt. Szerintem semmi bajod. Nekem volt holyaghurutom regebben es hidd el, tudnal rola.
Az a lenyeg hogy te is es a picur is jol erzi magat.
Gomobolyu,
Kerestem az e-mail cimed, hogy oda irjam a receptet, de nem talaltam. Szoval akkor itt volna:
Kifozol egy csomag makaroni vagy spaggethi tesztat (amelyiket jobban szereted). En fozes elott meg a zacsiban ossze szoktam torni harom vagy negy darabba hosszaba (maceras kifozes utan vagdosni). Amig a viz felforr meg a teszta kifo, a tobbit elo is lehet kesziteni. Ez igazabol kedv szerint megy am. Sonkat (pulyka, sertes ki mit szeret), paprikat (telen hanyagolhato) csikokra vagod. Sajtot felkockazni(lehet vastagon reszelni is), savanyu uborkat aprora szelni. Kukorica, borso, zoldbab amit kivansz (en ezt uvegeset szoktam es foleg kukoricat) mindet elovenni. A tesztat leszurni es hagyni kihulni. Miutan ez mind megvan egy nagy talba mindent osszekeverni. En altalaban sonka, sajt, paprika, kukorica, savanyuuborka egyveleget szoktam. Ontetneke tejfolt elkeverek majonezzel, egy kis ketchupot bele amig rozsanies nem lesz,, so es bors. Javaslom, hogy az ontetet melle talald mert ha osszekevered a salival, akkor a teszta magaba szivja. Ezt lehet magaban enni, koretnek vagy eloetelnek hasznalni, barhogy, ahogy szeretned. En nyaranta sokat csinalok ilyeneket vacsira. Delutan gyorsan megcsinalom, bedobo a hutobe, estere meg jo huvos es nem terjheli a gyomrot. Nyam! na, most jol megeheztem.
Pmama

. 

[/url]