A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kismama cikk szerintem semmire sem jó. Nem lettem okosabb Orsi mikor fogja megint várhatóan átaludni az éjszakát v. mit kellrene tennem.

Magdi! Orsi ha bekakál akkor s4e nyügös, a szag vezet nyomra. De volt elfelejtettem cserélni jol elvolt. Szép, mosolygos a kislányod!!

Orsi is a ködben aludt egy jótKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nóri, nem semmi Léna, az én lányom 1 évesen volt 77cm és mindig mondták csodálkozva, h milyen magas lány:-)Akkor nem is olyan magas ezek szerint:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nóri, nem semmi Léna, az én lányom 1 évesen volt 77cm és mindig mondták csodálkozva, h milyen magas lány:-)Akkor nem is olyan magas ezek szerint:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

rossz példa volt, és el is írtam...
a lényeg hogy nagyon nyugodt kislány, a többi nem érdekes..és állandóan mosolyog..

Magdi
magdi7

rossz példa volt, és el is írtam...
a lényeg hogy nagyon nyugodt kislány, a többi nem érdekes..és állandóan mosolyog..

Magdi
magdi7

Magdi!
Mit dolgozik a férjed? És legalább lényegesen többet keres, mint egy tanár?

Nóri
norcee

Magdi!
Mit dolgozik a férjed? És legalább lényegesen többet keres, mint egy tanár?

Nóri
norcee

Nóri!

Nem hiszem hogy sokkal többet keres, sőt.
de mivel most fejlődik a cég sok a munka, programoz, meg ilyesmi..
Az én kislányom is ilyen paraméterekkel bír..

Magdi
magdi7

Nóri!

Nem hiszem hogy sokkal többet keres, sőt.
de mivel most fejlődik a cég sok a munka, programoz, meg ilyesmi..
Az én kislányom is ilyen paraméterekkel bír..

Magdi
magdi7

Karmen,
Eszter is aludt séta közben. Jobban örültem volna, ha kibírja hazáig. Így együtt főztünk. Nagyon élvezte, minden levesbevalót megnyalogatott, megkóstolt.
Vettünk Echinacea bogyót, azt mondta a gyógyszerésznő, hogy napi 1 bogyó elég. Ha evés előtt adom, akkor semmi haszn. utasítás, ha utána, akkor fél óráig nem ehet és ihat.
Te mennyit adsz Orsinak?

Anita,
én is azt hittem Eszterre, h magas a 75 centijével... Bár ő magasnak született, 55cm volt. Magdi fogta is Kép.
A klipszes képek állatok nagyon, eszméletelen Pipi!

Fluor még egyszer:
igen, az Elmex fogkrém nagyon magas fluortartalommal rendelkezik, mi is ezt fogjuk használni. (én a felnőttet használom).
Én nem kaptam, a fogaim borzalmasaN romlanak, anyutól örököltem. Lassan utolérjük egymást Eszterrel Kép.

Enikő,
Párodnak hogy sikerült a nagy műtét?

Magdi,
majd tartjuk a kapcsolatot csütörtökön, Eszter szokott aludni délelőtt. ICQ-d nincs? Vagy yahoo, msn?

Ildi,
sztem pénteken randizhatunk, remélem, jó idő lesz. Mit szólsz?

Csajok, Eszter zabál ezerrel. Lehet, hogy a Polivitaplex, lehet, h a betegség alatti nemkajálást pótolja... Nem tudom, de végre eszik és szépen nyitja nagyra a száját (ilyenkor Rátok gondolok, Karmen), amikor a kanál közelít.

Megyek mosogatni Kép. Szalad a konyha.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen,
Eszter is aludt séta közben. Jobban örültem volna, ha kibírja hazáig. Így együtt főztünk. Nagyon élvezte, minden levesbevalót megnyalogatott, megkóstolt.
Vettünk Echinacea bogyót, azt mondta a gyógyszerésznő, hogy napi 1 bogyó elég. Ha evés előtt adom, akkor semmi haszn. utasítás, ha utána, akkor fél óráig nem ehet és ihat.
Te mennyit adsz Orsinak?

Anita,
én is azt hittem Eszterre, h magas a 75 centijével... Bár ő magasnak született, 55cm volt. Magdi fogta is Kép.
A klipszes képek állatok nagyon, eszméletelen Pipi!

Fluor még egyszer:
igen, az Elmex fogkrém nagyon magas fluortartalommal rendelkezik, mi is ezt fogjuk használni. (én a felnőttet használom).
Én nem kaptam, a fogaim borzalmasaN romlanak, anyutól örököltem. Lassan utolérjük egymást Eszterrel Kép.

Enikő,
Párodnak hogy sikerült a nagy műtét?

Magdi,
majd tartjuk a kapcsolatot csütörtökön, Eszter szokott aludni délelőtt. ICQ-d nincs? Vagy yahoo, msn?

Ildi,
sztem pénteken randizhatunk, remélem, jó idő lesz. Mit szólsz?

Csajok, Eszter zabál ezerrel. Lehet, hogy a Polivitaplex, lehet, h a betegség alatti nemkajálást pótolja... Nem tudom, de végre eszik és szépen nyitja nagyra a száját (ilyenkor Rátok gondolok, Karmen), amikor a kanál közelít.

Megyek mosogatni Kép. Szalad a konyha.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Magdi!
Nekünk is van programozó végzettségünk is a férjemmel, de nagyon hamar rájöttünk, hogy nincs arányban a pénz a munkával meg a családdól távol töltött idővel, így elmentünk tanárnak, és élvezzük (illetve én egyelőre csak élvezném).

Elolvastam a Kismamás cikket a neten. Én ezért nem járatom az újságot, a neten is aszem kb. fenn van minden. Tényleg nem mondott semmit, illetve nekem annyi esett le, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi az amit még megenged, mi az ami belefér.
Pl. nálunk reggel 6-ig alszik Léna az ágyában, majd Zoli felkel (persze este fekszik a lánnyal) mi meg Lénával 9-10-ig lustálkodunk a nagy "ágyban", cicizgetve.
Ilyenkor mindig hálát adok a sorsnak, hogy összejött a szoptatás, mert különben kelhetnék tejcsit csinálni, így meg azzal csinálom a tejcsit, hogy sokat pihengetek. Kép

Nóri
norcee

Magdi!
Nekünk is van programozó végzettségünk is a férjemmel, de nagyon hamar rájöttünk, hogy nincs arányban a pénz a munkával meg a családdól távol töltött idővel, így elmentünk tanárnak, és élvezzük (illetve én egyelőre csak élvezném).

Elolvastam a Kismamás cikket a neten. Én ezért nem járatom az újságot, a neten is aszem kb. fenn van minden. Tényleg nem mondott semmit, illetve nekem annyi esett le, hogy mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi az amit még megenged, mi az ami belefér.
Pl. nálunk reggel 6-ig alszik Léna az ágyában, majd Zoli felkel (persze este fekszik a lánnyal) mi meg Lénával 9-10-ig lustálkodunk a nagy "ágyban", cicizgetve.
Ilyenkor mindig hálát adok a sorsnak, hogy összejött a szoptatás, mert különben kelhetnék tejcsit csinálni, így meg azzal csinálom a tejcsit, hogy sokat pihengetek. Kép

Nóri
norcee

Magdi!

Mi 3 és fél óra alatt hazaérünk.Megyünk is ezerrel.Ti hány óra alatt értetek oda?

Zita!

Én 50000Ft-ot adtam a dokinak,a szülésznőnek pedig 15000-et.

Nóri!

Miért nem jöttél el lemérni a Lénát?Vártam,hogy jöttök.
Nekem sem sokat ért a cikk.Azt írta,hogy vegyem magam mellé az ágyba,ha sokszor ébred.Az apát nem akarom kitúrni,a nappaliban nem valami kényelmes az ágy.Nem vált le hétvégén,mert hétköznap 5h-kor kel.Így is hulla fáradt.(Én is.)

Kriszti!

Jó a péntek,persze,ha jó idő lesz.Már várom.Majd megbeszéljük,hogy mikor és hol talizunk.

Ildi
tfildiko

Magdi!

Mi 3 és fél óra alatt hazaérünk.Megyünk is ezerrel.Ti hány óra alatt értetek oda?

Zita!

Én 50000Ft-ot adtam a dokinak,a szülésznőnek pedig 15000-et.

Nóri!

Miért nem jöttél el lemérni a Lénát?Vártam,hogy jöttök.
Nekem sem sokat ért a cikk.Azt írta,hogy vegyem magam mellé az ágyba,ha sokszor ébred.Az apát nem akarom kitúrni,a nappaliban nem valami kényelmes az ágy.Nem vált le hétvégén,mert hétköznap 5h-kor kel.Így is hulla fáradt.(Én is.)

Kriszti!

Jó a péntek,persze,ha jó idő lesz.Már várom.Majd megbeszéljük,hogy mikor és hol talizunk.

Ildi
tfildiko

Kriszti!

az ICQ szamom 152645279

Magdi
magdi7

ILdi!

de merre mentetek? mi kb. 5 és fél óra alatt
magdi7

Magdi!

Baja-Bátaszék-Bonyhád-Dombóvár-Kaposvár-Nagykanizsa-Hahót.Volt hogy hazaértünk 3 és negyed óra alatt is.(Amikor siettünk.)

Ildi
tfildiko

Ildi!
Hm.. mi is erre mentünk, de ezekszerint jóval lassabban. de az út is olyan szar szerintem, főleg egy szakaszon..
magdi7

Ildi, Magdi!

Mi 10-12 órát utazunk Erdélybe Anyósomhoz februárban ismét Kép. Az a 3-5 óra - mi ehhez képest Kép! + 2 határ és 2 vám.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! napi 5 szemet kap.

Fluor. Magamnak én is használok Elmex gélt, de egy babának sem gélt, sem fogkrémet nem lehet még adni igy szerintem kell a tabletta.

Ildi! Na ez az amit határozottan ellenzek hogy magam mellé vegyem. Lehet vannak kivételek de az én ismerösi körömben a gyerek utána ott is maradt, nem lehetett kiszoktatni.
Szerintem amit megszokik. Én sose adok neki az én kajámbol, sose akart belenyulni, de még enni sem belöle tudja az nem az övé.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Én sem szeretném az ágyamba venni.Aludjon csak a saját ágyikójában.A barátnőmé már 16 hónapos,még az anyukájával alszik.Még a saját ágyában nem is aludt.

Kriszti!

Hát,ez tényleg nem sok az erdélyi úthoz képest.

Magdi!

A Bonyhád-Bátaszék közti szakasz elég rossz.De a férjem hajt rendesen.

Ildi
tfildiko

BOnyhád-Bátaszék szakasz rossz, de gyönyörűséges. SOkat mentem arra (munka GRRR), és imádtam a dombokat...
De meg lehet kerülni azt a rossz szakaszt Szekszárd felé sem sokkal hosszabb, vagy lefelé hm?

Kriszti! cSAk elmentek? Kép

Nóri! Hát, állítplag a hideg nem tesz jót neki. De magasról teszek rá, mert lány jól van, viszont megőrülnénk bent.

Jó éjt!

.:Angi:.
angiszeged

Itt volt a dokinéni, a lábikóval minden ok, csak én vagyok a para mama. Azért áll kifelé, mert akar felállni és fel is áll és még kis ügyetlen és így egyensúlyozgat. A doki szerint 1 hónap és elindul. Na azért erre befizetek.

Pont kaja ido volt, mondtam is a dokinak, hogy most legalább meglátja, hogy milyen hisztivel jár nálunk az etetés. Erre mondja o, hogy ne már, ez nem is hiszti, más babák ennél sokkal rosszabban esznek.

És képzeljétek nem akarja a cicit. Nem akarja elfogadni, sír, rázza a buksiját és nem kell neki. Ma este is cici (és így kaja) nélkül aludt el. Remélem elmúlik hamarosan. Mondjuk étvágya sincs, lehet megint foga lesz.

Zita,
doki nálunk nem fogadott el pénzt, mert ismeros (pedig nagyon nagyon megérdemelte volna, mert baromi rendes volt, meg figyelmes, meg kedves), a szülésznonek 20e-t adtunk. O is nagyon rendes volt és irtó hálás vagyok nekik.
Vendég

Ildi!
Azért nem mentünk végül át mázsálni, mert az öltözködés mostanában iszonyú hisztivel jár, persze nem mindig, de akkor már tudtam, hogy ma ugyis megyünk dokinénihez, ahol több ok miatt is pucérra kell vetkőztetni a nagylányt.
Ha normális lesz az idő van kedvetek valamelyik délelőtt (11-12 környékén) együtt sétálni?

Ildi, Karmen!
Szerintem pont azt mondja a cikk, hogy mindenki azt csinálja, amit jónak lát, ha berzenkedik az együttalvás ellen, akkor ne tegye, de ha belefér a családi "képbe", akkor meg tegye nyugodtan.
Különben is a nászéjszakáján már nem velünk akar aludni! Kép

Nóri
norcee

képzeljétek, Jozsó nem fogadja el a cicit! Tegnap délután megevett egy körtét, majd este 8-kor cici nélkül aludt el, nem szopott semmit, és aludt fél 7-ig. Ma reggel sem fogadta el a cicit! Sírt, feszíti magát, nem kell neki. Beraktam a kiságyba és tök jól elvan, nem éhes!!!! Mi lehet ez??????????????????
Vendég

Angi!

Szerintem is szép ez a táj,de nekem az én kis Zalám sokkal jobban tetszik.Utálom a kanyarokat.Nem bírja a gyomrom,mindig rosszul vagyok.Nem szoktunk kerülni,még soha nem mentünk el Szekszárd fele.

Dancsi!

Örülök,hogy minden rendben van a lábával.Bíztos voltam benne,hogy nincs gond.
Nem lehet,hogy már nincs sok tejcid?A Noémi akkor nem fogadta el a cicit,amikor már kevés volt benne.Lehet,hogy nálad nem így van.

Nóri!

Sétálhatunk valamikor együtt.Ma jó lenne.Neked?

Ildi
tfildiko

Ildi,
valóban csökken, mert pár napja nem szopik olyan nagyon erosen. De ma reggel totál teli volt, meg este is. Nemtom mi lehet, igaz nálunk ilyen sztrájkos korszak volt már többször is.
Vendég

Dancsi! esetleg másik baba?KépKép Vagy megjön? Mert ilyenkor sem szokták elfogadni gyakran. Remélem Jozsó megint cicit kiván hamarosan!

Nóri! ez igaz, csak én nem akarom hogy a leszokás mondjuk 3-4 évesen v. késöbb legyen. Cipöt még mindig nem kellett venni, nem indult el egyedül. Most már nem is fogok akkor bundásat venni.

Lányok! aki lát valahol Simba szintit légyszi szoljon, mindjárt itt a szülinap és sehol nem kapok!! A nagyobbat keresem de ha nem lesz csak kicsi addigra akkor megnézném lehet az is jó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! ez lemaradt. Igen elsösorban ott nézünk lakást, de tegnap pl. itt a közelben láttunk másikat ami szintén szobajöhet. Ujság annyi, hogy vannak érdeklödök, van aki komolyabb, megindult a piac.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi,
képzeld, 9 hetes várandós voltam (és állandóan hánytam), amikor elmentünk Zalakarosra a fent említett útvonalon. Mondtam Gergőnek, ugyanúgy vezessen, mit szokott, legyünk túl rajta minél hamarabb. Ha hánynom kell, szólok. De nem kellett szerencsére.
Nekem is nagyon tetszik arrafelé a táj. Meg az egész Dél-Dunántúl. Ami még necces, az Mecseknádasd környéke - kanyarok szempontjából (Pécs-Szekszárd).

Dancsi,
nem semmi a kisfickó, nem tudom, mi lehet Vele. Lehet, hogy már el akarja magát választani? Várj türelemmel és figyeld a reakcióit. Nem fáj a torka? Eszter akkor nem szopizott, amikor fájt a torka.

Angéla,
igen, megyünk, de nem sok időre: febr. 3-án este indulunk (csüt.) és vasárnap reggel már jövünk is haza. Gergőnek fontos, hogy menjünk. És akkor megyünk. MI vagyunk az Ő családja, majd kibírjuk valahogy.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Amikor hazautazunk,Zalakarosra mindig átmegyünk.Ott lakik a barátnőm,és ugye már ott van keresztfiam.Mi is február elején utazunk haza,de lehet,hogy 6-án.
Milyen sűrűn mentek Erdélybe?

Kármen!

Milyet néztetek?Mennyiért?Újat vagy használtat?

Dancsi!

Remélem,hogy a Jozsóka majd megint elfogadja a cicit.

Ildi
tfildiko

Kriszti,
nem hnném, hogy piros a torka, mert tegnap este volt itt a dokinéni és nem látta pirosnak.

mensi: lehet, mert még nem jött meg. Pontosabban 2-szer megjött, amikor Jozsó 3 ill. 4 hós volt, de akkor fogigátlót szedtem még. Meg az sem volt igazi mensi, tök gyenge volt, szinte semmi. És akkoregy teljes napig nem szopott. Szóval lehet hogy mensi készülodik.

kistesó: nincs mensi, szóval nem hinném, hogy kistesó lenne útban. Kép Kép Kép

Amúgy végül egy óra huzavona után nagy nehezen elfogadta a cicit reggel, de nem cumizott olyan élvezettel, mint régebben. És amint jól lakott ki is köpte. Eddig utána cummogott még tök sokáig, mindig úgy kellett elvenni tole. De ez a komfortcici már egy ideje (kb. 1 hete) nincsen.
Vendég

Dancsi! Láttam Én már karón varjút hehe

.:Angi:.
angiszeged

Dancsi,
én is hallottam olyat, h az anyuka elment 6 hetes kontrollra és kiderült, h terhes.
A szoptatás - mint fogamzásgátlás nem megbízható, kivéve, ha 3 óránként 6 hós koráig CSAK szopik.
Így hallottam.
Akkor legalább nem betegségtől. És a fogát megnézte a doki?

Kép

Kép
eszteranyu

A gyerek az ágyunkba című mese szerintem kétélű dolog.
Hozzánk csak reggel kuckósodtak be a gyerekek egy pár évig. De most hogy 9 meg 11 évesek múltak eszük ágában sincs az ágyunk tájékára jönni,pedig mi nagyon áhitozunk utánnuk.
Igaz amióta a Kata megszületett kicsit nagyobb a forgalom az ágyunkba de csak reggelente,és ez most nagyon jó.
Szóval gyorsan elmúlik az első 4-5 év és mindenről leszoknak ami veletek kapcsolatos úgyhogy inkább élvezzétek a közelségüket...tudom vannak határok de túlbonyolítani se kell a nevelést.Kép
Mi sokat kirándulunk a gyerekekkel az országban. Főleg a hegyes tájak na meg a várak vonzanak minket.( üdülési csekk előnyeit kihasználva utazgattunk)
csak azt akartam mindani hogy a zalai rész nagyon szép nekem is.
Mi a mecsekbe megyünk jan. végén amikor a suliban regenerációs szünet lesz..Kép
Kíváncsi leszek a Kata hogy fogja bírni a kis három hónapjával
Jajaj ma megyünk szurira Kép
20180827120929

Bea!

Drukkolok,hogy minden rendben legyen az oltásnál.

Ildi
tfildiko

Bea,
sok erőt a szurihoz!

Ildi,
korábban mentünk évente 2-szer, de mióta Eszter megvan, nem voltunk (utoljára 7 hetesen, 2003 Húsvétkor, ott is hánytam összevissza Kép), azóta nem voltunk, csak most a temetésen.
Úgy voltunk vele, várunk, amíg nagyobb lesz a lány. Meg nehéz úgy, hogy nincs autó. Mindig bérlünk egyet és azzal megyünk.
Nem akartok hazaköltözni?

Kép

Kép
eszteranyu

Magdi,
sajna tegnap este óta nincs icq-m. Ha minden igaz, ma este megnézetem. Ha nem írok rajta, akkor a mélt nézd meg léci!

Nóri,
mikor mentek vizsgálatokra?

Kismama cikk:
nekem nagyon tetszett és én azóta másképp kezelem a dolgokat. Igenis, bújjon hozzám, amikor úgy érzi. Nekem is jólesik egy-egy nehezebb nap után Gergőhöz bújni. Milyen rossz lenne, ha ellökne, hogy menj és bújj a párnádba és vigasztalódj egyedül.
A másik, amit Bea mondott, hogy később már tényleg teljesen leválasztódnak tőlünk, sőt még mutatkozni is ciki lesz a szülőkkel. Addig kell még bújni.
Szóval, látom, egyedül vagyok a cikk-tetszése mellett.
Amúgy megint csak egyszer volt fenn éjjel Mackó, én is kezdek talpraállni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi!Inkább ujat mert ua. kp. kell mintha használtat vennénk. Arra jár a szocpol (fél már nem fog mert én 35 leszek idénKép) meg a kamat is kisebb. De ha lesz használt jo állapotu ekkora akkor az is érdekel. kb. 17-18m ft-ért garázzsal együtt.

Dancsi! én is tudok ilyenrölKép

Nekem a Bükk a kedvencem mindig mondom nyugdijasan ott szeretnék élni. Persze akkor meg nem lenne segitség mindenki itt lakik SzegedenKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Nekünk borzasztó volt az éjszakánk.Nem is számoltam,hogy hányszor keltem.Hajnalban odatettem mellém az ágyba.De hiába.Nem tetszett neki az a hely sem.Magamhoz húztam,az sem volt jó.Pedig feladtam volna az elveimet,csak aludjunk már végre.Én nem lököm el,hisz egész éjjel a kezemben alszik.Fél óránként felsírt,veszem fel,alszik a vállamon.

Ildi
tfildiko

Szegény Ildi!

Annyira együtt érzek veled! Jozsó legalább 3 napja alszik éjjel, kelés nélkül. Meddig hagyod sírni? Tudom, kegyetlenül hangzik, de mi volt, hogy 2 órán át hagytuk bogni. És a sírások szép lassan csökkentek: egy óra, fél óra, 15 perc, 5 perc. Most is felsírt 2-3-szor, de csak 1-1 felsírás volt, 1-2 másodperc és aludt tovább.

Ugyanez volt nálunk is: felveszem, cicin alszik tovább, vállon alszik tovább, de ahogy közeledtem az ágyához: visítás. A mi ágyunkban szintén sírt, nem aludt el.

KÉPZELJÉTEK, AZ ELOBB ZOKSZÓ NÉLKÜL ELFOGADTA A CICIT JOZSÓ!!!!!!!!!!! ÉS FÉL ÓRÁN ÁT KOMFORTCICIZETT, NEM SZOKTAM IDÁIG HAGYNI, DE MOST HAGYTAM.
Vendég

Dancsi!

Éjjel nem sokáig hagyom sírni.A férjemnek aludni kell,és nem akarok a többi lakóval sem gondot.Nappal elalszik,már nem sír sokat.De amióta elkezdett fogzani,borzasztóak az éjszakák.És a harmadik fog még mindig nincs kinn.Kivagyok...
Örülök,hogy elfogadta a cicit.

Ildi
tfildiko

Ildi,
szerintem ne foglalkozz a lakókkal, a gyermeked legyen a legfontosabb. Ha sír, akkor sírjon. Nekem nagyon tetszett, amit Hajni mondott (bocsi, ha rosszul emlékszem), hogy nekünk is jólesik néha sírni.
Mellesleg: babamasszás??? Nem akarod kipróbálni?
Kölcsönadom a könyvemet, hogy belenézz.
Sajnálom, hogy ilyen borzalmas az éjszakátok. Apa pedig... Az ő kislánya is: akkor is ha sír és akkor is ha nevet. Én úgy gondolom, nyugodtan fel lehet kelni az apának is éjjel.
Te is dolgozol. Egész nap gyereket nevelsz, háztartást vezetsz, Neked is fontos, hogy pihenj végre kicsit (Angéla Kép).
Próbálj meg Te is aludni, amikor a Lánykád is alszik napközben.
Remélem, nem írtam sértőket, nem volt szándékom, csak aggasztó, hogy mindig ez van: szegény férfiak, ők sokat dolgoznak. Ha mi vagyunk fáradtak, azt a babák is átveszik. Ördögi kör.

Dancsi,
örülök, hogy Jozsó belátta, mi a jó Neki Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Teljesen igazad van.De valahogy nem tudom sírni hagyni éjjel.Én nagyon toleráns vagyok mindenkivel szemben.(Nem kellene.)
A könyvet akkor kölcsön adod majd ha talizunk?
Nem írtál sértőket egyáltalán,ne aggódj.Majd beszélünk személyesen.

Teszek fel képeket a fél éves lánykámról:
Kép
Kép
tfildiko

Sziasztok!

Kriszti!
Nem írtál se ICQ-n, se mailen.
De azert holnap talizunk ugye?

Ildi!
Nagyon aranyos a kislányod!
Zala megye szép hely, én terhesen mentem legelőször arra, nem volt kellemes..De a táj tényleg kárpótol.
magdi7

Sziasztok!
jelentem, még mindig együtt vagyunk a babával. Ctg semmit nem mutatott ki, igaz, még van másfél hetünk papír szerint.Kíváncsi vagyok, a holnapi hidegfront hatással lesz-e rá?
UH-t is csinált ma a dokim, továbbra is faros a kiscsaj.
Szerintetek megtilthatom a klinikán a nővéreknek, hogy császár után tápszert adjanak neki, amíg meg nem jön a tejem? (állítólag +1 napot kell rászámolni a műtét miatt) Vagy ez a gyerek-kínzás kategória? Csak annyira nem szeretném, hogy tápszert kapjon...
Eri
seri

Sziasztok!
Arról a polyvitaplexes dologról hallhatnék többet? Luci olyan rosszul eszik, hogy csuda, Ma reggel egy falat sajt, délelőtt egy túrórudi. Délben mondjuk megette a borsófőzeléket, de estig már csak 1 narancsot fog, ahogy ismerem.
86 cm és 15 kg, tehát nem látszik rajta, hogy éhezne, de én nem bánnám, ha kicsit többet enne zöldséget meg ilyesmit. A levesből a sűrűjét különválogatja és csak a levet eszi meg.
Kell a vitamin.
H
babamama

Magdi!

Köszi.Én nagyon szeretem azt a tájat.Biztos,hogy mindenkinek a szülőhelye a legszebb.

Seri!

Nekem nehezen indult be a tejcsim.Péntek éjjel volt a műtét,és csak hétfő reggel szopott mérhetőt.Remélem,hogy neked előbb beindul.

Ildi
tfildiko

Eri! én megtiltottam hogy adjanak. Azt is hogy amig van tejem a hütöben lefejve mást kapjon, mégis nekem kellett szolni hogy bocs de itt a tegnapi tej is. Szoval nem foglalkoztak vele.
Kitartás, ügyes a kiscsaj még egy kicsit birja ki ott bent!!

Ildi! Noémi gyönyörü, mint mindig!

Hajni! elkiabáltam, 2 napja Orsi is alig eszik. Igaz szopizni még akar, de nem annyit mint kellene néha.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?