Új privát üzeneted érkezett!

Bejja,

nem is szabad parázni! minden rendben lesz!

Vicky,

és így mennek a hónapok...

Kép
 
 


gota: Hát igen. Bár én most nem foglalkozom ezzel a dologgal, meddőségi kezelést úgyis csak ősszel terveztem, ha addig nem jönne össze a baba. Ha meg igen, akkor meg úgyis ehhez a dokinőhöz járnék.



 
 


Bejja!
Én kaptam utrot. Az nem árt....,de persze ki így ki úgy...


Én ciklusom ugye teljesen összeomlott 2011 augusztusára,meg se állt a vérzés,aztán két hónapig norcolut,azóta /ilyen sose volt/, mondhatni rendszeres a ciklusom,és egy hónap kivételével minden hónapban megjött, illetve azt azért megfigyeltem ha diétázom,pontosabb,és normálisabb a mennyisége....

Néha még úgy is érzem mintha lenne peteérésem...

Kép
 
 

 
 

mók: Remélem nekem elég volt a legutóbbi norculut. Nem voltam oda ezért az ömlő vérzésért.



 
 


Megvolt ma az elso terhes vv-m. Reggizos terhelos cuccot neztek+hba1c+tsh szabad t4-el. Utobbit nem tudom miert kellett, de az endodokim kiirta ezt is, eddig sose volt baj a pajzsmirigyemmel. Csak nem most lesz. Na mindegy, a cukor eredmeny meglesz hetfore, de a tobbi csak 2 het mulva, mondjuk erre keszultem, ezzel megyek kedden az MM-be a dokihoz, a tobbi eredmenyt meg majd emailben kuldom el. Jol meg is fajdult a fejem ebbe is, bele se merek gondolni, mi lesz a cukros 2 oras terhelesen. Mindegy, a babaert barmit igazabol. Jovo heten meg elmegyek egyszer uh-ra, csak hogy megse 6 het teljen mat el ugy a 12 hetesig, hogy ki tudja mi van benn. Bar, mivel se egy kosza gorcs, se verzes, semmi egyeb nem arnyekolta be eddig a nyugisnak indulo terhesseget, igy igyekszem pozitivan hozzaallni, marcsak azert is, hogy a baba se a negativ energiakat erezze.
Ha mar itt tartok. Egyik szomszedom babat var. Mar huszonvalahany hetes, utoljara en kb 7 hetesen beszeltem vele meg nyar vegen, mert kozbe ovis lett a lanya, es nem jarnak ki bandazni azota (szerencsere) Szoval mar nyaron is verte nekunk a nyalat, hogy nagyon remeli hogy ez is lany lesz, mert o fiut nem akar, azt nem lehet fesulgetni, oltoztetni, blablabla, es sokkal butabbak (eskuszom szo szerint igy fogalmazott), mint a lanyok (itt rajtam kivul amugy mindenki fius anyuka, tehat 6-7 fius anyukanak eloadta, hogy szerinte mennyivel szarabb lehet nekik mintha lanyuk lenne). Na mindegy rahagytuk, amugy se nagyon kedveljuk (mi itt amolyan "lilaakackoz" modra elunk, nagyon jo napi kacsolatba vagyunk a szomszedokkal, plane, hogy majnem ugyanannyi idosek a gyerekek, masfel eves es 2 eves kor kozottiek)
Most legutobb vagy 3 hete taliztunk, mert a lanya beteg volt, ugyhogy nem volt oviba, hat kiderult fiu lakik a pociban. En akkor ugye mar tudtam az en alberlomrol, csak 2 szomszednak mondtam, tehat o se tudta. Hat eloadta itt nagy vilagfajdalommal, hogy mennyire nem varja, es hogy annyira nem ezt akarta, hogy mennyivel tobb lesz a kiadas, hogy megint mindent meg kell vennie, es hog fuj fiuk, el se tudja kepzelni, epp csak azt hianyoltam a mondandojabol, hogy ha tehette volna es elobb tudja elveteti. En meg nezek ra, nagyon viszketett a tenyerem, hogy en mondom megcsapom, hat nem akartam neki eloadni, hogy mas eveket var, mindegy lenne fiu, vag lany, csak egeszseges legyen, te meg itt rinyalsz. Na persze nem atallott megkerdezni, hogy mi hogy allunk mikor jon a kisteso, de persze gyorsan hozzatette, hogy milyen jo hogy o ilyen termekeny, es hogy csak kigondoltak es mar jott is. En persze nem mondtam semmit, mert semmi koze hozza. Nade gondoljatok el, mit erezhet az a szegeny pici baba a pociban, akit mar eleve igy varnak, hogy mar most nem szeretik, es ilyenkor mar hallja is az anyamehben, amit az anyja mond. Ertitek??? Olyan szivesen lenyomtam volna egyet neki. Ja raadasul kiderult am, hogy a lanya utan jo kis szules utani depije lett, amit amugy azota tehat majdnem 3,5 eve nem is hevert is, es most erre fog raszulni meg egy gyereket. Hat gratulalok neki, csak azert, hogy meglegyen a 2 gyerek azert rohadtul felesleges volt.
Aaaaaaa, bocs, hogy ide sirtam el, de kivagyok az ilyenektol. Az unokatesom felesege meg nem bir teherbe esni 3 eve (nem tudom hany inszem, meg 2 lombik utan tavaly nyaron derult ki nala is a pco, kb 3 hettel azelott hogy en is voltam.) Az is milyen mar, hogy elvileg kivizsgaljak lombik elott mindenre, es ilyet nem vesznek eszre???? Komolyan kivagyok. Ennyit a kaalirol is. O is julius ota szedi a gyogyot, es olyan pontosan tartja a dietat, hogy en ilyet meg nem is lattam, sportol, fogyott 20 kg-t, sose bunozott, meg egy kocka csokit se evett meg tavaly ota, es meg mindig csak varnak, pedig allitolag mar kezd nagyon jo lenni az eredmenye. Es megis. Annyira kivagyok ezen is, ugyhogy keresztapamek mar tolem varjak az "unokat", egyfolytaban kerdezgetik, hogy mikor jon mar a kovetkezo, mintha nem tudnak, hogy pont ugyanaz a bajom, mint a menyuknek. Persze emellett meg azt is hallgathatjuk toluk, ahogy majdhogynem ocsaroljak szegeny lanyt, hogy nem bir gyereket szulni, es hogy jobban jarna a fiuk ha elvalna tole, es keresne egy olyan lanyt, aki tud szulni. Hat hogy lehet ilyet mondani bakker. Ugyhogy nem tudjak meg a babat, abban remenykedem, hogy lassan azert o is teherbe esik, max eltitkoljuk addig, amig nem latszik a pocim.
Hat bocs ha hosszu es nehol erthetetlen voltam, de ha egyszer behergelem magam, akkor minden kijon. De most jobb :)

Lilypie Third Birthday tickers


bejja!
Nagyon,nagyon buta szomszédasszony,vagy játszótéri beszélgetőtárs a hölgy.....
Sógornődet sajnálom,pedig nagyon ügyes,de biztos sikerül nekik is!!!! :wink:

Kép
 
 


bejja: A csajszi egy idióta. Egyébként nekem is volt szülés utáni depresszióm és ez nem indokolja, hogy utálja a gyerekét. A sógornődnek meg drukkolok. Egyébként nem biztos, hogy kezdettől fogva pcos-es, a stimulációk rontanak a helyzeten. Nem hiszem, hogy a kaáliban ne vettek volna egy ilyet észre.



 
 


Eleg eroteljes pco-s kulso jellegei voltak mindig is. Aknes bor, eleg durva szorosodes, szoval a tesztoja minimum az egekben kellett hogy legyen, ezt nem lehet elnezni. Az MM-be mar eleg durva eredmenyekkel kerult. Meg ne mondjatok nekem, hogy normalis, hogy az elso lombik stimu hatasara csak egyetlenegy tuszoje erett, csak ezt az egyet tudtak leszivni, a masodikra meg csak ketto!!!! Masnak meg 10-15 tuszoje is megerik. Amugy meg nem ez lenne az elso eset, hogy a kaaliban beneztek az IR-t. Mas lanyoktol is hallottam mas forumokon. Mindenesetre nem mennek oda tobbet, mondjuk nem akarnak mostanaban lombikozni se, hatha jon spontan, plane, hogy szepen javul. Na mindegy, annyira fel tudok ezen haborodni meg mindig. Olvasgattam visszafele par (szaz) oldalt, hat ilyet is hogy melindaek elso lombikjat igy elszurjak, merthogy nem tudnak eleg steril korulmenyeket biztositani, hat ez mar tenyleg mindennek a teteje. Hat az lett volna a minimum, hogy a gyogyszerkoltsegeket megteritik, de nyilvan ilyen gondolom nem tortent. Amugy mondom, a kaalival nem ezek az egyetlen negativ tapasztalatok, rengeteget olvastam rola, sot, az orszagon belul ket kulonbozo kaalis intezmeny is tud annyira kulonbozni, ok pedig megjartak a miskolcit, meg a pestit is, de ez a pesti itt tenyleg a legalja.

Lilypie Third Birthday tickers


bejja: Én nem akarom védeni a kaálit, nem is jártam ott soha. De az, hogy ki mennyire stimulálható, az nagyon egyén függő. Csak egy példa az enyém: első stimukor azért nem lett inszem, mert 8 tüszőm ért. Az utolsó előttinél majdnem dupla adagtól csak egy. A Barbusos stimunál a drágább és korszerűbb gyógyszertől egy sem, utána lett a másiktól 4. És tényleg nem tudom mitől függ ez. Gyógyszerköltséget meg sehol sem fizetnek vissza, nem a medfőségi központ tehet általában róla, hogy nem lesz sikeres egy beavatkozás. Ezt mindenki tudja, mikor belekezd. Ismerek olyat, akinek lakáshitelt kellett felvenni.



 
 


Zitus, Luczus
Gratulálok nektek!


Hát én már jó régen nem jártam erre felé. De most, hogy belenézegettem az oldalakba, minden gyerkőc nagyon gyönyörű még mindig. És milyen hatalmasan nagyok már :)

No meg azért is írok most, mert már vagy jó fél éve nem írtam... és hát a kis kűzdelmünknek apával a tesóért volt értelme. :)
Nos... most vagyok a 19 héten és 2 napon, így hamarosan félidősek vagyunk és úgy néz ki most kisfiunk lesz :)
Majd azért jövök, ha tudok. Ígérem igyekszem :)

Addig is mindenkinek nagyon sok pusszantás!
princzike2
Budapest
 
 


Most nézem, hogy sajna erre a bejelentkező jelszavamra nem tettem vonalzót.
Na sebaj, mert ha majd küld új kódot a babanet a régire (vmiért nem műkszik a régi jelszavam... vagy csak bénázok), akkor majd azon firkálok tovább :)
princzike2
Budapest
 
 


Sziasztok! :)

Vicky,
még olvasni is rossz volt ezt a maratoni vérzést..........Nem irigyellek, bár mostanában az én ciklusom is "elromlott" :(

Bejja,
gratulálok a picihez!
Ismid meg egy barom! Én ilyenkor érzem, hogy néha igazságtalan az élet! De hidd el, neki valami nagyon nagy lelki problémája van, hogy így áll hozzá a saját gyerekéhez!
Sógornődet sajnálom, de ha ilyen szépen javul, akkor tuti jönni fog náluk is majd a baba! :)
Igen, mi is a kaáliba jártunk! Igaz, hogy problémás volt az első lombikunk, de én ennek ellenére csakis oda mennék vissza, ha kellene! Mert a dokink egy angyal volt, és nagyon jó szakember, az életemet rá mertem volna bízni!!!!És még ma is hiszek benne, annak ellenére, hogy problémásak voltunk! Énis eü-ben dolgozom, sajnos ilyen esetek előfordulnak akkor is, ha nagyon próbálnak steril környezetet biztosítani!1 évben 2-3 alkalommal! Hát, mi pont kifogtuk!
Sajnos az IR kivizsgálása még mindig nem rutin feladat a meddőség kezelése előtt!Ehhez még fel kell nőnie a magyar egészségügynek............................. :(

Princzike,
gratulálok! :)

Gota,
Ti akkor még nem próbálkoztok élesben, ugye?

Juli,
merre vagy?
MEsélj, hogy álltok?

Én nagyon várom már, hogy végre megjöjjön, mert akkor mehetek 3.napi vérvételre! Tisztára rá vagyok izgulva! :) Annyira jó lenne, ha végre elindulnánk már valamerre, mert mostmár tényleg nagyon szeretnénk kistestvért Lellének!

Sok puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


melinda: Hajrá tesó. Most nekem megint késik már egy hete, de ma negatív lett a teszt. Egyébként a lányoktól azt hallottam, hogy a bmc-ben már mindenkinél csinálnak terheléses inzulint.



 
 


Meli,

még nem próbálkozunk. talán néhány hónap...

Princzike,

gratulálok a picihez!

Kép
 
 


Sziasztok! :)

Vicky,
pét érezted? Nem lehet, hogy később volt, mint gondoltad? Drukkolok, hogy baba legyen a dologban! :)

Nekem tegnap megjött, így holnap megyek vérvételre! Meg időpontot is kellene kérnem a nődokimtól, hogy megvizsgáljon!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


melinda: Nem hiszem hogy lett volna egyáltalán peteérésem, annyira nem éreztem. De majd legközelebb.



 
 


Csajok, segitsetek nekem s.o.s.-be!!!
Ma voltam a penteki vervetel eredmenyeert, azt hittem rosszul latok, mikor megneztem az egy oras reggeli utani cukorerteket: 9,2 lett!!!!
Teljesen kesz vagyok, persze az ehgyomri is 5,3 ami szinten magas a doki szerint. Ma voltam nala amugy, elso korben megismetelteti a vizsgalatot a jovo heten, aztan kiderul, de nagyon kinez az az inzulin attol tartok, es o is ezt mondta. Basszus ez nagyon durva, miert van ez??? Mikor szedem a merckformint is, es mintha semmi hatasa nem lenne. Tiszta para vagyok, hat ezek utan mar ugy mentem a nodokihoz, hogy mar arra is felkeszultem, hogy elhalt a baba a magas cukrom miatt. Egyenlore ugy tunik vele minden rendben hal' istennek, szepen fejlodik, 24 mm. Kicsit megnyugodtam, de ez a folyamatos cukorproblema nagyon aggaszt. Attol felek, hogy tortenik vele valami emiatt, pedig mar kezdtem megnyugodni, lassan itt a 12. het, de hat igy???!!!
Amugy megbeszeltem a dokinovel a gyogyszert, hogy szedem vegig, de ha igy haladunk valoszinuleg nem fog kelleni, csak helyette az inzulin. Volt valaki akinek szinten ilyen rossz lett a kajalos cukros vervetele??

Lilypie Third Birthday tickers


Sziasztok!

Bejja,
ez próbareggelis cukiterhelés volt?
Zsemlét és tejet ettél?
Otthon szoktad csekkolni a cukidat étkezés előtt és után?Szerintem mindenképpen kezd el nézegetni!Ha nincs cuki mérőd, akkor szerezz be egyet!
Ha végül mégis inzulin kell, az sem tragédia! Vicky tud majd Neked mesélni róla, hogy ki lehet bírni azt is!
Ami a lényeg, ne parázz, mert a stressz is negatív hatással van a cukor és inzulin háztartásra!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


Ez 30 gr lassu felszivodasu reggeli volt (egy kisebb kornpsitz felvagottal, talan vajkrem is volt benne, meg sajt) Mindig ilyesmit reggelizek miota megy a dieta, mindenkeppen teljeskiorlesu kenyeret vagy pekarut, erre nagyon figyelek. Ezek szerint mar eddig is tok szar volt az egesz es semmit nem ert. Cukimerot most fogok beszerezni a jovo heten, el kell meg mennem egy kontrollra, de ha ott is car az eredmeny, akkor inzulin, nincs mese. Nem ez a problema, hanem hogy nem karosodott e mar vajon a baba ezalatt is. Ettol felek nagyon, egyszeruen nem ertem, miert ennyire rosszak a cukorertekeim.
Es felve kerdezem de pl a majonez es a ketchup mennyire eheto a dietaban? Azt tudom, hogy a ketchup alapbol tele van cukorral, a majonezben viszonylag keves van, de nyilvan annyira elenyeszo mennyiseget teszek a szendvicsre pl. hogy nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Legalabbis tegnapig nem hittem. Mostmar emiatt is fo a fejem. Nem volt olyan alkalom, amikor ne raktam volna a kajamra. A ketcuprol meg csak csak le tudok mondani, de a majonezrol kizart. Ma minden ilyesmi nelkul csinaltam meg a reggelit, botranyos volt.

Lilypie Third Birthday tickers


bejja: Ne aggódj, szerintem nem károsodik ilyenkor a baba a cukortól. Nekem annyit mondtak, hogyha kezeletlen marad a magas cukor, akkor hamar öregszik a lepény és a baba lehet még tőle elég nagy. De ez már csak a vége felé számít. A gyógyszer meg annyira szinten tartja a cukrodat, hogy most nem vetélsz el (semmi erre utaló jeled nincs). Emiatt szerintem ne félj. Én is aggódtam, hogy mit okoztam amíg nem tudtam, hogy sok a cukrom, de semmi gond nem volt a babával. Azért én kíváncsi leszek majd cukros oldatos eredményedre, remélem az ismétlésnél ilyet csináltat. Sokkal pontosabb eredményt ad. Egyébként ha már inzulinos lennél, akkor felír neked a doki cukormérőt és akkor féláron vehetsz és ahhoz írja receptre a tesztcsíkokat is. Az sem 2 forint, elhiheted. Pesti vagy? Kölcsön adhatom a mérőmet ha gondolod. Ez már tuti jól mér, jó sok vérembe került ezt letesztelni. Max 0,5-tel térhet el a laboros és a mérős. Ha bármi segítség kell nyugodtan szólj.



 
 


Huh, Vicky, koszi a nyugtatast, remelem tenyleg nem lesz gond. Az a helyzet, hogy most jovo heten megint reggelizosre kell mennem, mert azt mondta, ha ennyire rossz az eredmeny, a cukros lottyoset meg se csinaltatja, mert ugyanilyen rossz lenne, akkor meg feleslegesen nem tesz ki ennek a torturanak.
Vercuki merot mar regota tervezek venni, mert a gyogyszer ellenere is volt gond a cukrommal mar a kontrollon is novemberben, tehat nem art ha van itthon nekem is. A dokim azt is elmagyarazta hogy kalibraltassam be, ugyhogy az is menni fog. Most extra szigorura fogom a dietat, az tuti, csak tudnam hogy, mikor eddif se ettem csokit, meg habos sutiket, meg ilyen olyan vackokat :s

Lilypie Third Birthday tickers


Kaptam tegnap kolcson egy vercukormerot. Meg is mertem gyorsan ma reggel ehgyomorra, illetve eves utan egy oraval. 4,7 es a reggeli utan 5,2 lett az eredmeny. Bar meg nem tudom mennyire mer pontosan, mert a jovo heten megyek laborba, de ez nekem nagyon furcsa. Meg ha azt veszem, hogy 1-el ter el mondjuk, akkor is nagyon jo eredmeny ez szerintem. Vagy letezik hogy annyira sokkal terjen el? Csak azert mert azt tudom, hogy az ehgyomri cukrom az elmult fel ev tendenciai alapjan nem volt 5,3-5,5 alatt. most is 5,3 lett, ami azt jelenti hogy kicsit tobb mint 0,5 az elteres az meg nagyon jo. Vagy nem? Akinek van mar tapasztalata ebben, az leirhatna, amig kiderul. De ha tenyleg ilyen jo a reggeli utani cukor, annak nagyon orulnek.

Lilypie Third Birthday tickers


Bejja,
méregesd csak szorgalmasan! Ha jól mér a mérőd, akkor az eredményed tényleg megfelelő! A HgbA1c-d mikor nézték? Az volt 5,3-5,5 közötti?Azért az egy kicsit magasabb! Miket eszel este? Lehet változtatni kell majd egy kicsit az étrendeden! Érdemes lenne felkeresned egy dietetikust!

Nekem megvolt a vérvételem, valamikor jövőhéten megyek majd az eredményért! Nagyon kíváncsi vagyok! Ja, és tegnap elkezdtem ismét rendesen a diétát, és elővettem a szobabicajt, fél órát tekertem is este! Nagyon büszke vagyok magamra! :)

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


bejja: Nekem az első cukormérőm nagyon rossz volt, nem jól kalibrálták be (nem tudom ez hogy lehet). Az volt, hogy 2-vel mért mellé. Vettem egy másikat, az max 0,5-tel. De szerintem simán lehet jó a cukrod, szerintem a laboros méréssel lehetett valami. Abban mondjuk igaza van a dokidnak, hogyha tényleg olyan magas lenne a cukrod, mint a laborosnál, akkor nem is szabad cukros lötyit inni. Kíváncsi leszek. Arra az egyre figyelj (saját tapasztalatból mondom), hogy mérés előtt mindig jól moss kezet. Nekem egyszer a főzés közben rákerült valami és mértem egy 10-es cukrot! Azt hittem rosszul leszek. Aztán kezet mostam és mértem egy újyt, ami már csak 7 körüli lett. Kitartás, nem lesz gond.



 
 


melinda: Nagyon ügyes vagy, nekem most csak a gyógyszer megy, de az is csak 2*, mert a délit mindig elfelejtem bevenni.

Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a különbség a sima merckformin és az xr között?



 
 


Vicky, azt hiszem az Xr ilyen elnyujtott hatasu, talan nem kell egy nap annyit bekapkodni belole, ha jol tudom. A hugom ilyet szed 1000mg minden este. Ennyi. Hogy ugy mondjam, lassu felszivodasu :)
Az ehgyomri cukraim voltak ennyik, nem a hba1c, annak meg csak jovo heten lesz eredmenye.
A kalibralast ugy ertette a dokino, hogy vigyem el a vervetelhez a merot, nezzuk meg mit mer ehgyomorra ujbegybol, meg nezzuk meg a levett venas verrel is, plusz varjuk meg mi a labor eredmenye a venasra, es ebbol a 3 ertekbol kb meg lehet tudni, hogy mennyire pontos a mero, es en is tudok azzal szamolni. Gondolom neked is igy csinaltak, ebbol tudod te is, hogy mennyivel mer melle a mero. Hat remelem, hogy 1-nel tobbel nem ter el, es akkor mar nagyon jo vagyok.
Hat megmondom oszinten, szerintem is nonszensz az a 9,2 a laboros eredmenyre, en nem hiszem el, persze csak nem tevednek, de akkor is. Novemberben a cukros lotyis meresem a 120 perces 6,1 lett amugy, az nem rossz szerintem.
Ugy nez ki hetfon megyek megint "reggelizni", de most egy masik laborba, ugyan fizetos, de meg aznap megkuldik az eredmenyt (szerintem ugyanaz a kompania -centrumlab- mint akik a mensmentisben is csinaljak a vv-t) Ok legalabb biztos nem fognak hisztizni, ha odaallitok a merommel, mivel fizetek a vervetelert, szoval akkor mar kihasznalom az idom :)

Lilypie Third Birthday tickers


Ezt a méréses ellenőrzést csináltunk ennél a mostani mérőmnél is, csőprofilnak hívták. Ennél 24 óra alatt 10-szer vettek tőlem vért! De ez akkor volt, mikor egyébként is a kórházban voltam. Jó volt mondhatom. Azt hittem a kalibrálás azt jelenti, hogy egy olyan anyaggal ellenőrzik a mérőt, aminek tuti az értéke.



 
 


Vicky meg egy gyors kerdes. Mondtad, hogy 2 cukimerod is volt, de az egyik nagyon rosszul mert. Elmondom, hogy az melyik volt, mi a neve, illetve, hogy melyik az amelyik jo volt. Annyi fele van, mindenkeppen szeretnek valami meg megbizhatot beszerezni. Szerintetek melyiket erdemes venni, ami nektek is bevalt??
Amugy ebed utan 6,5-ot mertem :s Igaz tesztat ettem, de elvileg durum. Ez mennyire szamit rossznak?

Lilypie Third Birthday tickers


A 6,5 abszolút nem rossz eredmény. A rosszabbik mérőmnek már nem emlékszem a nevére, de a patikában olyan 5000 ft körül volt. Amit receptre felírtak, az dcont optimum. Ez receptre volt 7500 ft (azt hiszem 50% támogatás volt rá) és ehhez írhat fel a doki tesztcsíkokat, ha inzulibos cukorbeteg az ember. Az accu check mérők is jók, de mivel csak a magyarhoz írhat receptre tesztcsíkot a doki, így én valamelyik dcont-ot ajánlanám. És megvárnám a vétellel, hogy nem írhat-e fel a doki, mégis csak féláron lenne).



 
 


En is a D-cont-ot neztem, meg arrol irnak is sok jot, a masik meg a Mery, abbol van most a mini valtozat, de az a ferjem nagypapajae, amolyan uti felszereles, es nem szeretnem sokaig "foglalni". Ahogy neztem, ezek a cukormerok amugy sem "annyira" dragak, en mindenkeppen szeretnek beruhazni egyre, nem szeretnem megvarni az inzulint, aztan ki tudja, hatha nem is lesz ra szukseg. Koszi a tippet :)

Lilypie Third Birthday tickers


Hat ugy tunik velem lesz tele az oldal :)
Hetfon elmentem a kontroll reggelizos terhelos vervetelre. Az ehgyomri, es a terhelt cukrom is 4,8 lett, orultem mint majom farkanak :) Az akkori merom, amugy egesz pontosan mert, mert ehgyomorra 4,6-ot mert, egy oraval utana mondjuk 5,5-ot, de inkabb mutasson tobbet, mint kevesebbet. :)
Amugy vegig nagyon jo cukrokat mertem itthon, meg a 6 feletti ertek is ritka, egszer mondjuk 7,1 lett egy ebed utan. Na jo, sztrapacskat ettem, de graham lisztbol csinaltam. Nem gondoltam, hogy a krumpli tenyleg ennyire megloki a cukrot. Vagy nem tudom. Mindenesetre meg ezt se tartom olyan veszes erteknek,sztrapacskat meg nem eszek nyilvan minden nap. Na kozen szerdan megvetem a D-Cont Ideal merot (egyreszt mert a masik csak kolcsonbe volt, masreszt elfogyott a csik, es sehol se lehet a kornyeken mery tesztcsikot kapni.) Ebbe eleve bele van irva, hogy kb 11% a hibahatar, kb ennyivel mer fole. Egyebkent jol mukodik, nagyon jo cukrokat merek vele, es ha figyelembe veszem a folemerest, meg jobb.
Tegnap elmentunk az ikeaba csaladilag. Kajaltunk is ott, tokehalfilet sajtos bundaban zoldsegagyon, es meg egy szelet truffelt is megengedtem magamnak, egyreszt mert mar nagyon kivantam, masreszt mert kivancsi volam hogy mennyire emelheti a cukrot. Meg egy feherlisztes peksutit se mertem megenni miota terhes vagyok, ugyhogy gondoltam ennyi belefer. Ugyan 1 ora 20 perc telt el a kaja es a meres kozott mert igy ertunk haza, de 6,4 lett az eredmeny, amire nagyon buszke voltam :) Egy kicsit kielegitettek a vagyaim, es megse bantottam vele magam. Tenyleg nagyon ketelkedem az elso terheles eredmenyeben ezekutan. Na mindegy.
Tobbiek hogy vagytok? Hogy halad a cikluskivizsgalas? Van valami eredmeny? (a mensi is eredmeny a mi allapotunkban :))
Babara varoknal van valami fejlemeny?

Lilypie Third Birthday tickers


bejja: Szerintem is valami sántít azzal az eredménnyel, de azért csak diétázz és menjen a méregetés. Az nem árthat. Egyébként én mikor nagyon megkívántam az édességet, akkor diétás csokis vagy sütit ettem. Ideig-óráig megteszi. :-)

Nálam semmi, megint egy 50 napos ciklusban vagyok. Baba sehol, de még nem jött meg.



 
 


Sziasztok!

Bejja,
örülök, hogy ilyen jókat méregetsz, és hogy a terhelésed is ilyen jó lett :)
Diétázgass csak szépen, és nem lesz semmi gond! Kicsi bűnözés meg néha belefér :)

Vicky,
dokihoz mész majd valamikor? Mit érzel?Pé lehetett? Nagyon drukkolok ám :)

Gota,
ti is lassan belevágtok :)

Juli!!!
Mesélj!!! Olyan régen jártál erre! :(

Van még valaki várakozó állásponton?

Nekem megvolt a vérvételem, hát, nem vagyok a legboldogabb, LH/FSH 2/1 Pedig ezzel régen nem volt gondom :( De nincs mit tenni, ez van! Voltam már 2x uhun is, 10-12.napon, tipikus pcos petefészkek, domináns tüsző nem látszik! Mondjuk ezen nem is lepődtem meg, hiszen a 21-22.nap körül szoktam érni! Még jövőhéten valamelyik nap megyek uhura, aztán majd meglátjuk a többit!
Ja, és hétfőn kérek időpontot egy homeopátiás orvostól, hátha ő tud olyan valamit is mondani, amit eddig nem tudtam :)

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


melinda: Most nem tervezem egyelőre a nődokit, de endós dokihoz majd megyek. Március 11-re kaptam időpontot! Azért ez tök.jó, még jó hogy nem sietek. :-) Egyébként nem hiszem, hogy lett volna pé. Egy hormonprofilra én is kíváncsi lennék.



 
 


bejja,
Nem akarok beleszólni, most járok itt először. Csak IR-esként egy felvetés. Nekem a férjem is az és van még ismerősöm, akiknél szintén mindketten azok. Szóval a sógórnőd férjét vizsgálták már? Érdemes ilyenkor mindkét felet, mert a férfiakra is jellemző a betegség. Jól kezelhető amúgy és nálunk sikeres volt, de nem árt tudni, hogy a másik oldalon is rendben vannak-e adolgok.
 
 


Imono: Tudom tudom, hogy a ferfiak is ugyanugy lehetnek IR-esek. Itt is volt valaki, mar nem emlelkszem, akinek a ferje az volt. Szerintem ot meg nem vizsgaltak, de egy biztos, miota a felesegerol kiderult, es elkezdte a dietat, es ok pedig extra precizen tartjak a dietat, pontosan adagra kimerve mindent, idopontokat, mindent betartva, a ferj is diatara van "fogva", bar nem is tiltakozott ellene, nem volt ugyan tulsulyos, max 10-12 kg volt rajta, de mat annal is tobbet adott le, szoval az biztos, ha Ir-es is lenne, a dieta, meg a mozgas (o is tartja) mar biztos helyrerakta gyogyszer nelkul is valamennyire. Minden masra viszont vizsgaltak mar, allitolag minen rendben vele. Dehat ugye ezt is a Kaaliban mondtak, ugyhogy ki tudja. Sajnos ezt a temat hogy esetleg a ferjjel is van valami baj, ha felhoznam, ott el is ashatnam magam, mert a "csalad" teljesen meg van rola gyozodve, hogy a fiacskajuk egy tenyeszbika, es barkit meg tudna tudna ejteni ha akarna, es mar arra is huztak a szajukat, hogy ilyen megalazo vizsgalatokat, mint pl a spermavizsg. meg kell neki csinaltatnia. Szoval nem egyszeru eset, en viszont nem akarok ebbe a tovabbiakban belefolyni, igy is attol tartok, hogy majd most en leszek a "bezzeg nektek sikerult (holott van mar egy)". Na ezert erzem magam szarul

Lilypie Third Birthday tickers


Sziasztok!

Én ma, 18.cn-on ismét voltam uhun, jobb oldalon van egy 24mm-es tüszőm, endó 9mm :) Úgyhogy örülök, mert volt megint rendesen tojcsi, meg szurka, és így legalább tudom is, hogy nem csap be a szervezetem :) Péntek körül lesz majd meg a peteérés, jövőhét pénteken megyek majd progis vérvételre! Aztán, ha minden eredményem megvan, akkor megyek majd a dokimhoz, hogy megbeszéljük a továbbiakat(átjárhatósági....)
Ja, és 25.én megyek homeopátiás orvoshoz is! Már nagyon várom azt a találkozást is! :)

MEséljetek, ki hogy van?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


Én kezdek parázni. Rebu előtt is így voltam, egyre jobban parázok. hogy milyen lesz, össze jön e a babó, hogy fogom bírni, stb.
26án készülök endos dokihoz pét nézni. aztán a következő, vagy az azutáni ciklustól hajrá!!!!!

Kép
 
 


gota: Remélem nagyobb szerencsétek lesz a tesóval, mint nekünk, eddig semmi sikerről nem számolhatok be. Én majd márciusban megyek endós dokihoz, akkorra kaptam időpontot.



 
 


Gota,
biztos hamar összejön a tesó! Hiszen Rebus is egész hamar sikerült! :wink:

Vicky,
együtt érzek veled! Énis azt hittem, hogy a második baba majd gyorsabban jön, és végre nem kell orvostól orvosig járni majd! Hát, tévedtem.............. :cry:
De nem adjuk fel! :) :)

Juli!!!!!
Merre vagy? Mesélj, hogy álltok tesó ügyileg?

Nekem megvolt a peteérésem szombaton. Jövőhét hétfőn megyek 21.napi vérvételre.Kíváncsi vagyok milyen eredménye lesz........

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


Lányok!!!!!!

Merre vagytok?
Nagyon nagy a pangás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ki mit rejteget ? :wink: :wink: :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


Kedden voltam endos dokinál, nem rossz az eredmény, bár most megint csúszik a ciklus. általában 6hetes szokott lenni, most a 30.napon volt 11mm mnyh, és ha jól emlékszem tizen pár centis domináns tüsző. na majd meglátjuk, pé még azóta sem volt.

Kép
 
 


gota: Gondolom mm-t akartál írni, 10 cm fölött már bőven domináns lenne a tüsződ. Nekem karácsony óta nem volt mensim. Nekem március 11-re van időpontom az endós dokihoz.



 
 


Vicky,
egy uhut nem akarsz nézetni? Azért mostmár elég hosszúra sikeredett ez a ciklus..... :(

Gota,
akkor dolgozzatok rá, lehet most jön össze a tesó :) :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


melinda: Kéne, csak nem tudok mikor elmenni. Csak negatív tesztem van, igaz az még egy hónappal ezelőttről.



 
 


Vicky,
akkor egy tesztet is csinálhatnál! :wink: Drukk++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


melinda: Lassan lehet, hogy kéne, de sajnos semmi jóra nem számítok.



 
 


Tudod! Csodák léteznek! :wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 


Ma voltam endokrinológusnál. Hát nem lettem túl boldog. Eleve megint híztam, bár nem vagyok nehezebb, mint Barbus előtt. Ezután mért ega 150-es vérnyomást. Pedig nem is éreztem. Jövő hét hétfőn mennem kell vérvételre és le kell beszélnem a háziorvosommal egy 24 órás vérnyomásmérést. Nem kellett volna fogamzásgátlót szednem, de már mindegy.



 
 


Vicky,
sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket! :(
És végül a vérzésed megjött már?Hányadik napon vagy? Nődokihoz nem mész valamikor?
Sajnálom a vérnyomást, remélem nem lesz vele gondod!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: