A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Rugi :-)

Maggie, 19 tanegység? Az borzalmasan sok szerintem... csodálom, hogy bírsz dolgozni a dolidon, én tuti nem tudnék ilyen hajtás után még hetekig....

Hm, némi sírás közepette kiszedtem Ádi talpából egy apró szálkát. Szegénykém, krokodilkönnyeket hullajtott. Ha tudná, mennyi nagyobb dolgot vészelt már át csecsemőként :wink:

Kép
Kép
irina

Szegény Ádi. Mondjuk a fiúk tudnak szenvedni, az már biztos.

19 kurzus: Szegeden volt annyi. :lol: A szakvizsgás képzésen az első félévben 12 tárgyam volt. :lol:
Most szerintem menni fog a nyolc. Majd le kell leveleznem a tanárokkal.
Én most valahogy nyugiban vagyok. Már az is jó, hogy nem kell utazgatnom. Meg az sem rossz, hogy érdekel a téma.

Kaqk, valahogy ebrudaljátok már ki ezt a betegséget!
Köhögés legalább csillapodott?

Rugónak olyan komoly kérdései vannak. :lol: Imádom.
dmaggie

Hahó :D

Rövid szöveges beszámoló az elmúlt napról.
Tegnap hajnaloztunk, ötkor kellett kelnem megint. Rugó ilyenkor hat után pár perccel ébred. Hétkor már az óvodában vagyunk, és nyolckor kezdek Bösz-ben.
Ezután négy duplaórát tartottam egy nagy előadóban, a nap végére totál K.O. voltam. Hallgatók úgyszintén :lol:
A szüneteket jól lerövidítettük, hogy elérjem a négyórási buszomat.
Fél ötkor találkoztunk Gáborral Db-ben, aztán óvodazárás előtt két perccel beestünk Rugóért. Visszamentünk Db-be egy Mc'Drive-ba :lol: Hazajöttünk, és R. olyan fáradt volt, hogy maga mászott az ágyba, és ránk szólt, hogy ne beszélgessünk, mert nem nem tud aludni :lol:
Hét után keltünk. Ma logopédia-nap. Végre itthon.

Rugó elég rondán köhög, de más baja nincsen.

Kaptam egy olyan tárgyat egy másik kar masterjén, aminek nem értem a címét sem :shock: :lol:

Betegeknek jobbulást!!!

Most ennyi :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie, az tényleg jó, hogy már helyben tanulhatsz :-)

Vindo, jobbulást Rugónak!
Jó húzós napotok volt tegnap :shock:
Milyen tárgyat kaptál?

Elég kóma lettem ettől a melegfronttól már 2 napja, mintha valaki a fejemen állna. :roll:
Jól vagyunk amúgy, bár ez a hét is elég intenzív. Viszont beírtam a naptáramba vasárnapra, hogy "holnaptól szabi" -- ami egy illúzió, mert nem szabi, táppénz és dolgozni is fogok. Hétfő reggel mindjárt a tanszéken kezdek megbeszéléssel :wink: viszont tényleg azt remélem, hogy a szülőszobán már nem olyanokkal kell foglalkoznom, mint a 23 milliomodik nemtudommi-beszámoló. :lol:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Úgy látszik mindenkinek összetorlódott minden. Én is leginkább rohangáltam tegnap is. Estére meg úgy fájt a fülem és a fél fejem, hogy bevettem egy szem gyógyszert és korán lefeküdtem. Reggel meg majdnem elaludtam.
Ma megint rohangáltam.
Most meg főzök, mosok. Holnap a fiúk itthon lesznek, így gondolskodnom kell valamilyen ellátmányról. :lol:
A leves már fő, hamarosan nekiállok a főzeléknek is.

Rugi köhögését sajnálom, gyógyuljon hamar!
Vindokám, nem csodálom, hogy elfáradtál. Mi az a tárgy?
dmaggie

Szia Irina. :lol:
dmaggie

Szia, Maggie-m :-)
mindjárt ülve elalszom :roll:

Kép
Kép
irina

Jobbulást Neked mielőbb? Fülfájós szoktál lenni?

Kép
Kép
irina

Na, az nem kérdés akart lenni, hogy jobbulást, hanem kívánság :-)

Kép
Kép
irina

Én is nyomott vagyok rendesen. Pedig eléggé dolgoznom kellene este. De szerintem valamennyit fogok is. Már ittam délutáni kávét is.

Igazából nem. Szerintem ez a torokfájásommal függ össze. Már azt hittem, hogy rendben vagyok. Pár napig így is volt, de tegnap óta megint érzem a torkomat, meg hozzájött ez a fülfájás is. Ma már jobb volt, jobb a dolog.

Irina, mi lett a cukorterhelés eredménye? Nem emlékszem rá, hogy írtad volna.
dmaggie

Leírom a másikba :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, azért legyen pihi is :-)
Nem tudom, mennyi lett a cukrom, de azt mondták, ha gond van, felhívnak (múlt) csütörtökön és nem hívtak. Holnap odatelefonálok, de ez alapján azt remélem, hogy minden oké.

Kép
Kép
irina

Az a baj, hogy szívesen pihiznék, de azt is tudom, hogy hamarosan beadandókon kell dolgoznom.
Elképzelhető, hogy holnap nekikezdek a FT teszteknek is.
Legalább haladok majd azzal is.
dmaggie

Megértelek...

Kép
Kép
irina

:lol: :lol:
Pedig jobb lenne tunyulni. :oops:
dmaggie

Jó reggelt.

Rugó elég rondán köhög, és az orra is folyni kezdett, így itthon maradt. De olyan rendes gyerek volt, hogy hagyott dolgozni egy órácskát. Most már viszont hiányol :arrow:

Lányok, hogy haladtatok? Vagy pihenés volt?

Én kidőltem fél kilenckor :oops:

Kép
vindolanda

Vindo, jobbulást Ruginak! Kis drága :-)
Hát mi kidőltünk, de tervezetten. S. sokat volt fent egy éjszakával korábban, én meg csak szimplán fáradt voltam. Némi nátha is van. Amúgy jó volt a tegnap. Ma munka, indexleadás, este viszont némi barátnőzés, szerencsére a troli háztól házig visz szinte.

Maggie, Nálad mi volt?

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Irina,tuti az időtől vagy ilyen fáradt :) Én h-k-Sz-majd elaludtam bent meló közben, a fejemben jó kis nyomás uralkodott :( jó most itthon lenni :) Bár B. is itthon van,mert ma nincs ovi.1 hete M-nak nem volt :(
:arrow: B. hív :)

KépKép
viranka

Viranka, miért nincsen ovi?

Igen, nagyon hülye idő van, olyan nyomott vagyok :twisted:

És most következzen a roppant taknyos gyerek, aki írni akar nektek valamit:

oiiuuub mké3597
l l kujg3io.nvcxcgvgg

Kép
vindolanda

Mai nap párbeszéde telefonon. Újságolom G.nek, milyen dolgokon tűnődik Rugó.

- Rugó azt kérdezte, miből van a nap. XY néni azt mondta neki, hogy tűzből. ( amúgy meg :?: )
- (G. teljesen kikel magából.) Mondtad neki, hogy nem abból van?
- Mondtam neki.
- (G., mint önjelölt amatőr csillagász, egyre jobban felhúzza magát.) Beszéltél neki a magfúzióról és Teller Edéről?
- De Gábor, Rugó csak ötéves.

Komolyan, erre nem is tudok mit mondani :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, hát G. és a magfúzió nálam ma mindent visz :lol:
Majd elmesélem S-nak este.

Verus, köszi, akkor megkönnyebbültem. Sosem tudom eldönteni, hogy kerülget vmi (ami nagyon nem kéne így terhesen), vagy csak a frontok.
Síszünet az oviban/suliban, mi? Ezen én már dühöngtem itthon egy sort, holott (még) nem is érint minket. Mégis, hány magyar család/gyerek síelhet? Ekkora az életszínvonal, hogy ezért szünetet kell elrendelni a tanintézményekben? Agyam eldobom. Nálunk a gazdagabb gyerekek szimplán csak nem jöttek pár napig, ha elutaztak a családdal síelni, de nem síszünet. :evil:

Bementem az egyetemre indexleadni. 2 km-es sor volt (kb. 10-5 percet tudok max. folyamatosan állni jelenleg), úgyhogy felmentem a tsz-re dolgozni. Aztán S. levitte, aszonta, h ő mint óraadó oktató leadja nekem (én sosem használom ki, hogy házon belül vagyok, amiért már többen hülyének néztek, de az egy véletlen egybeesés, hogy uott vagyok tanár, ahol hallgató is). Szerencsére addigra már nem voltak sokan, úgyhogy inkább végigállta helyettem.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Na, ma sem pihentem sokat. :lol: Lányok, bevallom hősiesen, tegnap én is eldőltem. :lol: Lehet, hogy ma is ez lesz, leragad a szemem. :oops: De legalább ma megcsináltam 4 tesztet.

Ez a magfúzió 8) Nem lehet elég korán kezdeni az okítást.

Jobbulást Ruginak, Bercó is betaknyosodott. Mostanság küldtem aludni, hajnali hn6 óta nyomul, gondoltam, ideje kidőlnie. :lol:

Irinám engem inkább az lep meg, hogy egy várandós kismamát nem engednek előre. Éljen a harmadik trimeszter! :lol: Egy sarokkő megint kipipálva. :lol:
dmaggie

Hali,

Ittho! Vagyunk! :-) jo volt. fb n van kep, Emma szupi ugyes, egyedul siel, szlalomozik..:-)
Szepvolt jo volt eleg volt, elfaradtunk. :-))

Magfúzio! :-)))))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Na, én megint szépen kidőltem. Nemrégiben keltett Bercó, aki egyébként egész éjszaka ugatósan köhögött. Majd igyekszem kikúrálni a hétvégén.

Kaqk, szuper!!!! A síelést egyszer én is kipróbálnám. De eddig még nem volt rá módom. Rendbe jöttek a lányok?
Ide is tegyél képet, légyszi. Én nem tudom megnézni. :lol:

Tegnap már nem írtam le, de kicsit bosszant, hogy a nagy, flottul működő államosításban nem kaptuk meg a fizetésünket. Még bérjegyzékünk sincs egyelőre. Az a hír kering, hogy az nem is baj, mert legalább nem hőzöngünk a családi adókedvezmények és a kompenzáció miatt. :roll: :roll:
Örültem volna, ha legalább emberszámba vesznek és közlik velünk, hogy késve kapjuk meg a fizetésünket, meg is értettük volna, hiszen azt gondolom, a hivatalokban erőn felül dolgozhatnak. Annyi papírt egyszerűen lehetetlen ennyi idő alatt feldolgozni.
Egyébként meg tényleg nekünk kell vinnünk még a wc-papírt is, mert nincs pénze az iskolának.
dmaggie

Hahó :D

Mi is a kidőltek táborát gyarapítottuk. Tegnap nyolckor a család bemászott az ágyba, és háromnegyed háromkor megriadtam. Lekacsoltam a tekilámpát, az akváriumot, és visszamásztam. Rugó még most is alszik, több mint 12 órája nyomja. De nem bánom, mert szegény nagyon rossz állapotban volt mostanában. Nem is emlékszem, mikor aludt akár csak tíz órát is egy nap.

Itt nagyon fúj a szél és esik az eső.

Kaqk, igen, kérünk képeket ide is :D

Maggie, mi pl. kaptunk egy emailt, hogy késik a fizetés pár napot. De mi valami más okból kifolyólag, gondolom, szuperbruttó meg ilyenek... de nem értek hozzá. Nem kell ehhez államosítás :x

Irina, igen, a sorban előre engedhettek volna :!:

Röviden ennyi.

Rugó megriadt párszor, de aztán hamar kidugult az orra, és mindig szépen visszaaludt.
Amúgy egy hete szemezünk Jet Li egy hong kongi zsengéjével, amit még a 90-es évek elején forgattak, de nem jutunk hozzá, mindig elalszunk vagy dolgozunk.

Kép
vindolanda

Bercónak jobbulást!

Kép
vindolanda

Halihó!

Kaqk, megskubiztam Emmácskát, nagyon édes volt (és milyen komoly arcot vágott az overálljában) :-)

Maggie, Bercónak a legjobbakat, gyógyuljon mielőbb!
Jó, hogy aludtál :-)

Csajok, sajnálom a fizukésést, úgy tudom, központi bérszámfejtésre van átállás, ezért késhetnek :-(. Mi eleve jövő héten kapnánk, nem tudom, fog-e csúszni és mennyit. WC-papír :evil:

Vindo, Rugi jobban van?

Nézzétek, már "megszoktam", hogy néhány 70-80 éves nénin kívül gyakorlatilag soha nem áll fel senki a helyét átadni sehol. Tőlük meg nem fogadom el, csak ha épp leszállnának. Ez megy itt. Ádival is ez volt, de tovább romlott a helyzet. De ez nem is zavar, sokkal inkább az, amikor Ádival megyek és majd fellökik a gyereket, letojják, hogy valaki terhesen-gyerekkel szállna fel, kapaszkodni akar. Az emberek jó része vagy bunkó, vagy egyszerűen figyelmetlen (nem percipiál senkit magán kívül). Az öregeknek sem adják át, ülnek a fáradt huszonévesek mindenhol. Ezzel nekem önmagában nem lenne bajom (bárki lehet fáradt, fájhat bármije, nem látunk bele), csak nyilván neki sem lesz kellemes, hogyha majd még jobban el fog fáradni és sokkal jobban fog fájni vmi itt-ott, na, akkor sem adja át senki neki. Meg a családtagjainak sem. Én naponta minimum 6-8 járművön megyek, eddig kb. 5-en álltak fel. Nem számolom ki az arányt. (Ja és hatalmas vagyok és egyértelműen terhes, nem kövér, olyan a kabátom).

Kép
Kép
irina

5-en = mármint fél év alatt 5 ember összesen :shock:

Kép
Kép
irina

Vindo, írtam neked amoda.

Kép
Kép
irina

Rugó szerintem jobban. Folyik az orra, de nem folyamatosan, mint tegnap. A kedve is jobb.
Legózunk épp. A rendőrségre egy monstrumszerű kávéfőzőt hoztak épp, kerekei is vannak. A rendőrök kávéznak :D

Helyátadás:
errefelé jobb tapasztalataim voltak/vannak. Rugóval, ha megyünk, mostanában is gyakran adnak helyet. És van, hogy fiatal srácok-lányok is.
De lehet, ez csak a szerencsén múlik :roll:
Néha persze állva maradtam régen is, meg most is, de nem volt sok példa erre. Ez a ritkább.

Sajnálom a rossz tapasztalatokat :?

Kép
vindolanda

Mindezt úgy, hogy egy darab "épp" van benne.

Kép
vindolanda

De most, hogy belegondolok, a helyi járatokon gyakrabban maradunk állva, és a helyközin szoktak udvariasabbak lenni (pl. innen megyünk Db-be, vagy a Db. környéki buszokon, mikor pocosan jöttem-mentem).

Kép
vindolanda

Vindo, éljen, h Rugó jobban van. :-)
Nyilván sok mindentől függ, mi hogy alakul e téren, de szerintem itt Pesten már tényleg nem nagy divat átadni a helyet, nem értem, miért nem. Szerintem lelombozó.
Vasalok és takarítani is kellene egy nagyobbat. Sok kedv nincs hozzá. Itt szakad az eső.

Kép
Kép
irina

Hali, itt is szakad az eső. Fodrasznal voltunk emmaval. Mindkettőnknek rövid vallig erő lett a haja. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Emmáról láttam fodrászkodós képet a FB-on, rólad lesz?

Kint semmi értelmeset nem lehet csinálni :roll:
Ádi legózik, én hősiesen abszolváltam a portörlést, kb. 5 szünetet beiktatva.

Kép
Kép
irina

Éljenek az új frizurák :D

Ja, nálunk is most van a nap fénypontja. G. alszik a kályha előtt, Rugó meg szigszalag-darabokat ragaszt rá :idea: :lol:

Annyira nyomott vagyok, hogy ilyet már régen éreztem. Ebéd után azt hittem, elalszok, de komolyan.

Irina, nem is jó az a sok portörlés. Nálunk is rajzolni lehet a nappaliban a bútorokra, egy ideje már szemezek vele.

Kép
vindolanda

Szerintem R. hétfőre óvodaképes lesz. Vagyis remélem.

Bercóval mi újság?

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindokám, köszönet a kérdésért. Úgy tűnik, hogy nincs nagy baj. Még holnap döntök azért arról, hogy mehet-e oviba. Majd az éjszakára leszek kíváncsi.

Fényképet kérünk erről a műveletről! :lol: :lol:

Irinám, egy hős vagy. Én tegnap vasaltam vagy két órán át. Portörlés is esedékes lenne, de nem visz rá a lélek.

ÉN is nagyon nyomott vagyok, nem bírom rávenni magam a munkára. :oops:
dmaggie

Szikszalagozás. :-)
Hát a por itt is általában elég jelentős. Kissé lassan megy a takarítás, de amíg lehet, csinálom én, gyorsabb és alaposabb, hiába, a rutin. :lol:

Kép
Kép
irina

Maggie, szuper, h Bercó jobban van. Remélem, Rugóval együtt hétfőn már nyomhatják az ovit.
Á, dehogy vagyok hős, a vasalást nagyon elosztom, és főleg Ádira vasalok, S-ra tényleg minimálisan kell. És tényleg akkor takarítok, amikor már az utolsókat rúgja a lakás. Mondjuk mostanában sajnos idő sem igen volt ilyenekre. Azért azt remélem, a következő hónapokban kicsit jobban utolérem magam a háztartás terén (is).

Kép
Kép
irina

Irinám, lesz majd dolgod azért rendesen. Mire előkészülsz a ruhácskákkal, stb.
dmaggie

Maggie, az de jó is lesz :-)
Hát én finoman szólva utálom a háztartási munkákat, de ha már engem zavar valami, az tényleg komoly lehet. És az zavar, ha tényleg nem jutok hozzá. Tény, hogy mártírrá nem vagyok hajlandó várni ekkor sem, annyira azért nem zavar semmi :-)
A gyerek meg a munka mindig előrébb való volt. De a sokszor előálló helyzeteknél azért én is jobb formában szeretem tartani a lakásomat, ha már.
Érdekes amúgy, mennyire más dolgok foglalkoztatnak most, várva Ármint, minimális az átfedés. Pl. azon agyalok, tudok-e majd szoptatni, mi van, ha nem. De Ádival ment (szerencsénk /is/ volt?). Azon töröm a fejem, hogy mindenki tudjon pihenni, ezért vmi kinyitható kanapéféleségben gondolkodunk a hallba, amin lehet jól szoptatni, kényelmes, de ágy is lehet. Továbbra is játszik, hogy S-nak sokszor éjjel itthon kell dolgoznia, utána meg pár órát érdemben aludnia, úgyhogy ehhez próbálom alakítani a lakást. Először azt gondoltam, hogy én úgyis a fiúkkal alszom, de elég kicsi a gyerekszoba, persze ez azon is múlik, mennyire fognak tudni együtt jól aludni. Nálunk nem működne, hogy a szülői hálóban (nincs is olyanunk, ez háló-dolgozó-nappal meg nappali egyben) legyek a babával, akkor S-nak nincs hol dolgoznia és aludnia. De már megvan a kész terv, csak az elhelyezés, szárnyasajtó-rendberakatás kérdés.

Kép
Kép
irina

Jelentem, a házimunka nekem is a gyerek/munka tengely alá van rendelve.
Ezért nincs is leporolva most 8) :lol:
De lehet, hogy holnap reggel le fogom a nappalit, mert kisebbik tesóm a két gyerekkel bejelentkezett 11-re holnap.

Irina, remélem, sikerül kilogisztikázni a megfelelő megoldást.

Nálunk G. mostanában a galériában dolgozik, ott ágy is van, néha fenn is marad :roll:

Éljen a gyógyuló Bercó!
Fotó sajnos nincs...

Megyek fürdeni én is :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo, hát a legjobb motiváció tényleg az, ha vendégek jönnek :-)
Sikerült megnéznetek a Jet Li-filmet?

Köszi, sakkoztam a helységekkel, bútorokkal, talán megoldható lesz, amit kitaláltam. Ez amúgy egy jó elrendezésű lakás, de akkor is csak kétszobás (és ebből 1 szoba nem túl nagy, ha az is 20 m2-e lenne, semmi gond nem volna), még szerencse, hogy van az étkezőféle/hall/nappali (kinek mi tetszik). De m2-re elég szerintem 4 embernek, laknak emberek jóval kisebb lakásokban is ennyien. :-) Anno, amikor megvettük, örömömben ugráltam, hogy ezen a környéken ennyiért utcára néző, jó elosztású, ekkora lakást kaptunk. Még most is néha nehezen hiszem el. Mondjuk azokkal az elmés megjegyzésekkel nehéz mit kezdenem, amit rokon-ismerős mond néha, hogy "majd cseréltek nagyobbra". Ja, és a kétszeres hitelt is kifizetem mellé, mi? :roll:

Ádikám kicsit náthás, de amúgy jól van. Tegnap birodalmi lépegetőt (az erdős verziót) épített, most, idézem, "még semmit". Pedig valamit határozottan.

Kép
Kép
irina

Sajna még most sem néztük meg a filmet :roll:
De ami késik, nem múlik.

Tegnap vendégség volt, és tényleg olyan fura, hogy R. bemegy Blankával a szobájába, és játszanak két órán keresztül 8)

Este sokáig fenn volt, gondolom, sokat aludt előző nap, így aztán nem is éjszakáztam.

Irina, tudod, sok jó ember... Az ilyenekre nem kell hallgatni.

Rugó tervez a jövőre is, és kedves akar lenni velem, vagyis bóknak szánta: Anya, ha meghalsz, majd írok a babanetre :lol: :shock:

Hülye hajnali kelés :x :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

B. azért volt itthon,mert nevelésmentes nap volt az oviban :) ügyelet lett volna,de aznap nem dolgoztam,így megoldottuk :) sétáltunk nagyokat :) persze Ő előállt azzal az ötlettel,h. fújjuk fel a medencét,mert meleg van és fürdeni szeretne :)
Amúgy nálunk nincs síszünet a suliban :) persze szerveznek utakat,de nem tudom,hogy oldják meg. Meg nem is érdekel.

Fiúknak jobbulást :) :)
Vindo, G.-on jót mosolyogtam :) de hogy mondhat ilyet hülyeséget egy óvónő?

Irina,s mi lesz ha Ármin olyan lesz,mint B? :) Ő nem aludt ám velem :) Szopit is befejezte,nem lehetett úgy ölelgetni,le kellett tennem :) és csak utána aludt el :) :) teljesen más volt,mint M. :)

Maggie,diplomaosztód mikor lesz?

Kaqk,jók a frizurák :)

:arrow: még oda teszek 1 képet az új sapimról :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok, lányok!

Vindo, Rugó de drága :-) Jó is, ha eljátszanak a gyerekek, nekem lebeg ilyesmi a szemem előtt, csak ne lőjek nagyon mellé...

Verus, én sem aludtam Ádival (szülői ágyban csak az 1. éjjel volt, hogy hazahoztuk a kórházból szülés után), csak csecsemőkorában, a kiságya melletti ágyon, szopira odavettem, aztán általában visszatettem. A mai napig nem lehet mellette aludni, annyit forog, mozog. Most is, ha beteg, egy matracon az ágya mellett alszom, de konkrétan egy ágyban soha. Na jó, reggelente átfut hozzánk hétvégén és mellém bújik, és némi közelharc után mind felkelünk. :lol:

Porszívózom. :arrow:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Lányok, most van két percem. :) Sikerült az anatómia vizsgám és az élettan vizsgám. :) Ma volt az utolsó két vizsga, végre vége van a félévnek. Két tárgyat nem csináltam meg, mert nem volt már rá időm és energiám, de jó lett így, ez így most nagyon szuper! :)
Apa újra kint, de a héten épp jókor, mert nincs iskola. :)
Majd ha lesz két percem, utána olvasok, de most nem sok időm van.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, gratu innen is, szuper voltál! :-))))

Többiek?

Kép
Kép
irina

Halihó!

Megvagyunk mi is, igaz, a srácok mindannyian taknyoskák, torokfájósok. Szerintem holnap el is viszem a csapatot az orvoshoz.

Vindokám, Rugó nagyon kedves. :lol: Jó tudni, hogy lesz utódod a bneten.

Irina, valahogy megértem, hogy ilyenek foglalkoztatnak. :lol: Az alvás komoly probléma, a másik két családtagnak muszáj másnap dolgoznia. Nálunk hol úgy volt, hogy én aludtam a gyerekekkel, hol a Kedves Dáviddal, én meg Gergővel. Bercó velünk aludt a nappaliban, de minden pisszenésére ébredtem, irtó sokat szopizott éjszakánként, cserében viszont nem sírt.
De mellette sem nagyon lehet aludni. Gyakorlatilag egy tízcentinyi helyet kibérelek magamnak és annyi, de még akkor is húzom be fülem, farkam, mert soha nem tudom, hogy hova kapok egy rúgást.

Na, közben meg azt vettem észre, hogy alig látok, jó kis látászavar alakul. Remélem, nem lesz migrénem.

Piroska, anyukám, micsoda csajszi vagy te. Gratulálok!!!!

Viranka, a kiskirályfi sem semmi. Most jól befagyott volna a víz, legalább korcsolyázhatott volna. :lol:
Egyébként mos azzal üldözöm a családomat, hogy menjünk Hegykőre nyaralni. :wink: :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?