Sziasztok!
Tegnap írtam, de épp mikor el akartam küldeni, elszállt a net
Ági, sajnálom, hogy egy baba maradt, de vele tuti minden rendben lesz! Anno mi is örültünk volna az ikreknek, de aztán rájöttem, hogy biztosan azért alakult így, hogy esélyem legyen talán még 1x átélni a csodát (az 5. gyereket tuti nem vállaltuk volna be, a 4. még kérdéses). A Bromocriptint Murber utasítása szerint hagytam abba, azt hiszem már a 8-9. hét környékén és egyik napról a másikra. Ha nem vagy biztos benne, inkább kérdezz rá a dokidnál vagy hívd fel a klinikát, biztosan segítenek (engem még soha nem küldtek el)
Nemethne, üdv itt! Meglátod, jó kis csapat van itt
Sajnálom a sikertelen próbálkozásokat, de fel a fejjel mindenkinek, sikerülni fog, mert SIKERÜLNIE KELL!!!
Edina,
Regi,
Ruzsoma,
Saaba,
Buksi,
Petra szorítok Nektek!
Lombikok között 3 hónap pihenő a kötelező (ha az első lombikból fagyasztásra kerül embrió-minimum 4- akkor is 3 hónapot kell várni a fagyi babás kezelésre)
Kismamik, örülök, hogy gömbölyödtök! Használjátok ki ezeket a hónapokat és élvezzétek a kis csoda növekedését!
Mi jól vagyunk, még mindig nem tudjuk elhinni, hogy tényleg velünk van KisMackó. Alapvetően jó baba, de a frontok néha megviselik. Tejcsi van bőven szerencsére, már 6060 gramm.
Sok erőt mindenkinek, puszi Nektek!