A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Hát itt sincs nagy nyomulás :D

Gica, örülök, h túlvagytok a ronda betegségen!

Unatkozás :lol: hát ez nálunk azért nehéz ügy, mert ugye nem úgy zajlik, hogy Ádi már mindenfélével játszott és a végén odajön, hogy vki játsszon vele, mert unatkozik, hanem órákig játszunk vele, program stb., majd mikor abbahagyjuk, mert nekünk is van más dolgunk, jön a durci, hogy ő unatkozik és senki nem játszik vele. Miközben ragyogóan le tudja kötni magát. Csak nem akarja. Innentől már azért mi sem vagyunk annyira empatikusak és jófejek. :roll:
Minden bezzegelés nélkül: nem emlékszem rá, hogy gyerekként unatkoztam volna, kivéve akkor, ha vmi olyan társaságba mentünk a szüleimmel, ahol se olvasni nem lehetett, mert nem volt mit vagy hol, se rajzolni, se játék nem volt. De hogy otthon unatkoztam volna magamban, olyan sose volt. A húgom viszont rengeteget. Szóval ez gyerekfüggő lehet.

Na, megvolt tegnap a farsang, a fiúk némileg tönkretették egymás jelmezeinek egyes részeit (Ádi kardja konkrétan széttört, de szerencsére javítható, leszakadt másnak ez-az, úgyhogy jó kis sértődések is lettek).

Mindenki dolgozik? :wink:

Kép
Kép
irina

Hahó :D

Tegnap este fél hétre értünk haza, aztán fürdés és alvás. Négy órán keresztül voltam két értekezleten tegnap - felemelő volt :lol:
De ma végre itthon vagyok, és nyomathatom, amit kell :roll:

Gica, majd kérünk képet.
Influenza :?

Unatkozás - Rugó annyira nem szokott. Ilyenkor kinyitja a notebookot, belép a friv.com-ra, aztán játszik. De oda kell ülni mellé gyakran, és együtt nyomjuk. Ami annyira nem vicces ám mindig :lol:

Befejezem a reggelit :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, 2 értekezlet? :shock: utálatos dolgok ezek...

Én tegnap a bírálatkészítéssel semennyit nem haladtam, mert kb. 4-re jutottam el odáig, h kinyissam a disszertációt ismét, de rájöttem, hogy gyorsan a WC-t is rendbe kéne rakni. Ügyintéztem, leveleztem addig, amitől többszörösen felment bennem a pumpa: pl. az egyik szolgáltatót felhívom, hogy csomaghosszabbítás stb. 2 mondat lett volna az egész ügyintézés, ehelyett 20 percnél több volt, mindez az én mobilszámlámra, melynek kontójára a szolgáltató tőlem nyer mindenféle marketinghez szükséges adatokat (szerintem ez a pofátlanság csúcsa). Amikor már 4-edszerre kell 2 napon belül elmondanom, hogy nem, nem kérünk továbbra sem vonalas telefont, se mobilinternetet, se HD-akármit stb. (mondom, mindez az én számlámra), akkor már nagyon ideges tudok lenni. A tök egyszerű kérdésre persze nem kapok választ, hogy pl. X kedvezményes csomag nekem, a több éve hűséges előfizetőnek miért nem jár. Nem jár és kész. Na, ez ment egy darabig, meg a házimunka, úgyhogy visszaállok arra, hogy itthon napközben jobbára csak munka van, mert mindent benyel a többi marhaság.
Ma megyek nőgyógyászhoz, már nagyon várom. :wink:

Kép
Kép
irina

Ui: A legszebb amúgy az volt, hogy a szolgáltatótól telefonált srác teljesen rossz csomagárakat mondott nekem, amit utánaszámoltam, és mondjuk 200 forinttal nőtt a havi költség, ő kb. 1000 forintot mondott, amit már meggondolok. Mindezt végtelen hosszú tirádákban felvezetve. Egyébként is a különböző szolgáltatók a kedvenceim, meg a biztosítósok. A legegyszerűbb dolgokat is félórás telefonokban lehet velük elintézni/letudni. A biztosítósnak kb. 10-szer mondtam el, hogy nem kötünk semmit, még azt is elárultam, miért (válság, gyerekvárás, fizetés fele kiesik stb.), de csak hajtogatja, mint a papagáj. Szeretem, hogy a (főzéshez használt) gázért akkor is kb. ugyanannyit fizetek, ha egy köbméternyi fogyasztásom sem volt az adott hónapban, vagy ha volt.

Na, tényleg mentem dolgozni. :arrow:

Kép
Kép
irina

Irina... Nyugi. Ezek ilyenek. És igen, a fél napig telefonálunk de nem veszik fel akkor sem jelenség nagyon idegesítő.

Nálunk olyan volt, hogy G. kötött egy szerződést ügynökökkel, akik győzködték őt, hogy nálunk is jön ilyen meg olyan sávszélességgel a net. G. mondta, hogy kizárt, ezek meg csak bizonygatták.
Na, megkötötték, aztán egy hét múlva telefonáltak a cégtől, hogy sajna nem tudják érvényesíteni a szerződést, mert a településen nem jön ennyivel a net :lol:

Két értekezlet. Ja, a héten tudtam meg, hogy bevontak egy projektbe (volt egy visszalépés). Pénzes munka ugyan, de megint olyat fogok tanítani, amihez nem sok közöm van: romológiát :lol: Komolyan, ezen már csak szórakozni lehet, mást nem. Így jött ki a négyórás dupla-értekezlet. Utána már egy csak egy halas mekimenü segített a kocsiban, más már nem volt képes megvigasztalni:)

Eddig emaileztem, most más bírálom az OTDK dogákat.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, biztos az a bajom, h mostanában extrém sok h**lye hívott fel.
Volt pár telefon egy nőtől, aki vmi portréfilmeket akar neves (!) emberekről készíteni, mondtam, h ez engem nem érint és 36 évesen finoman szólva sem vagyok a pályám alkonyán. Egy másik letanárnőzött, nem értettem, honnan telefonált, de vmi lehengerlő stílusban próbált meggyőzni, h találkozzunk, mert üzleti ajánlata van számomra -- mondtam, h nem érdekel. Erre rákezdte, hogy honnan tudom, h nem érdekel, ha még nem is tudom, miről van szó. Ráraktam a telefont. Az ügyfelet sértegetni aztán hatásos kommunikációs módszer :-)) (Csak mobilom van, nem titkos, de nem is nyilvános a számom, nem értem, hogy találnak meg...)

Sűrű volt a január is, ezek így együtt kicsit sokak, és bár most ugye "nem dolgozom", valahogy mégiscsak folyamatosan de, és hozzá sem jutok a könyvíráshoz (aztán majd ott állok, ahol a part szakad, mert a baba mellett nem fogom tudni csinálni).
Jó munkát Neked!

Kép
Kép
irina

Ui: A romológia legalább (nekem) izgalmasan hangzik 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 14:42-kor.

Kép
Kép
irina

Gábornak a múltkor bambusz-zoknikat akartak eladni, de lerázhatatlanok voltak :D

Neves ember - ezt veheted bóknak is :wink:

Amúgy a romológia engem sem zavarna, ha lenne rá időm. Meg azért alapirodalmakat ismerek, az tény, csak ez így sok egyszerre :roll:

Kép
vindolanda

Bambuszzokni, ej! :lol:
Múltkor a köszörűs kopogott be, mondta, h ajtót sem kell nyitnom, csak adogassuk ki-be a késeket, ollókat. Valamiért egy Guy Ritchie-film jutott eszembe. :lol:

Ezeket tuti ismered, de azért: http://mek.niif.hu/04800/04867/04867.pdf
http://mek.oszk.hu/02000/02048/02048.pdf

tényleg :arrow:

Kép
Kép
irina

Igen, az elsőhöz volt már szerencsém, a másodikat elolvasom majd :D Köszönöm.
Három éves a projekt, lesz idő jól belemenni egy-egy témába
:roll:
De hát fizetéskiegészítésnek meg jól jön... a levelezősök óra- és vizsgadíjait most törölték el februártól, már ingyen nyomjuk.

Kép
vindolanda

Vindo, tudom, nem vigasztaló, de már máshol is ez van. Akkor legalább a romológiáért vmit fizetnének, az is több a semminél.
Írtam amoda az orvosi dolgokról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 14:43-kor.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Hú, nagyon rosszul aludtam. :twisted: Több órán át fenn voltam az éjszaka, de miért?

A héten meg annyi rohangálás volt, hogy mindig hulla voltam, a gépet sem volt erőm bekapcsolni. Ma viszont itthon maradtam, hogy írjam a dolgozatomat.
Egyébként Gergő is itthon, betegen. Valami elhúzódó felsőlégúti nyavalyája van.

Szóval, leszek.
:lol: :lol:
dmaggie

Hahó!

Maggie-m, lehet, hogy időjárás, nem? Vagy rágod magad vmin?
Gergőnek mielőbbi gyógyulást!

Vettem vérnyomásmérőt, egyelőre a normál tartomány legfelső részében lézeng a vérnyomásom, mérem majd naponta 2-szer.
Én is vagyok, próbálok haladni.

Kép
Kép
irina

Irinám, nem tudom. De a család több tagja is rosszul aludt. De jól ismersz. :lol: Igen, tényleg járt az agyam is.

Vérnyomásmérő jó ötlet. Egy idő után egyébként is kötelező része a lakásnak. Figyelgesd csak, de nem lesz semmi baj.

Képzeld, kibumliztuk, hogy találkozhassunk V-vel. Nagyon jó döntés volt nála írni a szakdolit, rengeteget segített, foglalkozott velünk. (hárman is nála írtuk a szakdolinkat)
dmaggie

Maggie, köszi, én is remélem.
Képzeld el, V-vel mi még személyesen sosem láttuk egymást, de sokat dumáltunk a FB-on meg emailben, szerintem tüneményes egy nő. És olyan jó, hogy komolyan veszi a témavezetést, nagyon sok (tágan értett) kolléga ezt magasról letojja. Majd írj, mi volt nála.

Hm, végül csak találtam Ádiról egy képet, az ovis farsangon készült, a kis drágámnak leeshetett a kalózkendője, mert elég érdekesen rakta vissza:

Kép

Kép
Kép
irina

Én is itt vagyok :D
Most ebédszünetet fogok tartani, ha törik, ha szakad.

Vérnyomásmérő - igen, kell, és tessék ellenőrizni rendszeresen.

Maggie, ma jobb már?

Hát, nekem ritkán van olyan, hogy nincs ingerenciám a gépet bekapcsolni :lol:

Éljenek a rendes témavezetők!

Gergőnek jobbulást!

Nálunk semmi újdonság nincsen. Lassan jelmezt is kéne gyártani, meg Rugó márciusi partijának is el kellene kezdeni az előkészületeit :roll:

Ádi aranyos:)

Kép
vindolanda

Vindo, remlem, jó volt az ebéd :-)
Mikor lesz a farsang az ovitokban?
A márciusi buli apropójáról biztos írtál már, de én elfelejtettem, milyen alkalomból szerveződik?

Kép
Kép
irina

Hát, Rugónak ki kellett jelölni egy névnapot. Hivatalos nincs neki, a naptárak megadnak vagy hármat. Mivel májusban nagyon sok családtag ünnepel, ezért kineveztük neki a márciust. De a dátumot mindig elfelejtem, majd meg kell nézni :lol:
Szeretett volna egy névnapi partit.

Igen, jó kaja volt. Bableves, gombás lasagne.

Pénteken lesz a farsang.

Kép
vindolanda

Hm, a névnap lett volna a tippem, akkor bejött. Sok barátját akarja Rugi meghívni a partijára?

Háh, elolvastam a 200 oldalas disszertációt, az egész hetem ráment, és még egy csomó munka lesz vele (pedig jó a doga), utánanézni elméleteknek, szakirodalomnak stb. De ezt olvastam eddig a legnehezebben, annyira szöszölős volt.

Na, elkezdtem a "komoly" készülődést a szülésre: vettem egy hálóinget tegnap :lol: Amúgy ki nem állhatom a hálóingeket (csak nadrággal veszem fel őket), de pizsiben meg nem lehet szülni sajnos. Azon mulatok, h ilyenkor rámjön a nagy pakolászhatnék, ma pl. átrendeztem/átselejteztem az íróasztalfiókjaimat.
Még olvasgatok, amíg a fiúk megjönnek.

Kép
Kép
irina

Hahó? :roll:

Kép
Kép
irina

hahó :lol: :lol: :lol:

Irina hálóinget én se szeretem....
Ádó szuper kalóz volt :D

csini hastáncos lesz, bajban is voltam a ruhával mert sokat kellett neki szűkíteni rajta, kedden lesz a farsangjuk, remélem sikere lesz :D

Olvasgatni szoktalak benneteket, de az írásig már nem jutok :oops:

Mit szólnátok, ha tavasszal szerveznénk egy talit :?: Én szívesen leszervezem ha van jelentkező.
Légyszíves a zugolvasók is jelentkezzenek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó, bocs az eltűnésért!

Reggeltől ablakokat pucolok, már az összes kész van. Felmosás kipipálva, még porszívózok, aztán jönnek a függönyök.
Rugó és G. az udvaron dolgozgatnak.
Kinn tíz fok van és tűz a nap. Gyönyörű.

Jövök majd.
Még nem is ebédeltem :roll: :arrow:

Irina, kilenc gyereket számoltunk össze.

Móni, ha tudunk egyeztetni jó előre, akkor benne vagyok, és kösz :D
Képet kérünk majd a hastáncosról.

Hálóing - nekem sincs egy sem, nem kedvelem.
Térdig érő cicanaciban alszok egy pólóval.
Mikor szültem, a kórházit használtam, úgyis le kellett cserélni naponta kétszer legalább.

Vissza a takarításhoz
:arrow:

Rugónak megint folyik az orra.

Kép
vindolanda

Móni, a hastáncos szuper lehet, majd hozzál képet Grétikéről! :-)
A tali engem nagyon érdekel, a fiúkkal mennénk, ha nem a szülőszobán vagyok, ott leszünk :lol:

Kép
Kép
irina

Hastancos :-) képet!
Majd én is hozok, mar letöltöttem.

Tali szuper! Ha előre tudjuk mikor akkor igyekszünk jönni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, Ruginak jobbulást!
nagyon haladtál a házimunka frontján :-)

Hát én 4 részletben vasaltam, 3 pihenővel X ruhadarabonként. Ez van. Már ebéd után vagyunk. A fiúk vmi Chuggington-játékkal szórakoznak a neten.
Sajna nincs az a hálóing, ami nekem elég hosszú lenne, a szülésből is az maradt meg ezzel kapcsolatban, hogy nem elég, hogy nem lehetett rajtam bugyi és mozogni is alig tudtam, az ágy meg rövid volt (és a lábrészétől nem fértem el), de még a hálóingem sem takart semmit. A kórházi hálóingtől viszont vmiért leverne a víz.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Hazaértünk egy ideje, jól elfáradtam, de jelentem, átvettem a diplomámat egy meghitt, családias átadáson. Azután jót ebédeltünk, még Szegeden és sikerült találkoznunk a tanárnővel is. :lol: Jól elbeszélgettük az időt, eléggé későn indultunk haza.

Itthon nagy meglepetés várt, Dávid és a barátnője egy gyönyörű virágcsokorral gratulált. :lol:

Készült kép, remélem, holnap fel is tudom tenni.

Most eléggé fáradt vagyok, meg fájdogál a fejem, meg az egyik arcom.
dmaggie

Szép jó reggelt :)

Maggie gratulálok a diplomádhoz!!! Szuper ügyes voltál :D
Dávidék milyen figyelmesek :D

Mikor Grétike született kórházi hálóinget használtam a szülés után is, végig míg bent voltam. Egész kényelmesek voltak :roll: Itthon én is póló és térdnadrág variációban alszom, valamelyik doboz alján van az összes hálóingem.

képet majd hozok a kis hastáncosról, ígérem :D

talit akkor megszervezem :) a facen is jelezték többen, hogy örömmel jönnének.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Mónikám, köszönöm szépen. Igen, nagyon figyelmesek voltak, meg is hatottak. Gyönyörű tavaszi csokrot kaptam. Egyszerűen tökéletes. :lol:

Végre egészen jól aludtam. Most majd elfutok boltba, mert valamit főznöm is kellene. Tegnap volt Gergőnek is a szülinapja, de sajnos már úgy értünk haza, hogy nem tudtunk tortát venni neki, ma még azt is elintézzük majd.

Kórházban én is elvoltam a kincstári hálóingekkel. Úgy voltam vele, inkább az legyen ronda. Ráadásul ragaszkodtak ahhoz, hogy csak az ott kapott betétet használhatjuk.
De a hálóingeket én sem szeretem, én pizsis vagyok. Ilyenkor meg legyen jó meleg is. :lol:

Talit én is megpróbálom megoldani, most az jutott az eszembe, hogy ha nem ütközik semmivel, akkor lehet, hogy vonatoznunk kellene, Bercó már kéri egy ideje, hogy megint menjünk vonattal bp-re. :lol:

Hú, jó, hogy tegnap nem voltunk itthon, de mennyi mindent kellene ma megcsinálnom... Jaj!
dmaggie

Maggie, ha ketten jöttök, befértek a mi kocsinkba :wink:

Nagyon rendesek ezek a fiatalok :D

Most nyaggat R. :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

A taliban mi is benne vagyunk:-)

Áron bárányhimlős:-( most egy kicsit hosszú kényszerpihenő van:-( nem viseli meg, nincs sok pöttye sem, nem is nagyon viszket neki, szerencsére.

Jelmezbál már nálunk volt :-) Gyerekek nagyon élvezték, sokat készülődtek rá. Jól is sikerült:-)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni81 2013.02.17 08:45-kor.

Heni
KépKép
heni81

Gratulálunk a diplomához :P

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Maggie, gratulálok!!! A fiadék nagyon rendesek. Lesz taláros kép? Tudod, az a mániám :lol:

Kép
Kép
irina

Maggie hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Köszönöm Drágák!

Igen, lesz taláros kép, bár olyan nincs, ahol egyedül vagyok. De szerintem meg fogtok ismerni. :lol: :wink:
Mivel csoportképek, ezért szerintem a másikba teszem majd fel.
dmaggie

Henikém, a fiúk gyönyörűek.
dmaggie

Maggie gratulálok! Szuper vagy! Gergő de édes biztos büszkék rad! :-)
Heni: baranyhimlo :-( kitartás!

Háló ing: én sem szeretem, de igen itt a kórházba "örültek" ha a kórházi haloingbenvoltunk, de én ott is vettem felegy gatyot :-).
Szülőszoban kb 40 percet voltunk Dalmaval a felveteltol az az első sírásog:-) nem nagyon volt idom a haloinggel foglalkozni :-) mondjuk én kicsi vagyok így talán jobban takart :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie,gratulálok :) Gergőnek boldog szülinapot :) :)
ruha megérkezett?

Én Bálintnál emlékszem a kórházi hálóingre :) :) kérdezte a szülésznő miért nem veszem le a melltartómat :) :) enyhén szólva kivágott volt,hiányoztak a gombok(vagy mik)+mellben kissé szűk volt :)
:arrow:

KépKép
viranka

Viranka köszi szépen. Képzeld, éppen pénteken érkezett meg.

Tettem képeket. A világítás nem volt valami király, így sikerültek. Irina, több taláros is van, csak a Te kedvedért. :lol:
dmaggie

Maggie boldog születésnapot Gergőnek :)

Heni jobbulást Áronnak

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindokám, köszi szépen a felajánlást, lehet, hogy élünk vele. :lol:

Henikém, jobbulást Áronnak! Jó, hogy így vészeli át. Bercónál is így volt, kb. 1 hétig volt itthon így.
dmaggie

A fene vigye el, megint fáj a fejem, orrhangom van, de nem ürül semmi. Próbálom kúrálni magam.

De most dolgozgatok majd egy kicsit.
dmaggie

Ujra itthon. :-) pesten voltunk hetvegen. Gyerekek nagyiztak ...:-)

Nem kellett sokaig altatni oket :-) rendesen elfaradtak :-)

Maggie boldog szulinapot a legnagyobbnak ! :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Maggie!
Még egyszer óriási gratula a diplomádhoz! A nagy fiadék pedig tündérek, hogy megleptek a virággal!

Irina!
Nagyon cuki kalóz Ádi a fordított kendőben!

Heni!
A te jelmezes fiaid is nagyon helyesek! Áron gyorsan gyógyuljon meg! Szerencse azért, hogy nem viseli meg a bárányhimlő.

Móni!
Viszonylag friss, ritkán írogatok is jelentkezhetnek a partira? :)

Hálóing-téma :)
Én hálóing párti vagyok, csak télen hordok pizsit. Nekem nem adtak a kórházban hálóinget, lehet a császár miatt. Ahhoz viszont adtak egy rettenetes, átlátszó, műanyag hatású, zöld hálóing szerűséget. Borzasztóan éreztem magam benne. És egy csomót kellett várnom legutóbb míg én kerültem sorra.

Kép
Kép
Kép
katicico

Hahó :D

Jobbulást minden betegnek!

Heni, szépek a fiúk :D
És Péter még mindig szeret a konyhában tenni-venni, ahogy látom.

Maggie, szívesen. Bár még G. nem tud róla, de majd beavatom :D

Viranka, biztos nagyon jól néztél ki a hálóingben :D

Most szünetet tartok az itthoni dolgokban, már egy tucat emailre válaszoltam, korrektúráztam három szakdolgozat-kezdeményt stb.
Kajaszünet következik, és kész 8)

Tegnap - a kisebbik bátyám volt itt a gyerekekkel tegnap. Ilyenkor nagy felfordulás van, Rugó annyira pörög... Szegény, a wc-ig sem jutott el a nagy játékban, inkább le sem írom, hogy mi történt :roll:
Már kiválasztottuk a farsangi jelmezéhez a dobozokat (ezekből készítjük a robot-rucit). A héten meg kell csinálni azt is, holnap vennem kell tubusos ragasztót
:roll:

Kép
vindolanda

Maggie, írtam privit.

Ma R. biciklivel jött haza, csak úgy hasított hazafelé.
Sokkal gyorsabb, mintha mind a ketten sétálunk.
Megyek fürdeni, Rugót meg leültettem a minimax elé.
G. még nincsen.

Kép
vindolanda

Vindokám, válaszoltam. Sajnálom, hogy most nem tudok segíteni.
Naná, hogy gyorsabb a bicajjal. :lol:

Ma próbáltam egy kicsit utolérni magam házimunkában. Annyi mosatlan, mosnivaló volt itthon, hogy nem győztem pakolgatni a gépeket. Vasaltam is.
Most nekiállok dolgozni, remélem haladok. Sűrűsödnek a tennivalók rendesen.

Irinám, megnyugodtam, hogy láttam a másikban a bejegyzésedet, már azon gondolkodtam, hogy felhívlak. :lol:
dmaggie

Maggie!
Szívből gratulálok a diplomádhoz! Nagyon ügyes vagy!

Vindo!
Hát igen, két keréken tényleg gyorsabb! :)

Heni!
Mekkorák már a fiúk! Áronnak gyors gyógyulást! Péterke már letudta?

Móni!
Taliban én is benne vagyok! :) (Így akkor nem is bajlódnék a képekkel. :wink: )

Irina!
De jópofa az a kép Ádi-kalózról! :)

Kép
gica1

Vindokám, ezt hátha tudod használni: http://epa.oszk.hu/00000/00011/00161/pd ... 14-035.pdf
dmaggie

Ádit megdicsértem?, annyira édes kis kalóz volt! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Gyors reggeli bejelentkezés.

A hetem katasztrófa, még vasárnap is mennem kell mindenféle helyekre :x
Maggie, kösz a cikket, használni fogom.
A szombatot úgy oldottuk meg, hogy anya ideutazik pénteken, vigyáz Rugóra szombaton, és mivel nekem vasárnap Miskolcon van dolgom, egyben haza is visszük őt :roll:

Velünk minden rendben van, Rugó kicsit taknyol, de nem vészes.

A koffeinmentes kávépárnákat szépen tudom használni Böszörményben.

Napközben sokszor akadozik a wifi, ezért nem tudok jönni :x :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?