Beindult a ház rendezgetése, férjem most szereli a konyhát, már alig várom, hogy készen legyen, mert ma is ufo kaját ettünk, nagyon rossz volt, de hát csak mikrónk van, más nem, most még ennek is örülünk. A mosógép péntek óta üzemel, szuper nagyon, pedig féltem, hogy milyen a centrifugája, de tényleg jó. Pocaklakó nagyon jól van, keményedések még vannak, de már nem annyi, mint pár hétig volt. Szerdán megyek utoljára a régi védőnőhöz, utána pedig megismerem az újat, kíváncsi vagyok, milyen lesz. A mozgás nehezítetté vált, már nem ülök és állok fel fürgén, kicsit lassított üzemmódban jövök-megyek, és hát hajolni egyáltalán nem megy, nagyon fáj akkor a pocakom. Eddig kétszer éreztem olyat, hogy a baba nyomja a gyomromat, elég kellemetlen volt, nektek volt már hasonló? Sokat mozog, úgy örülök neki, főleg este, mikor lefekszünk, akkor bugizik az Édesapja nagy örömére. Nagyon szeretnék venni kismamaszoknyát, mert a nadrág nem valami kényelmes, de nem igazán találok olyat, ami nem drága és még tetszik is, bárcsak tudnék varrni... na de majd csak találok valamit. Netről nem merek rendelni, mert mi van, ha nem jó rám.
Fel vagyok dobva, mert nagyon jó a saját otthon, esténként nem kell ringatni, mert még le sem ér a fejem a párnára, már alszom is, és reggel 7kor már talpon vagyunk ezerrel. De majd jön az édes pihenés, ha nyugdíjasak leszünk.
Gyerekszoba is ki van festve, nem veszek pelenkázót, mert van komód, ami átalakítható, így legalább ennyivel kevesebb lesz a költség, nővéremtől megkaptam a kisfia összes ruháját, így azt sem kell vennünk, és a kiságy is megvan, de azért sok mindent be kell szerezni, de majd kicsit később lesz rá időnk.
Most édesség korszakomat élem, pontosabban a tűrós rétes, túrós lepény a nyerő, de ma nem vettem...
Picur örülök, hogy minden rendben volt az Nst-n, ilyenkor mennyi ideig figyelik a babát? És megvan, hogy hányszor kell mozognia, vagy csak a szívhangot figyelik?
Magnoli sajnálom, hogy ilyen rosszul lettél, más pozícióban nem tudnál feküdni a kozmetikusnál, csak háton? Én egyszer lettem rosszul a várandósságom elején, majdnem elájultam, levert a víz, de az még nem amiatt volt, mert a baba nyomott, fogalmam sincs mitől lehetett. Aludni éjjel az oldaladon szoktál? Szopipárnát használsz? Nekem bevált, ha háton fekszem, akkor a térdem alá teszem be, és nagyon kényelmes így.
Kat én is szeretnék venni mellszívót, nálunk a szülésfelkészítőn még azt is mondta a szülésznő, hogy a kórházi csomagba is rakjuk bele. Ő is dicsérte, nővérem a mai napig használja, most fél éves a kisfia, és két hete meg kellett műteni, így viszont könnyű volt előtte annyit lefagyasztania, hogy nem kellett tápszert adni a kisfiának, ő is tanácsolta, hogy vegyek. Most láttam akciósan összecsomagolva sterilizálóval, szerintem meg is veszem lassan.
Veronika Pálmi hogy van? Nekem is azt tanácsolták, hogy meleg ruhával készüljek majd, mert a picik a 37 fokból érkeznek, és nekik azért jóval hidegebb van, mint nekünk. Sapka pedig azért kell, mert ott adja le a legtöbb hőt, és muszáj megvédeni, hogy kihűljön. Mi sok ruhát kaptunk, nem is kell vennünk, de az biztos, hogy egyet veszek, hogy amibe hazahozzuk, az olyan legyen, amit együtt választunk ki a férjemmel. Jujj de jó lesz!!
Nusildi én sok könyvet kaptam, olvasgattam is őket, de nem voltak szimpatikusak, mert mindent nagyon gépiesen közelítettek meg... hát majd meglátjuk, hogy boldogulok, remélem sikerül azért mindent megoldanom, ha pedig kérdésem van, akkor jövök és titeket zargatlak majd!!
Mindenkinek, aki beteg jobbulást kívánok!
Szép estét, vigyázzatok magatokra!!!