A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Erika! Tesom régóta süt kenyeret majd megirom a receptet. Egy másic topicban ios kérték ott bevált.

Kriszti! Esztit is viszed korizni? mármint gondolom ö még nem probálja de kint lesz veletek? Jövöre én is viszem Orsit megtanitom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Talán valamelyik lakópark Kriszti? X, nem tudom, de van egy tippem

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Karmen,
igen, viszem, Apa csak így hajlandó Kép. Bár, mondtam, h menjen egyedül, de nem. Erre írtam, h ogy biztos meg akarja nekünk mutatni, milyen ügyes.
Én nem tudok korizni, csak síelni.
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Tyúkanyó!
Ma Kristóf (Ági fia) nézett úgy Ránk (miután berajzolta az egyik konektort, ajtóflfát filccel), h röhögni kezdtünk, pedig nagyon szigorúak próbáltunk lenni:D

Mi a Tesco mögött szellemvárosban lakunk. Itt lakunk egy házban Krisztiékkel, de itt laknak pár hűázzal odább Ágiék, Ágciék, Gabomamoék, vkit kihagytam, érzem...

Ilyen ködben mi sem megyünk ki. Ilyenkor terjednek a nyavalyákKép.

Pöttyeink mintha múlnának, száradnának, de nem pörsen, vagy mit kéne Neki. Remélem azért bhimlő...

Dancsi! Mi benne vagyunk egy taliban. Jól meggondoltad ezt? Kép

Melinda! Sajnálom LottitKép. dE Legalűább Te maradtál otthon Vele?

KArmen! Ez haláli volt:DDD. Nem semmi a csaj!!!

.:Angi:.
angiszeged

Anita,
halljam!

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Én mindkettöt, csak egyedül nem járok. Társ meg nincs, igy nem voltam már pár éve. Az idén meg pénz sincs sielésre.

Angi! Nem Nyúlanyó akart lenni?KépKépKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita: Én a szülésznőnke 20-at adtam, ez elég sok, a dokinak 30-at.

Nóri: Most jöttem rá arra, hogy milyen jó a tanároknak, csak a fizu ne lenne olyan kevés. Én már gondoltam a pálya elhagyásra. De a gyerekeknek jobb ha valaki otthon van velük a szünidőben, én útáltam, mikor anyukám munkahelyén kellett unatkoznom.

Nálunk a gyerekek néha köztünk szoktak aludni. Flóra ritkán, de mikor Bátor kicsi volt. Elég sokszor nálunk kötött ki. Meg ha betegek akkor is ott alszanak. Régen nem voltam ennek híve, de mára már elég lusta lettem ahhoz, hogy Bátort folyton átcipeljem. Az utóbbi hetekben Bátor állandóan köztünk alszik. Én anyira nem jól alszom ettől, mert csak az egyik oldalamon tudok aludni, és így kicsit fárdtan kelek reggel. Az ágyat egyébként akkorára terveztük, hogy négyen kényelmesen elférjünk benne. Azzal tökéletesen egyetértek, hogy nem sokáig lesznek ilyen odabújósak, ki kell használni az időt! Én sosem kapom fel egyiket sem első nyikkanásra. Szoktak olyat csinálni, hogy felnyüszítenek, de rögtön vissza is alszanak.

Seri: én nagyon ki voltam akadva, hogy rábeszéltek a klinikán a tápra, pedig semmi de semmi nem indokolta. Főleg hogy Flóra egy cseppet sem kapott, pedig ő még kora baba is volt. Bátor erős egészséges baba, csak éppen besárgult. Inkább nem is bosszantom magam rajta. És sztem igenis számít az a náhány mili táp is. Simán lehet baja tőle. De ne foglalkozz vele, mond meg nekik, hogy nem járulsz hozzá, hogy adjanak neki. Nincs joguk, hogy felülbírálják a te döntésedet, ugyanis a te gyereked. Attól függetlenül rá fognak beszélni. Engem is sikerült, pedig én elég eltökélt voltam. Még orvosi igazolást is vittem, hogy tejallergiás van a családban ezért ne adjanak neki tápot. Mégis. Szóval légy kitartó! De ha nem úgy sikerül ahogy eltervezted ne rágd magad rajta. Otthom már úgy is úgy csinálod ahogy akarod. Kép Jól elbizonytalanítottalak?!

Dancsi: De jó, hgoy Jozsónak nincs baja! A cipő tök fölösleges, csak gátolja a mozgásban és a megfelelő izmok nem dolgoznak ahogy kell, szabadon!

Remek ötlet a tali, csak ne szerdán! És az idő is kicsit jobb legyen, így nem merek elindulni.

Kriszti: Flóra is és Bátor is ujjszopós. Nem is adnék nekik cumit, de néha az agyamra megy Flóra ujjszopása. Bár most mintha lejjebb adta volna a dolgot. De ehhez az kellett, hogy egy hétig be legyen kötve az ujja, mert ugyanis kisebesedett. Azóta mindig mondom, neki, hogy nézze meg az ujját, hogy milyen csúnya. És tényleg csúnya, teljesen el van laposodva és aköröm is gyenge rajta. Csak akkor szophatja, ha el akar aludni. Remélem leszokik róla hamarosan.

Bea: Üdv a Tömörkényesek táborában!

Melinda: Gyógypuszik Lottinak! Jó szövegevan a csajszinak! Adjál neki immunerősítőt, echináciát!

Gerika: Az amerikai szülőszéket én is használtam már és a szülőszobán is azon szült a csaj. Nagyon szupi, de a sámli sokkal jobb lehet. Bár a dokinak nem túl kényelmes.

Anita: Már mint ki hol lakik?! Mi Algyőn.

Tegnap nem voltunk tanácsadáson, csak itt méreckedtünk ma. Bátor alig hízott valamit. Most 8340 g és 69 cm. Flóra 11 kiló.

Gabi3 Megyek mert üvölt a kis dög. Kép
inecsg

KArmen! Nekem piszkosul hiáényzik a síelés isKép. Pontosabban Nekünk... Jövőre tuti megyünk!

angiszeged

Angitól már megszoktam a Tyúkanyót, erre is hallgatok:-)

Kriszti, táncsak nem a híres Franciahögy?:-) Én onnan nagyon messze lakok:-((((((((((((

Dancsi, tényleg meggondoltad?:-) Mi is megyünk, ha hívsz:-)

nyúlanyó

Angi,
jaja, jól meggondoltam a talit. Kép Kép
Vendég

Angi! Nekem is, de nincs partnerem egyedül meg beleuntam csatlakozzak csoporthoz. AZtán meg ha nem szervezett út akkor meg ha nem találok társat joval drágább a szoba. Az irodák nem tudtak társat találni, akkor meg azért nem mentem. Remélem azért jövöre eljutok én is. Férjem marad itthon Orsival.Kép

Gabi! irok levelet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nyúlamnyó! Tudod hányszor irtam én is ezt, aztán mindig idöben észrevettem javitottam. Féltem egyszer ugy marad és megharagszolKép

Dancsi! Edelweiss is ott lakik.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi, én nem mertem írni (nyúl vagyok)):-), hogy szerintem sem kell a szobába cipőbe lennie Jozsónak, egy csuszigátlós zokni bőven megteszi.

nyúlanyó

Nyúlanyó!!!! ezer bocs, de Én Pipi miatt erre asszociáltam, ezentúl figyelek. ja és indexen van Tyúkanyó, biztos azért is

angiszeged

képzeljétek, Jozsó iszik cumiból. Nem csorösbuol, AVENT cumiból. Igaz, jó nagy lukat vágtam rajta. Kép Csináltam neki banán turmixot, tápszerrel és megivott belole 100 ml-t. Nem csak csurgott a szájába, hanem szívta ezerrel. Eloször nem értette mit akarok, de amikor érezte az ízét, akkor megértette hogy ez fincsi. Sajna nem volt elég éhes, mert 3 órával elotte evett. De olyan boldog vagyok!!!!! Végül megtanul nagyfiúsan inni cumiból. Igaz, a banán a nagy kedvence. De ha ezzel rávezetem a cumira, akkor nem baj.

Talira akkor várok szeretettel bárkit! Nekem mindegy mikor lesz.

Edelweis merre lakik? Szoktam látni egy mamit ikrekkel, akkor o lehet az? Neki vannak ikrei, ugye?

Cipo: tényleg gátolja a mozgásban, nem is adom rá egész napra, mert nem tud benne felülni és sír miatta. A doktornéni aztért javasolta, mert csámpi egy picit, és ez korrigálja.
Vendég

Dancsi!

Köszi a meghívást.Nekem a hétvége jó csak,mert én nem tudok a Noémivel buszozni.Vezetni meg nem merek.Nem tudom,hogy a többieknek mikor a jó.
A Noémi is imádja a banánt.

Anita!

Tyúkanyót már én is írtam neked egyszer.

Ildi
tfildiko

Dancsi!
Én vállalok muffin sütést. Vinnnék 1-2adagot, mondjuk kókuszosat, és almásat. Ok?
Ja, és köszi a felajánlást, jó lesz ismeretlen arcokawt megismerniKép

angiszeged

Dancsi,
köszi a meghívást, akkor ránk is lehet számítani Kép.
Mit vigyünk? Ja, a szerda nekünk sem jó (Mama-nap). Már ha lehet kívánságműsor Kép.

Ildi,
miért nem mersz vezetni? Ne csináld már!

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Augusztus 30-án kezdett a lány bölcsibe járni, október közepéig nem volt beteg, azóta meg havonta. Hála, ez a mostani nem komoly, már kutya baja, csak nyűgös.
A Lotti név a "Két Lotti"-ból jött, édes könyv nagyon.

Angi! Apa van vele táppénzen, én csak kedden voltam itthon (szabin).

Gabi3! Mi az az echináchia?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Én fogyózom, nem eszek sütit. de azért az illatok miatt hozzatok csak jó sok finomságot. Kép Kép

Nekem tényleg mindegy mikor lenne, csak a hétvégen nem igazán jó.

Ildi,
valaki nem tudna benneteket elhozni? Valaki csak lakik felétek.
Vendég

Kriszti!

Már rég nem vezetettem,félek.De szerintem már nem is tudok.Újra kellene tanulnom.

Ildi
tfildiko

Lotti uncsitesó ágyában:Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

és a bilinKép
Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda! Az Echinacia immunerösítö. Még mindig nagyon szép kislány Lotti! Tényleg vannak ujabb képek az albumban? Megirnád megint a cimét?

Dancsi! ott laknak egy társasházban. Most a picik 4 hónaposak. nem tudom sétát hogyan oldják meg mert Gergö meg 2 éves sincs még, öt nem hagyhajta otthon.

Angi! hogy birsz 2 gyerek mellett (egyik pici) sütni? Nekem ilyenekre nem jut idöm, kaját is hozzuk. Tényleg maradtál az Ét-trendnél?

nekünk akkor jó a tali ha nem de. 10-12 mert akkor alszik. Ja és hétfö, péntek nem mert akkor órám van. De ugyis a többséghez kell igazitani.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

mondjuk Jozsó is aludni szokott 10 körül, meg utána fél 3 körül. De nekem mindegy, én tudok akkor is altani, ha itt vagytok. Egy dél körüli tali valamelyik nap?

Melinda,
nagyon szép ez a kislány! Kép Kép És azok a fürtöcskék! Jozsónak is kezd göndörödni a haja. Az apjának is bogyros haja van, már amennyi van neki. Meg rövid és nem is látszik.
Vendég

Dancsi!

Nem tudom,hogy nekünk sikerül-e hétköznap eljutnunk hozzátok.A Noémivel még nem egyszerű elmenni valahova.Ha itt laknátok a közelben,akkor jó volna.Noémi alszik még 3-szor nappal.(Mert ugye az éjszakák...)A dél nekünk is jó lenne,de fél 2h-re már haza kellene érni.Mivel akkor eszik.Ha nagyobb lesz,akkor már könnyebb lesz vele mászkálni.Pedig már nagyon szeretnélek megismerni,és a Jozsókát is.Na,és a többieket is.
Ha mernék vezetni,akkor minden egyszerűbb lenne.A férjem állandóan piszkál,hogy üljek be az autóba,és menjek.De én félek.

Melinda!

Nagyon szép a lányod.

Ildi
tfildiko

Dancsi!
A talira mi is mennénk. Én is szivesen viszek valami sütit.

Ildi!
Ha, én megyek, akkor mi eltudunk vinni benneteket kocsival.

Nyúlanyó!
Én se lakom messze a többiekhez, Károlyi koli.

Kriszti!
Nem derült ki, hogy mitől van a vérszegénysége, lehet, hogy soha nem is fog. Többek között okozhatta a Klion kúp, amit a terhesség végén kellett szednem, annak állítólag leírtak már ilyen mellékhatását, persze sok-sok százezerből 1, de ez is csak találgatás, plusz én rh - vagyok, még Léna persze rh +, ez is belejátszhatott.

Angi!
Én meg pont arra szoktam vágyni, hogy Zolival menjek kettesben valahová, egyedül abszolut nincs kedvem sehová se menni. Éppen most szervezek egy Anna-fürdőzést, Lénára meg egyik még gyerektelen baráti pár fog vigyázni, akiket Léna imád. Meg hamarosan jön anyukám és anyósom is unokázni, hogy mi tudjunk kikapcsolódni meg elkezdeni bankozni.

Bea!
3 évvel idősebb nálam a Szabi, és jól ismerem. Tudod, hogy milyen beteg?

Lénának is most a velünk alvós korszaka van, így vettünk ma mégegy szivacsot (Nekünk igen könnyen bővíthető ágyunk van, mert most is csak 2 földre letett szivacs.)
Ha kész lesz a házunk abban lesz is egy olyan szoba, amiben csak földre letett szivacsok lesznek, az lesz az együttalvás hálószoba, meg a dühöngő. Kép

Enikő! Angi! Gabi!
Húzós lehet 2 ilyen kis korkülönbségű gyerekkel! Minden elismerésem a tiétek, hogy beválalltátok! Én egyelőre ott tartok, hogy majd ha kész lesz a házunk (Terv szerint anya biztos odaköltözik, de lehet, hogy anyósom is - mindketten nyugdíjasok), akkor jöhet a második.

Láttátok a végleges változatát a lakásprogramnak? Mit szóltok hozzá?

Nóri
norcee

Karmen! Igazság szerint a hugom szokta az albumba rakni a képeket.
groups.msn.com/Lottika
Az immunerősítő kapható recept nélkül, vagy fel kell íratni?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nóri!

Köszönöm.Nagyon rendes vagy.
Nem olvastam a lakásprogramot.

Dancsi!

Ha a Nóriék elvisznek minket,akkor mi is tudunk menni.A kedd nem jó nekünk,mert jön a doki.De a többi jó.Mit vigyek?Ha veszek islert meg linzert az jó lesz?

Ildi
tfildiko

Ildi!
Az tuti lesz, én mindkettőt imádom, és nem fogyózom. Kép

Nóri
norcee

Én sem Kép.

Akkor úgy nézem, a csütörtök lenne jó.
Mit szóltok?

Kép

Kép
eszteranyu

Eszembe jutott, hogy van honlapja is annak a falunak, ahonnan Gergő származik:
www.gyergyoujfalu.ro

Ha van kedvetek, nézzétek meg. Ide megyünk majd febr. elején.

Jó éjt!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

nekem jó a csütörtök. Olyan nagyon sok sütit meg ne hozzatok! Kép Kép
idopont? Hánykor legyen, hogy mindenkinek jó legyen? Egy járókánk van, ha valaki altatni szeretné a gyerekeket, meg tudok hozni egy utazóágyat is.

Ildi,
engem is mindenki piszkál, mert nem vezetek. De most erot vettem magamon és a hétvégén vezettem egy picit. Én is félek. Totál elfelejtettem. Ráadásul Jozsóval tuti én sem mernék egyedül vezetni. Megfogadtam, hogy tavaszra visszajövök annyira a vezetésben, hogy tudjak egyedül is elmenni. Olyan rossz, hogy be vagyok ide zárva, busszal meg irtó macera bárhová is elmenni.
Vendég

Akkor ki jön a talira? Remélem nem hagytam ki senkit, aki eddig írta, hogy jön.

Kriszti + Eszter
Ildi + Noémi
Angi + Virág + Bogi
Nóri + Léna
Karmen + Orsi

Van még boven hely, mindenki befér! Kép Kép Tessék jelentkezni!!!!!!

Idopont: jovo hét csütörtök (jan. 20.), dél körül? De ha nem jó, akkor lehet máskor is.
Vendég

Dancsi: nekünk is jó, de nekünk jobb lenne olyan 10 körül. Többiek? Tudod ebéd, utána durmi mindkettőnek.
Köszi a meghívást! Kép
Dipő: Sztem ráér még tartani a lábát, ha elindul egyedül.
Bátor a pépet bögréből nyakalja, még meg is fogja. Inkább a varázsitatóra akarom majd rászoktatni, de csak is vizet iszik majd belőle.

Ildi: Én csak buzdítani tudla, én két gyerekkel vezetek, tudod a muszáj nagy úr. És nemek muszáj mert különben itthon poshadnék.

Melinda: Homós gyogyó az echinácia, immunerősítő, már többeknek ajánlottam, recept nélkül kapható, szőlőcukor ízű golyócskák, Minden gyerek szereti.
Lotti nagyon édi, nekünk is ilyen mamuszunk van. Lotti már szobatiszta?

Nóri: Bele lehet szokni a két kisgyerekezésbe, de fáasztó. Néha én is azon gondolkozom, hogy normális vagyok én?! De mikor ölelgetik egymást, meg egymás mellett játszanak, meg mikor Flóra Bátorhoz beszél, Bátor meg vigyorog rá mint a tök...szóval ez megér mindenfajta fáradságot. Az elején én is be voltam tojva, mi lesz ha már nem lesz segítségem, ma meg egyedül megyek be velük Szegedre autóval. Nem ügy....Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Jó sokat írtatok. Én meg még olvasni sem tudtam idejönni eddig, de most mindent visszaolvastam.
A TALIRA MI IS MENNÉNK!!!

Mi jól vagyunk, Tomika továbbra ia duracell-elemmel működik, és még mindig nem találjuk a kikapcsológombot. Kép
És már majdnem tudja forgatni a búgócsigát. De még csak majdnem, ezért ma is földhöz vágta, és kiabált. Én meg röhögtem.
A szókincse továbbra is "tyű" és "hütyű".
Nálunk is segít apa sokat, bár most igyekszünk keveset "láb alatt lenni", mert vizsgaidőszak van, és tanul szegény. Éjszaka meg csak én tudok Tomikával valamit kezdeni, mert csak a cici kell neki. Azért nagyon kiváncsi vagyok, márciustól hogy fogja bírni apa a strapát (kb. márc.közepén telik le a szabim, és kezdem a melót).
Én is imádom, hogy olyan bújós még Tomika, bár kézben már nem sokáig szeret. Inkább mászik, feláll. De amikor bújik, adja a harapós nyálas puszit. Meg sajnos harap is. És ha jól megharap, én meg fölszisszenek, jót röhög. Remélem, leszokik róla (bár kis koromban én úgy megharaptam a húgomat, hogy még mindig megvan a nyoma a hátán Kép).
Kismama cikk: én nagyon örültem, hogy ezt írták. Mintha ismernének bennünket. Én mindent pontosan így gondolok, és csinálok. Nekem sokat segített. Megerősített, hogy jók az anyai megérzéseim.
Mielőtt megszületett Tomika természetesen mi is úgy gondoltuk, hogy nem fogjuk magunk közé "szoktatni". Aludt is a kiságyában 7 hónapos koráig többé-kevésbé jól. Utána kezdődött az állandó ébredés, hatalmas visítással többször éjszaka. És úgy alakult, hogy az első ébredéskor átviszem közénk, és így én is alszom. Ha fölébred, szopik, és visszaalszik. Nekünk ez vált be. Majd alszik az ágyában is, ha nagyobb lesz. És hogy ezt már egy ideje elfogadtam - meg azt is, hogy Tomika ilyen alvó - sokkal könnyebb. És alszik mindenki.
Most olvasom Angi az írásodat az éjszakáitokról! Egyetértünk!

Karmen!
Múlt héten voltunk mérésen. Tomika 76 cm és 7650 g.
Nagyon ügyes Orsi, ahogy iszik.
Nagyon édes hangja van Orsinak!

Nyúlanyó!
Nagyon szép nagy lány Pipi! És nagyon csinos!

Enikő!
Szegény, jól megszenvedsz a fogaddal!
Érdekes! Nekem is tettek a fogamba kálciumhidroxidos valamit, és nem fájt a gyökérkezelés után.
Szerintem a mérleg nem tökéletes a védőnőknél, mert nekem is mindig összevissza mért.

Angi!
Örülök, hogy jó híreket hallottatok az orvosnál!
Nagyon aranyosak a csajok!

Dancsi!
A húgom és a kislánya laknak Londonban már több, mint 4 éve. Náluk voltak anyuék. Köszi a kérdést, kibírta, most csak a hűtőventillátor nem működik...
Nagyon jópofa Jozsó!

Melinda!
Nagyon aranyos Lotti a cicákkal.
Jobbulást Lottinak!

Seri!
Drukkolunk!!!!

Kriszta!
Jó, hogy végre teljesen meggyógyult Eszter!

Andi!
Én vagyok az a babanetező kismama! Nekünk is a Pigniczki Gabi a védőnőnk. Tényleg aranyos. Mi szedjük a fluort, nekünk a drnő és a védőnő is javasolta.

Magdi!
Üdvözlet! Az én szüleim is a Vedres u-ban laknak, úgyhogy mi is sűrűn előfordulunk arra.
Nagyon aranyos Réka!

Ildi!
Nagyon édes lehet Noémi, mikor sikítozik. Tomika mostanában az oroszlánüvöltést gyakorolja (sajnos harapással együtt) Kép
Sajnállak, hogy ilyen rosszak az éjszakáitok. Kitartás!
Gyönyörű a fél éves Noémi!

Nóri!
Nem semmi méretei vannak Lénának! Jó magas! Nagyon szép a torta! Látom, Lénának is tetszett!

Gabi!
Jól megnőtt Bátor!

Most ennyit, de igyekszem sűrűbben benézni!
Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Sziasztok!
Tünde+Tomika

Tomika kópés nézése (a háttérben is Tomika a képen):

Kép

És anyával (velem):
Kép
ptünde

Sziasztok!
Ma bölcsibe voltunk Bogi nagyon élvezte, alig akart hazajönni! Hát hiába, társaság igénye van neki is. Már nem csecsemöKép
Utána meg egész délután takarítottam, majd leszakad a derekam, de hát nem csinálódik meg helyettem. Holnap meg vasalnom kell, amit utálok és már 3. napja halasztgatom, hogy majd holnap.....de basszus megvár....Kép Söt, csak több lesz. Na holnap nekivetemedek! Ma kiföztem a textil pelusokat is, amiket eddig még nem. Így már csak tényleg egy-két apróságot kell elökészíteni/vásárolni picúrnak! Vagy lehet, hogy sok mindent, csak már elfelejtettem Kép

Angi: Eddig is sokat volt mamáéknál a Bogi és ha nem akar menni (de úgy is akar, mert ismeremKép), akkor nem fogom rá kényszeríteni, de ilyen úgy sem lesz, mert a világon mindennnél jobban szeret kint mamáéknálKép! És úgy sem hosszú távról lenne szó, csak néhány napról, ha már nagyon kileszek.... Nekünk nincs Szegeden egy darab nagyi seKép Senkire sem fogok tudni támaszkodni, a párom meg nagyon sokat dolgozik és nem várhatom el töle, hogy nap, mint nap, éjjel is keljen fel majd a picihez, hogy én esetleg aludhassak 20 perccel többet! Ráadásul jó mélyen alvó, sztem meg sem fogja hallani ha éjjel üvölt a gyerek, mert ismerem az alvási szokásait. Ágyút lehetne elsütni az ablakunk alatt,fel sem tünne neki. Bezzeg én, minden zajra felébredekKép a gyerek hangfrekvenciájára meg különösképpen gyorsan "ráál" az anyatigrisfülKép, tudod...Kép! Szóval, nem tudom még, hogy hogy lesz. Majd kiderül, csak tartsunk már ott Kép

Nóri: Mivel én még nem tudom mi vár rám (csak sejtem), ezért nem tudom mitöl féljek avagy ne Kép
Mit mondtál mi annak a homeós torok bogyónak a neve????

Melinda: Lotti továbbra is gyönyörü Kép Igazi kislányKép A Bogimba nem szorult túl sok nöiesség. Mondjuk max az apjától örökölhette volna, mert én sem vagyok épp egy cicababa tipus Kép De még ruhát sem hajlandó felvenni, csak nadrágot. És valahol igaza van, az sokkal kényelmesebb Kép
De nagyon szép Lottika, ahogy ott trónol a bilin Kép ZabálnivalóKép

Dancsi: Én január 20án délre megyek vissza a fogászatra, hogy kicseréljék a gyökérkezelt fogam tömését rendes tömésre, úgyhogy nem tudunk menni a talira. Egyébként lehet, hogy elmentünk volna, na de majd legközelebb Kép

Puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nóri!

Jó,akkor azt veszek.Akkor elvisztek minket?Majd még ezt megbeszéljük.Előre is köszi.

Kriszti!

Gyönyörű az a hely,én is szívesen elmennék.
Mi február 4-én megyünk Zalába,de már 8-án jövünk is vissza.

Dancsi!

Nekem jó a csütörtök dél körül.
Tudom,hogy jó lenne ha vezetnék.De én félek is,és béna is vagyok hozzá.

Gabi!

Köszi a bíztatást.

Tünde!

Én is próbáltam már magam mellé venni a Noémit,de nem jó neki.
Nagyon gyönyörű a Tomika,és szépen fejlődik.Ő már igazi nagylegény.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Dancsi, tök jó lenne az a tali, mert én tényleg csak 3-4 embert ismerek közületek, de ahogy Gabiéknak is, nálunk is csak délelőtt vagy 3 után lenne jó az alvás miatt.

No, majd meglátjuk, hogy alakul.

Tündi, nagyon édi Tomi, most megint sokat nőtt.
Nem irigylem apát:-))) A férfi szemléletet le kell cserélni:-)))))

Luci állandóan leveszi magáról a zoknit, így próbáljuk kicselezni és harisnyanadrágot adunk rá. Annak meg kikopott a lábujjnál az anyaga. Mondtuk neki, hogy ki van a krumplija, nagyon tetszik neki, így én is kivágtam egy régi zoknimat, hogy szórakoztassam.

Ildi, nálatok hogy telik egy nap? Mikor alszik ez a nagylány?

Kriszti, nagyon gáz ez a sült alma:-))))) Legközelebb csak priviben "nem fogyni" vágyóknak:-))))) plz!!!!!

Na, aki holnap kb 9 körül babanetezik, az gondoljom rám legyen szíves, mert akkortól vizsgázok:-))))
Csocsi
H
babamama

Jó reggelt!

Kinn van Eszter 5. foga, a bal felső 1-es (ez tuti most!)
Apa ma ment Pestre a központba, fél hatkor kelt. Mintha az én lányom ezt tudta volna! Ő is fél hatkor kelt. És nem volt fenn éjszaka Kép.

Én már kiporszívóztam, felmostam, kimostam (ill. a gép), kiteregettem. Most felteszem az ebédet (borsóleves+rakott krumpli - fincsi házikúúúbászbúúúú). Remélem Manóm alszik 10-ig. Megveregettem a vállam, hogy ügyes vagyok Kép.

Hajni,
csak besorolás kérdése, hova csoportosítod magad Kép. Kismókusnak, vagy nagynak. Régen volt a mogyorókrém reklámjának a szövege, emlékszel rá?
Ha nem babanetezek, akkor is lehet szorítani?

Ma Áginak kell szorítani Csajok! Erősen!

Ildi,
miért nem készítesz albumot Noémiről?

Tünde,
Tomika nézése... Hm... Nagyon csábító Kép!
Jól néztek ki a képen. Végre, bejelentkeztél.
Hol fogsz dolgozni?

Szép napot Nektek és Manóitoknak!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Hajni!

Holnap drukkolni fogok neked.A hétvégén kevesebbet netezek,mert a férjemnek is kell a gép.De nagyon fogok rád gondolni.
Az én lánykám az éjjel megint sokszor felsírt.Egyszer adtam is neki enni,mert tegnap fogyózott.Akkor 45 percig ébren volt.Ekkor már a férjem is felkelt,és segített.Ezenkívül még 7-szer ébredt,de olyankor nincs sokáig ébren.Felveszem,és alszik tovább.Nappal alszik:8-tól fél 10h-ig,12-1h-ig,fél 4-től-5h-ig.
A Noémi pedig lerúgja magáról a zoknit,ezért rajta is harisnya van.

Ildi
tfildiko

Kriszti,
gratula a fogacskához!

Ildi,
és ha napközben nem hagynád annyit aludni? Akkor lehet éjjel jobb lenne. A 7 ébredés azért durva. Jozsó ma csak 1-szer kelt, 3-kor, majd 6-kor végleg.

látom, alakul a létszám. Kép Kép Döntsétek el ti, hogy mikor legyen, hogy hánykor.

Próbálta mág valaki a Mildipép sárgabaris tejberizspépjét? Hát, Jozsó imádta. Küldtek termékmintát, azt adtam neki, de ma elso utam a boltba lesz, hogy vegyek neki. Így még sose semmit nem evett, kivéve a banánt. Receptre lehet ezt íratni?

Pár napja olyan szépen eszik, hogy az már csodaszámba megy. Tátja a kis száját, nem fujjog, nem öklendezik, nem sír.

Ebédre ezt a mixet kapja pár napja és ez is jól csúszik: 1 közepes répa + pipimell megpáeolva. Ha puha, beledobok egy fél almát, egy kevés karfiolt és ezeket is puhára párolom. Aztán belenyomok még pár karika banánt is. A banán mennyiségét folyamatosan csökkentem.

Kérdés: kicsit dugulása van. Milyen zöldségek lazítanak? Mert azóta kakil nehezen,amióta ezerrel tömi be a répát, karfiolt, meg a husit.
Vendég

Dancsi,
kössz Kép.
a sülttök tuti lazít.
És a méz is. Csak a mézet sokan nem ajánlják. A mi dokinőnk már 6 hós kortól ajánlotta.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Gratulálok a foghoz.
Nagyon ügyes vagy.Én eddig porszívóztam,leszedtem a ruhát a szárítóról,és a mosógép lassan végez.Ma hurkát sütök,azt csak be kell dobni a sütőbe.Hétköznap gyors kajákat csinálok,hogy egy kicsit pihenhessek.(Tudod,éjjel nem sokat alszom.Na,és az a rossz,hogy részletekben.)
Hogy kell albumot csinálni?

Dancsi!

Ha nappal nem hagyom aludni,akkor hisztizik.Így is elég sokat nyűgös.
Mi is kaptunk olyan tejberízspépet,de a doki nem engedte meg még,hogy együk.
Az enyémnek is most szorulása van,reggel apró galacsinokat kakilt.Az Noémi a zöldséget nem szereti csak a gyümit és a tököt.

Ildi
tfildiko

sütotököt utálja, mézet még nem szeretnék adni. Más?
Vendég

sütotököt utálja, mézet még nem szeretnék adni. Más?
Vendég

Dancsi!

Én nem tudok olyan zöldséget,ami lazít,sajna.
A lányom még mindig alszik.

Ildi
tfildiko

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi: Elvileg a narancslé is lazít! Meg a sok folyadék... Utálja a sütötököt?? De furi, az én lányom kétpofára tömte ekkora korában, mint amekkora most Jozsó. Azt hittem a sütötököt minden baba szereti!
Ja és a banán az okozhat dugulást, mi lenne ha pár napig nem adnál neki egyáltalán banánt, hátha attól helyreállna a széklete...

TFIldi: Azért az nagyon sok amennyiszer Noémi felébred éjjelenteKép. És olyankor adsz neki valamit? Enni,inni, bármi?? Vagy csak felveszed elringatni, vagy mit csinálsz vele??? Azt nem próbáltátok, hogy egyszerüen nem mész oda hozzá, hagyod kicsit hagy sírjon, hátha csak tesztel ott vagy-e vagy mittomén. Én így szoktattam le Bogit az éjszakai ébredésekröl. Minél kisebb a gyerek annál könnyebb leszoktatni....Bocs, hogy bele vau vau!

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Ma ki akartam próbálni,hogy hagyom sírni.De úgy visított,mint még soha.Érdekes ez a lány.Az előbb ébredt fel 2 óra alvás után.Sírás nélkül aludt el,és fel sem sírt.Most csendben játszik.
Az enyém is imádja a tököt.Más zöldség nem kell neki.

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?