A neten 5000-ért kínálják most a tesztet. Nem akartam venni, illetve egy pillanatra elgondolkodtam, de aztán eszembe jutott, hogy hamarosan aktuális lesz a citom, és majd kérem a dokit hogy ezt is nézzék meg, remélem nem felejtem el. Csak érdekes votl számomra hogy ilyen teszt is létezik
Stella
Menzid? Új jelszavunk is van az Előre az ikrekért! mellett: Pocakosodjunk együtt!
Én már térképezem a kismamaruci boltokat
Kinga
Tudom, 1 év ............ Mi is július óta próbálkozunk, de próbálkozhattunk volna akár jövő ilyenkorig is, mert hát ugye magas prolaktin. Szerintem ha kérsz egy vérvételt, nem dől össze a világ a dokiban sem, te meg kicsit jobban érzed majd magad ha miden oké, vagy ha nem, akkor meg kapsz gyógyszert és remélhetőleg rendben leszel. Én kíváncsi vagyok a görbédre!
Doris
Mi is csak 6. hónapja próbálkozunk, tudom, nem sok, sőt! Kértem egy vérvételt amiből kiderült a magas prolaktin. Remélhetőelg csak ez volt a sikertelenség oka. Várhattam volna még fél évet, így viszont nyertünk fél évet. Egy vérvétel nem szabad hogy nagy dolog legyen egy dokinak, szerintem.
Tündi

[/url]