Sziasztok,
köszönöm Lányok a megnyugtatást homeopátia-ügyben, jó tudni, hogy mindenki átgondoltan, az orvosa tudtával szedi
Ezzel kapcsolatban még felmerült bennem az a kérdés, hogy miért is szedtek különféle szereket a szülés előtt, nem jobb lenne egy kicsit megbízni a testetekben és a természetre bízni a dolgokat? Ha baj van, az orvosotok úgyis segíteni fog...
Ugyanígy értetlenül állok a befordítással kapcsolatban, miféle praktikákra gondoltok, és miért? A baba úgyis tudni fogja a dolgát, ha mégsem, majd segít a szülészetek, nem???
A homeopátiának én inkább a görcsoldásban látnám hasznát, ha nem kéne pl. magnéziumot szedni, mert lenne rá szer... Vagy van???
Foltocskák: nekem is épp most mesélte az egyik barátnőm, hogy a korábban kimosott és elővett régi ruhácskákon sárga anyatejes foltok jelentek meg, de ez kimosható.
Nemrég találtam egy szupi folteltávolítót az Auchanban: Dylon-Oxi folteltávolító a neve (tasakos, csak be kell tenni a ruhák alá a gépbe), ajánlom kipróbálásra, nekem szépen kifehérítette a már kissé megszürkült, illetve az állásban sárgult fehér cuccaimat.
Ezen kívül még a Vanish szappannal tudok csodákat művelni (azt lehet színeshez is használni), amit a kisgyerekes sógornőm ajánlott a játszóterezés utáni friss foltokra, azonnal bekenve még menthetővé válik a kisruha.
A férjem ingeit is ezzel tisztítom (nyak, hónalj, kézelő), bevizezem az inget, bekenem a Vanish-sel és fél órát állni hagyom. Ezután gyengéden még át is dörzsölöm a foltokat (ruhakefével), de ez a lépés csak a strapabíró anyagoknál ajánlott
Ha valakinek van még jó ötlete folteltávolításra, szívesen várom én is
Valamint érdekelne, hogy a régi, megsárgult, bezsírosodott etetőcumikra van-e valakinek mentőötlete az eceten kívül, mert egy idő után újra besárgul-zsírosodik, pedig alaposan elmosom?
Kaja-ötletelésre ajánlom az ételfutárok étlapjait, ha nekem nem jut eszembe semmi, kicsit kutakodva az interneten, mindig kapok tippet
Erről jut eszembe (viszont), hogy
Veronika nagyon köszi a Teletálas tippet, bevált, nagyon fincsi
Gratulálok én is a kis Tornászlányodhoz, nem semmi forgolódásokat visz véghez a pocakodban, nőjön nagyra azt kívánom
Alexandra,
keddre drukkolok, reméljük előbb az Uh lesz, csak utána a fogászat... Mindenesetre utána ne tervezz gálavacsorát, csak egy kis csendespihenőt
Picur,
"cukiii doki"? Dupla öröm
Sandie,
csak lassan azzal a harmadik skaccal, a lepény félretolásán kívül a bentmaradást is zsírozd le vele, nem kéne annyira sietnie

reméljük a No-Spa és a pihi kombó segít majd Nektek...
Cuki lehetett combos-Zalánod amikor megszületett, hogy ilyen jó húsban volt, bár a mostani súlya (18 kg!) sem gyenge, óvatosabban emelgesd
A baba-öltöztetés szabályaiban abszolút egyetértek Apukáddal

Jobban van már, hogy bírja újra a munkát??
Bozza,
köszi

és ezek szerint az inkognítómat nem sikerült megőriznem

sebaj
A patikai törzsvásárlói kártyádon (és a nyuggereken) hatalmasat nevettem, jó a humorod
Képzeld ma mi is megrendeltük a babakocsinkat, úgy tűnik ez a babakocsik hete
Veronikával tényleg időpontra szülünk majd

legalábbis remélem, mert Olinál a kitűzött időpont előtt sürgőssé vált a császár, most jó lenne az utolsó napokat is egyben tölteni
Ildi,
a homeopátiában én sem hiszek, de a Stodal nekem is hatott pár hete, amikor már nem tudtam mit bevenni, szedd nyugodtan amíg szükséges
Lottidnak jobbulást kívánok!
A Kisfiad elfogadását talán segítené, ha találnátok Neki nevet, és azon szólítanád amikor beszélsz róla, ha HOZZÁ még nem is nagyon megy... Közben pedig elképzelhetnéd a pihe-puha kis testét, az illatát, vagy ahogy tologatod majd a szülészeten, magadhoz öleled, pelenkázod, szóval a hétköznapokat VELE
Amúgy nem biztos hogy kizárólag autó vagy Thomas-guru lesz, Olimmal pl. kiválóakat tudunk sütni, főzni, nagyon élvezi, sokat segít nekem a háztartásban is, pedig FIÚÚÚÚ...
Aztán este mellém bújik, és percekig hízeleg nekem, simogat, puszilgat, duruzsol, néha még álmában is, igazi Kiscicus
Na, jó azért az autóit brümmögve tologatja, meg élvezi a Thomas-meséket, és a kádban fél óráig mossa a "kukóját" ahogy Apától látta
Savaria,
nem csoda, hogy kifáradtál a költözés-szerelésben, rátok fér majd a pihenés
Moninoemi,
üdvözöllek, mesélj majd kicsit magatokról
Loramatte,
őszinte részvétem.
Máténak további jobbulást kívánok
Martin miatt reméljük "nem lesz Neked annyi", és átlagsúllyal érkezik majd
Hess-hess csúnya ciszta
mmc,
rég írtál, örülök hogy jól vagytok, és most már jobban hízol, mint Lizával, kell Botondnak a fincsi kajcsi a növekedéshez
Tényleg, mikor mentek kövi Uh-ra?
Milyen szuper, hogy Anyósod szépen javul, és otthon vigyáznak rá az ismerősök, így azért könnyebb (nektek is)!
Pékség

ne is mondd, nyami nyami
Kat,
gratu Balu befordulásához!
Nincs valami jó tipped, hol lehet jó anyagú, ujjatlan vagy pántos kismama-szoptatós hálóinget kapni, Te jól tájékozott szoktál lenni ruhaügyben
Amidaalah,
látom Nálad is előjött a fészekrakó ösztön

hajrá