2005.01.13 08:41

Apa 11-ig dolgozott, így én fürdettem Eszterkét. Már 8-kor vittem, mert nagyon nyügi manó volt, a fürdéssel minden rendben volt, aztán amíg megcsináltam a kajcsiját, félig-meddig elaludt. A hülye anyja meg gondolta, hogy így is megeteti, ilyenkor legalább nem hadakozik, megeszi az egészet. Meg is ette, de a végén, amikor be akartam adni a szirupkáját, szerintem jóformán az egész kaja visszalandolt
Öltöztünk át mind a ketten, mire átöltöztettem, felébredt szegénykém teljesen
Csináltam neki egy újabb kajcsit, de az nem kellett. Az ágyában nem volt hajlandó elaludni, így a mienkben altattam el, aztán beraktam az ágyikójába. Még mindig alszik, kíváncsi vagyok, mennyire lesz éhes, ha felébred.
Azt hiszem, az volt a baj, hogy kb. 3/4 órával a fürcsi előtt jól beteázott, mert csuklott szegénykém, így a tea meg a kaja jól összekeveredhetett benne
Mindenesetre többet félálomban nem etetem meg, az biztos
! 2005.01.13 09:14
2005.01.13 10:12
Estétek
Ha nem lenne Zoli, már én is csináltam volna ilyet. Mire jó, ha az ember elvált pasihoz megy hozzá?
Elmentem szemetes zsákot venni, mert ma kuka nap van. Nálunk zsákban viszik el, amit a boltokban lehet kapni, rá van nyomtatva, hogy Mogyoród
De nagyon jó, mert ha akarok kitehetek akár ötvenet, kötelességük elvinni
Beadtam Zsófit anyósomnak, mondtam, hogy megyek boltba, nézett is rám értelmesen
Szegény azt hitte, hogy a tegnapi nem volt elég
2005.01.13 10:30
2005.01.13 10:50
és osszam be.
2005.01.13 12:13

Apa milyen rendi 
!!
Jobb is, mint bármilyen gyogyó !!
Mogyoród: még jó, hogy a kukás nem mondja, hogy a tiéd
!!
Jó tornát
Nekem a neje tornája van meg DVD-n, de még nem szántam el magam rá
Nagyon remélem, nem szedtünk össze semmi újabb nyavalyát !
2005.01.13 13:23
Nekiálltam kiválogatni Zsófi ruháit, hogy mi az ami jó még rá, és mi az ami nem. De ha ezt előre tudom, hogy meddig tart, biztos nem kezdek bele
Fogacskák
Nem akarom elbízni magam, de akkor lehet, hogy meglátogattok??? Aszód nincs túl messze tőlünk, oda jártam gimibe, tehát egy párszor megtettem azt az utat
Lécci lécci...
Nálatok egyébként kijön a doki ha hívod?
Tortán én is gondolkodtam
2005.01.13 13:33
De nem is csodálom, hogy gyerekkoromban én is utáltam, gondolom, velem is ilyen ízetlen formában próbálkoztak legelőször

Szegénykémnél beindult a nagyipar, alig látjuk
Tegnap is az egyik kolléga vitt el minket a dokihoz
).
2005.01.13 14:03
2005.01.13 14:44

2005.01.13 15:00
Én is olvasom a többieket, de nekem nem megy
Na ezt az utóbbit nem magamról írtam
,tudjátok már régiek
. Másként nem kap újat
2005.01.13 15:57
Sajna annyira beleéli magát, hogy kicsordul a könnye is, így nem hagyom, nem akarom kínozni.
Persze ha odaülök és ül az ölemben és onnan játszogat, azzal nincs semmi baja a kis piszoknak!
Nagyon várom már, hogy tudjon ülni magától, vagy hogy véletlenül rájöjjön a hasról visszafordulásra, akkor talán jobban ellenne. De mivel nem akar ott maradni, ezért nem tud rájönni, hogyan is kell visszafordulni.
Ördögi kör.
Meg a szőnyeget is.
Aztán meg vigyorgott.

2005.01.13 16:54
2005.01.13 18:03
majd rájön, ne aggódj.
2005.01.13 18:09
Ma este se nagyon fogja
Na majd hétvégén bepótoljuk!
A tejbepapi felétől motorozott, de úgy, hogy éppen hogy elvettem a szájától a kanalat, azzzzonnnnal berregte kifelé, és közben nagyon huncutul nézett! Na ezt bírjátok ki röhögés nélkül! Hát én se bírtam, persze annál jobban csinálta
Most azóta hintázik a hordozójában.
Minden tiszteletem!!
Olyan színes labdánk nekünk is van, Eszterkém is szereti.
Játékok szétverése
Itt se, ott se kell túl sokat olvasnod
2005.01.13 18:55
Csak ha egy helyre írok már nem marad idő írni a másikra.

Pedig azt hittem akkor majd jobban ellesz.
2005.01.13 19:11
2005.01.13 19:28
Boldog félévességet Zsófinak
A szájából motorozza ki??? A Réka a teli kanálba kezd el bürrögni
Lehet, hogy nem esett neki jól. Egyébként a sógornőm járt így mindig a kislánnyal, amikor beadta neki a szirupot visszajött a kaja, aztán fordította a dolgot, előbb a szirup és utána a kaja. Úgy valamivel jobb volt a helyzet, de amint lehetett átálltak a rendes gyógyszerre, és úgy nem volt gond, nem bírta a gyerek gyomra a szirupot

Hiába na, kényelmesebb anya ölében játszani, mint a szőnyegen hasalni
Ilyet még nem csinált, úgymond idegennel.

), a Rékának vettünk egy fürdőköpenyt (249Ft-ért!!!!, azt hittem dobok egy hátast!), nagy kiárusítás van. 2005.01.13 19:32
2005.01.13 20:19
2005.01.14 07:39
2005.01.14 08:28
Vásárlás
Ha beszabadulok valahova nálam is ez a vége
Kicsit gyakrabban???
2005.01.14 09:00
Legyen ami inspiráljon
De akkor még minden hétvégén buli, étterem, strand... Hülye hozzáállás, de amióta itthon rohadok valahogy nincs kedvem az egészhez
Azért odafigyelek, hogy nézek ki, rendszeresen járok fodrászhoz, kozmikushoz, normálisan öltözök, de valahogy a súlyom most kevésbé izgat. Az a baj, hogy apának így is tetszem
2005.01.14 09:19
Délelőtt kellett volna mennem Dávidért, de az előbb telefonált az "elődöm", hogy beteg
Mondjuk a magasságához képest annyira nem gáz, de mióta nem dohányzik meghízott szépen
Különben nekem is az tett be, magamra kaptam 16 kilót
Meg utána a terhesség...