Úgy nézem a jegyzetfüzetnél ez valami új, hogy kitörlődik a szöveg, mert korábban mikor megnyitottam mindig benne volt az előző beírásom, úgy kellett kitörölni, most meg mindig üresen nyílik meg...
Ildi,
én megnézném azt a fotót, szerintem eltúlzod
Nem is számítottam rá, hogy majd le tudsz állni dumálni, gondoltam is, hogy inkább nem tartalak fel
Sandie,
de jó, hogy gyorsan megszabadítottak a fogkőtől is
Kössz a +1 réteg ruha a babára tanácsot, ez így jól tervezhető!
No-spa-ról közben azt olvastam, hogy nagyterheseknek már nem jó a méhszájfelpuhítás miatt... de egy 24 hetes terhesnek még azt írta a doki, hogy neki még mehet, csak nagyterheseknek nem... kérdés akkor, hogy mikortól "nagyterhes" a terhes?
Ja, meg hogy a magnéziumot szülés előtt 6 héttel abba kell hagyni!!! (már aki rendesen szül és nem császárral...)
Savariaa,
köszi a Vanish szappan tippet, megpróbálom azt... látom közben Magnoli is írta
Nekem már a nagyobbik is akrobata
A melósok mászkálása mindenkit kiborít szerintem még nem terhesen is...
Magnoli,
a homeopátiás golyócskákat úgy írják, hogy tulajdonképpen a szervezet helyes működését próbálják elősegíteni, ne úgy gondolj rá mint egy gyógyszerre, ami kémiai beavatkozás...
Foltok: anyatejes foltnak írjátok őket, szerintem nem azok, mert én nem szoptattam, de a sárga foltok nálunk is megjelentek...
Etetőcumi: én azokat kidobtam és vettem újat... csak az üveget tartottam meg... szerintem a gumi el is öregszik, legalábbis nekem a vége felé már volt, hogy kifolyt és vennem kellett újat... mondjuk Pálmi ugye 2 évig használta őket...
Örülök, hogy bevált a kaja rendelés
Szoptatós hálóing: piacon... a Lehelen van egy csomó, persze nem a legújabb divat szerinti, de szerintem elmegy... nekem legalábbis onnan van... árat nem tudok, mert még Pálminál vettem őket.
Azt nem tudom, hogy elég mélyen lehet-e kigombolni, hogy kényelmes legyen, azt meg kell nézni...
Alexandra,
van kismamáknak való érzéstelenítő a fogászathoz, én úgy tudom.
Milyen volt a hétvége?
Derekam már én is érzem, utazás nélkül is...
Amúgy tök fura, én eddig próbáltam bal oldalamon elaludni, de mindig háton fekve találtam magam...
Ildi,
Lottikának jobbulást
Amidaalah,
nem semmi az ájulós sztori... szegénykém...
Savariaa,
hát lehet, hogy a front, majd megfigyelem... de azóta szinte minden nap van keményedgetés... Pálminál is volt, már a 6-ik hónaptól...
Pocaklako,
üdv itt nálunk és üdv a kislányosok körében is!
Ildi,
vicces ez a fürdés-undor
Amúgy most homeós bogyókat szedek a rosszulléteimre, mert nálam is valószínű pszichés, és egész jó hatású! Most már csak egy héten egyszer van rosszullétem, ez már istenes a mindennapihoz képest...
Most házifeladatba kaptam a doktornőtől azt is, hogy figyeljem meg, hogy a rosszullét csökken-e hidegre, vagy egy plusz adag homeós bogyóra, vagy esetleg figyelem elterelésre... hát ez utóbbit nem tudom hogyan kivitelezzem...