Sziasztok!
Fáj a torkom

Nagyon

Annyira jól jött...
picur, én örülnék, ha a baba belassulna

Tudom, mindenki imádja, ha mozog a babája, én meg kész vagyok tőle, nekem annyira kényelmetlen érzés, de tényleg. Tegnap egész du. iszonyatos erővel mozgott, a hasam hullámzott, én meg már nem tudtam, hogy üljek-álljak...
Ez a gyomorégés nagyon gáz, tarts ki, neked most már hamar elmúlik
savariaa, a szoptatás tényleg nagyon fontos, de nem attól lesz valaki jó anya, hogy szoptat. Valaki pl. csak fejni tud, mert a cicije olyan vagy a babája olyan, én ilyenről is hallottam, akkor is megvan az anyatej a babának. Nálunk anyunak 6. héten elapadt a teje és tápszeresek voltunk, attól még nagyon jó anyukánk! Szerintem eleve ne parázd túl magad az elején, a szoptatás természetes dolog és majd ha beindul a tej (nekem igazán otthon sikerült először szoptatni amikor hazahoztuk Lottit, otthon, nyugiban, csendben), minden rendben lesz és mi is segítünk itt jó tanácsokkal! Nekem se ment volna, hogy a védőnő mutogassa a szoptatást, főleg, hogy vagyok annyira szégyenlős, hogy neki "nem tettem volna ki a cicimet". A kórház más, ott vadidegen a csecsemős is, ott simán hagytam magam, de a védőnő... oké, hogy segíteni akar, de nem mindenki tudja így elengedni magát, engem nagyon frusztrált volna, ha ezt erőltetik nekem.
A védőnő nálam már volt 3X életünk során, de most is jönni akar, pedig tudja, hogy hol lakunk, lehet protokoll tényleg.
Szendvics a kórházba? Nekem ez vicces, de én megszültem 1 és negyed óra alatt

Most nem tudom, ezzel készülünk-e.
mmc, de jó, hogy leköszöntél!

Irigy-irigy és mégis bennem is munkálkodik ez az érzés, hogy jó volt dolgozni. Attól nem félek, hogy itthon nem leszel el, anno is azt mondtam, hogy úrég, mit fogok csinálni otthon, de a jót könnyű megszokni. Azt, hogy nem kell korán kelni, muszájból elindulni, és ráadásul Lottival így többet tudok mászkálni, hamarabb megyek érte az oviba, játszózni is tudok vele majd és néha ebéd után elhozom és együtt szundizunk itthon

Ez a terv. De nekem még itt ez az egy hét, amitől előre kivagyok, mert most már tényleg nagyon fárasztó bent...
Képekből majd tegyél fel! A 8 kiló semmi, én tegnap ráálltam a mérlegre, +13 kiló

Pedig mindenki azt mondja, hogy jól nézek ki, én nem tudok napirendre térni felette.
Lotti imád anyukámnál lenni és most is nagyon jól érezte magát
Szülőszobai pakk - nekem is kettő van!!! Van egy kisebb táskában külön törölköző, hálóing, betét, bugyi, tisztálkodó szerek és ebben lesz az apasági, iratok, kaja-innivaló, mert a kisebb pakk sokkal jobban elfér a szülőszobában. Mert ugye amikor megszültem, utána 2 óra után ott le kellett fürödni még bent a szülőszoba melletti zuhanyzóban, ahol segítettek a szülésznők, támogattak és ők adogatták a törölközőmet, hálóingemet, tusfürdőmet, aztán kitoltak egy kerekesszékben a kórterembe és akkor hozta párom oda be a nagy pakkomat, amiben minden más volt még.
csalexandra, de jó, várjuk a képeket!
Mi megvagyunk, tegnap reggel keltem simán 7-kor, pedig nem volt Lotti itthon, tudtam volna aludni, de mégse ment :/ Aztán takarítottunk és fogászat. Most betömték végre ezt a fogam és az alsó fogsorról leszedték a fogkövet. Nekem ilyen még sose volt és hát nem volt kellemes. Viszont keresek új fogászatot, mert csillagos ég az ára ennek a fogászatnak

Ez egy nagy központ, viszont szerintem egy sima magán fogorvos is megcsinálja így, max. nem ennyire modern eszközökkel. Annyira sajnáltam kifizetni ennyi manit, mintha a fogamat húzták volna, ami így egy fogászaton vicces hasonlat,de mégis... aztán mentünk anyuékhoz, Lotti nagyon elvolt, alig akart hazajönni, nagyon szeret anyuéknál aludni is
Ma megyünk a Mária bababoltba, ismeritek? Én anno vettem ott jó pár dolgot, a Visegrádi utcában van és nagyon jó árban vannak dolgok, ott akarom megvenni ma a légzésfigyelőt, pelenkázó alátétet és még amit látok. Még az Ikeába is benéznék, csak nem tudom, lesz-e erőm, mostanában úgy elfáradok
Holnap meg jön a hó, most már nem örülök neki
Ti megvagytok? Bírjátok a frontokat?
Ja, felteszek egy tegnap reggeli hasas képet, én már ilyen vagyok

Megnéztem a régi fórumban feltett 30. heti képemet és jelentősen nagyobb a mostani hasam.