Sziasztok!
Kata: biztos a tiéd már feljebb ment, az esetek többségében azt teszi
Minden vizsgálatot ott csináltatsz már meg külföldön a szülésig? A Torch tesztet most szeretném kérni én is, vagyis már a 12. heti vérvételnél akartam, de a terhesagy... elfelejtettem
Keyra: barátaink kisfiánál is volt vesetágulat (főleg fiúknál fordul elő), szülés után még kétszer nézték uh-val, aztán nyom nélkül eltűnt.
Szandri: nagyon szép név a Kinga, nálunk is a pakliban volt!
hvg=hétvége???
Bayar: félidő

)))
Vacakul alszom én is, délelőtt sokáig, délután is le kell dőlnöm, éjfél után meg még itt kakukkolok. :S Próbáltam hogy napközben nem pihenek, de akkor sem jön álom a szememre hamarabb, így nem kínzom magam, alszom mikor lehetőségem van rá.
Suprise: kis szégyenlős a babád, hátha legközelebb nem lesz az.
Ghkriszpi: tényleg nagy fába vágtatok!!
Cukor-eredményed is megvan már?
Kellékek: sok mindenben egyetértek Krisztivel
Újszülött pelusnak nálunk is csak a Pampers volt jó, szilárdabb kajcsival pedig már a Libero. Most sógornőm a DM-esre esküszik, barátnőm pedig a Happy-re, ez utóbbit biztos ki fogom próbálni mert sokkal olcsóbb.
Törlőkendőből legjobban a Neogranormonost szerettem, egyik legrosszabb sztem a Pampers.
Popsikrém eleinte gyógyszertári, aztán felváltva Bepanthen, Sudocrem, Neogranormon.
Fürdetés: gyógyszertári, ekcémás bőrre a legjobb, később megismertem az olíva olajos naturszappanokat, most az első naptól ezt fogjuk használni.
Én koszmóra is olívaolajat vagy kókuszzsírt kentem, ennél természetesebb semmi nincs
Nemtom írtam-e, alapból mosószódával mosok, ecettel öblítek, mindenben törekszem a természetességre, ill. hogy kőolajszármazék ne legyen benne.
Ami fix tiltólistás az a Johnsons termékcsalád, eszméletlen módon allergizálnak, nem egy felnőtt ismerősömet is tarjagosra kiütötte.
Ááá, savanyú káposztát eszem retekkel, szerintetek jó éjszakám lesz?