Votív:mail ment a pocakfájásról,remélem még aktuális(bár örülnék, ha már nem fájna úgy értem a segítség remélem nem késő ezügyben). Szuper, hogy a kínjaid ellenére nem adtad fel a szoptatást!!!!!Gratulálok Neked és ügyeskedjetek továbbra is!!
Barjuli: dr. Bardóczy a pácienseit dr. Tasi Róbertnek adja át, ha szabin van, próbálkozz Nála, gondolom, ha jóba vannak hasonló gondolkodásúak és nem fogsz csalódni.
Oxigen: gyomorgésre Rennie vagy Antagél használni szokott, amúgy én is hánytam a 36. heti gyomorégés miatt, ami a baba leszállásával alábbhagyott.
Mindenki: aki úgy érzi mozgásra vágyik, nagyon jó baba mama torna van a Kondorosi uszi mögötti tornacsarnokban kedd, csüt 10-kor. 1 órát a mamák tornáznak és a babák kószálnak, majd utána őket is átmozgatjuk. Mi már lassan 1 éve járunk, nekem jót tett és erősít amire szükség van a babák és kocsik emelgetéséhez.
10 alk. 6000 Ft 2 hónap alatt kell lejárni a bérletet.
Sajnos kb hetente tudok csak netezni, lehet, hogy van olyan válasz ami már késő bocs!
Jó babázástCili és Bercike (13 hó)

Rengetegen vannak főleg a délelötti órákban.Börze mindig óraátállításkor van(tavaszi biztosan,akkor mindig hamarabb kellett kelni