Sok boldog névnapot!

Ma van, ugye?
Kriszta
2005.01.11 20:43
Ott félpucéran meglóg, és beleveti magát a párnák közé vagy a puha plédbe
2005.01.11 21:56
).
Én voltam a béna, mert nem voltam óvatos és mindkét kezemmel elengedtem a kocsit. Történt ui, hogy a piacon voltunk Ildivel és ott a csarnokot a külső tértől jó kis függöny választja el - nehéz és több részre hasított (remélem, érthető). Én mentem elől, Marcust kitoltam, és fogtam a függönyt, hogy nehogy Tomira essen az egész,ahogy elengedem. A kocsi meg megindult és a kijárattal szemben lévő fánál kötött ki, ahol meg egy kis árok van a fánál, sárga kövekkel kirakva a szegélye. Azon a kocsi megbillent és felborult úgy, hogy - szerintem Marcus a fejét a kövekbe verte be
Nagyon sírt és néztem rögtön a fejét, mindent! Egy kicsit piros volt, ami később (15 perc múlva elmúlt). Nem is volt vele egész nap gond, de nekem nagyon lelkiismeretfurdalásom van 

Főleg, hogy egy öreg bácsi (75 és halál közt) beszólt, hogy milyen felelőtlen anyuka vagyok
A nők persze a segítségemre siettek, vigasztaltak stb.
Az én gyerekem ennyire "hadisérült" és én vagyok a béna, vagy mással is előfordul???
Tehát szívem szerint én sem mennék. De mivel Ádám fizuja nem megbízható és én ha megszakadnék sem tudnék egy családod a GYED-lakáskölcsön összegéből fenntartani, ha a mostani jó köre megszakadna, amire volt már példa, ezért nincs más megoldás számunkra.
ESte ilyenkor már nincs hozzá hangulatom, napközben meg ugyebár legtöbbször nem úgy jön össze a lépés. De ami késik, nem múlik
2005.01.12 08:08
Ő a kezét ütötte csak meg. Valamelyik nap mega motorjával repült jó nagyot, szó szerint repült a motor előtt élt földet. De még csak nyoma sincs. Tudnak esni ezek a gyerkőcök
na jó, ez csak tegnap derült ki hoyg valószínűleg ez lezs nyáron d emég nem biztos úhygogy csak nektek sorolom a gondolataimat, de tényleg elég tanácstalan vagyok mi legyen. 2005.01.12 08:39
2005.01.12 14:42
Vagy inkább
Így én már jó ideje sima beba 2-t adok neki, úgysem azzal alkik már jól a drágám, csak a lelkének kell a reggeli meg esti cumizás, így nem számít hogya 2-e stápi kicsit kalória szegényebb
2005.01.13 13:51
2005.01.13 21:11
2005.01.13 22:15
Az én kisfiam alig idősebb a tiédnél, Hanzikáé majdnem pont annyi lehet, Marycus Vikócája is kb. annyi, és Ildi és Kriszta kisfia pedig csak picit fiatalabb. Manó Emmája már nagy lány, egy év előnye van
Remélem, nem hagytam ki senkit
Jellemző
2005.01.14 07:32
De nekeünk tényleg bevált a sima Beba 2 tápszer, nem éhesebb tőle mint a 3-astól. Vagy a nutrilon 3 az kifejezetten laktató ha laktatót akarsz. 2005.01.16 16:42
Marcus is szeret így lenni, meg bukfencezni. Már a kiságyban olyan lendülettel csinálja, hogy néha át is fordul
Marcus is ott nyomul ezerrel, ahol Miksa. A baba egyébként, akit említesz, streptococcus fertőzést kapott és azt nem heverte ki (nem vették nála észre sem). 2005.01.16 18:26
Dumálni viszont nagyon tud továbbra is. Imád autózni, tologat mindent veszettül és berreg hozzá, na meg Regi mociján kell tolnom, azon is ezt teszi. Lassan vehetünk neki eggyel kisebbet, aztán már parkolóházat nyithatunk a bébitaxinak meg motoroknak
Íme:
2005.01.16 21:57
2005.01.16 22:39
Különben merre voltatok? És mit ittatok?
Már írtam régebben, hogy nálunk a családban temérdek iker van. Az csaszi után nagyon gáz lenne szerintetek?
Az illesztős játékok is nagyon mennek neki, szerintem jó a kézügyessége. Tévét simán kezeli, a porszívóját bekapcsolja-kikapcsolja, ha kérjük tőle, és szinte mindent hoz, ha megkérjük rá. Ha kedve van hozzá
És nagyon szeret kint lenni, minden nap ordít, amikor vége a sétának és becsukom mögöttünk az ajtót, de hát egyszer be kell jönni
2005.01.17 11:46
Hát röviden ennyi
Persze fura volt a sok nyomuló hapsi, de le lehetett építeni őket hamar.
Apuci itthon meg kinyomtatott piros szívekkel várt, amiket kiragasztott a háló ajtajára, és aláírta, hogy hiányoztam. Már megérte elmenni
Ma kap egy kis kakaót is
2005.01.17 15:31
2005.01.19 22:24
2005.01.20 09:16
. Volt 39,7-es láz, előtte szörcsögés, takony, didergés, baromira megijedtünk. És semmi alvás. Föl kellett hívnunk hajnalban a doktort, mert nagyon beparáztunk attól, hogy Miksa megállíthattlanul remeg. Épp nagyon gyorsan szaladt fel a láz, attól volt. Reggelre tök jól lett. 2005.01.20 20:22
És mit mond a doki? Én úgy tudtam csak 1,5-2 hét múlva lehet mellékhatás, nekem külön szólt a doki hogy ha előbb lesz lázas vagy bármi más tünet azonnal szóljunk, mert az nem az oltás. Emma picit náthás lett tőle kb 1,5 hét múlva. Mivel a beadott oltóanyagban lévő vírusok lappangási ideje több hét, nem okozhatnak ilyen hamar mellékhatást 2005.01.20 20:24
Nem hinném, hogy az oltástól van gond, én inkább arra saccolok, hogy az ember-általad hordozott nyavalyát kapta el ő is.... A doki mit mondott? Nekem a magas láz, a szopisztrájk erre utal (hiába mondta a doki, hogy nem piros a torka, az sec-perc előjöhet).
Végül is eldöntöttétek, hogy most hétvégén hová mentek, mit csináltok? Off: a levelet bevitte végül Robi? A fizumat még mindig nem tudom, szeirntem csak akkor derül ki, mikor megkapom a borítékot erre a hónapra - tehát februárban, mikor visszamegyek dolgozni.
Utálom őket! HIába van írtónk, mi is bekapunk egyet-kettőt. Szerintem ez az a dolog, amire igenis érdemes áldozni és venni, mint töltögetni. Megbízhatóbb és az új vírusokra rögtön vannak frissítések.
Vagy inkább
2005.01.20 21:00
2005.01.21 10:18
De azért én is gratula ám, meg a többi új bútorhoz is
2005.01.21 11:39
2005.01.21 14:07
Úgyhogy akkor velünk nem tudom mikor fog megismerkedni, aki még nem ismer
Vagyis Szirom meg Marycus ugye
Hozzánk is nyugodtan lehet jönni akár minitalira is, tényleg, szinte minden nap itthon vagyunk, bár délelőtt alszik még Máté egyszer, de az nem gond
Úgyhogy mi "adottak" vagyunk, tényleg azért nem hivogatok konkrétan senkit, mert ugye mindig krahácsolás, szürcsögés van...De aki bevállalja, szívesen látom tényleg! Bár most még sztem egész jól vagyunk, én vagyok kicsit náthás.
2005.01.23 14:40
Vicc volt, azért ezen kívül is vannak pozitívumai
A név még mindig Ágnes? Nektek amúgy mindegy, vagy számítottatok egy kispasira? Másodikra én azért bírnék egy kiscsajt, de persze fiúnak is nagyon-nagyon örülnék. Csak legyen kistesó
Elég fiús család a miénk is, meg az emberék is hárman vannak pasik, úgyhogy nem lepődnék meg rajta.
És ma pakoltama szatyorból a hűtőbe, és mutattam neki a tejet, és tök jól visszamondta, hogy tej
Pedig még nem is ivott szegénykém
Mondjuk én mindig mindent mondok neki, hogy ez vagy az micsoda vagy éppen mit csinálok és miért, de most meglepődtem, mert nem szokta visszaismételni. Most csak minden "kokó"
Úgy, mint ahogy régebben vau-vau volt
Bár azért a fejlődés útjáéra léptünk, mert tegnap óta a kajára is mondja, hogy hamm
2005.01.23 17:50
Megnéztük A nemzet aranya c. filmet, irtó jó volt! Persze, mi nagy filmesek vagyunk, mert dvd-n is nyomatjuk ezerrel, de a mozi varázsa az más ugyi
)
2005.01.23 20:11
2005.01.23 21:13
És örülök, hogy jól telt a kiruccanás!
Én is szeretnék egy kislányt, de hát majd a gének eldöntik
2005.01.24 07:25
Nálunk is volt egy kisfiú, d enem terjesztette tovább acsoportban, senki sem kapta el. A náthához tényleg jobb ha hozzászoksz sajnos. Emma is kezd megint gyanús lenni, mintha kezdene köhögni. 2005.01.24 08:44
Nem igazán értem, hogy mitől függ....ez is attól, kinek milyen az immunrendszere éppen?
Aztán, hogy Máté meg Regi milyen lesz 20 múlva, még passzolom
De most nagyon úgy látom, főleg kiskorban tök mindegy milyen neműek, még játék szempontjából is
2005.01.24 13:40
2005.01.25 14:12
2005.01.25 22:04
2005.01.26 18:15
2005.01.27 08:45
Van róla kép is, de maradjon az én titkom a nagy eseményig
Neki viszont porcos a térde, és az egyik billeg is (focizott), úgyhogy neki se kellene elkezdeni
Azt mondta, mi télen majd inkább meleg helyre megyünk
És hát valljuk be, eggyel több foga van, mint Miksának. Ha a hátsókat nem számítjuk, mert nem tudom, hogy Máténak ott van-e már. Miksának nincs szerintem, de persze nem mutatja. Neki a jobb alsó kettes nincs kint, a bal viszont félig ki is nőtt.
Szerintem csak nagyon mások, nem is lehet őket összehasonlítani.
Én nem Újpesten lakom, nem tudok segíteni sajnos. 2005.01.27 10:29
Hát, nem örülnék neki. Egyelőre 38.3-nál nem volt magasabb a láza, de extranyűgös.... Tehát bölcsi eléggé napolva, nem tudom, hogy mi lesz. 2005.01.27 12:14
2005.01.27 12:21
2005.01.27 13:55
Úgyhogy ne aggódj, ennyi idő alatt csak nem kényeztetik el túlzottan.
Köhög meg nagyon durván folyik az orra, úgyhogy az éjszakánk is "jól" sikerült
Persze én se vagyok topon, de csoda?? Bemegyünk az oviba a mínuszból, bent agyon van fűtve, kb 30 fok, hiába vetkőzök neki vmennyire, meg Mátéról is szedem le, amit tudok, mire lányom átöltözik, kb 15 perc, addig már a fenekemen is folyik a víz, aztán ki megint a mínuszba
5 perc múlva érzem is, hogy ráz a hideg....szóval így nem nehéz folyton megfáznunk.
Már, ha marad hó...
Viszont tényleg nagyon beszél, bár ezt már sokszor írtam. A legújabb, hogy csikiz mindenkit, akit mondunk neki, és mondja hozzá, hogy csiki-csiki, de olyan viccesen, hogy be kell tojni neki
2005.01.27 17:36
2005.01.27 19:34
Majd ha a sógornőm szül megyek is. Mostanában különben jól van,. úgy tűnik, gyógyszerrel egyelőre kordában lehet tartani a toxémiáját.
Ha nincsenek anyuék, mert fürdenek, kajáznak akármi, máris mászik rám nyüszítve.
2005.01.27 20:15
Emmának a hóember építés jön be , a szánkózés nem. Ma a bölcsiben is kint voltak egész délelőtt, volt nagy hóban játszás, nagyon élvezte állítólag. ja és kint aludtak az udvaron, idézem a gondozónőt: Olyan szépen sütött a nap