Én egy hét betegség után visszamentem dolgozni, emiatt óriáspörgés van, aztán délután vagy gyerekezek vagy edzek, estére meg hulla vagyok
Integrált teszten minden okés volt, rekordidő alatt (kb. 20 mp) mért a szonográfus tarkóredőt, meg is lepődött rajta, milyen tankönyvszerűen fekszik az albérlőm
mondjuk az uhu része most kicsit fapadosabb volt anno a bolgárkerék utcaihoz képest, csak ez közelebb volt és késő délután, így páromnak sem kellett eljönni munkahelyről, és végülis mindegy, csak jó legyen az eredmény
Szia bekri!
Beus: és fodrászként meddig tudsz majd dolgozni? Gondolom, az egész napos álldogálás meg a mindenféle "vegyszerek" se tesznek túl jót
na, mi volt uhun?
Ageeca: csemete mérte nagyon szép
róka korszak végének már én is nagyon örülök...
fogromlásról kérdezz meg szetem egy fogdokit, nekem eddig szerencsém volt (le is kopogom), Kristóffal se romlottak a fogaim...
Almanari: sztem is korai még, hogy érezd a babát, ilyen kaparászás-szerű dolgokat én is szoktam érezni, de uhus néni szerint még kizárt, hogy a baba legyen... Kristóffal nem emlékszem, mikor éreztem először, és most persze nem találom azt a naptáramat, amibe akkor felírtam