Sziasztok,
nálunk a nap híre (Ildinek üzenem főleg), hogy Olim az előző terhességem ugyanezen napján született (07:28-kor), ezért ha ma egyben maradunk, azt hiszem pezsgőt bontunk!!! Persze nekem csak gyerekeset
Látom a célegyenesben lassan mindenkinél jönnek az iyen-olyan görcsölgetések
Nekem múlt vasárnap volt ilyen este 2 órán keresztül, de nem rendszeresen visszatérő, hanem egyfolytában, amihez iszonyatos alhasi feszülés társult, mozogni sem bírtam, annyira fájt
Mivel még nem szerettem volna, ha kibújik az Utódocskám, megküldtem a pocimat egy kis Algopyrin-No-Spa-Magnézium kombinációval, ami segített rajtam, és elmúlt a fájdalom
Sőt, segített az alvásban is, és -ezúton üzenem Ildinek, hogy- hosszú idő óta először nem fájt a csípőm éjszaka, hurrá-hurrá (mire nem jó az Agopyrin

) !!!
Aztán persze voltam a dokimnál is, aki mindent rendben talált
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy amelyik fájdalom elmúlik, az NEM SZÜLÉSI!
Rólam azért ne vegyetek példát, mert én elég rossz páciens vagyok, ezért ha bármit éreztek, inkább menjetek be feleslegesen az ügyeletre, minthogy baj legyen!
Alexandra, jól teszed hogy mindig jól bezárod az ajtót, de túlzottan nem éri meg aggódni, persze ezt könnyű mondani
Az jó hír hogy klassz az NST-d eredménye
A baba súlymeghatározása uh-gal csak becsült érték, és a 2,7-2,8 kg sem túl kevés, nyugi!
A nyílás ellen megemelt popsival való fekvés segíthet, az tehermentesíti a méhszájat

(és baromira kényelmetlen

)
Sandie, és többiek "szuper" anyósai, már elküldtük őket a Holdra, és ha jól emlékszem, csak ODA kaptak jegyet, vissza NEM, úgyhogy STOP!!!
Hiányoltad a fájásokat, hát én szívesen elküldöm Neked a "néma" jóslóimat amit csak a CTG gép regisztrált, nekem úgysincs rá szükségem a császár miatt
Ildi, lazulj picit, ne rágódj, minden rendben lesz a szülés körül, látod Nándi milyen ügyesen növöget, pedig Lottid ilyenkor már kint volt...
Azt mondják, hogy teliholdkor és frontoknál szívesebben indunak el a babák (illetve gyakoribbak a görcsös panaszok) ilyenkor megtelnek a szülészetek kismamákkal, Olim is teliholdkor érkezett...
Combfájdalomra az Algopyrint kipróbálhatnád...
Mikor indulj a kórházba?
Erős görcs, vérzés vagy a víz elfolyása esetén.
Ancsa, a GPS-tolvaj keze is száradjon le...
Sajnos a rendőrök tehetetlenek ezekkel szemben, hacsak véletlenül nem találják meg valakinél a zsákmányt, az elkövetők soha nem kerülnek kézre...
Kat, jó ötlet a "használati utasítás", én folyamatosan írom Oliról, és itt van a konyhaasztalon
Jobbulást Neked is!
A túl sok inger szerintem sem jó a babáknak, Olimat is zavarta, sőt még az is, ha vendégek jöttek, vagy változott a napirend...
Picúr, ha a Kisfiad egész nap nyűgös, de nem lázas, jól eszik, jól iszik, pisil, kakil, nem sír élesen, akkor azért nagy baj nincs...
Végülis már több mint egy hónapos, abba belefér egy-egy rosszabb nap.
Mi felnőttek is van hogy sűrűbben vagyunk nyűgösek, csak már el tudjuk mondani hogy miért, és nem ordítunk miatta egész nap (pedig nekem néha lenne kedvem hozzá

)
De azért legközelebb ha aggasztónak ítéled a helyzetet, akkor inkább vidd Álmost orvoshoz, tudod: "inkább feleslegesen"
"Szaranyasághoz" csak annyit, hogy az én nagyfiam SOHA nem aludta át az éjszakát, és a mai napig 1-2x felkel, ha másért nem, akkor azért hogy átjöjjön közénk, na erre varrjál gombot
Szopihoz jól tetted hogy felébresztetted Álmost, mert még kicsi, és nem jó ha leesik a vércukra, de ha nagyobb lesz, később hagyhatod majd aludni ilyen esetekben, legfeljebb fejsz kicsit cicidurranás ellen
A képeitek übercukik, látom hozzátok még kutyának is jó elmenni
Veronika, jobbulást Adria köldökének, száradjon mostmár le gyorsan!!!
mmc, látom Téged is elért a finish-béli görcs, jobbulást, térdeket még összezárni ha lehet
Hát az újratöltődő kórházi csomagodon de jót nevettem

, cuki lehet Liza ahogy pakolgat
Kíváncsi lennék mit tett még bele???
A légzésfigyelőnél ha túl gyakran riaszt, csökkenteni (nem növelni!) kell az érzékenységet, a miénken legalábbis ez állítható volt (Angelcare).
Én ahogy lehet eladtam, mert utáltam, és gyakran előfordult, hogy éjjel 2-kor amikor Olit kivettem etetni (félálomban) elfelejtettük lekapcsolni, aztán rohanhattunk vissza a kiságyhoz, mert visított
Egészséges, érett újszülötteknél nem sok értelme van, de olyan piciknél mint amilyen Liza volt, gondolom a PIC-en vagy a Madarászban ajánlották hogy vegyetek...
A betörés ügyintézésében sajna már gyakorlottak voltunk, mert Olim születése után 2-3 héttel ugyanígy betörtek, úgy látszik szülés körül nálunk ez már menetrendszerű
Szerencsére nem sok mindent tudtak elvinni, mert a lakás majdnem üresen áll
Évek óta próbáljuk eladni, csak nem megy mert a gazdasági válság miatt pang az ingatlanpiac...
Persze az idegeskedés, meg az éjjelig tartó rendőri helyszínelés, nyomrögzítés és zárcsere (valamint ennek költségei) egyáltalán nem hiányoztak, főleg most...
A helyszínen a Férjem intézkedett, én meg idehívtam anyámat segíteni, illetve azért, hogy ha a kórházba kéne mennem, akkor legyen aki Olira vigyáz.
Nem engedtem magamat felidegesíteni (nehogy már ezért megszüljek!!!), és nézzük a dolog jó oldalát, legalább megvolt a főpróba szülőrisztás ügyében sürgős bemenetel esetére