Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!
Kislányom május közepén lesz 1 éves, csak anyatejes volt, tápszert nem látott soha.Most már csak reggel-este szopizik, a többi étkezés szilárd.
A lefejt anyatejet sosem itta meg, sem tőlem, sem mástól nem fogadta el.

Most el kell utaznom pár éjszakára,a párom és a nagymama marad vele.Megpróbáltam neki tápszert adni, hogy egyáltalán megissza-e.Megitta, úgy láttam, hogy ízlett neki, majd kapott cicit is.
Aztán sajnos aznap nagyon beteg lett, hasmenés, láz, orrfiolyás, minden, ami jöhet, ez idő alatt nyilván nem próbálkoztam nála tápszerrel, örültem, ha valami benne marad, meg egyáltalán eszik vmit.

Most már jobban van, ismét próbálkoztam, de sajnos, ahogy meglátta a cumisüveget, heves tiltakozásba kezdett, meg sem kostólta, de ha bele is kortyolt, nem kért belőle.Aztán próbálkoztam kicsit később is, akkor is ugyanez volt a helyzet.Aztán megpróbáltam pohárból, abból megitta.
A reggeli még csakcsak elmegy így, de az esti etetés neccesebb, ott már félhomály van, ráhangolódás az alvásra, nem fér bele a "poharazgatás".
Mit tegyek szerintetek, hogy elfogadja a cumisüveget?Egyébként cumisüvegből issza a vizet is, vagy pohárból, szóval nem ismeretlen neki a dolog.
Akinek van valami ötlete, szívesen fogadom.

Előre is köszönöm!
kaszablanka
Budapest XIV. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

 

X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó