sziasztok!
Hű, mekkora pocakok, az enyém nem is nagy még

Szépek vagytok, nagyon!
Engem nagyon zavart a kórházban a jövés-menés, nem a rokonoké, hanem az, hogy nálunk bárki bejöhetett a szobákba és általában kopogás nélkül meg is tette. Ez szoptatáskor először nagyon zavaró volt, aztán a 3 napra már megszoktam, bármikor képes voltam előkapni a ciciket

Most talán már nem fog annyira érdekelni. De sajnos a János kórház ilyen szempontból nagyon lazán kezeli a látogatókat, ami elég gáz, de hát kórháza válogatja.
Barátnőm meg úgy járt a tatabányai kórházban, hogy amíg szült, addig egy másik szobából jött át valaki és meglopta

Pedig hozzájuk nem is jöhettek be a látogatók.
Szóval még szülés elött-közben-után is nagyon kell vigyázni a dolgainkra.
Eruska, én is amit tudok a netről vásárolok, a kismama nacit is onnan rendeltem. Legfeljebb még a varrónővel utólag alakíttatok rajta, még akkor is sokkal jobban járok. Így 2-3000 Ft-ért sikerült nacikat találnom.
Dórával még a C&A-ban vettem meg 10000 Ft-ért, abból tudtam venni 2-3-at, most meg már vettem egy jó párat, azért nem mindegy.
Meg volt olyan halásznacim, amibe rakattam a varrónővel pocakbetétet.
Most itthon vagyok Dórával, mert nagyon csúnyán köhög szegénykém. Voltunk vele doktornéninél, de köptetőn kívül nem kapott semmit. Viszont egész éjjel alig aludtunk, mert majd meg fullad, szegénykém. Napközben meg alig köhög, csak ha lefekszik akkor.
Nektek választott orvosotok lesz?
Én azt hittem másodjára leszek olyan bátor, hogy merjek az ügyeletesnél szülni, de aztán mostanra már inamba szállt a bátorságom, amikor az egyik dokinő a sima rendelésen megkérdezte, hogy akkor meg is akarom-e szülni?? Ez a mondat elég volt ahhoz, hogy ne bízzam magam idegenre.
Így hamarosan felkeressük a dokit, akit kigondoltunk, meglátjuk az első benyomás milyen lesz.
szép napot mindenkinek
Era