Próbálok jönni, de úgy eltelnek a napok...
Lottival voltam tegnap du. és ma du. is játszózni, jól elfáradtam, de neki muszáj, hogy anyával is legyen. Nagyon szófogadatlan amúgy, de tudom, hogy csak figyelemfelkeltés miatt, viszont nagyon idegesítő a viselkedése, nekem meg bűntudatom van, hogy már alig várom, hogy holnap oviba menjen

Talán emlékeztek rá, hogy mennyire tartottam a fiúgyerektől+hogy Lottit imádom, és mi lesz egy köv. babával és most egyre azon kapom magam, hogy a picihez van türelmem, de Lottihoz nincs és nagyon-nagyon szégyenlem magam. Nekem most ez a része fáj a legjobban az anyaságnak, megy a szopi, az alvás, én nem alszom túl sokat, de nagyon jól bírom, regenerálódás szempontjából is minden szuper gyors volt, csak ezek az érzések...
csicsi, köldökcsonk, szerintem amíg vérzik, levedzik, kell ápolni, nekünk vérzett még tegnap is, így alkoholozom+a steril gézlap, ahogy picurék javasolták.
Orrszívó porszívó, ha szükséges, mehet, de én ha úgy érzem, nem kap rendesen levegőt az orrán, a tengeri sós orrspray-vel picit benyomok mindkét orrlyukba és utána a régi mezei kis gumis kézi orrszívóval kiszippantom. Szerintem a porszívózásos módszer ilyen piciknél még túl hangos, persze ha náthás akkor más, akkor muszáj. Köröm, én már kétszer vágtam, simán amikor mellettem feküdt

Hajat még csak egyszer mostunk mióta itthon vagyunk, de ez főleg a köldöke miatt van, mert nem akartuk, hogy vizes legyen, a védőnő azt mondta, hogy 3 naponta elég hajat mosni. A Babe sampon nagyon jó.
csalenxandra, jaj szegény, kitartást ehhez a mellgyuszihoz, én is mindig ettől paráztam anno meg most is, amikor éjjel 5 órán át nem eszik a babó, és kőkemény a cici...
kat, picur, köszi a testápolós tippeket!
amidaalah, szerintem amit érzel a tejjel kapcsolatosan, az nem biztos hogy úgy is van. Szerintem simán van ott tej, csak az ember akkor hiszi el, hogy tök sok van, ha mondjuk csepeg vagy kőkemény a cici. A tejleadó reflexet nagyon megfogja ám az aggódás+hogy nézegeted, hogy eleget eszik-e, biztos eleget eszik, ha éhes lenne és nem lenne elég tej, akkor sírna cicin vagy utána, ha elernyed a babó rendesen, akkor szerintem nincs miért aggódnod. Én iszom a Laktoherb teát, de csak pszichés segítségként, nem méregetek és nem aggódok, elhiszem, hogy csomó tej van. Van sok-sok kakis-pisis pelus, babó nagyokat alszik és 10 percen át aktívan szopik, azalatt tuti megeszi az adagját.
picur, ez a mosolygó kép, megzabálom, nagyon édes!!!
Veronika, energiaital
mmc, az jó hogy ennyi tejed van, és szerintem próbálkozzatok, ha erősödik a kicsi, már jobban fog enni és tuti nem kell fejni, nálunk is így volt Lottival anno az elején.
Én is leveleztem egy szopis tanácsadóval, nagyon rendes, aranyos, ha kell a mélcíme, megírom priviben, húgomnak is sokat segített, ő is lll-nél van asszem, jó ötleteket írt és támogatott, nagyon türelmes, rendes.
Séta, úgy volt, hogy ma először kimegyünk, de olyan szél volt, hogy nem vállaltuk be, viszont holnap hármasban elmegyünk vásárolni
Amúgy megvagyunk, most este is evett 22-kor és utána csak 3:30-kor kelt :O Ti se keltenétek fel, ugye? Csak mert a doki azt mondta, hogy napközben 4-5 óránál tovább ne aludjon evés nélkül, de éjjel alhat.
Holnap jön újra amúgy a doktornéni, beadjuk a K-vitamint, remélem nálunk nem lesz sírás utána!
Na megyek, ébredés-etetés...