Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat ovi ügyben, főleg neked Kat! Amúgy döntöttem, július 1-jétől nem viszem az összevontba, de előtte 2 hetet igen. Megkérdeztem Lottit, hogy melyiket szeretné, ha összevont ovi, de udvaron rohangálás stb. vagy itthon anyával, tesóval és kevesebb idő a játszótérre és rögtön az utóbbit választotta, mert hogy ő szeretne velünk itthon lenni, szóval ez volt a mérvadó. Amúgy örültek az óvónők, de mondták, hogy nem akartak lerohanni ezzel tényleg, de köszönik. Szóval július 1-től aug. végéig hármasban, hát remélem bírni fogom
ancsa, gratulálok a gyors szüléshez és Ádám babához! Akkor igazoltan tűntél el

Szopihoz kitartást! Amúgy én se tudok fejni többet 2 ciciből, de ez nem mérvadó, attól még simán van tejed.
picur, nem semmi Álmos mérete

Jó súlyban van egyem meg
Akkor ezek szerint így van a védőnőknél, hogy első hónapban hetente, csak én annyira nem igénylem... az 1 hós státuszra bemegyek inkább a tanácsadásra.
Oltás, ne is mondd, az igen kemény dolog, de sajnos muszáj, de én is utáltam
varrat, nekem felszívódó van, de nem tudom, hogy már eltűnt-e vagy sem, mert még nem mertem megnézni tükörrel magamat ott alul. Tökre parázok rajta, hogy milyen lehet, pedig már az aranyerem is megszűnt, de mégis, amikor fürdök, érzem a varrást, olyan kemény ott az a rész :O
mmc, jól telnek a napok aránylag. Tegnap sokat volt cicin a babó, aztán mentünk Lottiért az oviba, utána postára és boltba. Lotti nagyon nagy segítség, nyitja a bolt ajtaját, ha leesik valami, segít felvenni rögtön, együttműködő, úgyhogy ezért is gondolom hogy elleszünk hármasban is majd július elejétől.
Védőnőd, grrrrrrrrrrr! Aztán jött tegnap?
Szerintem nem gáz, ha bimbóvédő van az egyik cicin, én is szoptattam anno úgy, bár mindkettőn volt, Lotti ugyanúgy evett, ne aggódj!
savariaa, majd írj azért bővebben, kíváncsi vagyok, hogy mi hogy zajlott! Anno amikor szültem, a kórteremben 3 anyukának volt az 5. napon varratszedés, be voltak tojva, aztán nevetve jöttek, hogy nem is éreztek semmit,szóval ne aggódj!
De jó, hogy Bátor ilyen ügyesen szopizik!
sandie, és ha abból a ciciből bimbóvédővel szoptatnál az nem segítene? Sajnálom, hogy így fáj

Egy hős vagy!
Nálunk is sokszor elalszik Barnus a cicin, ilyenkor felemelem böfizni, az mindig segít. + a fülcimpáját szoktam finoman morzsolni+kezét-lábát masszírozgatni, ezek felébresztik általában.
Nálunk az aktív evés ált. 10-15 perc, utána már csak cummog, ha időm engedi, hagyom, mert ez is segíti a tejtermelést+engem se zavar, ha épp nézek valami jó kis filmet a tévében

Én tévé előtt szoptatok, mert különben szétunnám a fejemet
Amúgy tegnap nagyon-nagyon nehéz esténk volt. Ilyen most volt először. Fürdés után egyszerűen csak cicin volt el, amúgy meg nagyon sírt. Próbáltam mindent, peluscsere, simi, cumi, ringatás, böfi... semmi, csak cici. Szerintem túlpörgött, mert végül a párom altatta el cumival de már volt majdnem éjfél :O Szóval kb. 19 órától éjfélig volt fent, utána kelt fél 4-kor enni, utána pedig fél 7-kor, és közben alig aludt, egész éjjel nyekergett, torkot köszörült, szóval nem vagyok toppon. Nyomom az alkoholmentes sört épp
Amúgy szerintetek attól fájhat a pocija? Vagy a Laktoherb teától?
Na megyek, mert mindjárt ébredés van...