hahó,
Vindo, brutálisan hangzik ez a Pestre kocsizás Db-ből...
Gondolok rád ma...
Ma azt hittük, sétálunk együtt egy nagyot, fagyizunk, ezért megetettem Ármint, pelenkacsere volt stb., ideális helyzet egy kis kintléthez, de aztán az lett a vége, hogy Ármin nem tudta abbahagyni a sírást (ill. újra rákezdett mindig), így hazaloholtam vele 3 utcával odébbról. Közben persze mondta egy néni, hogy "biztos éhes!"
Hát úgy 4-5 napja estefelé fixen jön a nyűglődés, hasfájásnak néz ki a babánál. Eddig nem volt, ill. a hasfájások teljesen random jöttek. Most is jönnek random + még ez az esti dolog, így Ádinak mesélni sem tudok, mert a baba csak rajtam nyugszik meg.
Amúgy elvagyunk, tegnap az oviba azért eljutottunk, de nem sokra emlékszem, csak arra, h nagyon ügyesek voltak a gyerekek, hogy egy ennyire hosszú műsort betanultak ezer dallal.
Volt egy merész tervem is, hogy a könyvhétre kinézünk ma, de lévén nincs hol szoptatni és a belváros tele emberekkel (könyvhét + dunai katasztrófaturizmus), padok alig, azok is tele, így letettem róla, majd megveszem a kiszemelt könyveket egy k. boltban.
Amúgy itt nagyon meleg lett és kendőben azonnali megsülés, úgyhogy valami lájtosabb hordozóra fogok váltani.
A baba egyébként annyira aranyos, hogy megzabálom. Kis hurkák mindenhol, tüneményes mosoly, és vagy nagyon szigorú, vagy nagyon odaadó arccal szopizik.