Ezer éve nem jártam erre(nem volt netünk
).Megnéztem a talis képeket, meg amiket hirtelen találtam.Gyönyörűek a babucik és hogy megnőttek!!! Talán még emlékeztek ránk(aranyhajú kislányomra Lilire inkább)
Puszi mindenkinek
F Kata

2005.01.18 08:43
Úgyis a gyerekszoba függöny lett az áldozat. Apa nem is volt mérges, látta mennyire letört a dolog, így inkább vigasztalt (
) és poénkodott, hgy milyen csipkés függönyünk lett.
2005.01.18 09:07
Dejó!!!! Lili mennyire nagyon Rád hasonlit!
Na, irjál csak szépen, hogy vagytok, hogy van a mi aranyhajú tündérkénk?
Nem kellett a vajaskenyér sem, a sajt sem. A nápolyi bezzeg kellett volna, de arra nem szoktatjuk rá a gyereket. majd kap gyümölcsöt. most is nyöszörög, fogacska helye duzzadt, vörös és fehér pontocska a duzzanat közepén. Mára tuti kinnt lesz.
Petinek lesz belőle főzelék, pipihusival. 10 után meg átjön barátnőm a 2 gyerkőccel, addig kicsit összepakolok, legyen a "nagyoknak" mit szétrámolni. A picurka meg ellesz a járókában
Virágokat majd holnap reggel lehordjuk, jó? A teknősnek keress egy biztonságos helyet
2005.01.18 09:32
Nálunk most várat még magára a hatoska. De ma éjjel 3-kor meg kellett etetnem a fiatalembert, mert tegnap este 125ml-t evett csak. De az éjjel bepótolta, 325ml-nél álltunk meg. Így most reggel csak egy kis joghurtot adtam keksszel és baracklekvárral, nem kapott tápit. Most alszik a jól kiszellőztetett szobácskában
Hatalmasat nőtt az aranyhajú Kishercegnő!
Gyere, mesélj magatokról!
Majd még jövök. 2005.01.18 09:47

2005.01.18 09:56
. Dél-fél 1 kor ebéd, de utána nem nagyon merem sehová vinni, mert elalszik a kocsiban, és akkor megint ott vagyunk
Kicsit így behatárolt a napom, de bírható
Ötlet
Sokkal vidámabb lesz így!!!! 

hja, kéretik akkor jelezni, ha kész a paróka a levágott hajacskákból, és hozhatjuk Andrisnak
nagyon jó a zsák a kocsiban. hol vettétek? Szupit kirándultatok! Azok a fülecskék!!!!

Édesek lehetnek Mátéval, ahogy rikogatnak, és ijesztgeti egymást a 2 bátor nyúl
Egy kedves barátnőnk volt, 32 éves. Ilyenkor csak az az egy dolog vígasztal, hogy idővel már nem fog így fájni.
A kicsit a felső polcokon zsufiban állnak, de a nagy yucca-t és dracena-t nem tudom felrakni, és a lakásban mivel bárhova bejárása van a kiskertésznek, megtalálja őket. Szerintem kivárnánk sokan, ha csak földkipakolásról lenne szó, de a gáz, hogy földet, levelet a szájukba veszik
Új kertészeti módszer

)
Tegnap este (miután én pár perc kísérlet után feladtam) apa határozottan átvette a projectet. Volt "édes fiam" határozottan, zordan, majd "kicsi kincsem" édesgetve, gügyögve, ezek keveréke, én nem bírtam enni a néma röhögéstől. Eredmény- kb 8 kanál kaja, és apa bátran és vigyorogva beismerte, hogy vereséget szenvedett a kölöknél
Új terv: Először Andris vacsizik, majd velünk ottmarad az asztalnál, és akkor falatozhat a mienkből. Ha már látja a mienket, nem hajlandó sajátot enni(pépes cuccot, ezt azt).
Mindenáron meg akarta fordítani a kistányérját, amiben a szeletkék voltak. Huzakodtunk pár másodpercet, majd a szeletkéket lazán a felfordított tányér tetejére tettem. Mosolyogva evett tovább a család. No, ilyenen nem veszünk össze
Khm, talán azóta már nem is olyan jóképű a dokibácsi
Hátha pocakot eresztett, kopaszodott
, és apa nyugodtan fekszik a kés alá
, vasalok egy kicsit
Hm, elfelejtettem
Ha nem jut eszembe, akkor a jól bevált csokis-babános muffincsoda lesz a befutó
2005.01.18 10:20
BASSSSZUS!!!!
2005.01.18 11:02
) Alig várom, hogy kidőljön és mehessünk aludni.
, igen szeretek vásárolni

2005.01.19 08:39

2005.01.19 09:34
Pedig nagyon vartam mar, jo lett volna ismet talalkozni szemelyesen is. Szegeny Bianka is szivesen jatszott volna a babakkal.
Remelem nemsokara lesz kovetkezo tali, amire mar eltudunk menni. Jo szorakozast nektek! Megyek, kuralom magam. ...csak Bia el ne kapja! 2005.01.19 09:39
A Schiesser nagyon jó, petinek egy bélelt pulcsija van olyan, zöld-piros, annyira vagány. Most ugyan magamnak készülök bevásárolni, de szerintem a MEXX-ben elcsábulok Petinek is. nagyon szeretem
Oda se megyek többet. És ez nem az első eset, hogy a butikbabák diktálta trendi miatt szörnyű öregnek és rettentően túlsúlyosnak éreztem magam
Most képzeljétek el, hogy viselkednek EZEK a lányok azzal, aki neadjisten 40-es méretet keresne? Megalázó!! Fujjj!!!! 2005.01.19 10:15
2005.01.19 13:25
Aztán hajnalban kidőlt. Nóri is felkelt egy csomószor, mondta hogy "könnyes a nózija"
, porszívóztunk, visszaaltattunk. Hulla fáradt vagyok.
Annyira ostobák, nem érdemes miattuk felhúzni magad. Én örülnék, ha a 36-os méret jó lenne csípőben rám
De most komolyan: Hányas méret manapság a trendi??
, kíváncsian várom a beszámolót és a képeket!!!!! 2005.01.19 14:30
2005.01.19 15:30
Latszik, hogy jol erzi magat a termeszetben.
...es persze gratula a 6. fogacskahoz. ...de sok kroki van mar a topicban!
Meglattad a jot a rosszban. Igy legalabb mintha uj fuggony lenne a gyerekszobaban. Matyusnak is lehet, hogy jobban fog tetszeni.
). Nadragot nekem is nagyon nehez vennem. Nem erzem nagyon dagadtnak magam, megis nehez vasarolnom valamit is a meretemben.
2005.01.19 22:07
Szegény Humi kocsija miután kiállt vele a garázsból, nem akart indulni. Szervízsegítség, stb, a vége, hogy 2kor betolta a szervízes, és Humi repült értünk. - Bátrak vagyunk, nekivágunk, bár a szervizes megjegyezte, hogy ő nem indulna el
7 felé elindultunk - volna.
Miután 4ünk + babók cuccát (Ed, Humi, Zsu, én)beraktuk a kocsiba, és nekikészültünk, hogy betoljuk a kocsit: HOL A KULCS?????? NO, az bizony valahogy a kocsiban maradt, beesett a csomagtartóba, és a kocsi ajtajai zárva. Szegény Humi nem győzött elnézést kérni, pedig 1: bárkivel előfordul, 2: teljesen rugalmasak vagyunk, úgyhogy mindenki nyugodt volt.
2005.01.19 22:23
2005.01.19 23:43
2005.01.20 08:35
, lényeg, hogy minden jól sült el!!!!
2005.01.20 10:42
Bocsi, de nagyon jót mosolyogtam a történeten.
Remélem Krizsónak is használ (miért ne használna)
Persze gondolom 1 szavam se hitték el, de nem érdekel, én olyan büszke voltam a lépegető Matyira

Szerintem beszélni kellene a többi szülővel. Ezt nem engedhetik meg!!! (szerintem) 2005.01.20 10:57
2005.01.20 10:57
2005.01.20 12:07

2005.01.20 12:24
2005.01.20 12:26
és kialussza - én is, mindjárt

2005.01.20 13:18
2005.01.20 13:57
A kép aláírások meg külön örömet okoztak
Kíváncsi vagyok jövő hétfőn mi lesz, akkor a Nórival mennék talizni
Ha akkor is lesz valami, akkor tuti direkt csinálják
, DE tudom, hogy vagy a Kismamából, vagy valami más babaújságból néztem ki a címet+ telefonszámot. Tudom nem túl nagy segítség, de hátha.... Ha hazajön a férjem megkérdezem Tőle. hátha emlékszik legalább az utca nevére. 2005.01.20 14:05
2005.01.20 14:53
2005.01.20 15:15

2005.01.20 22:07
Ugye ezt a butikbaba miatti diktálta....stb csak úgy kicsúszott az ujjaidból. Mondjuk én eleve be sem megyek a kisebb butikokba, úgysem jó rám ott semmi. Igaz, mikor vékonyabb voltam és még néha bemerészkedtem, akkor is minden rövid volt. Cipőboltokkal dettó, mert ugye 41 ne adj Isten 42-es cipő az már ismeretlen fogalom. Maradnak a nagyobb cipőbolt hálózatok. Ruha ügyileg a C&A és külföldön a H&M. Én már nagyon várom, hogy H&M nyisson Magyarországon is. Tényleg nagyon jó ruhákat árulnak, hatalmas a választék, még az én méretemben is van mindenből, jó anyagokból, és nem utolsó sorban barátságos az ára. Anya a téli kiárusításon tüneményes dolgokat vett Nádjának, sőt még 2 felső nekem is jutott
előkészítőre. Ugyanaz a gyerekorvos-pszichiáter vezeti, aki anno az előkészítőt. Terveztem, hogy utána elviszem a babakocsit a szervízbe, de nem elfelejtettem elvinni. Úgyhogy holnap megint mehetünk a városba. 2005.01.20 22:42
Olyan jó a kis süni új haját piszkálni. Ő némán tűr
Bence is később csinált szinte minden mozgás dolgot mint itt a babák, de a szakkönyvek szerint nem volt elkésve. Az állás is pont időbe lesz majd!
2005.01.21 00:08
2005.01.21 08:53
jó , hogy ilyen határozott vagyok.
2005.01.21 09:55
Remélem, hogy nem tart sokáig ez az időszak. Eléggé kivagyok, így egész nap hulla vagyok.
2005.01.21 10:43
Úgy legyen!!! Majd ebéd után fektetem le, addig mindenképpen kihúzom mostmár.
Majd készítek róla képet.
2005.01.21 11:03

2005.01.21 11:07
2005.01.21 15:43
2005.01.21 16:32
Ma mar kicsit jobban erzem magam. Meg taknyos vagyok es kicsit kohogok, de mar jobb. Tegnap reggelre 38.5 fok volt a lazam. Egyik percben vacoktam "nagykabatban" a takaro alatt, a masik percben meg szakadt rolam a viz. Nagyon sz@rul ereztem magam. Raadasul a parommat is sikerult megfertoznom, de neki "csak" hoemelkedese lett es nathas. Biankat szerencsere anyukam atvallalta tegnapra meg mara, sot lehet, hogy meg holnapra is, majd meg kiderul. Szoptatni atmegyek reggel es este. Remelem, Biat nem sikerul megfertoznom. Nagyon hianyzik a kiscsaj!!!!!
, a kovetkezon remelem mi is reszt tudunk venni.
), legyen mar esznel.
Boldog nevnapot!!!
Ez viszont nagyon rovid ido meg a felepuleshez is.
Gratula neki is a 6. fogacskahoz.
Aranyos lehet a tusi hajaval, sajna olyankicsi a kep, hogy nem latom igazan. Esetleg kicsit nagyobba is fel tudnak rakni?
Sly, a vaksityuk
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|