A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hahó.
Délelőtt dolgoznom kell, de délután jövök, és írok majd.

Maggie, Bea, ha eljöttök, és szedtek magatoknak meggyet, vihettek, amennyit akartok :wink:
Mi most sajnos nem győzzük szedni, egyelőre a fizetős igényeket éppen hogy ki tudjuk elégíteni :wink:
Szóval telefonáljatok ide, ha gondoljátok, és valamelyik este lehet szedni :D

Irina, írok majd mindenről.

Kép
vindolanda

Halihó!
Itt semmi különös, Ádi lehorzsolta a térdét és bevallása szerint "alig tud járni" (pedig de). Nekünk meg melegünk van, de még elviselhető bent a hőmérséklet.

Kép
Kép
irina

Itt is vagyok.
Szerencsére a délelőtti munkáknak már vége.
Anyáékat várom, és még szedni kell két rekesz meggyet délután. Este vinnék haza. Anya összepakol otthon, aztán hozzánk költözik egy időre (jelen forgatókönyv szerint). Majd kötök a fejemre egy tetrapelenkát, abból profin tudok kendőt kötni, hogy ne süssön rám a nap annyira.
Várom az ételhordófiút, már elég éhes vagyok.
Egy köbméter tiszta ruha is vár a héten, be kellene hajtogatni. De nincs erőm elkezdeni sem
:roll:

Sebesülés - Rugó is mindig előadja a nagyhalált, látványosan sántít, nem tud ráállni a lábára. Aztán ha valami eltereli róla a figyelmét, akkor meg hirtelen elfut, mint a nyúl :wink:

Kép
vindolanda

Ezek a sérülések..:-) Emma tegnap elcsúszott, ráesett a karjára..elhiszem hogy akkor fájt..még fel is kellett kötni a nyakába a kezét..este már kutya baja sem volt, de reggel azért megint hirtelen fájni kezedett aztán pikk pakk elműlt.

Dalus 12 órát aludt egyhuzamban..alig tudtuk felkelteni..kiváncsi vagyok délben mennyit alszik.

Mi picit be be kapcsoljuk fent a klimát elalvások előtt.....:-)

Nyári szünetre..már kezdem szervezni..egy délelőtt Dalus barátnője jön vagy mi megyünk, egy du-án emma barátja jön, egy egész napra Emma megy..:-) a barátjához, Dalus 2 de-t bölcsi, péntek nagyi....valahogy csak elleszünk :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, jól bírhatod a napon, én az orromat sem dugom ki egyelőre... de tudom, muszáj, meggy nem maradhat a fán.
Tetrapelusos kalapképet tegyél fel majd. :-)

Hát szerintem Ádi egyre nehezebben visel egyre kevésbé súlyos dolgokat, de lehet, h rosszul látom. Mostanában kicsit ügyetlenebb is, de nem tudom, ez mennyire a hebrencsség vagy más jele, tegnap elegánsan (tiszta erőből), persze nem szándékosan ráesett S. táskájára (amiben szerencsére nem volt benn a laptopja).

Kép
Kép
irina

Irina, :arrow:
Minden vágyad így teljesüljön :lol:

Kaqk, akkor ez egy jó nagy alvás volt.

Megyek szüretelni 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, 12 óra az szép teljesítmény!
Jó kis programjaitok vannak a hétre. Nálunk is kinéz barátnőzés, lesz oltás (jáj), de amúgy elég nyugis hét lesz, ebben a melegben ezt annyira nem bánom.

Nem maradtam szakmai teendők nélkül (szerintem olyan már sosem lesz), bár a házimunkára jut az ölbebaba okán a legkevesebb időm. A munkamunkát az ölembe fektetett babával még nagyjából lehet csinálni, ha nem fáj a hasa (ez esetben lábtorna és tutujgatás), de minden máshoz fel kell állni. :roll:

Kép
Kép
irina

Die Hard 5 megvolt vkinek? A világ legviccesebb filmje. Budapest mint Moszkva (a háttérben látszó Országházzal, Erzsébet híddal és egyéb apróságokkal), ordítozó Kamarás Iván és Ganxsta Zoli. A város minden cm2-e felismerhető. 8)

Kép
Kép
irina

Halihó!

Hulla jelentkezik. Ma érettségizett Dávid, bent voltam a suliban, leszakad a derekam, nem érzem a lábam, de most éppen sütit sütök a holnapi napra. Egyelőre kétséges, hogy jó lesz-e. :oops:

Ma még Bercókát sem tudtam felhívni, de szerintem tetszett neki a strandolás. Mára azt tervezték mamával és Gergővel. Vígan nyaral Nánáson.

Hozzánk meg beköltözött a szomszéd teknőse.

Vindokám, rendben, szívesen megyek, de csütörtök előtt esély sincs rá. Egyébként tegnap anyukámtól is hoztunk egy keveset. Már csináltam is meggyszószt belőle. Holnap az lesz a kajám.
Nagyon köszönöm.

Irinám, ez a fránya munka. Hihetetlen. Pusszancs a sebesültnek.

Kaqk, ez igen. Jól alakul. :lol:
dmaggie

Die Hard - nekünk megvolt, de nekem inkább a gyenge forgató- és szövegkönyv tűnt fel :roll: Ezt még BW-nek sem néztem el :roll:

Maggie, majd szólj.
Lesz még akkor is szerintem :wink:

Én most lefekszem aludni, mert napok óta nem alszok rendesen.

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindokám, rendben, köszönöm szépen. Hú, olyan 11 magasságában kapcsoltam ki a sütőt és feküdtem le. Öt után meg ébredtem. Már összeszedtem a ruhákat, amiket tegnap már nem tudtam, meglocsoltam a virágaimat, beraktam egy mosást és mindjárt indulok is a suliba. Mire mindent elpakolunk megint lesz vagy öt óra. Utána meg lehet, hogy megint sütit kell sütnöm. Majd ma kiderül, hogy mennyi marad. Elég lesz-e a holnapi napra. De holnap befejezi az osztály az érettségit.

Iszonyat meleg lett a teremben, ahol érettségiznek, már huzatot csináltak, ventilátort állítottak be, de kevés. Szerencsére a tanárok figyelnek a fiúkra, itatják, etetik őket, jeget visznek be nekik. Persze, mi, szülők meg ugrunk, hogy minden rendben legyen. Szóval eléggé fárasztó, de nem baj, most erre van szükség.

Egyébként Dávidnak ez most jobban sikerült, mint az írásbeli. Az egyik tanárnő meg is jegyezte, hogy látja, készült. (Bár négyévnyi nem tanulást nem tudott azért behozni.) De ehhez mérten nagyon ügyes volt. Az elnök meg azt mondta, hogy nagyon izgult végig. A Kedves is elnököl rendszeresen, ráadásul egy olyan elnökük van, akit ismer is, naná, hogy feljött és elbeszélgetett vele. (Ebből semmi előnye nem származik a gyereknek, az érettségi elnök kizárólag a törvényesség betartását felügyeli.) De egyébként tüneményes elnököt fogtak ki. Szóval minden rendben.
dmaggie

Sziasztok, hoztam pár képet :)

Kép Az új családtagok.

Kép csinike

Kép minipasim

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó!

Vindo, jaja, elég minimalista a film szövegkönyve. Tudtál aludni?

Maggie, tök rendes vagy, h sütsz és virrasztasz az érettségizőknél. Ezt a fílinget szerettem én, amikor érettségiztem. Milyen tárgyból aggódtál Dávidért?
Köszi, már szebb Ádi lába.

Itt továbbra is minden a szokásos: fél éjszakát egész jól alszunk, felet nem, akkor jön az óránkénti többszöri nyűglődés (pocak miatt). A meleg ma reggelre érte el nálam a határértéket (vert a víz már reggel), de ez inkább szubjektíve van így, a hőmérő nem erősített meg.
Napok óta próbáltam lőni kis napozókat Árminnak, de vagy drágák, vagy vastagok stb. Egyet sikerült, amúgy meg marad bodyban, ha még melegebb lesz, simán pelusban.
Ádi rá van gyógyulva a clone wars-ra, mi tagadás, minket is leköt.

Kép
Kép
irina

Móni, micsoda gyönyörű gyerekeid vannak! A halak meg pazarok, már megleste a fb-on :-)

Kép
Kép
irina

Hahó, én is itt.

Móni, szép képek és szép gyerekek.
És persze szép akvárium.
Milyen halaitok vannak?

Irina, itt árnyékban 34,6 fok van, benn 27. A 27 még kibírható, de már trikóban alszok.
Szegény Rugó meg olyan izzadós, róla folyik a víz erősen :roll:

Maggie, tényleg rendes vagy.
Szegény Dávid ebben a melegben.

Délben jöttek meggyszedők. Főzök nekik egy kávét, és kiviszem.
Délelőtt takarítottam, mert most hétvégén kimaradt a házimunka. Délután dolgoznom kell, aztán este kórházazok.
Röviden ennyi 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Vindo,és hogy van ?

Irina,szerintem elég a body :) :) nem irigyellek az éjszakázások miatt :( tényleg rövidgatyó nem maradt Ádi után?

Maggie,kitartást :) :) s akkor indul a nyár nálatok is végre? Dávidnak biztos sikerülni fog :)

Móni,ezek milyen halak? ha jól láttam :) a másikba dobj képet Magadról is :lol:

Itt is meleg,gyerekeim valahol Nagyival,itthon csend van :) mindjárt megyek medencének helyet csinálni :)

Tegnap elmentünk Dédihez,már nincsenek vízzel körülzárva :) a portás bácsi mondta mellig érő víz volt ott :roll: a bicikliút még használhatatlan,de reméljük jövő hétre már az is jó lesz és mehetünk tekerni dédihez+Vácra játszóterezni :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vindo, hű, kitartást a hőségben nektek!
Itt is 27 van bent, igazából mind1 is, h csukva van-e az ablak a hőmérséklet szempontjából, de a szubjektív hőérzetemnek sokkal jobb, ha bezárom. Séta meg szigorúan 4 után, de akkor is süt az aszfalt. Pedig sok az árnyékos hely a házak miatt, természetesen csak az árnyékban oldalazok.
Ádikám ovijában van vizet csorgató valami (gombaforma), annál szokták hűteni magukat fürdőnaciban. De ha nem hozzuk szóba a vizet, hát a lelkem nem mondja, hogy vigyünk f. gatyát, mert ő is szeretne ott pancsizni. Néha nem értem. :roll:

Bérmeggyszedők?

Eddig azon lavíroztam, hogy Ármin egy kicsit kikerüljön az ölemből, félórás munkával sikerült a hintaszékében elaltatni, de ki tudja, meddig tart. Ma már rekorderek vagyunk, vasalás, mos. gépbe pakolás, ruhák leszedése megvolt.
Ja, befejeztem a die hard 5-öt, elég vacak volt (Bp-et leszámítva), de legalább rövid. Hú, naggyon komoly interjút hallgatok a volt főnököm és egy fura irodalomtörténész között, aki tudja, mi az a Gangnam style. 8)

Kép
Kép
irina

Verus, jó is tud lenni a csend 8)
Örülök, ha a dédi már elérhető.
Az éjjellel kapcsolatban annyi a trükk, hogy már irtó korán (8 körül) ágyba bújok a babával, így vmennyit az éjjeli "szórakozás" előtt már alszom, így viszont most magánéletem nemigen van S-val. :? mondjuk fáradt is vagyok este 8-ra.

Kép
Kép
irina

Irina, Ármin mekkora ruhákat hord?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, épp növi ki a 62-eseket :D

Kép
Kép
irina

Gábiról 62-es maradt csak, akkor az már nem jó :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, aranyos vagy, köszi, semmi gond, majd pucin és bodyban nyomjuk. Már a 3. típusú boltot jártam be, a kisgatyók/napozók vagy elfogytak v. nem is voltak.

Kép
Kép
irina

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Köszönöm szépen a minik nevében a dicséretet :lol:

A halak aranyhalak. A nagyot anyuméktól kapták az akváriummal együtt, volt egy társa aki sajnos elpusztult. A kicsi fehéret már együtt vettük, hogy ne legyen a nagy magányos. Van még egy algász vagy mi is valahol, de azt mindig vadászni kell :roll:

Irina ebbe a melegbe bőven elég egy kis pelus Árminnak.
Emlékszem Gergőkém úgy vitte végig a nyarat, illetve naponta többször langyos víz alá tartottam. Nagyon hálás mosolyokat kaptam érte, segített neki átvészelni a forró napokat. Mondjuk Ő nagyon nem bírja a meleget, ma sem :D

Vera nem semmi az a mellig érő víz :shock:
mi sem hagytuk ki a megáradt Dunát, félelmetesen nagy volt :roll:
a kedvedért tettem amoda :arrow: egy képet :wink: :lol: [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Óvodában csorgató - hát, ez nagyon jó lehet.
Rugóéknál csak egy kis kinti kút van, de az is nagyon jól tud jönni.

Dia Hard - szavak nincsenek rá, annyira rossz volt :lol:
De mi is a hossza miatt választottuk.

Hülye vagyok, az aranyhal tisztán kivehető. A másik az nem ebből a fajtából egy világosabb példány?
https://www.google.hu/search?q=tetra+hal&client=firefox-a&hs=quI&rls=org.mozilla:hu:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vWzAUc69MuTh4QTztICACg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1252&bih=609#facrc=_&imgrc=teAr3BMBAeeN2M%3A%3BwOlFM46QGaQT7M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.publicdomainpictures.net%252Fpictures%252F10000%252Fnahled%252F1-1257690123PhpE.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.publicdomainpictures.net%252Fview-image.php%253Fimage%253D4628%2526jazyk%253DHU%3B615%3B410

Kép
vindolanda

G. hazajött, de Rugót az óvodában hagyta.
Komolyan, egyszer a fejét is elveszti valahol :roll:
Most megy vissza érte.

Kép
vindolanda

Mármint Rugóért.

Kép
vindolanda

A másik is aranyhal, csak nem tudom neked szépen fotózni, Ő ilyen fehér, de volt fekete és piros-fehér is az akvarisztikában.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi féle aranyhal van.
Amúgy ha rajtam múlik akkor nem aranyhalakat vettünk volna, de anyuméktól ezt kaptak a gyerekek :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Z is mindig elfelejt mindent :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Voltunk kint, hát lényegesen jobb bent lenni. A kendőben össze is olvadunk a babával. Ja és az ovis kirándulást épp a héten ismétlik meg (a sárban mászkálóst). Kissé aggódom, ilyen melegben...

Kép
Kép
irina

Halihó!

Már megint csak most tudok "jelenteni" :lol: Bár este nem kellett sütnöm, de mosnom igen, meg egy halom hívást is el kellett intézni. Ja, meg anyukámtól is hoztunk egy piklinyi meggyet, azt magoztam ki végre és eltettem a fagyóba.

Vindo, képzeld a barátnőm ma felvételezik a doktori iskolátokba. Nagyon szurkolok neki.
G: :lol: Jót röhögtem, bár gondolom, neked nem volt annyira vicces.

Irinám, valahol én láttam kis napozókat, de, hogy hol????? :roll: Majd gondolkodom rajta. Mostanában alig jutnak eszembe a dolgok. :oops:

Mónikám, gyönyörűek a csemeték. Grétike igazi kis hölgy, a minipasidnak meg olyan huncut a tekintete, hogy na. Jó pasi lesz belőle.

Viranka, azta! Csend: 8)

Egy kicsit én is élvezem, hogy csak egy gyerekünk van. :oops: Bercóék tegnapelőtt strandoltak, anyukám azt mesélte, hogy a víz alatt volt állandóan a gyerek. Megmutatta, hogy mit tanult az úszáson. :lol: Ma csatlakozik hozzájuk Wagdika is. Az öcsém és Gergő pedig készülnek a Balaton átúszásra, tegnapelőtt 38 hosszal melegítettek, kezdték a felkészülést.

Érettségi: Dávidot leginkább gépészetből féltettük, de jól sikerült neki. Ott egy kérdésnél bepróbálkozott valamivel, de nem jött be neki, azzal vesztett néhány pontot. :lol:
Tegnap iszonyatosan izgultak a fiúk, de folyamatosan itattuk, etettük őket. Mondtam, hogy legalább sütit egyenek, turbózzák az agyukat. Az egyik fiú különösen cuki volt. Testépítő a drága, cirka 110 kilo izom, de olyan ideges volt, hogy csak járkált le és fel. Állítása szerint három napja ezt csinálta. Mondtam neki, hogy el ne ájuljon, mert nem bírom felemelni. :lol: Ráadásul a nagy teste ugye sok energiát igényel, de a vizsga előtt nem tudott enni. Vizsga közben megnyugodott, az egyik tanár úgy vitt be neki kaját, mert látszott rajta, hogy kopog a szeme. :lol:

Szóval aranyosak nagyon. Tegnap meg az ofő és az szm-anyuka rábeszéltek, hogy ma menjek el a bankettre, végül igen mondtam, de már bánom egy kicsit. Dávid viszont annak örül, hogy legalább lesz, aki hazahozza. :lol:

Viszont holnap a sulimban névnapozás lesz, amire még sütnöm kellene valamit. Így lehet, hogy nem várom meg ma az eredményhirdetést, hanem korábban eljövök és nekiállok sütni. De mindenképpen beindítom a klímát. Nálunk már majdnem 29 fok van a lakásban.
dmaggie

Hahó, lányok!

Maggie, Te aztán sosem pihensz, szerintem még álmodban sem ;-) De én úgy látom, a fiaid is örökölték ezt a virtust (Balaton-átúszás stb.). Szorítok a jó érettségi jegyekhez, bár azok lesznek nélkülem is ;-)
Testépítő srác, aranyos lehetett :-)

Ármin megkapta az első oltásait két szuriban, az elsőre fel sem ébredt, a másodiknál kicsit sírt, majd ellenállhatatlan mosolyokat dobált mindenfelé.

Kép
Kép
irina

Én is itt.

Maggie, drukkolok a barátnődnek. Majd írd meg, ki lett a témavezetője :wink:
Dávid akkor nagyon ügyes lehetett.
Tényleg rendesek vagytok. Szerintem nálunk egy szülő sem volt benn :roll:

Irina, szegény Ármin az oltással. Az jó, ha fel sem kelt rá.
Remélem, utána sem lesz semmilyen tünet.
Rugó mindig jól megszenvedte ezeket. A pneumos oltás után 2-3 napig volt 39,5-40 fokos láza :x

Itt is melegünk van.
Csak én ráadásul benyakaltam valamit, és a 40 fokban folyik az orrom, fáj a torkom és köhögök :twisted:
Vagy a légkondit nyomtam túl, nem tudom.

Holnap munkanapom van, de kora délután érkezik anya és a nagyobbik bátyám is. Kocsival veszem fel őket.

Móni, ahová mi járunk, ott vannak drágább aranyhalak (talán fátyolos úszósak), meg olcsóbbak. Különböző színekben. De gondolom, ettől jóval több van.
Egyszer egy aranyhal nálunk is volt az akváriumban, ott telelt.

Most már mennem kell aludni. Holnap fél hatkor kelek, csak száradt a körmöm :roll: :lol: :arrow:
Ja, még írok a másikba röviden.

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi van velem? Nem tudtam tovább aludni. :roll: Így inkább kávézok és írok.

Hú, nagy menet volt, jól elfáradtam, de mindenki elégedett. A gyerekek ma kapják meg a bizonyítványukat. Dávid végül mindenből négyest kapott, bosszankodik, mert ha egy picit jobban koncentrál, akkor simán ötös lehetett volna. De ez van, ha rapszodikusan tanul valaki. Eddig sem erőltette meg magát, azért most sem esett túlzásba. Bár én még nem láttam, hogy ennyit készült volna valamire. :roll: :lol:

Aranyosak voltak a fiúk, a banketten már mindenki a pontokat számolgatta, azon kattogtak, hogy hova lenne elég. :lol: Mondjuk ezt az új rendszert én még nem látom át teljesen, de ők legalább profik benne.

Vindo, rendben. Még nem mertem hívni, hagyom, hogy pihenje ki magát. Majd ma délelőtt megkérdezem, hogy hogyan ment. A kutatási témája igen érdekes. A sérült emberek munkavállalási esélyeiről, meg egyáltalán magáról a munkavállalásáról szól majd. Valami nagy kutya lesz a témavezetője, ha sikerül. Jaj, nagyon büszke vagyok rá.

Irinám, micsoda gyereketek van. Ha a mosolyával már most ilyen jól manipulál mindenkit, akkor boldogulni fog az életben. :lol: Jó lenne élőben is látni!

Nekem is van hírem, megyek a másikba. :lol:
dmaggie

Hahó!

Vindo, jobbulást!!!

Maggie-m, mindenképpen megmutatom Ármint Neked, csak még nem tudom, mikor.

Hát nem tudom, h az oltások hatása-e (kettőt kapott: prevenar, meg a 2 hós kötelező 5-ös kombináció), de cudar éjszakánk volt, egy 1,5 órás szakaszt aludtunk át nyugodtan, de amúgy végig sírás-nyűglődés, ami hasfájásnak nézett ki. Plusz hőemelkedés, meg most is. Remélem, láza nem lesz.
Mindjárt ébred, mennem is kell.

Kép
Kép
irina

Na, ölbe vettem, visszajöttem. Szóval nem aludtunk semmit, úgy is nézünk ki. Vettem magamhoz gyógyszert-kávét, kicsit jobb.

Maggie, szerintem négyes nagyon jó jegy, gratulálok Dávidnak!
A barátnődnek +++++++++++++++++++++++++++!!!

Kép
Kép
irina

Tettem pár képet amoda.

Kép
Kép
irina

Én is K.O.

Reggel hétkor mentünk el, és este nyolckor értem haza végleg. Ja, volt két órám délután, akkor hazarohantam meggyet szedni a dög melegben :x

Rugó viszont jó gyerek volt, otthagytam a szobájában, el is aludt. Nemsokára követem. Holnap jövök, akkor a kórházba sem megyek.
Határidős munkám van, de itt leszek :D

Mindenkinek sok pihenést, alvást, lázmentes éjszakát 8)

Kép
vindolanda

Halihó!

Majdnem a szokásos időben. :lol: Ma délelőtt én is leszek, délutánra kell mennem dolgozni, ma van az évzáró is a suliban. Tegnap este rendesen elaludtam a Bruce W.-filmen. :lol: A fiúk viszont végignézték. :lol:

Köszönöm a gratulációt a Dávid nevében is. Jók ezek a jegyek, de ahhoz nem eléggé, amit tervezett. Ahhoz a sulihoz nem elég. (BME) Így ha mégis oda szeretne menni, akkor muszáj lesz megismételnie az érettségit.

Irinám, bizonyára az oltás a ludas a dologban. Ezeket minden fiúnál úgy védtem ki, hogy az oltás után kaptak egy fél lázcsillapító kúpot, így soha nem lázasodtak be. Remélem, már jobban van a Drága.

Vindokám, egy hős vagy.

A barátnőmnek sikere volt, már valami tanulmányt kezd írni, amivel benevezve egy konfira ősszel. Tudtam én, okos, ügyes lány. :lol:
dmaggie

Halihó,

jáj, de nagyon meleg van! :x

Vindo, köszi, a jó éjszaka megvolt most, remélem, nálatok is.
Kétóra meggyszedés a kánikulában, jó ég... ríszpekt.
Tegnap konkrétan ki sem mozdultunk, de nem is akartam, hagyni akartam a babát regenerálódni. Ma már kéne menni, de majd délután, az árnyékban settenkedve.

Maggie, hát igen, a BME nehéz ügy, remélem, bejut Dávid. Milyen szakra szeretne menni?
A régi gy.dokink is azt javasolta, amit a tiéd (kúp oltás után), a mostani teljesen más felfogásban minden medikalizációt kerül, ha csak lehet. Végül is a lázat elkerültük, ha a nyűgösséget nem is.

Hű, lenne egy csomó megválaszolatlan levél. De a halálom az, hogy írok (hivatalos okokból) embereknek, és nem válaszolnak. Ez általános az adminisztrátoroknál? Vagy mindenki nyaral? Emiatt telefonálgatnom kell, mert a mélekkel nem sokra megyek (vagy csak ha újraküldöm őket sokadszorra.)

Kép
Kép
irina

Szép napot :D

Kinn már igyekeztem a teendőket befejezni, a lakást már besötétítettem, és bevackoltam magamat a notebookomhoz.
Az orrom még mindig folyik, de annyira már nem vészes, szóval csak fél percenként kell kifújni. Szabályosan folyt :shock:

Maggie, melyik filmet néztétek?
A barátnőd nagyon ügyes.
Biztos összefutok előbb-utóbb vele valamelyik konfin :wink:

Irina, az éjszaka jobb volt?

Dávid akkor egy évig még marad a suliban, és utána újra érettségizik? Mintha lett volna egy ilyen forgatókönyv.

Kép
vindolanda

Vindo, akkor most már csak javulni fog a náthád :-)
Köszi, igen, jó volt az éjszaka, vagyis keveset ébredt. Én mondjuk minden nyikkanásra fent vagyok, de különös módon nem vagyok fáradt másnap, szerintem ez az évek alatt kifejlődött új tulajdonság (hátha evolúciósan adaptívnak bizonyul :-DD), mármint hogy akárhányszor riadok fel éjszaka, ha van 2-3 óra nyugiban, akkor másnap minden oké. Terhesen is ez ment már egy lightosabb változatban.

Kép
Kép
irina

Hát, azért a sokszor kelős éjszakák nem hiányoznak :roll:
De a lényeg, hogy nem vagy fáradt.
Hasfájással hogy álltok?

Ja, azért a holnapi diplomaosztó ünnepségre felpakolom magamat zsepikkel :roll:

G. sem szeret emailezni, az őt kereső emberek le is szoktak róla. Ha kell valami, felhívják. Egy sms-t sincs türelme leírni.

Oltások után én mindig adtam Rugónak valami lázcsillapítót, de neki kellett is.

Kép
vindolanda

Vindo, igazából a hasfájás állandóan velünk van, a sokszori szopi eredménye főleg (Ádinál is ez volt), de ebben a melegben meg főleg nem tudunk többórás szünetekre átállni, keveset iszik belőlem egyszerre. A hasfájásokra alapesetbenrámegy rendszerint a délelőtt, az este egy része és az éjszaka fele. De ez a baba nem ordít-sír tőle, mint Ádi tette, és cicire nagyjából megnyugszik. Aztán kezdődik a dolog elölről.

Email: olyanokra gondolok, mint állami hivatalok, egyetemek dékániái és adminisztrátorai -- azt gondolom, hogy a hivatalos emailekre kutya kötelességük válaszolni, nem? Vagy akkor minek van mélcímük, a belső levelezésre? [/b]

Kép
Kép
irina

Ja, legalább szoros testi-lelki kontaktusban vagytok :wink:
Tudom én, hogy nekik kötelességük.
Lehet, már kivették a nyári szünetüket.

Épp most fejeztem be a tanulmányomat. Még egyszer át kell olvasni, és a kívánt módon formázni.

Kép
vindolanda

Jaja, ma még nem tettem le, ill. 5 perc után ébred (pedig direkt masszív párnán van az ölemben, ha szoptatom, hogy azzal bárhová utána le tudjam rakni). De éjjel is általában ez van (mármint hogy ha felállok mellőle, azonnal vagy pár perc után felébred, na jó, 10-ből egyszer nem). Komoly radarjai vannak, kéremszépen. Kendő ilyen hőségben nem igazán jön szóba, már 29 fok van itt bent is.

Ügyes vagy a tanulmánnyal. :-)
Én még mindig egy könyvajánlónál tartok a honlapomra, heteket vesz ez a hihetetlen szellemi munka igénybe.

Hát nemtom, egyetemen júliustól indulhatnak csak a szabik, addig megy a nagyüzem, ugye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.21 10:47-kor.

Kép
Kép
irina

Hm, telefonon próbálkoztam, egyik számon sem veszik fel, az egyik hibát jelez, a másikon azonnal megszakad a vonal. :roll:

Kép
Kép
irina

Marad a mél. :lol:

Kép
Kép
irina

Biztos melegük van, kitikkadtak.
Éjjel itt is 29 fok volt.
Billentettük az ablakot, úgy lement 28-ra reggel.

Kép
vindolanda

Fáj a fejem.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?