A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

Caldea!
Óriás szurkolás beindítva. Most már tudom min mentek ilyenkor keresztül. Bár nekem nem fájt annyira.
Második inszemen is túl vagyok. Nekem megcsinálták másnap is. Hát ha most összejönne az maga lenne a csoda. (Tudod nekem a bal oldalam el van záródva és pont ott volt tüszõm.)
Nem lehet könnyû, hogy már a hatodik inszemnek indultok neki. A következõre már én is kiveszek szabit és szigorúan feküdni fogok. Õszintén szeretném, ha most sikerülne nektek.

Most mennem kell, de jövök még.....

Gabó
Gabómanó

Szia Moni,
ugy érzem ez u.az az andrologus,akinél a férjem járt. Neve: Dr. Molnár Ákos Tel.: 06 309 228 853
Cím: Teréz krt. (9?)
Remélem, rola volt szo, ha nem ö is egy andrologus. Idöben jelentkezzetek be, mert elég sok "ügyfele" van.
Sok sikert mindenkinek, Caldea, neked most külön is!!!
Üdv
Ányez
Ányez

Sziasztok!

Gyorgyi!
Meg mindig fel tudnal venni az Ors vezer teren a kocsiddal?

Hany orakor lesz a talalkozo?

kamilla
kamilla

Szia Móni!

Szoktad a házipatikán a nõi bajok címû klubot böngészni. Az Elek Csaba doki mintha azt irta volna, hogy õ néz matyit, de lehet hogy csak hüvelyfertõzés esetén vizsgálja meg õket? Õt is megkérdezheted. Meg az Optimális családtervezési központban is az Örsön, meg a KÁliban is, de ott biztos hogy sokára adnának idõpontot, ha egyáltalán fogadnak külsõsöket. És szerintem minden meddõségi centrumban is csinálnak (címek a www.infertility.hu honlapon)
Biztos találtok egy szimpatikusat.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Lányok! Én a héten költözöm, nem fogok tudni sütni-fõzni a talira, mert itt már nem lesz konyhám, az új házban meg még nem. De van itt a közelben egy Rétes-kuckó, arra gondoltam onnan vinnék nektek mindenféle finom rétest. Mit szóltok hozzá?

Orsoly, a listát még mindig nem tudom megnyitni, küldök egy másik címet, hátha ott sikerül.

Caldea!
Szorítok neked ezerrel. Most sikerülni fog.KépKépKép
"Kismaszat" biztosan megérzi, hogy ez az utolsó lehetõsége, hogy a mami pocakjában foganjon meg. Nem fogja kihagyni ezt az esélyt!

Móni!
A 36,9 még nem olyan rossz. Fõleg, hogy elõtte nem is mérted. Ez nem azt jelenti, hogy csökkent, lehet, hogy ebben a ciklusban nem is volt magasabb. Ettõl még lehetsz babás! Nem mindenkinek megy 37 fölé.
A párodhoz gratulálok. Nagyon ügyesen taktikáztál, hogy önként bevállalta a matyivizsgálatot.Kép Sajnos nem tudom hová lehet menni beutaló nélkül. Nem tudod a dokitól telefonon megkérdezni? Biztos szívesen elmondja mégegyszer.

Edi
Edi

Anyez!
Életmentö vagy! Most már emlékszem Ö az! Molnár Ákos. Mit tudsz róla? Milyen a rendelö? Hogy mennek a dolgok? Bejelentkeztünk hozzá dec 19-re adott idöpontot! Többre számítottam. Mondjuk januárra. Ez már haladás Kép Most már nagyon örülök.
Puszika,
Moni
mj

Marcsi, Edi,
Köszi a hozzászólásotokatKépKépKépKép
Puszika
Moni
mj

Sziasztok!

Valamiért rendetlenkedett a gép, nem engedett be. Kép

Tali:

Én is kocsival jövök, Dél-Pest felöl (Soroksáron vagy Csepelen keresztül), erröl az irányból, meg még az Ikeánál is fel tudok venni emberkéket (persze ha valakinek kell, akkor elvileg bárhol...).
Sütit vinnék magammal, ha az jó (még nem teljesen tudom, hogy milyet, de majd közben kiderül). Meg valami alkohol- és koffeinmenteset.
Maradni még nem tudom meddig tudok, mert még folyik a térkövezés (szegény párom, ilyen hidegben Kép), és azért illene segítenem, ha másban nem is, de forró tea fözésében. Kép

Moni!

Hurrá!
Tényleg kell beutaló a matyivizsgálathoz?
Nekünk nem volt (nem is kérték), a férjem elkezdte végigtelefonálni az andrológiai rendeléseket (van egy listám) és rögtön adtak idöpontot: az elsönél (a SOTE Urológiai Klinikáján) 1 hónappal késöbbre, aztán még tovább hivogatta öket, és egy másik helyen (az istván kórház urológiáján) a következö hétre.

Marcsi!

Elég régóta olvasgatom a Házipatikát, és úgy rémlik, hogy Elek doktor nem csak azt irta, hogy fertözés esetén néz matyit, hanem egyébként is.

Beszti
Beszti

Moni!
Csak most tudtam elérni a férjem telefonon és jegyzeteltem az általa mondott lényeget, remélem segít.
Milyen?
Jó ötvenes, nem személyeskedik, egyedül van ott (nincs asszisztens(nõ)õ enged be a váróba, majd a rendelõbe, ami egy bérházban van. Megvizsgál, hogy anatómiailag O.K.-e a dolog, majd kikérdez betegségekrõl, munkahelyi esetleges veszélyekrõl. Mosdószerû helység van a produkciora, kb fél óra múlva eredmény (el kell hogy folyósodjon a matyi). Nem személyeskedik,elmondja, hogy mi a helyzet, már ha van vmi gond, semmi extra, 5-6 ezer Ft kb.
Ha van még kérdés, szívesen megkérdezem a férjemtõl.
Üdv
Ányez
Ányez

Sziasztok!
Megírtam a levelem és törlõdöt az egész...

Ism.
Ne haragudjatok, hogy eltüntem, de át kell adnom a munkámat és folyamatos egyeztetések és megbeszélések vannak. Rengeteget kell mostanában túlórázni.

Caldea: sok sikert a mai naphoz!!!

Velem csak annyi történt, hogy múlt hét közepe felé (félidõ) volt pár csepp vér a vizeletemben (bocs). Elmentem dokihoz, de õ azt mondta minden rendben van szerinte, ez csak a peteérés, de jövõ héten lesz egy vérvétel, ahol hormonszintet néznek.

Gabó: megkérdeztem a véleményét az egy petevezetõrõl és Õ is errõl az átvándorlásról beszélt, és hogy nem mindig felváltva érnek be a petesejtek (jobb- ball oldal). Ez jó hír!

Olyan szép pocakos kismamákat láttam...

Breki: a Margitban kihez jársz?

Sok puszi és kellemes napot mindenkinek!
Viki26

Breki

En se szedek tobbet fogamzasgatlot!!!!!

Marcsi
A kivizsgalas utan en is lazitani fogok Kép szedem a gyogyszert es nem idegeskedek annyit ES CSAK AKKOR SZERETKEZEK HA KEDVEM VAN !!! Kép

Moni
Hogy zajlik le egy Matyi vizsgalat?
Prosztatat is neznek? (gondolom sejted miert kerdezem Kép))
Egyszer szegenyket kivizsgaltak mivel gombasodasom volt, azota ha meg emlitem.....neki a valasz: Soha tobbet Kép)

Udv
Melinda
Melinda

Viki26,
A Béres doktor úrhoz járok és Te?
Breki
Breki

Melinda,
Én is csak elbeszélésekböl tudom, hogy hogy zajlik. Elötte 3-5 napig nincs szex, csak önmegtartóztatás.

Odamentek, a dokibácsi megvizsgálja a párodat, hogy minden rendben van e és hogy minden meg van neki (talán még egy végbélvizsgálatot is csinál "felnyúl" bocs a szóért(ez szokott betenni a pasiknak! Óh mennyire sajnálom öket!!!!! Az ö habtestük. Félnek, hogy ettöl már rögtön homokosnak számítanak. Na mindegy. Tény az, hogy nem bírják.) hogy megnézze a prosztatát. Aztán elvonultok vagy párod egyedül elvonul, ki hogy bírja megoldani akciózik egyet mittudom én mibe. Csészébe mondjuk. Ha jól tudom az elvárás, hogy a minta ne legyen nyálas, ha a nö besegít. Bocs, most nevetnem kell, elég vizuális vagyok. Csésze a kézben a nö meg ... . Na ezt is hagyjuk.

Vártok egy órát és megkapjátok a leletet. De valahol csak másnapra van kész a lelet.

Ennyit tudok.
Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok!
Van-e valaki akinek csináltak zona pelucida vizsgálatot és pozitív lett?
Nyuszi
nevtelen

Ányez,
Köszike nagyon a segítségért. Puszika, Moni
mj

Nyuszi,
Nem tudok hozzászólni. Mi a a zona pelucida egyébként? Valami rossz?
Moni
mj

mj

Koszonom a valaszt Kép)) (szellemes volt)
A rossz sejtesem beigazolodott...Az en ferjem nem fog ilyen vizsgalatra elmenni Kép) Nem szereti ha a vegbelnyilasanal maceralnak. Kép Pont erre mondta hogy SOHA TOBBET

Udv
Melinda

Móni!
Én csak egy helyet tudok Neked javasolni, ott már 3 ismerõsömnek rendbetették a matyikat, sõt nagyon sikeres létszámnövelés is volt!
Az intézet neve: KRIO RT.
Van honlapjuk is, de azon ezzel kapcsolatban nincs túl sok minden. Viszont ajánlom figyelmedbe Dr. Baloghot!
A férfiaknál is nagyon fontosak a hormonok és elõször egy vérvételbõl tisztázzák, hogy melyikbõl van esetleg kevés...
Sikeres matyivizsgálatot és sok jól mozgó, szép alakú, petesejtre vágyó matyikat! Kép Kép Kép

Caldea!
Most minden oké lesz és sikerülni fog!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenj igyál sok folyadékot, egyél sok kefírt és testi-lelki pihenést!
üdv:
Cincérke
Cincérke

Sziasztok!

Melinda
Miért nem kértek erre a vizsgálatra beutalót. Egyrészt akkor ingyen van, másrészt szerintem sokkal hamarabb begcsinálnák a vizsgálatot is. A párom a nõgyógyászomtól kapott beutalót, és 1 héten belül meg volt az eredmény is. Igaz ez Szegeden volt. Nem tudom Pesten hogy zajlanak ezek a dolgok.

Caldea, Gabomanó
Nagyon vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat. Küldök sok-sok pozitív energiát, biztos használni fog: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisztinka
Jól meggondoltad? Biztos azt akarod, hogy levegyünk a listáról?

A mai lista:

<pre>
Monchy 3c 69 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 64 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 61 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 60 cn Debrecen 32 év
Kisvuk 3c 49 cn Svájc 27 év
Edus 2c 39 cn Svajc 25 év
Sien 14c 35 cn Budapest 28 év
Éva 30c 32 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 30 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 27 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 26 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 24 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 20 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 19 cn Adács 27 év
Edina 10c 19 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 18 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 17 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 15 cn Szeged 32 év
Kamilla 3c 13 cn Budapest 26 év
Szami 10c 12 cn Budapest 30 év
Klari 7c 11 cn Budapest 31 év
Lora 14c 9 cn Várpalota 25 év
Edi 9c 8 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 7 cn N-o. 26 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Haliho Lanyok!

Na akkor talival hogy allunk? Ki kivel-mivel erkezik? Es ki kit-mit hoz?Kép

Pusssz: orsoly
orsoly

Jó reggelt lányok!

Itt vagyok közel 2 hét utánKépMegpróbálom átnézni miket irtatok.

Tegnap voltam dokinál nálunk minden rendbenKépKépKép7-8 hetes szépen fejlödik, már a szivecskéje is kalaplál. És most jó helyen van a jobb oldalon.Kép

Remélem megengeditek, hogy egy kicsit maradjak még. Mégha csöndben is leszek..

Irjátok le van valami jó hir azóta, mert tuti kell 2 nap, hogy a termést végig olvassam.

Talcsival miújság? Mindenképp szeretnék menni, ha jól leszek.

Puszi
Györgyiék

Ui: Mindenkiért nagyon izgulok, tudom, hogy hamarosan nem lesz ebben a topicban már senki
Györgyiék

Szijasztok lányok!

Sajna nagyon ritkán tudok jönni mostanában (lehet, hogy fel sem tûnt senkinek??) rengeteg meló van így karácsony elõtt...Kép

SAJNA A VASÁRNAPI TALIRA SEM TUDOK MENNI!!!
Lécci vegyetek le a talistáról...Kép

pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Jó reggelt!

Sajna csak keveset tudok jönni, mert sok a melóm.

Viki26!
Na most aztán jó kedvem lett. Akkor mégis van esélyünk? Annyira izgulok. Nekem volt úgy, hogy mind a két oldalon volt domináns tüszõm. De olyan jó, hogy valaki megerõsített, hiszen eddig mindenki csak kételyekkel fogadta ezt az átvándorlás dolgot. Én is csak azért bizakodtam egy kicsit mert két orvos is esélyt adott, és valószínûsítem, hogy nem csinálnának feleslegesen inszemet ráadásul kétszer egymás után.Kép

Ancsi!
Miért nem jelentkezel??????? Megyünk érted kocsival OK? A férjem mindenáron el akar vinni, pedig mondtam neki, hogy megyek vonattal és akkor nem kell várni rám, de azt mondta e-miatt ne aggódjak. Hát jó, nekem így jobb végülis. Jelezz már vissza, ha neked is jó így.

Lányok!
Mi akkor ketten megyünk Ancsival. A kocsiban van még 2 üres hely. Ha valaki úgy gondolja fel tudjuk venni Pesten, csak szóljatok.
Én mit vigyek? Fogalmam sincs, mert szombaton nem leszünk otthon és nem lesz idõm semmire. Majd kitalizok valamit addig. De ha van ötletetek azt szívesen veszem.

Caldea!
Túl vagy rajta? Fájt most is? szer-szer Kép

Melinda!
A férjednak is áldozatokat kell néha hozni. Szerintem te sem szívesen jársz a nõgyógyihoz, hogy matasson benned, de mégis megteszed mert nincs más választásod. Sokan végigcsinálják többször is hiába mondják, hogy soha többet. Légy egy kicsit erõszakosabb ez ügyben és mond meg neki, hogy nincs egyedül.

Puszka: Gabó
Gabómanó

Most olvastam, hogy Ancsi nem jön. Nagyon szomi lettem.Kép

Akkor csak egyedül megyek van még 3 hely.

Nem is mondtam még, hogy a hétvégi hajdúszoboszlói pihenésünk milyen fergetegesen csúcsszuperül sikerült. valami fantasztikus volt pénteken érkeztünk és vasárnap jöttünk haza. A hotel tuti volt a kaja is, a fürdõ is a masszázs is szóval minden minden. A többirõl ne is beszéljünk. Inszem rásegítéssel nem volt gond.Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Megpróbáltam fellelni egy tali-listát, elég nehéz volt.
Nem tudom, azóta ki mondta vissza, de itt van, aztán majd módosítunk:

TALI December 9-én 11 órától, Nagytarcsa

1. Orsoly
2. Krisztinka
3. Ancsi-Pancsi
4. Gabomano
5. Lotti
6. Klári
7. MJ Moni
8. (+8,5.)Pucurék
9. és talán Monchy
10. esetleg Márti
11. Beszti, autóval (+3 fö jöhet), süti
12. Kamilla

Orsoly!
Küldj légyszi egy pontos címet a mélemre, mert én is inkább térkép alapján tudok tájékozódni.

Beszti
Beszti

Ma derult ki,hogy pont 6-an lesz a ceges buli is, amin mindenkepp ott kell legyek Kép szoval en sem tudok elmenni a talalkozora,pedig mar ugy beleeltem magam Kép
Viszont azt hiszem most ovulalok, es annyira remelem,hogy most osszejon! A dohanyzasrol is leszokom BECSSZO!!!!
Tudjatok mit: ezennel megigerem itt mindenkinek,hogy soha de soha tobbet nem veszek cigarettat!!!!!!! Mindenkepp meg kell tegyem! Kép
Egyebkent van mas is rajtam kivul aki ennek a karos szenvedelynek hodol,vagy hodolt?

kamilla
kamilla

HOGY EN MEKKORA HUJE VAGYOK!!!!!!!! El tudok menni,mert 9-en lesz, nem is 6-an.Nem tudom miert volt a fejemben 6-a, biztos a mikulas miatt Kép Kép Kép Kép
Gyorgyi akkor meg mindig beferek a kocsidba?

kamilla
kamilla

Ha Gyorgyi megsem, Gabo Te fel tudnal venni az Orson?

Orsoly: uditoket meg nem vallalt be senki, igy en viszek azt, ha benne vagy Kép

kamilla
kamilla

Kamilla: udito jo leszKép

Beszti: mejl ment.

Ancsikam, szomoru vagyok am de nagyon! KépKépKép

Na probalom osszeszedni az autokat:

1. kocsi: Beszti+

2. kocsi: Gabo+parja?+

3. kocsi: LOtti+

A lista kiegeszitve Gyorgyivel (ha jol lesz, amit remelek) es Edivel, es leveve AncsitKép:

1. Orsoly
2. Krisztinka
3. Gyorgyi
4. Gabomano
5. Lotti
6. Klári
7. MJ Moni
8. (+8,5.)Pucurék
9. Kamilla
10. Edi

Monchyt es Martit levettem, szerintem ok sem jonnek. Breki, te ugy remlik jonnel, ugye?Kép Feltegyelek? Meg valaki? Marcsi, Sien?

Pusssz: orsoly
orsoly

Orsoly+lányok!

Lehetnék én a meglepetés a hétvégi talin? Úgy értem, hogy ha tudok, akkor elmennék, de nem tudom sajnos 100% biztosra mondani még most sem.Kép
Csak akkor kellene a pontos cím Kistarcsán, mert addig még eltalálok, de a falun belül...
És azért a biztonság kedvéért valaki, aki megy a talira is, elküldené magánba a mobil számát, ha mégis elvesznék..
bjom@index.hu
Köszi elõre is!
(Azért remélem nem leszek kellemetlen meglepetésKép)
Pusz, Sien.

Ja, a lista! Nekem már több, mint egy hete megjöttKép, úgyhogy már a 9. napon vagyok. Már írtam a múlt héten pénteken, csak biztos elsiklottatok feletteKép.
S.
Sien

Sien! Elkuldtem neked a listat....Dehogy lennel kellemetlen meglepetes, en orulnek ha jonnel.

orsoly
orsoly

Sien!
Kijavítottalak.

Az új lista:

<pre>
Monchy 3c 69 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 64 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 61 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 60 cn Debrecen 32 év
Kisvuk 3c 49 cn Svájc 27 év
Edus 2c 39 cn Svajc 25 év
Éva 30c 32 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 30 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 27 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 26 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 24 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 20 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 19 cn Adács 27 év
Edina 10c 19 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 18 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 17 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 15 cn Szeged 32 év
Kamilla 3c 13 cn Budapest 26 év
Szami 10c 12 cn Budapest 30 év
Klari 7c 11 cn Budapest 31 év
Lora 14c 9 cn Várpalota 25 év
Sien 15c 9 cn Budapest 28 év
Edi 9c 8 cn Maglód 33 év
Melinda 5c 7 cn N-o. 26 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Orsoly, Edelweiss kösziKép!
Sien

Kamilla!

Én biztos fel tudlak venni az Örsön, ha kell.

Sien!
Kép

Orsoly!

Köszi, mél megjött.

Beszti
Beszti

Lányok!

Nem kéne elhalasztani a talit valamikorra, amikor mindenki ráér? Én mindenkire kíváncsi vagyok és mindenkivel szeretnék találkozni. Ancsi se jön, Kriszti se mondta biztosra, mert szülinapozik, Beszti siet haza segíteni a férjének, Sien is bizonytalan.

Szerintetek?

Edi
Edi

Edi! Olyan nem nagyon van, hogy mindenki raer. De most ha tudunk talalkozni 11-en, az is tok jo szerintem. Legkozelebb meg megismerkedsz azokkal, akik most nem jonnekKép

orsoly
orsoly

Edi!

minél tovább húzzuk, annál nehezebb olyan idõpontot találni, ami mindenkinek jó!

Orsoly!!!

Azonnal rakd vissza Monchyt, õ hozza a házi sütésû kenyeret!!KépKép

Ancsika! Kép

OFF:
Lányok segítsen valaki, ki az közülünk, aki a stat. hivatalban dolgozik, mert nagy szükségem lenne rá és szeretném vele felvenni a kapcsolatot!

Akkor marad a tojássaláta és elvileg Monchyval megyek. Orsoly kérek egy pontos címet mailen és egy falun belüli útvonalat!!

Gabóka!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!KépKépKép

3/4 1-ig vagyok, azután 4-tõl

Ha megvan,hogy ki dolgozik ott, akkor dobjon már egy mailt nekem(könyörgõjel)

Köszi

Szer-szer mindenkit (a sok munkával rendelkezõket is!)

Pucúr
Pucúr

Orsoly

Kérem szépen a pontos cimet + leirást, hogyan jutok oda. Kb. 99%, hogy megyekKép Most megcsinálhatjuk végre a meglepetés sütit.

Kamilla
Szivesen elvinnélek, de ha nagyon rosszul leszek akkor mégsem tudok menni, és nem szeretném, hogy miattam ne juss el esetleg.

Ancsi
Biztos, hogy nem tudsz jönni? Nagyon szomi vagyok miattadKép, azt hittem, hogy most végre találkozhatunk.

Gabó
szoritok az inszem miattKépKép Hullanak a hópihék...

Help... nem tudom a talcsis képeket megnyitni, küldjétek el újra.

Szer-szer
Györgyi
Györgyi

Beszti!

Az nagyon-nagyon jo lenne,ha fel tudnal venni! Kép
Az Ors Vezer terre elmegyek, es mondjuk majd az Ikea elott foglak varni. Azert majd a reszleteket is megirom e-mailben Neked (mobilszamom stb.), de csak este tudom elkuldeni,mert otthon van az e-mail cimed. Tok jo,hogy talalkozunk Kép

kamilla
kamilla

Gyorgyi!
Rendi vagy,hogy elvinnel, de tenyleg jobb ha Besztivel is megbeszelem a szallitmanyozasom Kép Azert en nagyon-nagyon foglak varni, remelem jol fogod majd erezni magad es el tudsz jonni! Kép
Mindenkinek drukkolok aki most esett at az inszemen, es azoknak is akik most keszulnek ra Kép es persze azoknak is akik szimplan ovulalnak (mint en is) meg ebben az evben kovessuk Besztit, Pucurt, Gyorgyit es a tobbieket Kép
annyira remenykedem, mar teljesen bele is eltem magam, hogy most ossze fog jonni, azt hiszem nem birnek ki megegy sikertelen honapot, meg akkor sem ha "csak" 3 van mogottem Kép

kamilla
kamilla

Hello Csajszikák!

Elöször is bejelentkezem, és csak jelzem, hogy egy órácskát itt leszek Veletek! Végre Netközelbe kerültem, most ki is használom a lehetöséget. Gyorsan elolvasom, mit írtatok, közben figyelek is.

Pucur!
Nem hívtál, hogy mikor találkozunk vasárnap!

Puszi Mindannyiótoknak!
Kép Monchy
Monchy

Kepzeljetek,ma koltozik hozzank 3-4 hetre az a lany akivel teljesen egyszerre lettunk terhesek. Nagyon kedvelem, iszonyu aranyos es jo fej,ugy orulok,hogy nalunk lakik majd egy ideig!Mar gombolyodik a pocija,olyan szep. Egyszeruen nem tudok elvonatkoztatni, mikor ranezek, csak az jut az eszembe,hogy mar nekem is pont ilyen pocim lenne,ha nem veteltem volna el.Elegge szegyellem magam emiatt, de nem tehetek rola.Lehet,hogy jo is lesz majd,remelem erot ad,hogy elobb-utobb a nyomdokaiba lephessek Kép csak egy kicsit felek...
Bocs, hogy elmondtam nektek, de masnak nem tudom anelkul,hogy ne szegyelljem magam Kép

kamilla
kamilla

Pucur! Parancs, ertettem!KépKépKépKép

1. Orsoly
2. Krisztinka
3. Gyorgyi
4. Gabomano
5. Lotti
6. Klári
7. MJ Moni
8. (+8,5.)Pucurék
9. Kamilla
10. Edi
12. MOnchy

Na tehat, autok:

1. kocsi: Beszti, kamilla
2. kocsi: Pucur, Monchy

Gyorgyi es Edi jonnek kulon, ilyen-olyan okok miatt. Krisztinka szinten. Akkor gyakorlatilag Monit es Klarit kell felvenni valahol a lista szerintKép Jelentkezzetek!Kép

orsoly
orsoly

Jahh, Sient lehagytam:

1. Orsoly
2. Krisztinka
3. Gyorgyi
4. Gabomano
5. Lotti
6. Klári
7. MJ Moni
8. (+8,5.)Pucurék
9. Kamilla
10. Edi
12. MOnchy
13. Sien (nem biztos)

orsoly
orsoly

Kamilla!

Akkor részleteket majd megbeszéljük mélben.Kép
De az mél címemet most is meg tudom adni:
beszti@vnet.hu

Edi!

Szerintem sincs ilyen idöpont, nekem legközelebb 1 hónap múlva lenne esetleg jó. (Közeleg a karácsony, és sok elökészítenivalóm van, mert ilyenkor a család elvárja, hogy én vigyek mindekinek egy doboz sütit (persze nem akármilyet, sokfélét, saját sütésüt), úgyhogy mivel a férjem nem ér rá hétközben, hétvégén kell elintézni mindent. A hétvégéböl állandó programunk miatt is elsösorban a vasárnap marad ilyesmire...Kép)

Pucur!

A "Friss..." topicban olvastam régebben, hogy valaki ott dolgozik.

Monchy!

De régen voltál! Hogy vagy?

Beszti
Beszti

Beszti!

Köszi megvagyok. Sajna csak most jutottam Netközelbe. Viszont attól, hogy nem vagyok itt, sokat gondolok Rátok. Jól értettem, hogy nem jössz vasárnap? Úgy látom, hogy azért lesz ott pár ismerös.

Lányok!
Mi van Krisztivel? Nem látom Öt.

Monchy
Monchy

Pusszantás Lányok!

Remélem, van még valaki aki emlékszik rám?!

Szia Ancsi!

Látom már sokan túl vannak ezen a topicon.Örülök mindenkinek !!!!
Nektek lányok szurkolok.

Velem mi a helyzet?
Hát HSG elõtt vagyok! Nem is igazán tudom, hogy mit is csinálnak velem, de bátran áálok elébe, hiszen ezen túl kell esni. Sajna csak ritkán tudok bejelentkezni.
Sokat járok Pestre, annyi vizsgálaton túl vagyunk már a párommal, hogy már csak a HSG és a konzultáció van hátra. Szeretném ezt még karácsony elõtt " letudni" mert már nagyon izgat mi lehet a baj!! Jövõre mostmár tényleg szülni szeretnék.

Puszilok mindenkit aki ismer és azokat is akik nem ismernek.
BUBI
bubi

Sziasztok Lányok!

Sajna mennem kell. Vasárnap találkozunk! Addig is puszi és kitartás!

Bubi!
Nemrég voltam HSG-n. Elég kellemetlen, de ki lehet bírni. Valamilyen kontrasztanyagot folyatnak át a petevezetékeiden és a méheden, és közben röntgenen figyelik, hogy átjárhatók a petevezetéke, mekkora a méhed, és milyen az elhelyezkedése. Az a lényeg, hogy amennyire csak tudsz, lazulj el, mert ha görcsös vagy, akkor fájni fog.
A kontraszt anyag késöbb felszívódik a hasüregedben, nem ott távozik, ahol bekerült.
Javaslom, hogy vigyél magaddal betétet, mert valamennyi azért kifolyik ebböl az anyagból a fehérnemüre. És ne félj, az egész nem tart tovább 10 percnél.

Mennem kell. Puszi még egyszer.
Ja és a jelenlegi állapotom: 5c 18cn

Monchy
Monchy

Oké, ahogy gondoljátok. Akkor marad a vasárnap. Már nagyon izgulok.

Monchy!
Jó, hogy te is jössz a talira. Hiányzol innen.

Edi
Edi

Sziasztok LányokKép)

A napokban látogattam ide elõször és sok érdekes ismeretet szereztem Tõletek. Fantasztikus ahogyan támogatjátok egymástKép) Tulajdonképpen egy kis tanácsra lenne szükségem.
29 éves vagyok és még nincs gyermekem. Néhány éve polipokkal mûtöttek majd teherbe estem. A terhességem sajnos a 14. héten elhalt. A mûtét után kiderült, hogy mérgezést kaptam a babától tehát újabb mûtét következett. Aztán találtak egy méhszáj sebet amit szintén operáltak. Most április óta szeretnénk babát de eddig még nem jött össze. Néhány hónapja Endometriosist állapított meg az orvosom. Mivel gyermeket szeretnék nem operálnak maradt tehát a hormonkezelés (Lucrin-depot, de lehet, hogy helytelenül írtam). Van köztetek olyan akinek pozitívan alakult az endometriosisa és esetleg teherbe is esett utána? Mire számíthatok? Ha valki bármit is tud a témáról kérem, hogy jelentkezzenKép)
Segítségeteket elõre is köszönöm és így ismeretlenül is drukkolok MindannyiotoknakKép)
Doris
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?