Sziasztok
Jelentkezek Én is

elég gyorsan telik ez a nyári szünet.
Minden nap mennünk kell biciklizni, tegnap pl betekertünk Csepelre fagyizni majd vissza (15 km) ki is fáradt a csajszi

de nekem is jót tesz a mozgás.
Vindo ha közelebb lennétek mentem volna meggyet szedni Én is, itt alig lehet normális, finom meggyet kapni
Milyen a sokgyerekes lét? Nem kaptatok kedvet a kistesóhoz

?
Úszás, majd belejön. Nem kell erőltetni mert az se jó, mondjuk ha már a fejét a víz alá teszi akkor az nagyon jó
Csini kis barátnőjét vittük pár alkalommal magunkkal úszni, csinált nála felmérést az oktató majd meg se hallotta a hisztijét, hogy Ő nem akar merülni, nem akar ugrani, nem akar ezt vagy azt csinálni. Lazán meg volt a vízbiztonsága a csajszinak, csak épp tetszett neki a család ajnározása amikor épp hisztizett a medencében.
Irina Ármin baba biztos érzi a frontokat, na meg alapból neki is lehet rossz napja.
Öltözködés nálunk is kritikus pont, de Én az vagyok aki az oviban is kivárja míg átöltözik. Volt, hogy fél óra telt el mire bejutott a csoportszobába

már jöttek ki a barátai, hogy menjen már. Most már átlag 5-10 perc az ovis öltözés de itthon viszont hamar megy. Felkel és megy a szekrénye elé válogatni, hogy mit is vegyen fel, szín nem mindegy ám, meg van szoknyás nap és rövidnadrágos nap
Kaqk örülök, hogy megcsináltad a sütit, valószínű azért nem volt neked édes mert én alapból nem csinálom édesre a sütiket (azt hiszem ezt írtam is a receptnél) tegyél bele kicsit több cukrot vagy xilitet nyugodtan. Ha édesítő port használsz akkor 1 evőkanál édesítő por általában = 1 evőkanál cukorral.
Ha másnak sütök sütit akkor általában figyelmeztet Z, hogy úgy édesítsem, hogy nem mi esszük
Mi készülünk a műtétre, pénteken lesz. Jobb volna már túl leni rajta.
Maggie mit néztetek a moziban?